Tävling- Vinn hudvård för 950kr!

  • | Annica

Blisslabs. Vinn huvdård, tävling

Nu var det bra länge sen jag hade en tävling!

Tänkte ge er möjlighet att vinna två nyheter från BlissLabs.

Jag har provat hela serien och den är riktigt bra. Mina favoriter är deras Cityskydd med SPF30 (som jag skrev om HÄR) och deras peeling. Därför tänkte jag två av er ska få möjlighet att vinna dessa.

 

Jag lottar ut 2 kit till ett värde av 950kr/st.

Vinsten innehåller:

Refining Powder Cleanser är en riktig tuff mjukis. Det är effektiv rengöring och kombinerad peeling i mjukaste pulverform. (Den kan liknas lite med Dermalogicas Daily Microfoliant och Sensais Silky Peeling Powder.) Dessa två är för er som ej provat ett vitt pulver (ser ut som tvättmedel) som man sen blandar med vatten och löddrar upp. Detta är samma grej men pulvret är mer likt potatismjöl än tvättmedel och känns otroligt lent på huden. Principen är den samma, det milda skummet rengör på djupet och tar bort gamla hudceller. Huden blir verkligen direkt mjukare och får fin lyster.

Jag vet att frågan kommer komma… vilken är bäst. Gahh. De är bra för olika svarar jag diplomatiskt, men det är så. Denna serie är ju framförallt med sina antiage ingredienser riktad till en mognare hud. I alla fall 30+, det är inte den mest aktiva anti-age produkten i serien därför ca 30+.

UV Protect SPF 30 en riktig BUBBLARE på SPF-himlen tycker jag! Alltså konsistensen… magisk tycker jag. Den är transparent men den känns också helt transparent. D.v.s. den känns inte alls den bara smälter och försvinner på huden men självklart bibehåller sitt skydd. Har du bland-normal-torrhy bör du ha din vanliga hudcreme under men har du en fetare hud kan du ha ett serum och bara denna. En citycreme skyddar mot skadliga UV strålar för att motverka pigmentförändringar och rynkor samt ger extra bra skydd mot miljöföroreningar och därför perfekt för dig som bor i storstäder t.ex. Cityskydd också för den är liten och smidig att ha med i väska, innerficka och faktiskt tack vare sin lätta konsistens kan appliceras ovanpå makeup.

Bliss, tävling, online tävling

Vill du vara med och tävla om dessa?

Dela med dig av ditt bästa produkttips för att snabbt se vårfräsch ut. Skriv ditt tips i kommentarsfältet.

Tävlingen pågår till tisdag den 15/4 och vinnaren meddelas någon dag efter här på bloggen.

Nyfiken på era tips nu…..:)

11 annica forsgren skincity.se

Vill du lämna en kommentar?

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

118 svar till “Tävling- Vinn hudvård för 950kr!”

  • (118) Kommentarer
  • Visa alla kommentarer
  1. Decibel Sandstedt skriver:

    Hm, så förenklat som möjligt så är mina tips;

    1. Ordentlig rengöring på kvällen, ta bort sminket, och rengör sedan ännu en gång, gärna med en peelande produkt.

    2. Smörj in ansiktet med återfuktande ansiktskräm (som passar din hy) och följ med serum efter smak/plånbok. =) Jag tycker om Vichy, Emma S, liksom Thomas Peter Roth m.fl.
    Se till att gå och lägga dig med bra produkter så vaknar du upp och ser fantastisk ut i spegeln! 😉

    3. Jag använder ibland endast en concealer från Lumene istället för fondation (eftersom jag har hittat den bästa färgen för min hy via den). Men ibland räcker det med bareminerals puder för att slippa se glansig ut och under sommartid föredrar jag BB-creme, och bareminerals. Sedan vill jag ha lite svart eyeliner och mascara och i övrigt.. Done! =)

    Vid festliga tillfällen så finns det inget som slår bronzing powder som bas som avslutas med Too Faced Candlelight Glow (Den produkten är magisk!)

    Önskar SÅ gärna denna vinst.
    Jag hinner nog precis tävla. Puh.. 😉 <3

  2. Cecilia skriver:

    Mitt tips för att snabbt se vårfräsch ut och det vill man ju verkligen efter en solfattig vinter i Skåne, är Tinted Moisturizer från Laura Mercier. Krämen ger ”lite” färg och jämnar ut hudtonen på ett naturligt sätt, den är utrustad med solskydd (SPF 20)och funkar perfekt på min känsliga hy!

  3. Jeanette skriver:

    Mitt bästa tips är en olja som heter Udos choice. Bara en matsked om dagen så får huden en otrolig lyster!

  4. Julia skriver:

    Snabbt vårfräsch blir du genom en egen ansiktsscrub! Blanda kokosolja och socker, gnid in ett tunt lager på ansiktet. Låt sitta i 5-10 minuter, och skölj sedan av försiktigt. Känner mig alltid mjuk som en baby, fräsch doft och får en vacker lyster!

  5. Nicolina skriver:

    Mitt bästa tips är att kiwi! Gröp ur en halv kiwi och använd saften till att badda huden med. Låt verka i ca 10 min, skölj av och lägg fuktkräm. Hyn blir ren, slät och jämn, ja den bästa ansiktsmasken jag testat! (Och billigaste…)

  6. Alexandra skriver:

    Efter vintern känner många sig glåmiga i ansiktet men nu när tjocktröjor byts mot linnen och vinterjackor mot klänningar får vi inte glömma våra armar och ben som varit gömda under flera lager tyg i snart ett halvår! En tur i duschen med Exuviance – Rejuvenating Bionic Scrub tar bort döda hudceller så man snabbt ser pigg och fräsch ut, även på kroppen!

