Poddavsnitt 94: Lyssnarnas nyårskarameller – här är era favoritprodukter!

 • | Yasemin

Nu är det dags att dela era favoriter i kategorierna rengöring, serum, creme och mask!

Detta engagerade verkligen er, så kul! Härligt att se vilka som är era heros i rutinen. Jag fick räkna om ett par gånger eftersom det var så tight mellan vissa produkter.

Men först listar Sara och jag våra nyfunna älsklingar under 2021..

Produkter från Dr Levy, Hyggee, Skincity skincare och evolve

Här har ni våra nya älsklingar i varje kategori: Booster Serum från Dr.Levy, Hyggees pH Hyaluron Gel Cleanser, SPF50 Light Emulsion från SKINCITY skincare och Bio-Retinol Gold Mask från Evolve

Booster Serum från Dr.Levy – Ja, detta är min favorit i år. Har pratat om detta serum non-stop känns det som men det är faktiskt svårt att låta bli. Ska jag bara välja ett favoritserum som jag hittat detta år så blir det absolut denna. Vill du förebygga linjer och rynkor och jobba aktivt på att stötta hudens kollagen och elastin så ska du kika på denna. Man får också så otroligt fin och jämn hudton och hudstruktur!

pH Hyaluron Gel Cleanser från Hyggee – Detta år hittade Sara sin favorit bland rengöringarna för när pH Hyaluron Gel Cleanser lanserades blev det kärlek vid första ögonkastet. En härlig rengöring som håller huden återfuktad, är väldigt dryg och passar perfekt till en lite mer känslig hy.

SPF50 Light Emulsion från SKINCITY skincare – Ännu en av Saras favoriter. Ska man bara välja en så blir det denna. Absorberas snabbt och ger primereffekt. Perfekt bas under makeupen för den som vill ha ett bra solskydd i botten.

Bio-Retinol Gold Mask från Evolve – Gillar du ekologiska produkter och vill ha en härlig lystergivande mask så är det denna du ska spana in. För mig var det ingen tvekan om att årets mask skulle falla på denna härliga, mjukgörande och spänstgivande mask. Det man förväntar sig av en askungemask levs upp av denna.

Yasemin och Sara visar Bio-Retinol Gold Mask från Evolve

Doften, konsistensen och den magiska lystern gör Bio-Retinol Gold Mask från Evolve till årets favorit!

Yasemin håller i c e ferulic

Ibland känns idéerna på en bra bild bättre i huvudet än den är i verkligheten 😀

Och årets vinnare i varje kategori är…

Här fick ni chansen att helt fritt rösta fram eran favorit i kategorin rengöring, serum, creme och mask. Det var bra tight i både rengöringskategorin och mellan maskerna. Efter flera omräkningar så föll vinnarna på dessa. Detta är alltså era favoriter:

Bästa rengöring: Mellow Balm Cleanser – ”Bästa rengöringen är Skincitys balmrengöring, känner mig aldrig torr av den”. Den passar verkligen alla. Har du torr hy kan du ha den som ensam rengöring och har du en normal/blandhy och önskar en grym precleanse så är detta ett supertips!

Bästa serum: C E Ferulic – ”C E Ferulic såklart!” Härligt att så många upptäckt denna magiska antioxidant. Ett måste i vårt tycke för att stärka huden, för jämnare hudton och mer lyster.

Bästa creme: K Ceutic – ”Min favorit är K Ceutic, bästa cremen som finns”. Vi är många med mer eller mindre känslig hud och vill man ha en reparerande creme som lugnar, återfuktar samt innehåller spf bör man kika på K Ceutic! Är inte alls förvånad att detta är er favorit.

Bästa mask: Mellow Moisture Mask – ”Mellow Moisture mask är bäst, ÄLSKAR”. Fukt, näring och antioxidanter i en härlig crememask som lugnar och mjukgör huden. Denna mask har snabbt vuxit till en favorit och nu bekräftade ni även detta. Passar alla som upplever torrhet eller stramhet i huden och önskar en balanserad hyd.

Sara med årets alla favoriter

Tack igen till alla som röstat och skickat in motiveringar. Otroligt kul att läsa vilka som är era favoriter och varför.

Alla produkter finns samlade under denna länk!

Gott nytt år till er alla! KRAM

Vill du lämna en kommentar?

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

2 svar till “Poddavsnitt 94: Lyssnarnas nyårskarameller – här är era favoritprodukter!”

 • (2) Kommentarer
 • Visa alla kommentarer
 1. Jessie skriver:

  Hej,

  Nu kommentera jag här utan att ha med ämnet att göra men frågade efter en rutin på Dr.Levy, som jag fick, men upptäckte då att de inte ha någon toner? Jag undrar varför? Kan jag ändå använda från någon annan eller är det bara slös eftersom de inte ha någon själva?

  • Yasemin skriver:

   Hej Jessie,

   De har ingen toner i sitt sortiment men du kan utan problem använda en toner från ett annat märke ihop med dessa produkter. Har du en favorit så är det bara att köra på den 🙂

   Kram!