Poddavsnitt 96: Skin hacks

 • | Yasemin

I veckans poddavsnitt ska vi lägga fokus på minimalism och skin hacks. Vi ger er våra everyday heroes, produkter vi köper om och om igen och som vi inte kan leva utan, våra favoriter bland multiprodukter, tips på skin hacks, produkterna som förenklar vår vardag etc. Här är våra bästa tips!

Sara håller i Augustinus Bader och Sensai

Augustinus Bader The Rich Cream

Denna kvalar verkligen in som multiprodukt och är det perfekta valet för minimalisten. The Rich Cream är djupt återfuktande som stöttar upp hudens egen reparation- och förnyelseprocess. Cremen jobbar effektivt på linjer, rynkor och hyperpigmenteringar. Den stödjer hudbarriären och stimulerar kollagenproduktionen. Har även lugnande effekt! Detta är en produkt Sara köper om och om igen.

Min SOS-produkt: Proline Prolagene Gel

Jag kan inte leva utan denna gel från Decleor. Denna gel hjälper hudens läkningsprocess, lugnar irritation och dämpar rodnad. Perfekt efter rakning, efter vaxning, irriterad hud, vid myggbett, solsvedd hy, getingstick etc. Underbar att ha under fuktmask om man vill lugna huden. Passar ansikte och kropp! Kvalar in som min SOS och den produkt jag köper en ny av innan den hunnit ta slut.

Yasemin och Ceramide Body Butter

Ceramide Body Butter

Här har vi verkligen en multiprodukt för kropp, händer & fötter. Skön konsistens, rik och djupverkande för torr hud. Oljor med nyttig näring och sheasmör ger tillsammans en mjuk hy. Passar känslig hy och är perfekt för de som vill ha en produkt helt utan doft.Ceramide Body Butter har varit min everyday hero efter att gipset togs bort. Har ingen torrhet kvar på fot eller ben.

Skinhacks

Några av tipsen:

Ha dina ögonprodukter i kylen för avsvällande effekt

Ta överflödet av produkterna på händerna/handryggen

Viktigt att ta rätt mängd produkt:

 • Rengöring = storleken av en hasselnöt.
 • Ansiktscreme = storleken av en mandelnöt
 • Ögoncreme = storleken av ett riskorn.
 • Serum = storleken av en ärta eller ca 3-4 droppar.
 • Mask & solskydd: Här behöver du i regel inte snåla. Fuktmasker kan du ta extra av och med solskydd kan du tänka minst en men gärna två pekfingerslängder produkt till ansiktet.

Massera in produkten i huden för ökad cirkulation, lite som en kortare faceyoga. Huden tar lättare åt sig av produkten och blir därmed mer effektiv

Mixa din mineralfoundation med primer. Bästa tipset: Makethemake Squalane Melting Foundation SPF 30 & Bisabolol Hydrating Oil Primer ger dig en flytande och härligt återfuktande foundation

Sensai och Proline Prolagene

Prolagene gel är som ett helt hemmaapotek. En svalkande grön gel som hjälper huden att lugnas och repareras.

Sensai Lash Conditioner

Funkar så klockrent om man vill ha längre och mer välmående fransar. Både Sara och jag märker att fransarna håller sig böjda, man känner inte samma behov av ögonfransböjare.

ceramide Body Bytter och The Rich Cream

Alla produkter finns samlade HÄR!

Vill du lämna en kommentar?

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

2 svar till “Poddavsnitt 96: Skin hacks”

 • (2) Kommentarer
 • Visa alla kommentarer
 1. Anna skriver:

  Hej. Tack för en bra podd. Ni pratar om ögonprodukter men kan ni tipsa om era favoriter?