  7. Ingela skriver:

    Mitt bästa tips för en vårfräsch look är att ta hand om din hud genom att använda produkter med solskydd och sen ett matchande leende

    //Ingela

  8. Cilla skriver:

    Älskar den här tiden på året när lite färg i ansiktet inte skriker solarium eller spray-tan :). Vårfräsch för mig är solkyssta kinder och lyster. Självklart vill man skydda huden från framtida kråkben så Clarins härliga brun-utan-sol får skina bäst den vill över ansikte och dekolletaget http://m.skincity.se/sv/product/4066/clarins-golden-glow-booster-self-tan
    Sen är det bara att dra på en bra solskyddsfaktor och såklart året solglasögon … Nice!

  9. Ulla Raslöv skriver:

    Ansiktsmassage! Läppglans och mascara ger ett glittrigt intryck!

  10. För mina bästa är sov bra, ät bra, drick bra. Men sen när man gör alla de sakerna så kan ju kroppen behöva lite hjälp på traven, särskilt i den svenska vintern när man växlar mellan vara ute i kyla och att komma in i värmen.

    Mitt bästa tips är olja till kroppen använder jag en mandelolja, den är dryg, min kropp älskar den och den är definitivt fri från skräp.

  11. Camilla_H skriver:

    ÅH jag är så gärna med! Något som jag älskar är bb-cremen, den ger fukt (vilket vi alla behöver), jämnar ut hudtonen och döljer rödhet. Jag har Idéalie från Vichy och den ger dig ”din hud – fast bättre”. Sedan lägger du ett rosigt rouch och ett färglatt läppglans, och voila, natirligt vacker, när det är som bäst. Och ja vill så gärna vinna att jag även ger ett rim:

    Detta kit håller huden i trim,
    så magiskt att jag ger dig ett rim,
    så liva upp huden utan stim.

  12. Anna skriver:

    Loreals True Match mineralpuder är det enda jag verkligen måste ha.
    Döljer röda utslag och vita fläckar, ger både lite färg och solskydd,
    och för min känsliga hud är det, trots budgetpriset, faktiskt riktigt bra!

  13. Pia Persson skriver:

    Mitt allra bästa tips är :
    Triple oxygen instant energizing mask från Bliss
    Underbar champagnemask som framkallar ett och annat ”fniss” . pirrar härligt i huden och är nästan som trolleri. Snabbare och skönare kan man inte snyggare och fräschare bli. Min räddare i nöden 🙂

  14. Maja skriver:

    För att se vårfräsch ut peelar jag huden med en finkornig peeling för att sedan använda masken ”Deep down detox” från märket Formula 10.0.6. Och sedan öser jag på med Vichy normaderms dagkräm. Du får en djuprengöring av huden och en underbar lyster. Och så använder jag Kanebo sensais total finish foundation som man får en superfin hud av. Ett fint rouge och läppenna i en vårig rosa färg från make up store gör susen. Med andra ord så behöver man inte lägga ner en förmögenhet för att se fräsch ut. 😉 Håller tummarna! Kram

  15. Evelina skriver:

    Efter en tråkig/jobbig tid där jag helt släppt allt inklusive min hudvårdsrutin är jag äntligen tillbaka på banan tack vare Babors påskkalender. Vilken räddare i nöden och vilket resultat! Måste även slå ett slag för min älskade fuktbomb från Dermalogica, skin hydrating mask. <3

  16. Sandra skriver:

    Hej. Om jag förutsätter att huden är rengjort och återfuktad! Så väljer jag en bra bus-kräm, för på sommaren vill man såklart se solkysst ut 🙂 Sen på andra plats väljer jag Bare Minerels Moxie på läpparna! Så, nu få sommaren komma!

  17. Jenny skriver:

    Går inte att vara utan PTR’s CC cream, sen ett svep av Bare Minerals rouge på kinderna! Voila! ; )

  18. Ann-Sofie skriver:

    Clarins BB-cream eller Peter Thomas Roth CC-cream! Gör att man snabbt känner sig fräschare! Att använda mask från dermalogica då och då gör också huden fräschare!

  19. Therese Hallden skriver:

    Bare Minerals foundation!! Solskydd och lagom täckande för vårfräsch look.

  20. Emelie skriver:

    Vilken rolig tävling! För att få en vårfräsch hud snabbt brukar jag börja med att peela huden med Maria Åkerberg papaya peeling, helt klart en favorit! Sedan lägger jag på rose facial oil från Neal’s Yard (kan vara det bästa som hänt mig!) följt av Beauty flash balm från Clarins och slutligen ett solskydd som är ett måste. Huden ser verkligen superfräsch ut direkt och man får en fantastisk lyster! Ingen makeup behövs efter detta. Vill jag vara lite extra tjusig lägger jag ett rouge på kindbenen och lite highliter under ögonbrynen, i ögonvrån och vid amorbågen.

  21. Ulrica skriver:

    Nu när vårsolen tittar fram så vill jag gärna ha lite färg i ansiktet, då känner jag mig mkt fräschare! Peelar och återfuktar ordentligt och sen använder jag Dermalogicas brun utan sol.På med solskydd efter det då den inte innehåller SPF.
    Skippar oxå läppstift till vardags på vår och sommaren utan använder ett härligt lipgloss istället, det känns lätt, naturligt och fräscht!

  22. Miss T skriver:

    Mitt bästa tips är att köpa två askar med Babors hydra fluids och under två veckors tid fuktboma huden när du ligger och sover. Det kommer att plumpa upp dig maximalt och göra att du inte behöver så mycket annat ”jox” i ansiktet på morgonen, utan det enda som krävs är svagt tonade Dermalogicas Perfect primer som innehåller ljusrefleterande partiklar som får dig alldeles slääääät som en docka. Nästa steg är att köpa ett skirt ljusrosa läppstift som du både kan dutta på kinder och läppar och voilaaaa: du ser strålande vårfräsch ut på ett KICK!

