Beauté Pacifique favoriter!

  • | Annica

 Beaute Pacifique

Har ni upptäckt vårt nya märke på Skincity? Många av er har under åren frågat här på bloggen och till oss på Skincity om vi inte kan ta in detta märke. Vi har kikat på det en längre tid och nu finns det hos oss!

Jag har redan några favoriter som jag vill dela med mig av men först tänkte jag berätta lite om konceptet.

Beauté Pacifique är alltså ett danskt hudvårdsmärke med produkter är utvecklade tillsammans med ledande danska hudläkare. Produkterna är vetenskapligt dokumenterade och produceras på egen fabrik i Danmark och är världspatenterade.

I utvecklingen av serien var målet att erbjuda effektiva A-vitamin krämer men utan de biverkningar som receptbelagd A-vitaminsyra ger. Resultatet blev en serie produkter som bygger på tre hudvänliga A-vitamin estrar (också kallade pro-retinoler).

Produkternas syfte är att förbättra hudhälsan och ha en föryngrande effekt och bygger upp hudens kollagenlager.

Jag gillar att Beauté har mycket A-vitamin i sina produkter då det är en fantastisk ingrediens i hudvård och en av de mest välbeprövade inom antiage.

En annan sak jag blev förtjust i är att väldigt många av produkterna är innehållet av Squalane högt. Bland många av mina favorit produkter så är squalane en ingrediens. Det är en extreeeeeemt bra återfuktare och mjukgörare av huden. Bl.a. så innehåller både Transderma M och Peter Thomas Roths Oilless Oil det. Även flera av Sensai Silk produkterna gör det. Dock kan källan vara lite olika, antingen från oliver eller från sockerbetor. Förr togs det från haj men det görs inte längre.

I Beauté Pacifiques produkter är som sagt squalane en viktig ingrediens. Squalanen utvinns ur oliver, och är magiskt bra i mjukgörande syfte. I denna serie fungerar de även som transportör av de aktiva ingredienserna. Produkterna har ett unikt sätt att leverera A-vitamindropparna ner i huden utan att reta eller irritera hudytan. Detta görs via pyyyytttteee små squalane-droppar där man kapslat in A-vitaminet. Detta unika system har Beauté Pacifique Patent på.

Tack vare denna teknologi kan man använda Beauté Pacifiques A-vitamin produkter dag och natt och året om. Produkterna innehåller inte (för er som undrar) parabener eller mineraloljor.

Här är mina 3 favoriter i serien!

Moisturising Mask

Instant Hydrating Mask

Alla ni som gråtit blod över att MD Formulations försvinner från Sverige och därmed deras älskade Moisturising Mask. Taaa Daaa här har ni en ersättare! Förvånansvärt lik är den i konsistens och känsla på huden. Perfekt även för de som tycker Dermalogicas Hydrating Mask är för tunn eller inte ger tillräckligt. Denna ger en maffig fuktboost OCH mina vänner man kan även sova med den! Bäst är den med ett deras serum under eller Transderma M eller Oilless Oil som liksom masken innehåller Squalane.

A-vitamin, skincity

 Super3 Booster

S M A C K! AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA-vitamin. Jag och min hud gillar verkligen effekten av A-vitamin på huden. Denna är riktigt packad med det UTAN att man blir minsta irriterad eller flagig vilket är vanligt. Just nu har jag denna på natten ovanpå mitt Transderma A. All in på A ladies!

 body lotion

Enriched Moisturising Body Lotion

Men vilken jäkla body lotion! En riktig håll käften body lotion får jag säga. Jag älskar, konsistensen, älskar hur helt sinnessjukt mjuk jag blir, hur sinnessjukt gott den luktar och hur sinnessjukt härligt bulligt gullig förpackningen är. Pump kommer till den stora sizen så man riktigt kan freaka loss på denna!! Detta är inte ett tips, det är en inköps-ORDER!;)

11 annica forsgren skincity.se

Vill du lämna en kommentar?

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

60 svar till “Beauté Pacifique favoriter!”

