När man känner sig fin..

  • | Annica

Annica Forsgren

Visst är det en härlig känsla att känna sig fin! Oavsett vad folk säger att det bara är insidan som räknas så är det för en själv en väldigt tillfredsställande känsla att känna sig fin till det yttre.  Det tycker i alla fall jag. Sen håller jag helt med om att insidan är det som är viktigt när det gäller kontakten med andra människor.. men för ens egendel så är det härligt att känna sig fin på utsidan.

Fin till det yttre kände jag mig i söndags när Anna Kokotos på TV4 sminket fixat min makeup och mitt hår.  Det är också väldigt lyxigt  när någonannan fixar i ordningen en tycker jag. Jag gillar även att man kanske upptäcker något nytt som man passar bra i.

Annica Forsgren

Jag hade själv gjort basen och målat fransarna å lite så innan, då jag gillar att göra det själv men denna söndagsmorgon var jag lite trött i ögat och glömde lägga en eyeliner tunt som jag brukar göra. Tur i otruren för det Anna gjorde var att hon tog en  mörk penna  på insidan av den övrefransraden och fyllde i + att hon fortsatte ut mot ögonvrån och målade  ett par milimeter ca 5 (från ögonvrån och inåt mot mitten av ögat) på insidan av nedre fransraden.

Annica forsgren, anna kokotos

Detta gav ett nytt och mycket snyggt intryck.  För det första så ska det ju vara lite mer frans känsla nu och det fås bäst utan eyeliner sen fick mitt öga lite mer mandelform och karaktär och dynamik vilket jag gillade.

Annica Forsgren, nyhetsmorgon

Annica Forsgren, nyhetsmorgon

Annica forsgren, nyhetsmorgon
Sen håret var blev så fint! Det sjuka är att tjejerna på TV4 gör denna typ av uppsättningar på typ 5-10 minuter. Jag förstår inte.  Vad gäller håruppsättningar så sträcker sig mina talanger till en hästsvans. Thats it.  Jag får inte till det. Jag tycker det är så fint med lite slarvigt så men mitt ordningssinne klarar inte av att hantera det så det slutar alltid i utsläppt eller just en hästsvans rakt upp och ner.;).

Annica Forsgren, nyhetsmorgon

11 annica forsgren skincity.se

Vill du lämna en kommentar?

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

29 svar till “När man känner sig fin..”

  • (29) Kommentarer
  • Visa alla kommentarer
  1. l skriver:

    Jag har färg 4 på Bareskins flytande foundation. Vilken färg tror du hade passat mig om jag köper Glominerals gloliquid foundation satin?

    MVH

  2. Sandra skriver:

    Hej Annika,

    Vilken fin håruppsättning du fick! Du får dock alltid så fina håruppsättningar när du är med på nyhetsmorgon och delar med dig av välbehövliga tips. Jag önskar jag kunde sätta upp håret sådär på fem minuter. Nu till mina halvbesvärliga frågor…

    Jag är på jakt efter en brun eyeliner som inte smiter från ögonen och lägger sig som mörka ringar under ögonen. Känner du till någon bra eyeliner som kan fungera ihop med ett par lite oljigare ögonlock? Som pricken över i:et undrar jag om Babors tvåfasade ögonmakeup rengöring är effektiv men snäll mot ömtåliga ögon? Eller finns det en makeuprengöring som är bättre?

    Kram Sandra

    • annica skriver:

      Hej Sandra,
      Håller mig till hudvård och makeup tror jag…bäst att låta någon annan ta hand om mitt hår ha ha haa.. Dom är verkligen duktiga på TV4 jag blir alltid supernöjd!!

      Jag kan tycka att just tvåfasade Eye removers inte är så bra om man har en tendens till att bli blank på ögonen. Den här vet jag att många gillar så mitt tips blir den istället: http://skincity.se/sv/product/3020/bliss-lid-lash-wash

      Testat den HÄR! eyelinern?
      kram Annica

      • Sandra skriver:

        Tack för att du svarade på mina frågor! Spännande produkter jag måste testa. Jag inser nu att jag glömt en fråga. Tillhör Clarins dubble fix mascara det ordinarie sortimentet eller är produkten limited edition?