  23. Tilde skriver:

    Jag klarar inte en dag utan Prioris foundation! Den vill jag varmt tipsa alla om! Ger en naturlig look och är väldigt ”lätt” på huden, perfekt för våren då man gärna vill lufta huden extra mycket men ändå kunna täcka över små skavanker 🙂

  24. Minna skriver:

    Peter Thomas Roth CC-cream! Allt som krävs för en helrenovering på ett litet kick efter en lång vinter 🙂 Nu är det ju solskydd inbakat i den men för att vara helt säker på att vårens härliga strålar inte skadar mig använder jag Jan Marinis solskydd också! Kram

  25. Lovisa skriver:

    Vad himla roligt med tävling!! Jag tycker att alla borde möta våren med Sensai prime solution! Fick den som prov för några månader sen, och bestämde sen att köpa den, vilket jag är väldigt glad för idag! Ett annat tips är att sova med spolar och vakna upp med härliga vårfräscha lockar och varför inte pussa på någon du tycker om på samma gång 🙂

  26. Carin Rudberg skriver:

    Rouge, ett färgstarkt nagellack (rött, rosa, korall, orange) och läppglans i en neutral nyans (jag kör Clarins svag korall).
    All set!

  27. Kajsa skriver:

    Mitt fool-proof-never-fail-one-and-only tips för känna att huden vaknar till liv tillsammans med våren är att först använda dermalogicas pre-cleanse och daily microfoliant (finns ingen annan produkt som jag har testat hittills som får ansiktshyn att kännas så babylen) och sedan, efter dagkräm, Clarins Beauty Flash Balm – en gammal trotjänare som enligt mig är oöverträffad när det gäller en omedelbar känsla av fräschör och pigghet. Dessa tre produkter är garanterna för att min mamma-jobb-livspussel-osv-trötta hy känns helt rustad för det avslöjande vårljuset!

  28. Julia skriver:

    Ett färgglatt läppstift gör att du snabbt ser glad och fräsch ut

  29. Hanna skriver:

    Mitt bästa tips är ett gammalt tips från Annica. Kombon med Antioxidant Face Gel + Antioxidant Face Firming Serum från ekologiska The Organic Pharmacy! Detta med en återfuktande creme ovanpå ger otroligt fuktboostad hud och finaste vårlystern i stan <3

  30. Lulillan skriver:

    Lite BUS är aldrig fel för att få lite fin färg när det är vår utan att utsätta huden för onödig sol. Min favorit är från Bare Minerals (Faux Tan). Efter vintern känner man sig lite lätt blek och glåmig så lite färg gör mycket för hur man känner sig och hur man ser ut!

  31. Maria C skriver:

    Mitt bästa produkttips för att snabbt se vårfräsch ut är: Dermalogicas Skinperfect primer spf 30 som ger fin lyster, jämn hudton och skydd mot vårsolens farliga UVB- och UVA-strålar, ett måste för ett blekt vinteransikte. För att kunna möta våren med pigga och utvilade ögon: Youngblood Eye Impact Quick Recovery Eye Cream som ger lyster, fukt och får ens ögon att se strålande ut. Och sist men inte minst: Maria Åkerberg Rouge Spring och Lip Care Summertime som ger kinder och läppar både färg och lyster i pärlemorsskimrande rosa toner. Sedan är man redo att ge sig ut och famna våren!

  32. Sanna skriver:

    Åh vad spännande med en tävling!
    Mitt bästa produkttips inför våren är definitivt Babors 14 dagars hudvårdskalender. Jag avslutade precis min igår och det är rena rama magin! Återfuktar, lyfter och ger mycket lyster; allt du behöver för att förvandla din vinterglåmiga hud mot en vårfräsh snabbt och enkelt. En frisk och fin färg på kinderna och du är ready to go! Kram!

  33. Cecilia L skriver:

    För att se vårfin och fräsch ut rekommenderar jag att göra en peeling och lägga en ansiktsmask. Piggar verkligen upp den lite tråkiga och grå vinterhuden och ger ansiktet en fräsch lyster. Med lite rouge/solpuder på kinderna och ett härligt glossigt läppglans är vårfejset fixat. Förhoppningsvis tillsammans med ett par snygga solglasögon på näsan. Bara ut och njuta!!

  34. Mikaela Eriksson skriver:

    För att välja endast en produkt måste jag välja de som borde finnas i allas badrumsskåp men som ofta blir bortglömt, en peeling! En peeling är viktig men de är många som försummar den och inte använder det, så för att få bort vinterhuden och fram vårfräsheten skulle jag välja en bra peeling för att få fram lystern och lättare få fram den härliga rosiga looken, peeling och rengöring är grunden för allt!!
    // Mikaela

  35. Mari skriver:

    Mitt ”Vår-fina-tips” är att slå sig ner på en parkbänk eller uteservering och bara njuta av solen. Man får lite frisk färg på kinderna och känner sig genast lite finare. Självklart med ett bra UV-skydd. I mitt fall Synchrorose intensive cream spf 30

  36. Annika Sannerström skriver:

    Ann Marie börlinds orange blossom olja morgon och kväll. Innehåller morotsolja och apelsin. Speciellt bra på våren. Ansiktet blir fräscht. Lite sheer tint från Dermalogica och rouge från Clarins. Mer behövs inte!

  37. Helena N skriver:

    Några svep med Prioris foundation och sedan ett par duttar med Clarins Multi-Blush Creme på kinder och läppar så ser man fräschare ut än en nyponros! Mascaran behövs inte ens! 🙂

  38. Lovisa skriver:

    Det snabbaste sättet att se vårfräsch ut är att med lätt hand lägga på Clarins beauty flash balm på ansiktet, följt av en dutt rouge! Och sen försöker jag regelbundet färga fransar och bryn samt plocka brynen på salong, så då behövs inget annat smink till vardags. Har jag lite mer tid på mig och om jag tex ska till jobbet, så är PTR CC-cream ett givet val! Men som sagt, det absolut snabbaste fräsch-tricket jag vet är Clarins beauty flash balm + rouge! (Och en bad hair-day är Batiste torrschampoo samt loreal absolute repair cellular balsamspray räddningen!)