  • (60) Kommentarer
  • Visa alla kommentarer
  1. Ia skriver:

    Hej! Har köpt BP på rekommendation och behöver ni hjälp att klura ut vad jag ska använda när. Har cleansing foam, oil free moisturizer, serum paradoxe, Clinical super3, Clinical exfoliator och Instant hydrating mask.
    Vad samt i vilken ordning ska jag använda dessa i min hudvårdsrutin? Än så länge (några dagar) har jag kört rengöring, serum och fukt på morgonen och rengöring plus super3 på kvällen. Är det rätt tänkt? Hur ofta och när i rutinen använder jag bäst peelingen och samma fråga ang masken? Läst att man kan sova med masken och hur kombineras det isf med övrigt i kvällsrutinen?
    Tusen tack på förhand!

    • Hej Ia,

      Johanna andra bloggaren här 🙂 Du kan använda produkterna på detta sätt.

      Dag

      Cleansing Foam
      Serum Paradoxe
      Oil Free Moisturizer

      Kväll
      Cleansing Foam
      Serum Paradoxe
      Oil Free Moisturizer

      Clinical Super3 kan du använda istället för Oil Free Moisturiser 1 eller 2 gånger i veckan då du har andra kraftfulla exfolierande proudukter i din rutin.

      Clinical Exfoliator används max 2 gånger i veckan-

      Instant hydrating mask kan du du använda ett par kvällar i veckan. Använd Instant Hydrating Mask 2-3 gånger i veckan. Efter rengöring appliceras fuktmasken på ansikte och hals. Låt verka 10 minuter och skölj därefter med ljummet vatten. Avsluta med ansiktsvatten och vårdande serum och creme. Denna kan du också sova med på natten ett par kvällar i veckan.

      Kram Johanna 🙂

  2. Ann Hallbom Leck skriver:

    Hej!
    Har en mkt torr och känslig hy med besvär av rosacea emellanåt och torra fläckar. Har provat Beaute Pacific x-dry skin fix till nattcreme och enriched moisturizing creme for dry skin till dagen + ansiktsvattnet och blivit riktigt bra återfuktad. Huden lugnas och inte ngr torra fläckar mer. Är nyfiken på A-vitamincremerna men tål inte retinol (får finnar/utslag). Kan jag testa dessa eller är det samma som retinol? En annan fantastisk hjälp till natten är Paulas choice Resist daily smoothing treatment (5%) AHA. Får superfin hy! Även body lotion Beaute Pacifique är superb!

    • annica skriver:

      Hej Ann Hallbom Leck, Retinol är så spännande och det är otroligt bra ingrediens men jag skulle först vilja addera ett serum i din rutin. Eftersom du har en båda känslig och torr hud tycker jag först att du ska addera Serum paradoxe. Ger otroligt fina resultat och hjälper till att arbeta ännu mer djupgående i huden. Tror verkligen att du kommer att märka stor skillnad med denna i din rutin! Kram Annica

  3. Amanda skriver:

    Hej igen och tack för svaret längre ovan!

    Jag kör på ditt tips både angående BP´s serum och nattkräm. Tar även BP´s fuktkräm för alla hudtyper. Jag såg ju ditt inlägg om ärr från finnar och pigmentering. Vilken treatment skulle du rekommendera mig där? Blev sjukt sugen på att köpa ”Paulas choice, resist skin transforming…” eller cicablock/cicamed. Vilken tycker du och är det dumt att köra den på dagen med BP´s produkter?

    Kram!

    • annica skriver:

      Hej Amanda, Svårt att säga hur huden svarar med blandningen av Paulas Choice och BP. Det kan fungera men kan inte lämna någon garanti. Transforming serum skulle jag säga är det serum av de två nämnda som ger mest effekt på acne och pigmenteringar. Förmodligen så fungerar kombinationen men som sagt kan tyvärr inte gå i god för det. Den här dagcremen/serumet (kan användas som både och) kan vara ett bra val också om du vill hålla dig till BP:
      http://skincity.se/sv/product/4093/beaute-pacifique-defy-damage-skin-repair-lotion

      kram Annica

  4. Lotta skriver:

    Hej!
    Jag har precis börjat med serien. Har blivit rekommenderad Super3 Booster på natten. Den känns bra. Har nu introducerat den under en veckas tid. Min fråga; kan man även använda serumet efter att man smort sig med Super3? Eller blir det ”kaka på kaka”? mvh Lotta

    • annica skriver:

      Hej Lotta, Beauté Pacifiques Super 3 Booster är så bra och som du säkert hört så gör den sig bäst utan serum under. Ovanpå kan man dock lägga Serum Paradox då den ger både fukt till ytan men också en primereffekt. Testa! kram Annica

  5. Satu skriver:

    Hej! Min hud blossade upp av Dermalogicas skin hydrating masque. Tror du att Beauté Pacifique Instant Hydrating Mask är mildare och fungerar på min hud? Jag använder Exuviance produkter i övrigt, har lite fet hy med torra partier på kinder, får finnar på hakan lätt. Har rodnad och stramhet i ansiktet som jag vill bli av med. Ska jag ha vespera under fuktmasken? Tack för hjälpen!

    • annica skriver:

      Hej Satu, se mitt svar nedan. Samma sak kommer förmodligen hända med BP mask, det gör det alltid på mig när jag är yttorr. Kram annica

  6. Sandra skriver:

    Hej!

    Jag har har sedan några år tillbaka hittat mitt favoritmärke Comfort zone. Jag använde deras cleansing gel, och krämer från hydramemoryserien. Produkterna passade min halvbisarra blandhy som efter många år forfarande är lika aknebenägen,och känslig.

    Krämerna fungerar superbra än idag men rengöringen som företaget förändrat genom att jiddra med innehållet fungerar inte längre på min hy. Den retar bara upp min hy.

    Nu letar jag efter en ny rengöring som passar min tjugoettåriga hy. Men det är lättare sagt än gjort då jag upptäckt att de klassiska skummande gel-rengöringar för aknehy bara gör min hud arg, dvs mycket röd och irriterad. Jag har testat Dermalogica, Exuviance, Decleor, Bioline mm. Inget verka fungerar och nu vet jag inte vad jag ska göra.

    Det jag önskar i en rengöring är:
    – Att den tar bort makeup och orenheter effektivt.
    – Är mild och läkande för en känslig hy.
    – Icke-komendogen då jag har acne.

    Skulle beauté pacifique enriched cleansing milk, all skin types,kunna vara ett alternativ? Om inte vet du någon annan rengöring som skulle passa?

    Med vänliga hälsningar, Sandra

  7. Eva-Lena skriver:

    Hej!

    Jag är en i skaran som efterfrågat märket Beauté Pacifique så är överlycklig att produkterna nu finns i ert sortiment! Tack fina ni för att ni tagit in märket!
    Har använt BP under många år och fått jättefina resultat på min hy, bl.a mot min hyperpigmentering. Älskar att man kan ha produkterna året om, även sommartid vilket inte är så vanligt med så effektiva produkter.

    De du nämner ovan är några av mina favoriter också. Kroppslotionen är suverän på sommaren om man känner att man varit ute lite vääl länge i solen, den lugnar och läker en solstressad hud. Den ger även en helt fantastiskt fuktmättad hud! Räcker till slut att smörja kroppen varannan dag! Fantastico!
    Min hy är så van vid produkterna och A-vitaminet att jag idag använder Clinical Super 3-serien och min önskar och förhoppning är att ni även tar in de produkterna! 🙂 Använder till natten ” Clinical Super 3 Booster”, en riktig kanonprodukt och en peeling som är underbar som heter ”Clinical Super 3 Exfoliator”. Hoppas ni har möjlighet att ta in de produkterna till ert sortiment, de ger superfina resultat till hyn!
    Serum Paradoxe är som flera andra sagt ett helt underbart serum med många användningsområden så den vill även jag slå ett extra slag för!

    Ja finns många gobitar i den här serien, så testa ni som inte provat på!:-)

    Kram Eva

  8. Lina skriver:

    Kan ni inte göra ett erbjudande på Dermalogica?!! jag handlar allt från dem men missar alltid alla erbjudanden:)

    • annica skriver:

      Hej Lina, Vi försöker varva och köra erbjudanden på våra märken hela tiden. Just nu har vi 2 olika erbjudanden på dermalogica solväska och cleansing wipes! kram annica

  9. Linda skriver:

    Hejsan:) jag undrar vilken produkt du tycker är bäst mot stora porer?
    Kram

    • annica skriver:

      Hej Linda, jag gillar ju bioclear lotion från Jan Marini. Använder du det med andra serier används det som ett serum. Kram annica

