Stärk och förläng fransarna!

Så kul att Revitalash lanserats på Skincity. Jag känner mig extra pepp då jag alltid haft väldigt veka och korta fransar. Eller alltid, när jag var ung var de ganska långa men den längden har successivt avtagit rejält med åren.

Jag började testa Revitalash för ett par veckor sedan, med viss skepsis och oro då mina ögon alltsom oftast reagerar negativt när jag använder liknande produkter.

revitalash produkter

Grundaren Michael Brinkenhoff är oftamolog och idén om revitalash föddes när hans fru kämpade mot bröstcancer – att hjälpa kvinnor runt om i världen att känna sig naturligt vackra.

Revitalash Advanced

Jag är så otroligt peppad på att se resultaten på denna prisbelönta produkt. Har sett helt fantastiska resultat och väntar otåligt på att veckorna ska gå nu så jag kan få lite längd på fransarna till våren!

Ok så om produkten… här har vi ett patenterat komplex som Dr Brinkenhoff tog fram 2015. BioPeptin Complex består bland annat av B-vitaminm peptider och lipider som tillsammans stödjer stråets volym och kvalitet. Effekten blir mer återfuktade och välmående fransar med naturlig glans där man också får ett lyft och en fin form. Mina fransar kan ibland se ut som markiser som pekar rakt ner och jag märker redan nu efter någon vecka att fransarna ser ”piggare” ut!

Utöver BioPeptin Complex hittar vi även Ginseng & Swertia Japonica, antioxidanter som skyddar och gör stråna mer friska, starka och välmående

”Konsekvens är nyckeln till resultaten”

Applicera längs stråets mitt och tvärs över hela fransraden (alltså inte från fransroten och utåt). Detta gör du en gång om dagen och fransarna ska vara torra och rena. Trots att många med mig är ivriga och kanske vill öka på användandet så ger det inte bättre resultat av att använda oftare… så det engagemanget får man inget för.  Formulan är oljefri och helt vattenbaserad vilket innebär att den passar fint  med lash extenstions/fransförlängning. För er med lätt känsliga ögon passar denna fint, även anpassad till gravida och ammande. När man uppnått resultaten kan man minska på användandet eller pausa. För er med riktigt känsliga ögon finns Revitalash Advanced sensitive.

revitalash advanced

RevitaBrow Advanced 

Mina bryn alltså… de har tunnats ut rejält. År av plockande har satt sina spår. Ser fram emot att få bygga upp och få starka, glansiga och välmående strån! I denna formula hittar vi också det effektiva BioPeptid Complexet, Ginseng & Swertia Japonica och Calendula som tillsammans uppfyller just dessa krav. Här kan man se resultat redan efter 8-10 veckor.

Produkterna är oftamologiskt och dermatologiskt testade, de är kliniskt testade för att uppfylla de tuffa kraven som ställs på ögonprodukter. De är också veganska.

revitalash brow

Smidig och bred applikator för brynen

Mina mål!

Nu har jag som sagt bara testat under en kort tid men är om möjligt än mer taggad på att se resultaten. Jag vet ju att ni älskar före/efterbilder så jag fick en bild från min supernöjda kollega Lena där man tydligt ser skillnad redan efter 6 veckor! Hon är helt lyrisk över resultatet och det förstår jag för det är verkligen helt galet stor skillnad. Efter tre månader har du full effekt av produkten. Längtar efter att få visa mina resultat efter ett par månader!

Lena före och efterbild fransar

Spana in längden på fransarna, redan efter 6 veckor ser man enorm skillnad! Bilden är lite oskarp men visar tydligt resultatet före och efter.

Nu väntar vi in mina resultat… to be continued for sure! ❤️

Vill du lämna en kommentar?

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

6 svar till “Stärk och förläng fransarna!”

 • (6) Kommentarer
 • Visa alla kommentarer
 1. Sofia skriver:

  Ska prova! 🙂
  Men ” Applicera längs stråets mitt och tvärs över hela fransraden”. Jag förstår inte riktigt var jag ska lägga det, på huden längs fransraden eller mitt på fransarna?

  • Yasemin skriver:

   Hej Sofia,

   Stråets mitt, dvs mitt på fransarna. Som att du skulle följa fransraden men istället längre ut på själva fransarna 🙂

   Kram

 2. Marta skriver:

  En helt fantastisk produkt och mina ögonfransar blir långa efter en veckas användnng. Dock har jag vid nga tilfällen fått en vagel i nede ögonkanten vilket jag läst att även andra drabbats av så det är ett stort minus

 3. Anonym skriver:

  Funkar 👍👍👍toppen