SPF-favoriter för hela familjen

Strandväskan är packad med solskydd för alla smaker och behov!

blandade solskydd på klippa

Spf-buffén är serverad. Var så goda att ta.

Vi är så otroligt petiga med solskydd i familjen. Jag är nog den som är mest petig med att de ska användas, övriga är petiga med konsistens och hur de ska kännas på huden. Dvs inte alls!

strandväskan uppifrån

Ok, här kan ingen titta ner och säga att det inte finns ett solskydd som passar 😀 Don´t you dare!

Jag vill gärna ha en rikare creme till kroppen och en lotion till ansiktet. Sönerna vill ha mousse. Dottern vill inte alls men måste man så är det en spray hon väljer. Eller mousse för att den är lite rolig att skumma upp till boll när man trycker ut den. Ungefär där tar sedan det roliga slut och jag blir sedan stående med en stor puff solskydd i handen som ingen vill ha… eftersom sönerna redan smort in sig. Min man väljer gärna en lotion för det har man mest kontroll över. Man får inte för mycket i handen och det kladdar inte överallt. Moussen har vi också upptäckt att man behöver applicera där det är vindstilla (så på surfstranden eller i full storm är det ingen idé att ens försöka om man inte vill jaga stora skumbollar längs strandkanten).

Sun protecting mousse på ben

Det jag gillar med solskydd i mousseforn är att det är svårt att inte få solskydd överallt. En mousse är ju så dryg vilket gör att man drar ut det och jobbar in den ordentligt överallt på huden. Skulle säga att det är ett säkert kort att ge till någon som slarvar med appliceringen.

Våra favoriter

Sun protection Mousse SPF30

Passar alla åldrar, smälter lätt in i huden, vattenresistent, perfekt för den som vill ha en spf till ansikte och kropp och är också anpassad för känslig hy.

Face Mineral SPF30

Vårdande och återfuktande, främst för ansiktet, har du känslig och reaktiv hy och vill ha ett fysikaliskt solfilter till ansiktet så är det denna du ska satsa på. Passar alla.

Classic SPF 50 Body Spray Guava Mango

Quick-fix & återapplicering, grym som komplement till vanligt solskydd, lättapplicerad då du snabbt kan spraya utsatta områden, doftar underbart, hög spf och vattenresistent.

Sports spray SPF50

Spray för dig som vill ha ett solskydd utan doft, hög spf och väldigt återfuktande. Perfekt för alla sommarsporter där man behöver ett bra och högt solskydd i solen.

Sheer Mineral UV Defense SPF50

Har du en fet hy och vill ha en matt finish så är denna riktigt bra. Transparent och lättviktig, passar alla inkl känslig hy, vattenresistent och smidig att ha med i handväskan.

Ultrasun i hand mot klippa

Perfekt till barn och vuxna. Väldigt fint solskydd som passar även dem mest känsliga. Denna är som en lätt creme.

Yasemin tittar ut över havet

Sola säkert och ha en fortsatt fin sommar! Nu tar jag lite ledigt 🙂

Vill du lämna en kommentar?

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.