Triss i nyheter från Priori

  • | Yasemin

Jag blir lite extra glad när Priori lanserar något nytt för jag har alltid gillat konceptet och deras genomtänkta och aktiva produkter. Hur de med sin fulla talang lyckas få lätta konsistenser att kännas väldigt näringsrika. Att de är doftfria men att man ändå känner av doften från aktiva ingredienser. Förpackningarna är enkla, men smarta. Stilrena och anspråkslösa. Fullproppade med högaktiva sammansättningar där en sund hudhälsa är det primära. Här är märket som vill korrigera huden på cellnivå, få huden att återställas till sitt ursprung, aktivera hudens celler att repareras och vakna för att förebygga åldrande och läka skador.

Ja ni hör ju, när det nu lanseras en triss i nyheter så drar i alla fall jag på smilbanden!

Prioris nya ögoncreme, peel pads och 24h creme

Tre nylanserade godingar

Priori LCA Smart peel pads

LCA Smart Peel Pads

Dessa smarta och högeffektiva pads exfolierar ytan, minimerar hyperpigmenteringar, jämnar ut hudstrukturen och lämnar en väldigt mjuk och slät hy full med naturlig glow. Padsen är lite ”räfflade” och ger i sig en lätt peeling, förutom den fina sammansätting syror som finns på varje pad. Den avancerade tekniken ger en flerskiktad AHA (baserad på bland annat mjölksyra, glykolsyra och mandelsyra) som fungerar perfekt för att ta bort endast det yttersta lagret av döda hudceller samtidigt som den hjälper huden att bibehålla balans och välmående. Dessa ska som de flesta andra exfolieringar vänjas in i huden. 1 gång i veckan är en bra start, öka sedan upp till ca 3ggr i veckan. I burken finns 30 pads.

PRIORI DNA Eye recovery creme

DNA Eye Recovery Creme

Denna underbara och rika ögonkräm. Mitt nyårslöfte var att verkligen börja använda ögoncreme och efter att ha testat denna så är jag fast. Den innehåller en väldigt fin kombination av ingredienser som ger flera fördelar till ögonområdet. Här har vi 0,5 % Retinol som ger en utjämnande effekt runt ögonområdet. DNA reparerende enzymer, kombinerat med butterfly bush extrakt som förebygger miljörelaterat åldrande orsakat av HEV, föroreningar, infrarött ljus och skyddar de hudlager som sitter djupare nere i huden. Här har vi också ingrediensen glycerin som tredje ingrediens vilket verkligen bevisar hur fuktbindande den är.

PRIORI DNA Intense recovery creme

DNA Intense Recovery Creme

Bara känslan av denna är underbar. Ni som likt mig är helt sålda på rikare cremer kommer älska denna, vad ska man säga… det är som en rik creme/balm/soufflé i konsistensen. Man vaknar helt mjuk och återfuktad på morgonen, nästan så man glömmer bort att fixa morgonrutinen. En lyxig och smidig ansiktscreme i smark burk fylld med DNA reparerande enzymer och butterfly bush extrakt som likt ögoncremen ger ett brett skydd mot effekterna av miljö- och UV-stress. Här har ni cremen som korrigerar hudskador på cellnivå. DNA Intense Recovery Cream matar huden med så mycket fukt att du håller huden mjuk och smidig hela dygnet. Detta är en 24h creme och jag rekommenderar att den används morgon och kväll. Passar verkligen alla. Ung samt mogen hy som behöver extra näring.

Har du någon favorit från Priori, i så fall vilken? 🙂

Vill du lämna en kommentar?

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

2 svar till “Triss i nyheter från Priori”

  • (2) Kommentarer
  • Visa alla kommentarer
  1. Anna skriver:

    Hej Yasemin!
    Kan du rekommendera ögonserum/cream till mig. Har ganska tunn hud och mörka påsar. en del fina linjer, rynkor, pigmenteringar och förlorad fasthet. Tack på förhand.