Så skämmer du bort dina händer

  • | Yasemin

Bästa hösttipset om du vill ha mjuka och sköna händer. Inget fnas, inga sprickor, inga torra nagelband. Detta är mitt knep!

yasemin med augustinus bader the hand treatment

Först och främst, hur ofta peelar du händerna? Jag är själv slarvig med det men när jag väl gör det så är det bland den skönaste känslan som infinner sig efteråt. Mina händer (och fötter, ja faktiskt hela kroppen) blir så torr och tråkig på vintern. Det nästa stramar och rispar när man ska sätta på sig vantarna. Den känslan är inte skön alls och när det finns bot på det som tar mindre än fem minuter så fattar jag inte varför jag slarvar så med detta.

augustinus bader the hand treatment konsistens

konsistensen är något mellan en creme och en balm som snabbt absorberas men ändå ger den där silkeslena känslan utan att på något vis kännas som att man har handcreme kvar på ytan.

Unna händerna lite SPA-tid

Ta valfri peeling, den du har hemma och helst en med korn. Det kan lika gärna vara ansiktspeelingen som kroppspeelingen, det spelar egentligen ingen större roll. Just nu har jag Grapefuit Body Scrub från Kiehl´s hemma, en riktigt skön peeling som gör huden precis sådär mjuk som jag vill ha den. Peela händerna ordentligt och skölj sedan av. Jag brukar passa på att massera lite av The Hand Treatment från Augustinus Bader på nagelbanden innan resten av händerna får sin behandling. Detta för att öka cirkulationen för nageltillväxt och att det faktiskt är riktigt skönt och avkopplande.

augustinus bader the hand treatment blå bakgrund

Konsistensen är rik och den är väldigt närande. Jag vill helst inte känna av en handcreme alls. Vissa  applicerar jag på handryggen så gnider jag handryggarna mot varann för att slippa cremen på handflatorna.. men denna jobbar jag in i hela händerna. Har jag den till natten så ser jag till att ge händerna en riktigt lyxig treat och sätter då på mig handskar som kapslar in cremen och ger mer intensiv återfuktning.

Cremen innehåller givetvis Augustinus Baders fina TFC8-komplex som stöttar hudens reparationsprocess, något som verkligen behövs när huden är torr. Du får också ökad elasticitet och en betydligt jämnare struktur.

The hand treatment före och efter

Skillnad va? Handen till vänster har The Hand Treatment och höger hand är obehandlad. Man ser tydligt hur torrhetslinjer försvinner och man får också betydligt jämnare hudton av cremen.

Vill du lämna en kommentar?

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

2 svar till “Så skämmer du bort dina händer”

  • (2) Kommentarer
  • Visa alla kommentarer
  1. Laila skriver:

    Kan ikke finne The Hand Treatment på Skincity..