Fredagspodden med Hannah & Amanda

  • | Annica

Hannah & Amanda PodcastNi missade väl inte Hannah & Amandas fredagspod förra fredagen… blev så glad så jag blev tårögd:) Det finns ju inget bättre än när jag lyckas få någon intresserad av hudvård och tycka att det är kul…. Det är Lycka för mig! Efter hudkonsultaioner med både Hannah och Amanda så kör Hannah nu Sensai och Amanda använder  Carita. Klicka på bilden ovan för att höra om deras hudvårdshistoria eller klicka HÄR!

11 annica forsgren skincity.se

 

 

 

 

Vill du lämna en kommentar?

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

4 svar till “Fredagspodden med Hannah & Amanda”

  • (4) Kommentarer
  • Visa alla kommentarer
  1. Sanna skriver:

    Hej!
    Vilket hudvårdsmärke skulle du välja åt en 20 årig hud med finnar, acneärr och yttorrhet, som vill ha en jämn, klar hud med mycket lyster? Jag vistas större delar av året i stark sol. Tack 🙂

  2. Hilde skriver:

    Jag tror att ni lyckas med det oftare än ni kanske tror. Nu är nog jag ganska extrem i mina hudvårdsritualen och byten hit och dit, men det har varit värt det. Jag och Elin har skämtat med alla byten av märken jag gjort, men aldrig har jag känt att jag är skogstokig eller smått galen för det.

    I dag var jag på en makeup kurs på Strömstad Spa, och fick av två hudterapeuter beröm för min hy. Då är det extra kul, och det känns verkligen som att jag investerat rätt i mig själv.

    Det hade funnits många andra företag där ute med succé om de bara hade haft hälften av er kundservice. För det är den unika känslan som får mig att återkomma till er hela tiden. Inga frågor är dumma (nu kanske ni skrattar på bakrummet, men det är inget vi konsumenter märker av i alla fall 🙂 ) alla frågor får svar, och för att inte tala om paketen! Vem vill inte ha sådana härliga paket?

    Så, ni har lyckats med allt, och jag är övertygad om att det sitter flera där ute som tänker – varför tänkte jag inte på det.

    Nu blev det en hel hudkärleksförklaring här från mig, men ert engagemang och service la grunden för den.
    Kram

    • annica skriver:

      Hej Hilde, Åhhh du är för goo!!!!!!! Jag blir så glad av att läsa din kommentar så du anar inte.. och alla mina kollegor med! Vad roligt att du fått beröm,.. det är bästa berömmen man kan få.. eller hur;)! Vad härligt med en hudkärlieksförklaring. Vi är så glada att vi får ha dig som vår kund och vi uppskattar dig och alla andra våra kunder så mycket! tack oxå för att du alltid kommer med så mycket bra och intressanta kommentarer här på bloggen. Kram annica