  39. Sofie C skriver:

    Mitt bästa tips för att både känna mig & se vårfräsch ut är min nyinköpta DD-cream från Decleor! Den jämnar ut hudtonen, och när jag känner mig fin i hyn behöver jag inget annat smink. Men bäst av allt så skyddar den mig mot vårsolen! Något som är speciellt viktigt för mig nu när jag är gravid. Och med en beräknad bebisleverans i slutet på augusti så kommer jag jobba stenhårt hela våren & sommaren med att undvika pigmentfläckar! Därför kunde just den här tävlingen inte ha kommit lämpligare 🙂

  40. turkan skriver:

    Emma s oxogenmasken gör dunderr på ett klick

  41. Åsa H skriver:

    Inför våren brukar jag göra en behandlingskur med Md Formulations My Personal Peel system. Efter en sådan kur är huden vårfräsch och full av lyster. Vinterglåmigheten är som bortblåst och jag kan njuta av vårsolen och känna mig vacker helt utan ”spackel”.
    (Trist bara att Md Formulations kommer att utgå)

  42. Afrodite skriver:

    Hej alla hudnördar 😉 Tycker att din blogg är superkul att läsa Annica, inte minst alla tips man får i kommentarerna 😀
    Så, vårfräsch alltså! Då tänker jag mig en naturlig och lystrig look som passar det fina vädret och alla härliga vårkänslor. Först och främst, grunden! Peela bort det grådaskiga med Exuviance Rejuvenating Treatment Masque, en mask med aha som har en peelande effekt utan att torka ut. Sedan! Återfukta! Då är ju serum a och o, då har Excuviance deras underbara Vespera Bionic serum! Ger otrolig fukt omedelbart och på djupet. Den kombon kör jag på när jag vill ha lite extra lyster och fuktmättad look 🙂

  43. Linda skriver:

    Mina bästa vårtips är :

    Peeling för att ta bort döda hudceller och liva upp den gråa trista huden man fått efter vinterns mörker:

    Exuviance – Rejuvenating treatment mask . Helt UNDERBAR mask. Huden blir återfuktad och slät och ser ”polerad” ut när man dragit bort masken. Denna har även gjort att mina porer har minskat och är nu osynliga.

    För kroppen – Maria åkerberg saltscrub energy. Peeling samtidigt som huden blir återfuktad av oljor.

    Brun utan sol – ex Maria åkerberg tan in a bottle för att få en fräschare och lite solkysst hy .

    Rouge- ex CLARINS BLUSH PRODIGE ( färg lovely rose) så man ser rosig och mer levande ut . Älskar rosa rouge och det passar mig som är ljus i hyn och blond.

    Mer än så behövs inte tycker inte jag ! På våren och sommaren är det snyggast att se fräsch ut utan att vara mejkad.

  44. Maggan skriver:

    Mitt bästa tips är att gå på en ansiktsbehandlig med grundlig rengöring mm.färga bryn och fransar. Sen fortsätta som jag brukar göra med peeling och ansiktsmask ett par ggr i veckan. Brun utan sol från bareminerals är en toppenprodukt som jag använder. Lite rouge på kinderna och vips så ser på vårfräsch ut.

  45. Lovisa skriver:

    Mitt bästa vårtips, vilket jag nyttjade idag efter 1v sjukdom, är lyster och rosiga kinder 🙂

    Jag börjar med att sätta upp mitt långa hår i en stram hästsvans.

    Efter rengöring och serum så applicerar jag Clarins Beauty Flash Balm. Direkt därefter stryker jag på min CC- cream från PTR. Mattar ner de områden som jag inte önskar ha så blanka med Mineral Veil från Bare Minerals.

    Brynen fyller jag i med en brynskugga från Bare Minerals. Ögonfransarna lämnar jag naturella, men böjer dem lite lätt med en ögonfransböjare. På ögonlocken lägger jag en nudefärgad ögonskugga, och längst in i ögonvrån duttar jag på en skugga i samma nyans, men med lite skimmer. Globlinjen skuggar jag svagt med en varm rosa då det framhäver min ögonfärg.

    Avslutningsvis lägger jag ett piggt rosa/aprikost rouge i färgen Papaya från Bare Minerals på äppelkinderna. På läpparna – ett stort leende och ljust rosa gloss, vad mer behöver man? 🙂

  46. Elin S skriver:

    Mina allra bästa vårfräsch-tips:
    1. Ögonbryn är ett måste, jag gillar Glominerals alt Makeupstore’s tri brow color. Ger en helt annan ’definition’ till ansiktet, helt oslagbart.
    2. Bare Minerals ’Pure radiance’ för lite extra glow i ansiktet.
    3. ÄLSKAR mitt nya läppstift från Clarins i färgen ’Coral tulip’. Perfekt rosa/korall, lite glansigt och så himla fint! Känner mig sjukt snygg i detta:)

  47. Karin skriver:

    Mitt bästa (och nyss upptäckta) tips för att känna sig vårfräsch är clarins radiance plus golden glow booster! Supersmidig och som ger ett perfekt solkysst glow!

  48. Frida skriver:

    Hej allihopa! Åh Bliss har ju helt underbara produkter som man blir så fräsch & glad av. Mitt produkttips för att snabbt bli vårfräsch kommer just från Bliss och heter Fabulous skin -reviving rubbering mask! En superhärlig ansiktsmask som fräschar upp och jämnar ut huden och ger sån härlig mjukhet & lyster efteråt. Dessutom är den skön och avslappnande att ha på huden och lätt att dra av när den stelnat. Min man gav mig den här masken i present och till min stora glädje finns den på skincity så jag beställde nyligen ett nytt paket!