        Kram Sandra

        • annica skriver:

          Hej Sandra,
          Double fix har funnits i många år och tillhör det ordinarie sortimentet. Du kanske redan testat om inte så är den verkligen grym!
          kram Annica

  3. Kim skriver:

    Hej Annika. Jag läste eran text på skincity om släppet av Paulas Choice, kul med nedräkningen! Dock reagerade jag på att ni i slutet av texten valde att skriva ”vänder sig kvinnor över hela världen till Paula´s Choice ”. Det känns exkluderande för alla män som även de ser fram emot lanseringen. Framförallt när märket har varit väldigt inkluderande av alla kön, ålderskategorier, hudproblem osv. Förstår att det lätt blir så om majoriteten av ens kunder är kvinnor men då känns det än viktigare att visa att även männen har ett intresse för hudvård och att de är välkomna. Det existerar ju en machokultur där män inte får ta till sig vad som anses typiskt kvinnligt (smink, hudvård and so on). Det känns på något vis viktigt att göra det lilla man kan.

    Vill även påpeka att det känns som ett stort steg bakåt att Paulas Choice har valt att lansera en ny linje enbart för män?? Är det inte smartare att skapa en linje för grov hud, vilket verkar vara det som skiljer en kvinna från man i hudvärlden. Fast samtidigt är det väl så kapitalismen fungerar? Köna produkter så säljer det mer? Hur stor skillnad är det mellan män och kvinnors hud? Behöver vi verkligen köna hudvårdsprodukter?

    I vilket fall som helst, ser fram emot 1 oktober!

    • annica skriver:

      Hej Kim,
      Vilka bra synpunkter du har. Självklart så riktar sig Paulas Choice till alla och vi får se över orden som vi väljer så att även texterna passar alla tycker jag. Anledningen till att man väljer att ha en separat herrserie är baserad på efterfrågan. Efter att man scannat och undersökt marknaden så visade det sig att män valt bort Paulas Choice bara för att märket bär ett kvinnonamn. Då männen är en stor grupp som bara av den anledningen inte köpt produkterna så tillgodoser man det behovet med en ny herrserie vid namn PC4 MEN. Serien har samma uppbyggnad men har lite lättare Formula. Det för att män ofta har en grövre hud och då kräver lättare fluids etc jämfört med de flesta kvinnor. När vi gör våra rekommendationer så kommer vi i vanlig ordning att rekommendera de produkter ur serien som är bäst lämpande för den enskilda hudtypen. Män och kvinnors behov är olika när det kommer till hudvård men det handlar mer om olika konsistenser osv. Själv tycker jag att serien är hyffsat könsneutral ändå, men det var just det här med produktnamnet som gjort att männen valt något annat. Nu längtar vi till lanseringen och tveka inte över att höra av dig om du behöver guidning.
      kram Annica

  4. Zandra skriver:

    Jag gjorde hudtestet för ett tag sedan och efterfrågade bl.a vårdande smink och en peeling. Blev rekommenderad Glo minerals smink och dermalogica daily mictofoliant peeling 🙂

    Jag undrar vad det är för skillnad på glominerals och bareminerals?
    Och så undrar jag om daily mictofoliant är en kemisk eller mekanisk peeling? Innehåller den syror så jag måste vara väldigt försiktig i solen?
    Jag använder bara solskydd på sommaren, har inte hittat något solskydd som min hud gillar ännu. Och så känns det som att det blir såå många steg och mycket ”lager” i dagliga hudvårdsrutinen om man ska ha booster, fuktkräm, solskydd, foundation, bronzer. Men bareminerals har ju en foundation med spf20, räcker det med att bara ha den? Även på sommaren? Mvh/Zandra

    • annica skriver:

