Sommarens hetaste powercouple

Hej finingar, har ni testat denna powercouple?

Låter kanske som en dramaqueen men faktum är att det finns en produkt, utöver solskydd, jag inte någonsin kommer vara utan.  En av de produkter jag håller allra hårdast i. Skyddet mot föroreningar, all pollution som flyger runt i luften och både infrarött och rött ljus känns lika självklart som solskyddet men såklart vill jag gå steget längre. Även om solskyddsprodukterna idag har ett brett skydd även mot HEV och luftföroreningar så vill jag ha dem i två separata produkter. Kalla mig nojig men jag curlar huden mer än någonsin.

yasemin med sin powercouple

Mitt powercouple

Pollution Shield 5PF

Detta är basen innan solskyddet. Med ett serum fyllt av antioxidanter under blir skyddet det bästa tänkbara.  Mikroskopiska partiklar, infrarött och blått ljus får inte alls samma utrymme att bryta ner huden. Tänk denna som en skyddande barriär på huden innan du lägger på den sista skölden (solskyddet). Det bästa är formulan som innehåller skyddande vitaminer och antioxidanter, stärkande probiotika och närande oljor som mjukgör huden. Jag är inne på min fjärde nu för grejen är den att den är dessutom grym som primer. Jag som har linjer och rynkor kring ögonen har denna som primer under concealer kring ögonen eftersom den jämnar ut huden. Den mjukgör så fint att en concealer inte har minsta chansen att framhäva rynkorna eller torka ut huden. Man behöver inte alls applicera mycket, jag tar ganska lite. Det bästa är att värma upp mellan fingertopparna och sedan svepa ut ett jämnt lager över huden. Notera… detta är alltså inget solskydd utan ett komplement.

Daily Tint spf 30

Sommarens dagcreme och solskydd i ett. Vit när man applicerar men eftersom den har pigment i sig så ändras den till en light/medium nyans när den masseras in. Den smälter in så otroligt fint och ger så fin lyster samtidigt som hudtonen blir jämnare. Cermider – det bästa för att bygga upp hudbarriären och det är ju precis det man vill. Bygga upp en stark hudbarriär som står sig motståndskraftig mot yttre angrepp. Tillsammans med Pollution Shield tycker jag att det räcker helt perfekt fuktmässigt.

Daily Tint och Pollution Shield 5pf

Vet inte om ni testat någon av dessa redan, om inte så vill jag nästan uppmana er att ni måste 😀

Vill du lämna en kommentar?

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

6 svar till “Sommarens hetaste powercouple”

 • (6) Kommentarer
 • Visa alla kommentarer
 1. Camilla skriver:

  På eran hemsida står det att man ska applicera pollution shield efter spf och här står det före. Spelar det ingen roll eller är det något av sätten som är bättre än det andra?

 2. Bmg skriver:

  Räcker Daily tint spf 30 som dagligt solskydd om jag jobbar inomhus? Blir den kladdig? Tänker på att man ska applicera så mycket mängd för att få rätt spf.

 3. Therese skriver:

  Oj, nu fick jag ett behov av att handla 😂🫶🏼❤️