  49. AnnaKaize skriver:

    Jag kör iofs samma rutin året runt men va fasen… Jag börjar med en enzympeeling, sen fuktboostande mask, sen Transdermas A-serum som är out-of-this-world och sen dagcréme med spf. Såklart.
    Då är grunden klar.
    En bronzer utan skimmer på det (har slutat sola o ber till Högre Makter att min hud förlåter mig för mina synder. Jag var ung och dum) och slutligen lite, lite highlighter på det.
    Klart 😀

  50. Natta skriver:

    Tipps för att bli vårfräsch. Att följa bloggen är ett tips för här får man så mycket information om produkter och får idéer kring vad som ev skulle passa min hud både i produktväg men också smink. För att fräscha upp min hud inför sommaren har jag gjort några aha behandlingar så att lystern riktigt kommit till huden och igår knäckte jag min första Babor Fluid. Självklart också ett bra spf så att huden ska kunna vara fräsch hela året, varje år!

  51. Josephine skriver:

    Highlighter!! Denna produkt ger fantastisk lyster och framhäver dina drag. Bara några få droppar behövs för att hyn ska se strålande fräsch ut. Det bästa med att känna sig fräsch på morgonen är att det ger en riktig självförtroendeboost och den positiva energin sitter kvar hela dagen! Jag använder Smashbox – Halo highlighting wand – rekommenderas!

  52. Melina skriver:

    Mitt bästa produkttips inför våren är Daily Resurfacer ifrån Dermalogica, det bästa med den är att man får omedelbar effekt 🙂 den tillför fukt, ger lyster, jämnar ut hudtonen plus bra mot pigmenteringar.. sen att du kan använda den på olika sätt beroende på vad du är i behov av är ett stort plus, alla borde ha den i sitt badrumsskåp 🙂

  53. Linda skriver:

    Make Up Stores rouge ”Must Have”! Ett aprikos-rosa-korallfärgat matt rouge, näst intill neonigt i färgen och poppar verkligen på kinderna, det är såååå fint. Den knalliga tonen gör att man ser så himla pigg ut och färgen är underbar. Har tillochmed gjort slut på en dosa och de är de enda rouge jag köpt om.

  54. Karin skriver:

    Hej mitt tips är en bra solkräm och
    solglasögon. Sen tar man en kopp kaffe i vårsolen, gärna vid en husvägg, och bara njuter! Kram

  55. EMELIE skriver:

    Först kommer skriv-polisen fram 😉 Söndag är 13/4, Tisdag är 15/4, Jag är säker för min kära mamma fyller hela 50 år ungt tisdag den 15, hihi..
    Nu ska jag tävla & hoppas att jag vinner detta fantastiska pris till henne!
    Den perfekta snabba vårfräscha looken:

    Jane Iredale’s eyeliner, eller för all del ögonskugga, som matchar din tröja!
    BareMinerals Ready Bronzer i hela ansiktet, och lite starkare på kindbenen.
    Sist men inte minst- Clarins läppglans -Colour quench lip balm nr2. READY TO GO!

  56. Carolina skriver:

    Förutom sömn och vitaminer är mitt bästa knep ögonbrynsfärg. Ett par definierade och välformade ögonbryn lyfter hela ansiktet och gör att man ser piggare ut!

  57. Linda skriver:

    Mitt bästa tips är att skrubba huden med: Exfolianting scrub från Clinique så att du får bort alla döda hudceller så att du får fram en fin lyster som är så fint nu till våren,
    Sen för att göra lyster änu starkare så ska du använda: Banana boat sunscreen ultra protect 50+.
    Denna solkrämen ger en AMAZIIIIING lyster och återfukt.
    Och om du har smink ovanför denna solkrämen så får man en FANTASKTIS GLOW!!!

    NU är du såååå redo inför våren!

    …och psst
    ..Skippa foundation och massa smink nu till våren (SOL=FÄRG)hihi
    1.Återfukta
    2.SOLKRÄM 50+
    3. Njuuuut 🙂

  58. Barbro skriver:

    Mitt bästa tids är det jag ska göra precis nu, nämligen sova tillräckligt. Inga produkter i världen kan i längden dölja tecken på för lite sömn

  59. Ana skriver:

    Mitt tips är foundation från exuviance, lätt i konsistensen och lätt att applicera. Ett leende på det hela och man ser vårfräsch ut 🙂

  60. Linda skriver:

    Min cc-cream!!! Så enkelt så snabbt så fräscht!

  61. Mia skriver:

    Jag gillar inte att ha smink ( krämer och puder ) i ansiktet, så därför blir jag glad då jag hittar bra produkter som får huden att glänsa naturligt!
    CC cream fungerar bra på mig eftersom den är så lätt och det märks inte att du har något annat än din vanliga dagkräm på dig.
    Dessutom ca 1 gång / vecka: En bra peeling och ’Dermalogica multivitamin power recovery masque’ är ett riktigt bra tips!

  62. Ida Henriksson skriver:

    För ett par veckor sen beställde jag Maria Åkerbergs ”tan in a bottle” som skulle vara som en brun utan sol fast en lättvariant. Jag, som vanligtvis är blek som snö, har fått TRE frågor och kommentarer hur jag blivit så brun och om jag varit utomlands för att jag ser ”fräsch” ut! Jag är jättenöjd, speciellt eftersom man inte blir gul! Annars är nog mitt hetaste tips att le stort o gå fort… 🙂

  63. lisa skriver:

    Caritas guldolja!! Finns inget som är så enkelt och känns så lyxigt på samma gång. Jag brukar ha lite på kindbenen, men funkar också fint att blanda ett par droppar i bodylotion och smörja in benen.

  64. Johanna skriver:

    Bliss Triple Oxygen Instant Energizing Mask.
    Härlig mask som piggar upp ansiktet, just nu använder jag den som mask 2 gånger i veckan och som en rengöring. Huden blir vacker och redo för våren!

  65. Anna skriver:

    Jag kan varmt rekommendera Maria Åkerbergs Papaya peeling. Det är en peeling och ansiktsmask i en och samma tub. Använd den en gång i veckan och lystern kommer tillbaka. Den doftar helt underbart också.

  66. Pamela skriver:

    Hej!