      Hej Zandra,
      Glo och bareMinerals är båda två bra och hudvårdande makeup märken. De är jämförbara och baserade på mineraler så där är ingen direkt skillnad. Glo har fler flytande baser men välj efter vilken produkt du själv helt enkelt gillar. Daily Microfoliant är en egen favorit och det är en sk emzympeeling (innehåller inga korn utan det är syra som gör jobbet). Använder man den regelbundet varje dag så tycker jag att spf är ett måste. Själv går jag aldrig utan spf oavsett syror eller ej. Spf är det bästa skyddet man kan ge sin hud i alla aspekter. Sommartid hade jag i a f haft spf under din foundation.
      kram Annica

      • Zandra skriver:

        Tusen tack för svar 🙂 Jag ska beställa hem en daily microfoliant!
        Jag är så rädd för basprodukter då jag hade så dålig hy när jag var yngre och sminkade mig, men såg att ni hade kanonpris på bm startkit så kanske jag vågar prova.. Enligt kicks hudtest har jag nr.7 (bare natural) i bm bareskin foundation, borde jag välja light eller fairy light på startkittet?

        Har föresten läst massor om ämnet bismuth som många reagerar på, är det något ohälsosamt ämne? Innehåller bm:s rouger och ready bronzer det ämnet?

        • annica skriver:

          Hej Zandra,
          Om du har nr 7 i Bareskin så kan du förmodligen ha både fairly light och light. Har du en kall hudton så välj den första vill du ha en något varmare gul ton så ta light. Vissa få har reagerat på Bismut men de flesta gör det inte. Skulle det vara skadligt på något sätt så skulle man inte få ha det i produkterna, så inget att vara rädd för anser jag. Ready rouge har det i sin innehållsförteckning men det använder jag gladeligen. Har använt BM i många år nu : )
          kram Annica

  5. Annie skriver:

    Det ena behöver inte utesluta det andra 😉 Håller helt och hållet med – det är en lyx och gör mkt för en själv att få vara/känna sig lite extra fin ibland. En given självförtroendehöjare! 🙂 Sååå fina bilder på dig, superelegant frisyr och otroligt vacker!
    Kram

  6. kristin skriver:

    Hej! Jag tänkte försöka ta tag i mina pigmentfläckar en gång för alla nu, trött på att se fläckig ut. Jag använder jan marini c-esta rengöring o bioglycolic kräm o bioclear kräm, har du ngt förslag på ngn produkt som reducerar/bleker pigmentfläckar?? Det behöver inte vara jan marini om det finns en effektiv produkt i ett annat märke (som går bra att blanda m jan marini). Vore snällt:) tack för en fin blogg!

    • annica skriver:

      Hej Kristin,
      Om du inte är känslig i huden så skulle jag byta rengöring till Bioglycolic Cleanser som jämfört med Cesta har syra i sig. Lägga även till Enlighten Plus till din hudvårdsrutin. Det kan göra susen!
      kram Annica

  7. Maria skriver:

    Jag la märke till frisyren direkt när jag såg inslaget på TV4, jättefint verkligen! Jag har en fundering.. som jag förstått det så är inte det vanligaste att man har en ”normal hudtyp” utan dom flesta har antingen torr, fet eller blandad hy. Men att det är vanligt att man går från torr till fet t ex och tvärtom när man börjar behandla dom problemen man har. Kan man aldrig uppnå en normal hudtyp?

    Och så en till liten fråga såhär nu när december börjar närma sig 🙂 Kommer ni sälja julkalendrar i år igen och när börjar ni göra det isåfall?

    • annica skriver:

      Hej Maria,
      Blev helnöjd med frisyren verkligen. Tänkt om man kunde svänga ihop den på morgonen lika snabbt som dom gjorde. När det kommer till hudtyper tillstånd osv så kan det verka förvirrande. Så här är det. En hudtyp föds man med och den är kopplad till hur stora eller små porer du har. Grövre hud oftast högre talproduktion och du blir lättare blank/fet. Små porer och du får en torrare hudtyp. Sedan har vi tillstånden som man kan få ”besök” av tillfälligt så som fuktfattig, känslighet, blankhet mfl. Som känt är inte alltid en normal hudtyp den vanligaste, men man kan säga att det är mot den man strävar med hjälp av sina produkter. Man väljer produkter utefter sin hudtyp samt vilket tillstånd huden befinner sig i. Hoppas du hängde du med! Tycker man att det är krångligt så besöker man en hudterapeut eller gör vårt hudtest så får man rätt guidning till vilka produkter man ska välja. Ska jag avslöja hur vida vi kommer ha en kalender i år…hmm kanske eller så blir det en annan jul-kul grej : )
      kram Annica

