SOS-mask för alla hudtyper!

Jag är lite av en maskfanatiker. Älskar masker i de allra flesta former (ja, jag skriver de flesta för jag föredrar creme eller gelmasker före sheetmasks). Har i synnerhet en förkärlek för masker som man kan låta verka över natten. En mask ger ju så mycket mer än en ”tillfällig” boost i huden. Den hjälper också huden att långsiktigt bygga upp önskat resultat, men då måste man vara flitig med sin mask. Sedan har vi ju en av de största fördelarna av allt vad en mask kan ge, nämligen känslan av lugn, egentid och välbehag.

Yasemin med ansiktsmask

Varför ska man använda mask?

Till de som inte riktigt vet varför man ska ha en mask eller behöver övertygas brukar jag säga: Känner du någon gång längtan efter att ta en middag på restaurang? Du vet ju att du får i dig mat även hemma men du vill nu koppla av, slippa laga maten själv, lyxa till vardagen lite extra och bara njuta. Lite så är det med ansiktsmask. Du har kanske redan en hemmarutin så huden får ju sin dagliga dos av produkter men masken höjer effekten, välbehaget och ger dig den ibland så välbehövliga me-time-stunden. Ibland kanske jag inte känner att huden är i behov av någon mask, huden känns ofta balanserad. Men när längtan av en stunds avkoppling infinner sig så är det optimalt att koka en kopp te och lägga favoritmasken.

Dr.Levy mask på neccessär

Packar alltid ner minst 1 mask när jag ska iväg någonstans.

Maskens fördelar och effekt

 • Du ökar effekten av din hudvårdsrutin
 • Tillgodoser hudens behov här och nu men också långsiktigt
 • Kan användas som intensivbehandling eller över natten
 • Man kan anpassa efter hudens olika zoner genom att multimaska för att behandla hudens alla tillstånd
 • Ger lugn och avkoppling till hud och sinne

Dr Levy Cell matrix mask

R3 Cell Matrix Mask

Att Dr. Levy hör till ett av mina favoritmärken kommer knappast som en nyhet. Jag har testat samtliga produkter ur sortimentet och jag kan inte bli annat än imponerad över hur en så litet och slimmat utbud kan ge så makalöst fina resultat. Deras effektiva mask har fått oförskämt lite uppmärksamhet.

R3 Cell Matrix Mask är en härligt cremig ansiktsmask som har en lite svalkande effekt och som effektivt dämpar inflammation som kan vara ett resultat av den stressiga livsstil vi har. Jag tycker generellt att huden blir lugnare och mer jämn, huden känns mjuk, återfuktad och len. Masken har en aktiv kombination av bland annat antioxidanter, vitamin B3, vitamin E, niacinamide och hyaluronsyra som återställer cellernas ekosystem, gör huden plumpad och porerna mer tighta. Här har man också valt att addera stabiliserat retinol och vitamin C som jobbar exklusivt på att stötta det extracellulära nätverket vi har i huden som består av bland annat mineraler, kollagen och enzymer.

Hela huden känns balanserad, lugn och med en väldigt jämn fin hudtextur. Denna mask passar verkligen alla och jag tycker att den är en riktig ”must-try-mask”!

Förutom masken har Dr.Levy helt magiska produkter. Är du nyfiken kan du läsa mer om deras fantastiska sortiment HÄR!

Dr.Phillip Levy och Julien Levy gästade podden och berättade allt om deras unika stamcellkomplex och mer därtill. Vill du fördjupa dig ytterligare i märket finns två härliga poddavsnitt att lyssna på: Del 1 & Del 2

Vill du lämna en kommentar?

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

8 svar till “SOS-mask för alla hudtyper!”

 • (8) Kommentarer
 • Visa alla kommentarer
 1. Evelina skriver:

  Hej! Är denna ansiktsmasken okej för rosacea-hud? Den verkar härlig

 2. Sara skriver:

  Den här masken har jag velat testa länge så nu klickade jag precis hem den! Nu vill jag bara veta var de fina necessärerna kommer ifrån?:D

  • Yasemin skriver:

   Hej Sara,

   Så kul att du testar masken, tror och hoppas att du kommer gilla den lika mycket som jag gör! 🙂
   Necessärerna är från Bon Voy.

   Kram

 3. Linda skriver:

  Vilken fin necessär i bakgrunden. Var kommer den ifrån? Wow så spännande mask, den måste provas!