  10. Camilla skriver:

    Hej!
    Vilka fördelar skulle jag (eventuellt) kunna få om jag använder Transderma A på kvällen istället för Serum Paradoxe? Antar att det finns en anledning att du valt just så 😉 Jag använder Super3 booster på natten med Serum paradoxe under och Transderma R med Metamorphique på dagen. Har på bara några användningar märkt skillnad på huden efter jag gick över till Super3 booster. Den har blivit mer jämn och mindre plitor. Kan jag på sikt även använda den på dagen eller bör jag hålla mig till metamorphique då?
    Vad kul för er med större och nya lokaler! Verkligen väl förtjänt med all framgång!! 🙂 Kram

    • annica skriver:

      Hej Camilla, Alltså du får ändå mer avitamin behandling på djupet. Paradoxe är super innehåller mkt antioxidanter och squalane vilket är en fantastisk mjukgörare medans transderma A innehåller squalande och avitamin. Så mer antiage. kul att du gillar super booster 3 den är verkligen drag i tycker jag med! Vid oren hud eller kraftigt ålderförändrad/solskadad hud går Super3 Booster även utmärkt att använda dagtid. Tack för de fina orden! kram annica

  11. Viktoria skriver:

    Hej! Hur luktar body lotionen?

    • annica skriver:

      Hej Viktoria, Den doftar sååååååååååååååååååå gottt friskt och sommrigt! Jag dog typ när jag doftade på den;)) Kram annica

      • Viktoria skriver:

        Haha ok, är bara orolig för att jag inte ska gilla doften. Har hänt några ggr att jag fått ge bort till andra för att jag inte klarar av lukten. Nu kör jag på Bliss Lemon sage och den luktar sååå gott!

  12. Thessa skriver:

    Jag glömde fråga dig en sak Annica och det är när PTR Laser free serumet inkommer igen? Jag fick prov på det för ett tag sedan och min hud störgillade det, så det kan vara ett alternativ för mig om nu ni får in det snart? Är ute efter ett serum med fukt som kostar under 800 kr, har blandhud med lite röda märken ifrån akne. Kram.

  13. Johanna skriver:

    Hej,..tack för tipset Hilde. Har provat en annan webbläsare och nu fungerar det!! 🙂

    • annica skriver:

      Hej Johanna! Toppen! och Tack hilde! Så bra, men hör gärna av dig igen om det är något du saknar eller som trasslar! Kram annica

  14. Thessa skriver:

    Ja, vad tycker du om serumet som finns i serien då, det innehåller väl också Squalene? (bra info om Squalene btw, var rädd att det hade med hajar att göra ;-))

    Min Dermalogica hydrating booster är på upphällningen och jag skulle vilja testa en ny värdig ersättare för min blandhy, men som inte gör semesterkassan lika skral som Tramsderma.

    Har kikat lite på Beaute Pacifiques serum som verkar bra. Använder Bioline som övrig hudvård, men ”fasar” ut det märket nu inför sommaren då jag inte vill använda syror, så märke spelar ingen roll (jag kan ju köpa en ny kräm i tillhörande serum lite senare).

    • annica skriver:

      Hej Thessa, Det är supernice! Jag bara föredrar mitt avitmain och c-vitamin och M serum från Transderma och kombinerar det med detta märket å gillar det, Men deras serum är mkt bra det med OCH verkligen prisvärt måste jag säga. Ger dig mkt mer än hydrating booster från Dermalogica. kramis annica

  15. Johanna skriver:

    Hittade lite intressant läsning – mycket om hudvård:
    daglig-solskyddsfaktor-minskar-hudens-aldrande-med-24-procent
    Och masssa annat att läsa på denna sidan: http://www.wellnessguide.se/

  16. Sandra skriver:

    En fråga angående serumet. Är den okej att använda under sommaren, alltså i solljus? Slutade använda aha syror inför sommaren, vill inte riskera att förstöra det man jobbat med under vintern. Tack för en underbar blogg 🙂

  17. Charlotte skriver:

    Hej Annica!

    Skulle du kunna rekommendera någon rengöringscreme som effektivt tar bort makeup, lugnar och återfuktar? Just nu använder jag Ole Henriksens Apricot cleansing lotion som är helt suverän men det vore kul att prova något annat märke också.