  8. M skriver:

    Vad för sorts hudvård använder du dig av för att få så fin och slät hud?!! 🙂 Vill veta !

  9. Caroline skriver:

    Du är så himla fin och fräsch och jag blir så otroligt inspirerad. Från totalt ovetande om hudprodukter hittade jag Skincity av en slump och blev såld.
    Love dina inlägg om alla produkter och så kul att följa dig!
    Trött småbarnsförälder spenderar numera kvällarna i soffan med att scrolla omkring på Skincity.se eller hudspecialisten.se Bästa, bästa på hela dagen! Och lyckan är ju när ett paket från er ska öppnas

    • annica skriver:

      Hej Caroline,
      Vad kul att du hittat din avslappnande oas på kvällen och roligt att jag får vara en del i den : ) Dina fina komplimanger gör mig peppad att fortsätta ska du veta! Vi hörs säkert framöver.
      kram Annica

  10. Maria skriver:

    Du är ju bara såå fin och så otroligt inspirerande. Jag har lärt mig mycket av dig på kort tid och är nu på väg att få en hud som jag är jättenöjd med tack vare dig och EA PRO 🙂

    • annica skriver:

      Hej Maria,
      Vad härligt att höra att jag kan få inspirera dig. Vi har redan massor av nöjda EA PRO-kunder vilket är superkul! Grattis du är en av dom : )
      kram Annica

  11. Ann-Charlotte skriver:

    Så himla snyggt! Blev alldeles till mig av håruppsättningen! Så skulle jag oxå vilja få till håret! Mejken oxå såklart! 🙂 Jättefin hela du!
    Kram Ann-Charlotte

    • annica skriver:

      Hej Ann-Charlotte,
      Blev sååå nöjd!! Tänk om man kunde ha en egen smink- och makeuploge hemma som bara förvandlade en på mornarna ; )
      kram Annica

  12. Hildes Closet skriver:

    Det är viktigt att känna sig fin. Jag tror att det går åt båda håll, från insidan och ut men även utsidan och in. Jag kan nog säga med handen på hjärtat att känner jag mig snygg på utsidan, träffar människor i min omgivning en gladare person. Du är så himla snygg. Makeupen är perfekt till dig 🙂

    Jag försöker även med min fråga från förra inlägget igen. Vet du vad det är i Biodroga MDs produkter som gör den härliga airbrush effekten?

    Kram

    • annica skriver:

      Hej Hilde,
      Du är väl för sweeeet : )) Du är superfin Hilde. Man ser att du trivs med livet och det gör att man ser lycklig ut på riktigt och sen nördar vi loss på makeup för att markera det ytterligare, eller hur ; ). Inte meningen att hålla dig på halster med din fråga. Du har säkert sett svaret som jag gav i morse .
      kram Annica

  13. m skriver:

    fin!! Hur har du fått så slätt , fint och fylligt ansikte? Är det bara med hjälp av hudvård eller är det även fillers ( om man får fråga! Är själv intresserad av det men har inte hittat någon klinik än som jag känner att jag kan lita helt på )? Jag är inte ens 30 men du ser yngre ut än mig!

    • annica skriver:

      Hej M!
      Inga fillers för min del utan det är ett resultat av en nästintill sjukligt intresse av hudvårdsprodukter ; ) och bra gener I guess. Sen försöker jag ta hand om insidan också med en bra kost. Paula lanseras inom en månad men avvakta med att byta märke tills det att du givit Exuviance en rejäl chans. Stäm av med mina kollegor på kundtjänst om du behöver justera din rutin något.
      kram Annica