    Jag är helt IN LOVE av MD FORMULATIONS
    VIT-A-PLUS FIRMING TREATMENT MASQUE, jag ska berätta värför, en natt jag har somna på mågen och hade jag hela rinklyhet från kudde :/ så jag applicerade masken för 15 minuter och alla rynkor från kudde pumpase, den funkar KANON BRA, efter den jag har smink mig men en bb cream och maskara och hade en bra glow och jag är 34 år <3

  67. Annica skriver:

    Halloj,
    jag har äntligen hittat den perfekta lysterkombon för en vårfräsch, naturlig look!

    Som foundation tar jag 2/3 av Sensai’s Fluid Finish Lasting Velvet och blandar ut med 1/3 av Clarins Eclat Minute Instant Light i färgen 01 (rosé) och fördelar med fingertopparna över ansiktet så det riktigt smälter in i huden.

    Som pricken över i duttar jag Bare Minerals concealer Stroke of light under ögonen. Vilken mirakelprodukt!!! Jag som är 35+ har torr hud under ögonen med fina linjer, därför har jag tidigare haft svårt att hitta en bra concealer. Men denna är magisk och trollar bort linjerna, mjukar upp huden under ögonen samt ljusar upp hela ögonområdet.
    Annica- denna concealer förtjänar ett eget inlägg! 😉

    Lite mascara och sedan redo att möta dagen, minst fem år yngre 😉

    Mvh,
    Annica

  68. johanna norrman skriver:

    Mitt tips är Babors hudvårdskalender, ren lycka varje kväll:) Efter avslutad kur har jag smörjt me en BUS från Clarins self tan lotion for face.Känns fantastiskt, nu kan jag välkomna våren:)

  69. Christina skriver:

    En produkt som snabbt får mig att känna mig vårfräsch är Decléors BB-cream. Smälter fint in i huden, återfuktar bra och innehåller spf. En toppenprodukt helt enkelt!

  70. Debora skriver:

    Mitt bästa tips är en bra primer, den gör verkligen super mycket under sminket.
    Motverkar att huden ser fet ut, och sminket sitter bra.

    Sen ett leende på läpparna gör allt!
    Det spelar ingen roll hur mycket eller lite smink du har om du inte ser glad ut. 🙂

  71. Karin Nordström skriver:

    PTR cc cream passar perfekt när man vill jämna ut huden men inte se så sminkad ut. Och så ett fint cremerouge på det, just nu gillar jag Diorblush cheek creme i färgen Bikini. Nya läppstiftet från Body shop Colour rush shine på det i färgen Sunset Romance, sen kan våren komma vilken sekund som helst!

  72. Emelie skriver:

    bareMinerals blush ”Vintage Peach” Använder jag när jag vill få ett lätt fräsht utseende. Dessutom skippa tunga eyeliners och satsa på lite mascara bara.

  73. Sofia skriver:

    Är en riktig ’skincity’ och ’ hudspecialisten’ nörd:)!! Nästintill allt jag gör är tips från er. För en riktigt fräsch vårlook så peelar jag med ptr’s peel & reveal, efter lägger jag ’dermalogicas skin hydrating mask’ och sover med den. Efter morgonens rutiner med ptr’s produkter avslutar jag med att blanda ptr’s cc-cream’ med ’clarins instant light boosting base’. Efter denna ritual är jag redo och fräsch för vårens härligheter:). Kram Sofia

  74. Linda skriver:

    Jag tar en härlig promenad som jag fortsätter med en dusch med skrubb i ansikte och kropp. Som jag sedan smörjer in med mina favorit cremer och avslutar med en cc Cream och härlig fräsch rouge och mascara.

  75. Kim skriver:

    Jag tycker väldigt mycket om Caudalíes ”Vinosource Moisturizing Sorbet”. Den känns jättehärlig att applicera för att den är så tunn men ger ändå en dos av fukt. Till för känslig hy, inget som irriterar. Vårfräsch känns som rätt ord att beskriva den med.

    Essie ”Splash of Grenadine” är våren i nagellacksfärg.

  76. Rebecca skriver:

    Jag tar lite brun utan sol i ansiktet använder BareMinerals faux tan gradual glow face sunless tanner grymt bra brun utan sol får en lätt färg i ansiktet. Man ser så fräsch ut men lite färg i ansiktet och färgar ögonfransarna och ögonbrynen för att framhäva anisktet. För att få lite lyster i både ansiktet och kroppen så är min favorit carita golden oil är en allt i allo olja som man kan använda till huden och hårtet.Investerar att nu i vår permanenta mina ögonfransar för att få en piggare blick.

  77. Jennie skriver:

    Vår= äntligen färg!!! 🙂
    På med bronzing från bareminerals. Essies ”The Girls are Out” på naglarna och Glominerals ”Socialite” på läpparna, mascara och vips så är man vårfräsch!

  78. Hannah skriver:

    Mitt bästa tips är att alltid ha med sig ett läppstift vart man än går nu på våren. Då kan man när som helst måla på en korallig färg för att matcha sitt spirande och mer färgglada humör man ofta får på våren. Samtidigt kan man även dutta på lite på kinderna och ha på som rouge. Detta enkla tips gör att man på två sekunder får mer liv i ansiktet och det är super då man får två produkter i ett också. Plus i kanten för att det så litet och smidigt att ta med också, så att man alltid har med sig det och kan spontant fräscha upp sig lite om man plötsligt får en date på någon uteservering nu på vårkanten.

  79. Jessica skriver:

    Såhär till våren, innan den riktigt kommit igång tycker jag att man lätt kan känna sig både grå och trist. Lite bronzingpuder över kinderna och pannan samt hals och dekolletage gör susen! Och vad passar då inte bättre än nya kitet från Bare Minerals, äääälsar det fina bronzingpudret! Sen att det även följer med en borste och ett galet snyggt gloss gör ju inte saken sämre. Dessutom är ju priset helt galet bra 🙂

  80. Sofie skriver:

    Ett bra recept på att bli vårfräsch:
    Peela bort döda hudceller (dermalogica daily microfoliant) lägg en fuktmask (maria åkerberg moisturising mask) efter den lägg lite BUS (clarins instant tan for face) sedan på med spf och ut och ta en timmas promenad! Huden strålar av välmående efteråt 🙂
    Kram Sofie

  81. Emma skriver:

    Mitt bästa tips är ansiktscremen med spf, solglasögon och ut i solen och få lite fräknar av vårsolen 🙂

  82. Petra S skriver:

    Börja med en bra peeling, jag gillar Dermalogicas rispeeling. Sen lite brun utan sol, gärna Babours som ger fin färg och luktar gott. Lite lätt känsla av solbräna får mig att känna mig vårfräsch!