  18. Ann-Charlotte skriver:

    Detta märke har jag bara blivit mer o mer sugen på av div anledning bla en speciell duktig och kunnig inspiratör och bloggerska (*host Hilde host*) Men byta helt fr Exuviance som funkar perfekt på mig? Är BP ännu bättre? Eller kan jag lägga till godingarna? Isf vilka?
    Skööön helg alla sköna tjejer (och killar såklart!)
    Kram Ann-Charlotte

    • annica skriver:

      Hej Ann-Charlotte, kul! Hilde är underbar OCH har SUPERKOLL!! Alltså inte byta för att byta för att byta säger jag. Det är svårt att hitta hudvård som är perfekt så har du hittat det i Exuviance så varför byta?. Båda är bra på sina vis. Du kan addera lite istället! Masken, bodylotion och kanske en ögoncreme? KRAMAR Annica och ha en härlig helg du me!

      • Ann-Charlotte skriver:

        Snabbkollade innehållsförteckning via min mobil o er mobilsida. Allt funkar för min del! 🙂
        Och Elemis ögonserie är bara underbar och jag är glad att den funkar ihop m Exuviance! 🙂
        Söndagskramar,
        Ann-Charlotte

      • Ann-Charlotte skriver:

        Ja jag lägger ju redan till annat som är super o som går att kombinera. Så jag kollar dina tips men undrar om serumet skulle ha ngn funktion i min hudvårdsrutin, typ droppa i min foundation el andra saker som skiljer detta serum fr mina andra (Vespera, Transderma R, PTR o ett par till). El är det onödigt?? Kram! 🙂
        Ann-Charlotte

        • annica skriver:

          Hej Ann-Charlotte, Alltså det känns som du har bra grejer redan! 🙂 Men man kan alltid om man vill fukta upp sin Foundation droppa i lite serum eller lite fuktcreme Kram annica

  19. Johanna skriver:

    Hej! En liten undran. Varför är ni så dåliga på att skriva ut innehållsförteckningen på era produkter? Fliken finns hos er men jag hittar inte någon information. Eller är det bara hos mig det inte fungerar?? Jag måste söka upp innehållsförteckningen på andra sidor och då beställer jag tyvärr oftast på de andra sidorna istället. För mig är en innehållsförteckning väldigt viktigt eftersom jag är allergisk mot så mycket. Vänligen Johanna

    • annica skriver:

      Hej Johanna, Åhh vad trist att höra att du upplever det så. Vi lägger ut på alla produkter vi kan. Clarins har en gammal uråldrig policy att bara ha det på sina kartonage.. de måste dock inse att internet är här för att stanna och info behövs även där… men av dem får vi alltså inget vi kan lägga upp. Babor har vi haft lite problem att få fram men vi får nu bit for bit och fyller på där. Är det från något annat märke du saknar så HOJTA för gudsskull så ska vi se om det är något vi missat! Kramar annica

      • jennie skriver:

        Man hittar bara lista på huvudingredienser inte hela innehållsförteckningen. NI kanske kunde haft bild även på baksidan av produkter så man kan läsa där om inte hela skrivs ut.

        • annica skriver:

          Hej Jennie, alla ingredienser ska vara med. Om du saknar lista på någon produkt så kontakta SC kundtjänst. De kan maila dig listor eller bilder på baksidor om du vill få de presenterade så : ) kram Annica

    • åsa skriver:

      Johanna, jag har samma problem. Jag får inte upp info under fliken ”användning” heller, det blir bara tomt, men jag trodde att det hade med min dator att göra?

      • annica skriver:

        Hej Åsa, tell me… på vilka produkter får du inte upp. Super viktig info för oss som vi vill åtgärda snarast! i tycker det är extremt viktigt med ingredienslistorna!! KRam annica

      • Hilde skriver:

        Vilka produkter är det ni inte får info om? Jag tänkte bara på om det beror på webläsaren då jag får upp innehållsförteckningen på det mesta, och samma med användning.

        • annica skriver:

          Hej Hilde, vi får se svaren och så reda ut vad detta beror på! KRAM annica

        • åsa skriver:

          Hilde, jag tror också att nåt sånt är förklaringen, åtminstone för min del! Såg nu att det funkade på mobilen, så det är nog bara något tekniskt trassel.

