Om Hudspecialisten

Välkommen till Hudspecialisten!

Den här bloggen kom till redan 2011 med mig, Annica Forsgren Kjellman, bakom tangenterna. Jag är utbildad hudterapeut sedan år 2000 och även grundare av onlinekliniken Skincity, som jag och min man startade samma år som bloggen tog form.

Jag drivs av en stor passion för allt som har med huden och hudvård att göra. Jag kan bli rörd till tårar bara av en vacker förpackning eller en konsistens på en produkt som är något extra. Jag kan studera min och andras hud i timmar – syna varenda liten por i minsta detalj. Ja, jag är nästa sjukligt intresserad av huden!

Sedan bloggen startade har jag delat med mig av mina erfarenheter från hudvårdsbranschen – som före detta salongsägare, produktchef, PR-ansvarig och sedan 2011 som grundare av Skincity – och jag har försökt täcka in alla de ämnen som ni läsare efterfrågar, men det kan vara svårt att som ensam räcka till. Utvecklingen i vår bransch går dessutom så fort framåt, så det är i princip omöjligt att vara expert på allt.

Nu, 2019,  har jag fått förstärkning av flera duktiga hudterapeutkollegor som delar mitt stora intresse för huden och hudvård och som kan hjälpa mig att fortsätta sprida hudvårdande kunskap och guida er läsare rätt i hudvårdsdjungeln. Detta är en personlig dröm som går i uppfyllelse – att via Hudspecialisten kunna nå alla er som vill lära er mer om huden och om hudvård!

Tillsammans hoppas vi kunna ge tips och råd om hur du ska ta hand om din hud, inspirera och utbilda inom vårt favoritämne – huden. Vi testar och recenserar produkter och behandlingar och är alltid 100% ärliga – våra tips kommer från hjärtat! Vill du fråga oss något om huden och/eller hudvård? Skriv gärna i kommentarsfältet – vi svarar alltid!