Paula´s Choice på Skincity

  • | Annica

Paula´s Choice

Ni som följer mig på INSTA vet redan….

Ni vet redan denna galet underbara nyhet!

Ni vet att vi ska lansera ett märke som jag har velat erbjuda er i över 3 år och nu äääännnntligen kan jag det. Det känns HEEEELT magiskt!

Paula´s Choice

 Bilder från Paula´s Choice nya fina kontor i Seattle

Vi lanserar nu i höst det fenomenala märket Paula´s Choice på Skincity. Det är faktiskt den absolut största lansering vi någonsin haft. I AM SO EXCITED!!

bild 5Typ så här excited ;))

Paula Begoun som grundaren av märket heter är mega känd i USA under namnet ” The Cosmetic Cop” och även i hela världen skulle jag säga, inte bara USA. Jag tror att de flesta av er känner till henne, mycket väl till och med. Kanske också läst hennes böcker?

The Cosmetic Cup, Paula´s Choice, skincity.seDetta är vad jag kallar en bibel!!

bild 5

Hon har skrivit böcker som sålts i mer än 3 miljoner exemplar, driver siten beautypedia.com där hon recenserar dissar och hissar miljarder med produkter.

Tycka vad man vill om hennes bedömningar av alla andra märken på marknaden, det är sekundärt i detta fall. Det som är primärt är att hon tagit fram ett eget märke, det gjorde hon 1995, en serie riktigt vassa produkter. Alltså då menar jag riktigt vassa.

Paula´s Choice, som hennes produktserie heter är ett resultat av hennes minst sagt massiva forskning av produkter på marknaden och olika ingrediens teknologier.

Paula är en riktig guru i USA och jag tror det var Oprah Winfrey som gav Paula namnet ”The Cosmetic Cop” för hennes kritiskt granskande öga när det gäller hudvård och makeup.

Annica Forsgren, Paula Begoun, Paulas Choice, skincity

Stolt?? JAAA;) Psst.. Paula i bakgrunden.. riggas inför filmning!

Skincity är meega STOOOOLTA att få vara den enda återförsäljaren i Europa. Det är stort och det är så kuul. För detta mina vänner är riktigt aktivt behandlande grejer (både lugnande och aktiverande) till riktigt förmånliga priser.

Det känns extra kul att priset är så otroligt bra. Jag får ofta frågan och önskemål om produktserier med något lägre pris än de flesta märken vi har idag på Skincity. Jag förstår det men den stora utmaningen för mig har varit att hitta ett märke som håller en lägre prisbild och samtidigt ger grymma resultat och inte tummar på kvaliteten och som jag känner att jag kan stå för till 110%. Kanske inte låter så svårt men tro mig det är det. Men jag har hittat dessa produkter i Paula´s Choice.

Paula en av de mest pålästa människor när de kommer till produkter och ingredienser i produkter som hag någonsin träffat. Jag har haft äran att spendera helgen med henne i Seattle och WOW säger jag bara så kul och intressant det var. Paula är en kvinna med en stor dos sunt förnuft och baserar sina produkter på de allra senaste forskningarna samt resultat och test i det verkliga livet och de vetenskapliga studierna. Kombinationen blir magiskt bra.

Paula´s choice Serien är stor och det finns produkter för alla hudtyper och tillstånd och för allt ifrån spädbarn till den mognare delen av befolkningen. Alltså jag är impad måste jag säga av innehållet och jag är inte lättflörtad. Man blir härdad när man testar så mycket som jag gör. Anna-Cari skincitys hudterapeut och kemist som jobbat mycket med texterna av alla produkter inför lanseringen kände samma sak. WOW. Vilket innehåll..och som sagt till det priset… wiiiha!

Om man tänker problem som rosacea, pigmentering, röda ärr, keratosis pilaris, acne, vidgade förstorade porer och pormaskar..ohhlalala… säger inget mer nu men ni hajjar hur jag känner.