  83. Gabriella skriver:

    Mitt tips är en krämig highlighter från benefit som heter high bram! Perfekt att blanda ut med sin foundation för en mer lystrig hud eller som min favorit, att lägga den på kindbenen, under ögonbrynen och lite på näsan för att highlighta, man ser både piggare och fräschare ut direkt!

  84. Valle skriver:

    Hej Annica! :)Hoppas allt är bra med dig! Jag använder Exuviance foundation, men tänkte om jag vill ha lite mer täckning, kan jag använda glominerals gloPressed base över min Exuviance foundation? Eller blir det för mycket för en acnehy? Täpper det till på något sätt att ha två foundation ovanpå varandra?

    Hälsningar Valle

    • annica skriver:

      Hej Valle, Ja visst kan du det! Toppenbra! Nej ingen av dessa täpper till. Jag har ofta en mineralfoundation över en flytande när jag vill ha mer täckning. Kram annica

      • Valle skriver:

        Så bra 🙂 Vilken färg tror du jag kan ha i glominerals gloPressed base, om jag har true beige i Exuviance foundation? Kram

  85. Anna skriver:

    För mig är svaret C-vitamin! Sova ett par gånger i veckan med PTR’s camu camu mask. På morgonen dricker jag ljummet vatten med citron. Sedan klassikern Dermalogicas daily microfoliant, Transderma C, fuktkräm och PTR’s cc cream. Ett ljust läppstift från Clarins Joli rouge brilliant som pricken över i och sedan känner man sig vårfräsch som en nyponros:-)

  86. Om jag ska vara helt ärlig så har jag inget riktigt tips,
    utan jag tycker att man är lika fin precis som man är, helt enkelt utan smink vilket inte skadar huden lika mycket.. Men om man är tvungen skulle jag föredra mineralsmink!! =)

  87. Kristin skriver:

    Jag tänkte faktiskt på det här igår; att det är vår och att jag fick ett märkligt sug(!) efter läppglans och puder som ger lyster (snarare än en kräm, man vill ha det fjäderlätt såhär års). Så jag kör på Clarins Natural Lip Perfector och BareMinerals Radiance! (Men mild exfoliering är ju en förutsättning för att få den där lystern så jag hoppas hoppas att jag vinner! 🙂 )

  88. Hanna Berglund skriver:

    Snabbtips!
    En skön peeling och efter det en klick SENSAI BY KANEBO
    CELLULAR PERFORMANCE BRIGHTENING MAKE-UP BASE! Klart!

  89. Caroline skriver:

    För att se vårfin ut satsar jag på peeling(dermalogica foliant) och en skön mask (MD formulations antioxidant), sedan avsluta med en snyggt rouge på kinder och även lite på ögonbrynen 🙂

  90. Isabella skriver:

    Mitt tips är en ordentlig vårstädning av huden!
    Gå till en salong som använder enerpeel mandel syra som passar alla hudtyper, man strålar av lyster! Glöm inte spf 30/50, synchroline solskyddsfaktor som är anpassad för huden efter en kemisk peeling. Passa även på att färga fransar och bryn så är man redo för våren! 🙂

  91. Charlotte skriver:

    Hej
    Vilket märke och produkter är bäst för pigmentfläckar?
    Både bleka och förebygga…
    Kram

  92. Johanna T skriver:

    Vårfräsch är lika med mild peeling som stavas dermalogicas daily microfoliant, hej ny hud som sen får en dos av transderma C, därefter ännu lite mera C-vitamin i form av Bliss ex-glow-sion, lyster som både känns o syns! Sen för att skynda på våren ytterligare, en klick b-u-s, mitt val är Sensai by Kanebos Silky Bronze Self Tanning! Den är otroligt återfuktande och den diskreta gyllene färgen är perfekt för den där första vårsols-looken! Välkommen vår

  93. Kinga skriver:

    Mitt tips är att göra ansiktsbehandling på någon salong eller åk på ett spa. Unna dig det efter en lång torr vinter, det är så värt det

  94. Jessica L skriver:

    Mitt tips för att känna sig riktigt vårfräsch är ett korall/hallonrosa läppstift! Jag tar först på vanligt läppsyl på läpparna och sedan läppstiftet så det blir sådär mjukt och fint! Gör väldigt mycket med lite färg på läpparna 🙂 Snyggt att matcha med nagellack i samma nyans!

  95. Martina skriver:

    Det finns inget fräschare än en hy med lyster. Så använd serum, både morgon och kväll. Sen får man inte glömma sånt som kommer gratis, ett leende!

  96. Madeleine skriver:

    Rouge och lite lätt med solpuder får ditt vinterbleka ansikte att se härligt vårfräsch ut mer lyster!

  97. Des skriver:

    Mitt bästa tips är återfuktad hy, lätt foundation, sparsmakat smink i övrigt men ett knalligt läppglans på.

