Mjuka sommarben med peeling och BUS

Hej hej från blekfisen! Jag vill tipsa om en himla bra kombo som jag upptäckt för att få mjuka fina sommarben. Har kört denna kombo sedan början av juni och har fortsatt sedan dess så det kändes att det var läge att ge er tips!

Före och efter med heavenly elixir

Fint resultat va? Vänstra benet efter en applicering med totalt ca 3 pump av Heavenly Elixir. Höger ben helt utan brun utan sol. Färgen kom efter ca 6-7h.

Oskia renaissance body scrub

Man känner av saltkornen i Renaissance Body Scrub, de är supersmå och eftersom konsistensen är så balmig, men på ett lätt sätt, så känns det både återfuktande och närande.

Så här gör jag

Först och främst, benen blir supermjuka med Renaissance Body Scrub! Peelingen innehåller saltkorn (himalaya-salt) och enzymer men också MSM som ökar upp kollagenproduktionen. Det bästa är ju att huden blir sådär silkesmjuk som man vill ha den. Den ger rent ha-begär efterförsta användning, det kan jag lova! Avsluta med din bodylotion så huden blir återfuktad. Det är grunden för att det ska bli jämnt.

Heavenly elixir och tanning mit

Nu när benen är mjuka så ska här BUS:as och jag gillar när en bus är tonad. Generellt blir det så mycket lättare att se vart man applicerat vilket leder till ett jämnare resultat. Resultatet sitter länge och man kan såklart bygga på en mer intensiv färg ju mer man applicerar. Eftersom jag är så ljus i huden så går jag ganska försiktigt fram men är noga med att applicera exakt samma antal pump på båda benen så det ser jämnt och snyggt ut.

BUS-applicering med Vita Liberata gold tanning mit

En tanning mit gör appliceringen betydligt enklare och resultatet snyggare.

Heavenly Elixir applicerar jag med en handske för att slippa få missfärgade handflator. Gold Tanning Mit gör det superlätt att få en fin och jämn färg. Busandet blir så mycket enklare och känns inte som ett ”projekt” när det väl är dags och eftersom färgen sitter så bra så behöver man inte fylla på hela tiden. Är du en badälskare så finns risken att färgen släpper snabbare såklart men för en badkruka som mig så sitter färgen ca en vecka.

Du missade väl inte Fridas grymma tips på hur du allra bäst lyckas med din bus? Läs hennes inlägg HÄR!

Vill du lämna en kommentar?

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.