Om jag i en mening ska beskriva hela produktserien så är det så här: Produkterna innehåller allt det din hud behöver och inget den inte behöver.

Så enkelt va? Och så bra!

Man springer inte efter trender utan håller sig till vad den senaste forskningen säger när man utvecklar och omformulerar produkter.

Jag kommer skriva mycket mer om produkterna och konceptet framöver! Vi lanserar inom mycket, mycket kort….se till att prenumerera på Skincitys nyhetsbrev så du inte missar lanseringen:)

Paula Begoun, Annica forsgren

Jag har ju som sagt haft förmånen att i helgen som varit träffa Paula och hennes team i Seattle där hon bor och har sitt kontor. Vi har pratat hudvård, ingredienser, märken, Paula´s Choice haft photoshoot och filmshoot och njutit av en underbar middag ihop.

bild 2

Utanför middagsrestaurangen med mitt livs kärlek;)

Tänkte bjuda er på lite mer bilder från resan och en liten sneak peak på vår photoshoot;) Photoshooten får ni se mer av inom kort…

bild 3
bild 1
bild 3

Hur sant är inte detta?! Min kära brukar säga Quality is not an act… it´s habit… same same..och så sant!

bild 1 bild 3 bild 5 Paula Begon, Annica forsgren, Skincity.se, Paulas choice

Paula och jag fotas för kommande projekt och spelar in en film;)  Det var en upplevelse.. jag skulle inte säga något utan Paula skulle hålla låda..men helt plötsligt ändrade Paula manus .. där stod jag och skulle säga massa grejer på engelska utan någon förberedelse.. god in heaven.. men jag tror jag redde ut det;).

bild 2

Paula ger oxå sitt godkännande till bilderna..

Paula Begoun, Annica forsgren, Paulas Choice, skincity.se

En obligatorisk toa selfie. Dock inte hemma hos Paula utan på hennes kontor. Men nästa gång vi kom lovade hon att bjuda hem oss.. ser frem emot det och att smygfota inne på hennes toalett;)) hehe.

bild 4

Världens första Starbucks mina vänner… coolt va?! De har nästan inte ändrat något invändigt.. kul att ha sett:).

Space needle, seattle

The Space Needle.. Vi skulle åka upp men det var så mkt folk så get gick inte.. men ändå been there:)

11 annica forsgren skincity.se

Vill du lämna en kommentar?

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

53 svar till “Paula´s Choice på Skincity”

  • (53) Kommentarer
  • Visa alla kommentarer
  1. Jennifer skriver:

    Hejsan! 🙂
    Jag skulle vilja testa Paula´s choise men vet inte riktigt vad jag ska köpa. Är lite osäker på min hudtyp. kände att jag inte riktigt fick fram min hudtyp i eran hudanalys. Jag har alltid trott att jag har fet hy för jag har alltid små finnar i ansiktet(mest på hakan & kinderna)ser knottrigt och ojämt ut, blank i(T-zonen)och stora porer på näsan. kollade min hudtyp genom att tvätta ansiktet 2 ggr med rengöring (för normal till blandad hy) och sedan vänta i 4 timmar för att sedan ta papper och kolla om det blev flottigt men det blev det inte, bara på näsan 😛 det blev stramt i hela ansiktet. Jag kanske har torr hy? Vad skulle du rekommendera? något annat märke som är bra? 🙂
    Mvh Jennifer

    • annica skriver:

      Hej Jennifer,
      Ska absolut hjälpa dig med att reda ut viken hudtyp du har. Vissa upplever att det är svårt att svara på hudtestet. Man velar fram och tillbaka vad man ska kryssa i. Testet ska inte ta lång tid utan fyll i det svar som först kommer upp i dina tankar och sen går du vidare. Det är faktiskt så att de flesta inte vet vad de har för hudtyp och felbehandlar därför sin hud. Det fiffiga med testet är att det är utformat på ett sådant sätt att hudterapeuten kan läsa mellan raderna och kan se mer än vad man tror. Även om man skulle svara lite ”fel” på en fråga. Fyller du tex i att du har en torr hudtyp och sedan kanske du upplever att du blir lite blank får finnar etc…så ser vi att nej, hon har inte en torr hudtyp utan mer en fuktfattig.. Lång utläggning blev det, men det jag vill få sagt är att testet brukar ge riktigt bra rekommendationer! Min analys utefter den info du ger här så har du en bland hud som lätt blir fuktfattig på djupet (därav att den stramar efter tvätt). Du behöver mycket fukt på djupet i form av ett serum och sedan en fuktgivande creme som ger fukt en också lite fett. Jag tycker att den HÄR! serien skulle passa dig fint: http://skincity.se/sv/search/searchbytext?key=paula+hydralight

      För att komma åt porisarna på näsan så lägger du den här efter rengöring 1-2ggr/dag: http://skincity.se/sv/product/4443/paulas-choice-skin-perfecting-2-bha-gel

      Efter peelingen så ger detta serum fukt och mycket nyttigheter till din hud innan du avslutar med creme: http://skincity.se/sv/product/4471/paulas-choice-resist-super-antioxidant-concentrate-serum

      Lycka till nu Jennifer!
      kram Annica

  2. elisabeth skriver:

    Jag har faktiskt tänkt byta hudvård så fort jag hittat jobb och blev ju skitasugen på detta nu! 😀 Inget fel på exuviance som jag använder nu men kul att testa nytt =)! Kan ju inte bli fel med detta känns det som.

    • annica skriver:

      Hej Elisabeth,
      De är båda bra märken men om du vill testa något annat så är Paula´s ett bra val. Lycka till med jobbletandet nu!!!
      kram Annica

  3. m skriver:

    Ungefär hur många veckor dröjer det till lansering? Funderar på om jag ska köpa annan hudvård så länge eller om jag ska vänta tills ni börjar sälja produkterna 🙂

    Sen så undrar jag vilket som är snäppet bättre av Exuviance, MD formulations eller Paulas choice!

    Jag har använt Exuviance ett bra tag och tycker att märket är helt okej men jag får ändå inte riktigt sån där slät hud som jag vill ha. Sminket ser aldrig slätt ut även med hjälp av primer ( har bareminerals och clarins ) !

    Jag vill få len babyhy med lyster ! Jag har nu en yttorr , lite plitig/finnig, lite ärrig , lite storporig och allmänt mosig hud i ansiktet och med smink på ser det väldigt ofräscht ut då huden inte är jämn ! Vill ha så slät hud som du har!

  4. Linda skriver:

    Kan man köpa hennes bok i butik eller på nätet? Vet du pris isf? Hade vart väldigt kul läsning! 🙂

    • annica skriver:

      Hej Linda,
      Googla och kolla, skulle tro att den finns på de större bokhandlarna i butik eller på nätet : ) Spännande läsning!
      kram Annica

      • Linda skriver:

        Ville bara säga att du är så himla grym som svarar på läsarnas kommentarer och frågor! Eloge till dig!!! 🙂

        • annica skriver:

          Hej Linda,
          Men tack! Svårt att låta bli ska jag säga : ) Underbart med alla läsare som precis som jag vill vrida och vända på hudvård och makeup. Ni betyder allt för mig och det är ett rent nöje!
          kram Annica

  5. Sanna Ek skriver:

    Stort grattis Annica!! 🙂 Bra jobbat, fira till tusen! Kram Sanna

  6. Kim skriver:

    Kan du inte ha ett inlägg där vi som har favoriter från märket kan tipsa nya kunder. Jag har några produkter jag gärna rekommenderar med en liten kort motivering. Dock är ju märket så omfattande att man inte kan testa allt, därför skulle även jag uppskatta att veta vad andra rekommenderar med deras erfarenhet. Liksom lite generellt sådär, kunder hjälper kunder.