  98. Anna skriver:

    Har precis hittat en helt fantastisk produkt: Collistar Magic Drops! Jag är rödhårig, min normala hudton är blå/vit/genomskinlig och på sommaren OM jag nu skulle få nån färg så är den kräftröd.. Inte kul med andra ord. Jag har provat de flesta BUS-produkter som finns, och nån enstaka kan ge mig aningens med antydan till nyans men inget som går att bygga på oavsett hur många gånger jag applicerar. Denna däremot ger mig färg!! Så naturlig och fin så till och med mina fräknar kommer fram lite extra. Det finns en för benen också som jag kommer prova inom kort. Men den för ansiktet rekommenderas varmt!! För en gångs skull kommer jag att kunna känna mig lite ”somrig” en sommar. 🙂

  99. Lisa skriver:

    Det absolut bästa, enligt mig, för att i ett nafs bli tokfräsch är definitivt att färga fransar och bryn! Peeling och fuktmask, lite rouge och sen är du good to go 🙂

  100. Lotta skriver:

    Hej,
    För att se riktigt vår fräsch så har jag börjat med Sensai by Kanebo och deras rengöringsprodukter. Steg 1 silky oljan, steg 2 Creamy Soap och steg 3 återfuktning Softening Lotion Moist och huden blir så ren och fin. Sen en jätte bra peeling produkt från Maria Åkerberg Papaya så får man en otrolig fin lyster och vår fräscht ansikte:)
    kram Lotta

  101. Anneli skriver:

    Om man nu bara måste välja en produkt så skulle jag nog säga solpuder, vilket man kan pudra på lite över hela ansiktet samt ha som rouge på kinderna. Ger direkt lite färg till ansiktet och man ser klart piggare ut. Ett måste för min del i alla fall. 🙂

    kram

  102. Ann-Charlotte skriver:

    Oj EN enda produkt för att se vårfräsch ut?? Hmmm.. Vad välja? Lyster till hyn är ju A och O. Men vi säger att vi alla har varit duktiga med hudvårdbiten och redan har det! 😉 Då skulle jag ta på mig Bare Minerals Moxie lipgloss! Gärna den som följde med BM bronzer-kittet. Heter Party Starter, om jag inte minns fel! Så där härligt koralligt, mjuk, fin konsistens och ger genast en fräsch look! 🙂 Jag älskar den färgen! (Och det går faktiskt att dutta lite lite som highlighter på kindbenen oxå!) Ett läppglans kan alla slänga med i fickan/väskan! Swish klart! 😉
    Kram Ann-Charlotte

  103. Jennie skriver:

    Kör Babors kurbehandling skincity.se/sv/product/4065/babor-hudvardskalender-14-dagar-kurbehandling. En bra cc cream skincity.se/sv/product/3309/peter-thomas-roth-cc-cream-broad-spectrum-spf-30 gärna utblandad med lite Clarins boosting, själv använder jag pink skincity.se/sv/product/3991/clarins-instant-light-radiance-boosting-complexion-base.

  104. JennyS skriver:

    Som alltid tycker jag en viktig del är att få tillräckligt med sömn. Det ihop med bra peeling och lite läppglans lite lite roughe tycker jag ger en fin, frisk och pigg utstrålning och lyster.
    Gud detta kit skulle vara klockrent då jag börjat treva efter en bra spf. Supernyfiken efter dina recensioner 🙂

  105. Mirna skriver:

    Mitt bästa tips är peeling och grundlig rengöring för att få fram lystern i ansiktet. Sen använder jag bronzer och rouge, två produkter som jag inte kan leva utan! Från glåmig till fräsch på nolltid, works every time! 😉

  106. Marie skriver:

    För att jag ska känna mig vårfräsch så vill jag gärna ljusa upp håret lite, på med ett koralligt nagellack och lite bronzer. Men det bästa av allt är att få slänga in vinterskorna i skrubben och sätta på ett par vita sneakers.

  107. Hilde skriver:

    Om grunden är bra, alltså en hud som är peelad och med bra fuktnivå är det viktigaste täckt då det tar bort vinterglåmet. Lite foundation och krämrouge på det och man ser fräsch ut. Krämrouget kan även användas på läpparna 🙂
    Kram

  108. Rebecka skriver:

    Mitt bästa tips för att se vårfräsch ut består av två delar, med rubrik vårstädning 😉 första är att äta mycket grönt, antioxidanter och mat som innehåller mycket nyttigheter som ger hyn en fin lyster långsiktigt. De andra är att peela huden regelbundet! Dessa två tips tycker jag fungerar bäst för att se vårfräsch ut!

  109. Angelica skriver:

    Mitt absolut bästa tips är att satsa på en ordentligt återfuktad hy. Det får du genom att:
    1. Rengöra med en, för dig, passande rengöringsprodukt.
    2. Använda en toner, som tar bort de sista sminkresterna och lämnar ett fräscht och rent resultat.
    3. Peela. Viktigt att välja rätt peeling (finns peelingar med syror, korn, enzymer osv.), så att de gör underverk för just din hy (Skincity har gjort perfekta guider för det).
    4. Serum. Detta kan vara mer betydelsefullt än du tror!
    5. Återfukta, återfukta, återfukta! Lägg gärna en mask någon gång i veckan också.

    Våren hänger i luften och det är också nu som luften börjar bli lite fuktigare och inte torkar ut hyn lika mycket. Därför kan man hjälpa huden att återhämta sig genom dessa hudvårdsrutiner, så kommer du att hjälpa alla skönhetsprodukter att se så mycket bättre ut, eftersom att de kommer att landa på din hud likt ett silkeslent täcke!

  110. Nicole skriver:

    För att snabbt se vårfräsch ut använder jag lite solpuder på kinderna och sedan sprayar jag ansiktet med Dermalogicas face mist! På så sätt får man bort den ”matta” effekten och vipps får man ett återfuktat, solkysst och strålande ansikte 😉

  111. Isabelle T skriver:

    Min favoritprodukt för att se vårfräsch ut är helt klart en bb- eller cc-cream. Huden (och hela ansiktet) ser piggare ut på ett kick. Speciellt bra är det för oss trötta morsor med begränsat med tid på morgonen då det har många fina funktioner i ett. Favoriten är Estee Lauders BB-cream.

  112. Tove N skriver:

    Snabbt vårfräsch? Rouge!
    Den jag alltid har i väskan är ett budgetkap från Isadora – deras Glowstick i nr 10 Rose Bud. Enkelt applicera och supersmidigt att sudda till något naturligt. Vårfräsch on the go!