          • annica skriver:

            Hej Åsa, OK! Hör av dig om det är något ni saknar på siten… vill alltid veta allt sånt så vi kan rätta till! VI gör vårt bästa alltid men ibland händer saker som gör att något missats! Tack för er input! kram annica

  20. Hilde skriver:

    Jag kan bara instämma, Beauté Pacifique har riktigt bra produkter. Jag tycker dock du har glömt Serum Paradoxe som är en alldeles skön produkt som ger ett snyggt glow 🙂 Jag vill bara tipsa människor med psoriasis om att testa den body lotion du skriver om. Min mamma har fått så mycket bättre hud efter att ha använt denna ett tag. Nästan allt är borta förutom några envisa fläckar, men de kanske blir borta de också med tiden. Sen är den alldeles underbar för alla 🙂 Jag är glad ni tog in märket så behöver jag inte vänstra, haha..
    Kram

    • annica skriver:

      Hej Hilde, Skönt å slippa vänstra …hehe…haha jag visste att ni skulle kommentera detta;) Det är sååååå bra, verkligen… men jag gillar ju A nu och kör transdermisen under:) Bra tips hilde! Denär lite lik exuviance body lotion i effekt. kramar annica

      • Amanda skriver:

        Hej Annica!

        Jag är helt inne på att köpa BP´s produkter men jag kan inte bestämma mig mellan super3 booster och clinical super3 booster. Hur veta vilken jag bör välja?

        Tack, och tack för en grym blogg!!

        • annica skriver:

          Hej Amanda, tack för att du följer bloggen! jag kan tycka att man börjar med Super3 booster. Clinical är betydligt mer aktiv och passar en hud som är van vid serien. Mest kraftfullt är inte alltid bäst. Kör en Super3:a först. Efter det kan du om du upplever att huden svarar fint gå över till Clinical. Att skynda på för snabbt är det sista man ska göra med huden. Det kan i många fall ge mycket sämre resultat.

          kram Annica

          • Amanda skriver:

            Och just det; Väljer mellan BP´s serum och Roth´s ”laser-free” serum. Vilket hade du rekommenderat och går det ens att kombinera Roth´s med BP´s övriga produkter?

            Kram!

          • annica skriver:

            Hej Amanda, Jag hade kört på BP´s Paradox för fler produkter från samma serie ger oftast mer resultat! Lycka till! Kram Annica

          • Amanda skriver:

            God morgon A!

            Ah okej, tack för svar! Jag är som vanligt ivrig och vill ha det ”mest effektiva” med en gång men blev så osäker då detta är helt nya produkter för mig. Fick två råd från Skincitys hudterapeuter; den ena sa super3 till min hy och den andra sa clinical super 3, därav min förvirring! Jag vände mig därför till dig:)
            – Jag har normal/blandhy, mindre rodnader/ytliga blodkärl mestadels på kinderna och vid näsan, nästan osynliga ”kaffe latte”-pigmentfrändringar/fläckar som är lite utspridda i hela ansiktet samt har jag alltid nuförtiden någon finne/plidor vid hakpartiet. Jag har alltid haft en bra och fin hy men med tiden och all stress så är den absolut inte lika jämn i struktur och ton som den brukar!

            Hoppas du kan hjälpa mig, jag är såååå sugen på att desta alla BP´s produkter och vill bara trycka på ”köp”-knappen nu;P

            Sorry för det långa mailet här, men är despo nu.

            Kram!!

          • annica skriver:

            Hej Amanda, Det är alltid så att man kan få lite olika rekommendationer och det för att en och samma person kan gå flera olika vägar. Jag hade börjat med Super3 booster eftersom produkten är ny för dig och då du är känslig. Kanske klarar din hud den starkare på en gång, men det vanliga är att börja med den först nämnda. Anser att du kommer kunna ha den varje kväll efter ca bara en veckan medan väljer du Clinical så är invänjningsperioden längre och det i sig gör att resultatet inte kommer lika snabbt. Jag hade börjat med Super3:an och utvärderat efter en tub hur huden svarar. Mååååååånga väljer att stanna kvar vid den då den ger så fint resultat. kram Annica