    • annica skriver:

      Hej Kim,
      Jag har faktiskt ett inlägg på gång om just det så avvakta lite och håll koll här på bloggen. Tror att jag ska kunna tillfredställa den önskan ; ) Det är något jag funderat länge på och kul att du också gjort det. Älskar när ni hör av er med era idéer, det uppskattas verkligen ska du veta. Tack!
      kram Annica

  7. Linda skriver:

    Åh vad glad jag blir! Har använt Paulas produkter i flera år och älskar dom. Mitt favoritmärke inom hudvård! Brukar beställa från hennes europeiska webshop. Priserna där är bra men frakten kostar runt 100 kronor så det kan bli dyrt om man bara vill beställa nån eller ett par produkter. Kommer Skincity att hålla ungefär samma priser på produkterna som den europeiska webshoppen? Jag är så glad att Skincity nu kommer att sälja mina favoriter inom både makeup (Bare Minerals, Clarins) och hudvård! Hurra!

    • annica skriver:

      Hej Linda,
      Vi tar aldrig ut kostnader för frakt etc utan den bjuder Skincity på. Tror absolut att du kommer komma billigare undan. Beställer man utomlands ifrån så tillkommer det ofta extra avgifter så som du säger. Roligt att du hittar alla dina favoriter hos oss snart! Snart anländer Paula´s produkter..känner oss smått otåliga.
      kram Annica

  8. Evelina skriver:

    Jaaa! Älskar Paulas produkter, men har inte orkat krångla med att beställa från deras webshop. Men så bra grejer till bra priser. Kul!

    • annica skriver:

      Hej Evelina,
      Roligt att du älskar serien! Hos oss ska det vara enkelt att beställa så feel free att testa sen : ) Priserna är imponerande bra, verkligen.
      kram Annica

  9. ann-sofie skriver:

    Spännande, ni e bäst! 🙂

  10. Jenny skriver:

    Spännande! Använder Paulas en hel del när jag var ”fattig” student i NY – håller med om att det är bra märke för relativt liten peng! (-:
    Fråga, nya eyelid primer från BM, den som tidigare hette orginal, vilken tycker du är mest lik? Vet du sagt att det inte är någon som är exakt men jag vill ha en helt glitter och lysterfri och jag tycker det ser ut som om soft shell eller barley nude är de som liknar bäst. Vill kunna ha någon utan ögonskugga som är typ samma färg som ögonlocket. Tips?

    • annica skriver:

      Hej Jenny,
      Kul att du redan testat Paula´s Choise och gillade märket! Jag tror att du skulle bli nöjd med färgen som heter soft linen. Superfin är den och perfekt när man bara vill ha en produkt som snabbt kan läggas på och så ser man pigg ut.
      kram Annica

  11. Annie skriver:

    Tjoho, här händer det ständigt grejer – klart jag följer både på insta och här 🙂 Blir mkt intressant med nya märket, me like!

    Nu har jag en ganska o-najs fråga. Jag har fått en (allergisk?) reaktion i HELA fejjan av ngt slag av någon ny produkt. Ett totalt super crazy utbrott. Vet i sjutton vad jag gjort men lyckats med den bedriften har jag iaf gjort. My face burns like hell för att vara bokstavlig och övertydlig 😉 Akutbeställde igår stop stress fluid från Babor (tack skincitygudarna för snabb packning och leverans – mina små darlings kom idag!). Etfer att jag använder dem kvällstid i mitt tillstånd, bör jag använda min vanliga hudvård (Beauté Pacifique Super3Booster kvällstid) eller bör jag köra ngt mer snällt? (Typ phytomer rich thermo som jag bunkrat med inför vintern).
    Har även Oilissoil & Transderma M, hemma – ska jag blanda in dem i leken eller bara inte hålla på en massa? 😉

    Ok, kraaaaam!!! *sjukt desperat men vid gott mod* ;D

    • annica skriver:

      Hej Annie,
      Aj, aj, du får vara försiktig med din hud i detta läge. Använd så få produkter som möjligt skulle jag säga. Stress Fluid och Thermo cremen låter bra, tunt lager. Super 3:an och övriga produkter får vänta tills huden lugnat ner sig. Tur att huden är förlåtande, håller tummarna för snabb återhämtning nu. Känner du dig osäker så kan du alltid rådgöra vidare med mina kollegor på kundtjänst.
      kram Annica

      • Annie skriver:

        Tack fina för mkt bra råd. Jag har skurit ned rejält i hudvårdsutbudet och använder nu enbart Ultra Calming cleansing, transderma M och ovanpå Barrier repair. Det har blivit bättre men huden är skör fortfarande. Tur att den återhämtar sig 😉 Har fått bra hjälp av min hudterapeut också och vi kollar om 1 mån igen hur det ser ut och om jag kan börja använda min vanliga hudvård efter det. Tur att man kan vända sig till experter för hjälp när det krisar på allvar. *tacksam*

        • annica skriver:

          Hej Annie,
          Tycker att det låter som jättebra produkter för dig när huden trilskas. Lugn och ro samt att stärker huden är oftast viktigare än aggressiva produkter med hopp om snabb lösning Fortsatt lycka till : )
          kram Annica

  12. Maria skriver:

    Hej!
    Oh vad spännande med ett nytt märke.
    Jag önskar verkligen att det skulle vara något för min man som har acne rosacea, inget har hjälpt hittills.
    Tack för en fantastisk service, både på mail och telefon. Ingen fara alls att man bor 100 mil bort från er.
    Kram till er

    • annica skriver:

      Hej Maria,
      Vi hjälper honom gärna med en rekommendation sen. Det är superkul att ni kunder är från hela landet. Det är många dialekter som passerar vår kundtjänst om dagarna. Du vet vart i finns om du har frågor eller funderingar!
      kram Annica

  13. Johanna skriver:

    Vilken rolig nyhet! Jag har länge velat testa märket så jag längtar till lanseringsdagen 🙂

  14. Linda skriver:

    Hej! 🙂
    Har ni möjligtvis prover på foundations som går att beställa? Tänker främst på bareminerals och exuviance.
    Kram

    • annica skriver:

      Hej Linda,
      Tyvärr så har vi sällan prover på Foundations. Nästa gång du lägger en beställning så hör du av dig till Skincitys kundtjänst. Har vi de prover som du vill testa så lägger vi gärna med till dig!
      kram Annica

  15. Åsa H skriver:

    Hej!
    Jag använder just nu Md Formulations och har funderat på att gå över till Elizabeth Arden PRO när mina produkter från Md är slut. Nu blir jag lite osäker dock. Kan Paulas Choice vara ett bra alternativ för oss som använt Md? Vilket av märkena skulle du rekommendera? Jag är 42 år och har en blandhy med pigmenteringar och får lätt porer på hakan.

    • annica skriver:

      Hej Åsa,
      Svaret blir att båda passar. Arden PRO är superbra och Paula´s också.. Det är jättesvårt att säga vilket märke som skulle ge dig bäst resultat särskilt när det kommer till pigmenteringar. Vilket du än väljer som får man resultat på sin hud.
      kram Annica

  16. Linda skriver:

    Oj vad kul ! Jag ska absolut testa hennes produkter när ni får in dem! Kommer ni få in Brun utan sol produkterna också?

    MVH Linda!

  17. Helena skriver:

    Å jag blir så glad att ni ska lansera PC!!! Jag har använt dessa produkter i flera år och älskar dem! Det som har varit jobbigt är att beställa det från USA, nu har ju ni löst detta. Kommer absolut beställa av er direkt! Jättekul!!!

    Mvh Helena

    • annica skriver:

      Hej Helena,
      Vad kul att höra, du är så välkommen. Vi kanske får be dig om tips på dina storfavoriter ; ) Gillar det jag provat också. Det är inte långt kvar till lansering nu.
      kram Annica

  18. Hilde skriver:

    Hur spännande som helst, och jag ska helt klart testa PC. Ingredienserna låter spännande, dock kan jag inte låta bli att vara lite skeptisk då hon även gett bottenbetyg på många produkter jag använt och gillat mycket!
    Kram

    • annica skriver:

      Hej Hilde,
      Spännande ska det bli! Jag tycker att man fortsätter med de produkter som givit fint resultat på huden. Varför sluta när de faktiskt fungerar : ) Man kan vända och vrida på allt. Solen är farlig i för stor utsträckning men i lagom mängd så är den fantastiskt avgörande för att vi också ska må bra.
      kram Annica

      • Hilde skriver:

        Som du vet kan jag inte låta bli att testa nytt 🙂 Det är nog en liten rubbning jag har. Just nu är jag lite frälst i Biodroga MD, vilken fin hy på bara några dagar, fantastisk bra! Sen har jag alltid mina favoriter att falla tillbaka på i fall det inte blir bra, men då har jag i alla fall testat. Det kanske inte finns så mycket logik för andra i mitt resonemang, men dö nyfiken ska jag inte 😀
        Kram

        • annica skriver:

          Hej Hilde,
          Du pratar i rätt forum skulle jag säga Hilde ha ha haaa….ja du vet ju hur mycket jag tester HELA TIDEN. Biodroga MD är grymma, fuktserumet, rengöringarna, enzympeelingen och du maskerna har du testat dom ; ) Vem vill dö nyfiken, inte jag!
          kram Annica

  19. Sara skriver:

    Åh, va coolt! Hur kommer priserna bli jämfört med den europeiska Paula’s Choice-sidan? De är så ruggigt mycket dyrare än i USA, vilket är lite jobbigt…

  20. Madeleine skriver:

    Vad kul för er! Kanske är något jag måste prova sen känner jag 😉

  21. Madde skriver:

    Vad spännande 🙂

    Jag känner dock inte till Paula något, så jag googlade lite och hittade hennes beautypedia. där sökte jag på många av dom produkter jag använder som har fått hårt nedslag. exp demalogica och bliss, jag undrar lite om man ska förlita sig på deras omdöme? och kan inte samma produkt från usa och sverige skilja sig lite?

    Tack för en fantastisk hemsida och blogg! helt otroligt att man kan få så bra service via nätet och telefon! tummen upp för er alla! / Nöjd kund

    • annica skriver:

      Hej Madde,
      Visst är det spännande! Mer om allt det som dina frågor berör kommer vi förstås ta upp framöver här på bloggen, mitt forum där jag vrider och vänder på allt. Ger dina produkter dig ett fint resultat så keep on going! Verkligen roligt att du hittat oss och gillar servicen. Finns inget värre än när man som kund nästan får be om ursäkt över att man handlar någonstans.
      kram Annica

  22. Mona skriver:

    Så spännande!!! Har hört mycket gott om deras produkter. Nu blir det att lusläsa mailen så jag inte missar nyhetsbrevet 😀

  23. Kimberley skriver:

    Kul:) detta bara måste vara något för mig, som har lite av alla problem som du skriver om. Måste testas snarast:)
    Det är så roligt att läsa om all din kunskap ett beroende dock men finns ju värre sådana tänker jag;)

    • annica skriver:

      Hej Kimberley,
      Det låter som att du kommer göra ett hudtest sen när märket lanserats. Inte meningen att framkalla beroende men du verkar vara vid gott mod och det är ett ganska snällt beroende, trots allt : )
      kram Annica

  24. Paula skriver:

    Vad kul, grattis! Fast jag är inte förvånad över att det är just Skincity som får chansen. Jag tycker att ni är ett genomtänkt företag med FANTASTISK kundservice.

    • annica skriver:

      Hej Paula,
      Tjusigt namn du har ; ) Jaa det är så kul vi har sååå mycket att berätta. Service är verkligen viktigt för oss. Roligt när det når ut till våra KÄRA kunder, det finaste vi har.
      kram Annica