Bakom kulisserna…

  • | Annica

hjärtan

Så himla kuuuul vi hade i förra veckan på vår Photoshoot på Skincity! Det är alltid en kul dag med alla super duktiga makeup tjejer från TV4, denna gång var det Ann, Linda, Johanna och Medi och så ”vår” fotograf Hannah som fotar för oss. De är alla så proffsiga på sin grej så det är alltid ett nöje att hänga med dem och bli fixad och fotad. Här kommer monstermånga behind the scenes pictures. Övervägande nya ansikten då det är ett helt gäng nya härliga tjejer som börjat hos oss och ska göra allt för att hand om er på bästa möjliga sätt.

IMG_6112 Från vänster: Cecilia, Lena, Johanna, Annica, Emelie, Frida, Josephine
IMG_1280 image-3
bild 4-8

 

hearts

Vår älskade fotograf Hannah har gosat in sig bland ballongerna.. she is such a sweet heart;)

skincity personal

Hudterapeuterna Camilla & Cecilia gosar!

skincityHannah ger oss guidelines, hur ska vi stå var ska vi titta;)!

annica forsgrenAlla flickorna på rad 😉

happy

Cecilia och Josephine och jag på hörnet:)

makeup

Linda gör en liten touch up på Johanna…

bild 3-13

Johanna fixar i ordning Josephine..

bild 2-14

Medi fixar Cecilia..

bild 2-13

Johanna fixar mig..

bild 2-10

bild 1-14 bild 1-13

Ann fixar Camilla som är hudterapeut.

bild 1-12

Innan makeupen kommit på och håret fixats!

makeup

Jag med våra duktiga makeupartister: Medi, Ann, Linda och Johanna

lena hudterapeut skincity

Lena pysslar lite inför en spännande bild som snart ska tas:)

porträtt skincity

Domas är en av våra nya stjärnor på vår logistik!

Skincity

Johanna är också ny, Lena känner ni sen innan och Camilla är också ny. Alla tre duktiga hudterapeuter!

skincity

En så fin bild som Hannah Hedin tog förra gången på oss och våra duktiga makeup artister!

hudterapeuter skincityFrån vänster: Lena, Camilla, Josephine, jag, Emelie, Johanna & Cecilia. Längst fram Vegas som vår egna skyddsvakt så inga inkräktare överfaller oss i fotostudio. Visst är han skräck-injagande;)

11 annica forsgren skincity.se

Vill du lämna en kommentar?

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

22 svar till “Bakom kulisserna…”

  • (22) Kommentarer
  • Visa alla kommentarer
  1. lena skriver:

    Hej
    Vilken mask är bäst mot pormaskar och passar ihop med jan marini serien? Kram Lena

  2. Beate skriver:

    Ville bara säga att du och ni är så fantastiskt duktiga på vad ni gör! Otroligt inspirerande är du, med en fantastik energi! Keep on shining 🙂

    • annica skriver:

      Hej Beate, Åhh söta du!!! Stort tack!! Vad otroligt glad jag blir att höra det!!! Nu kommer jag skina lite extra:)) Kramar annica

  3. Lina skriver:

    Hej
    Jag har efter min förlossning fått kropps acne vet inte ifall det har med det att göra,
    Men det är utslag på rygg och massor små på överarmen
    Blir bara mer och mer
    Vad ska jag göra??

    Tack/Lina

  4. Ann-Charlotte skriver:

    Men så roligt att du visar vad som händer bakom kulisserna! Och så kul att det går så bra stt ni behöver ännu fler duktiga kollegor, ska bli roligt att se bilderna! 🙂
    Hur lång tid ungefär tror du att det tar innan jag ser resultat av La Prairie ögonserum Essence of Caviar Eye och ögoncremen Cellular Revitalizing Eye Gel som du oxå använder? Och samma fråga med Vitamin C-pulvret fr Exuviance? Nu har det gått ca 2 veckor.
    Kram till er alla! Ann-Charlotte

    • annica skriver:

      Hej Ann-Charlotte,
      Vi har ju så mkt kul på gång hela tiden så jag kan inte låta bli att dela med mig:) Ja vi blir fler och fler.. så kul! Jag har själv använt det en tid nu och ja vad kan det tagit en 6 veckor något kanske. Men jag tycker att jag mina små linjer runt ögonen blir bättre direkt när jag applicerar och sätter conceler på sen. Annars kan jag lätt bli torr runt ögonen speciellt med concealer på. Gillar du dem so far? Samma med Serumet skulle jag säga! Kramar Annica

  5. L skriver:

    hej ! Av någon anledning blir min hud torrare av krämer just nu. Hur kan detta komma sig?

    I perioder blir det som att huden inte tål några krämer alls. Huden blir stram , ännu torrare och röd av allt jag har på den. Även om det är krämer som jag alltid kunnat ha innan.

    TEx så har Terproline face varit super för min hud men nu blir jag jättetorr och stram där jag har på den och det pirrar i huden av ansiktsrörelserna , som att huden blir jättekänslig av det jag har på den. Samma gäller för Exuviance som jag också alltid kunnat använda och som varit superbra hittils.

    Hur kan det bli så? Ska jag låta huden vila från krämer och börja använda igen om ett tag?

    MVH

    • Dominique skriver:

      Hej!

      För tre år sedan så började min hud bli reaktiv och det inträffar mest under höst/vintern. Plötsligt tålde jag ingenting och kunde inte sminka mig för min hud accepterade bara att jag tvättade bort sminket med olivolja och sköljde jag sen bort oljan så blev huden rödflammig och brände. Jag provade många krämer och de förvärrade tillståndet. Min räddning blev Dermalogicas ultracalming serum och rengöring. Det senaste året så har min hud blivit starkare och jag gått över till md formulations serie för känslig hud eftersom min hud blev lite oren av dermalogicas produkter då jag har en reaktiv kombinationshy med yttorrhet. Så i ett akutskede så rekommenderar jag ultracalming serien av hela mitt hjärta. Sen kan man ju försöka återgå till produkter som fungerar optimalt för din hud.
      Lycka till!

      • annica skriver:

        Hej Dominique!
        Vad otroligt roligt att höra att du hittat din lösning för att få balans till din hud. Ultracalming är verkligen super att ta till när huden är riktigt känslig. Man får smått panik när ingenting fungerar, så ett bra tips!
        kram Annica

    • annica skriver:

      Hej L!
      Det låter som att din hud är smått reaktiv och det är inte helt ovanligt. I samma takt som vi byter årstid så behöver man även justera sina cremer, serum osv. Om du upplever konstanta rodnader och hetta/pirrningar så hade jag bokat tid hos en hudläkare för en bedömning. De märken du nämner är jättebra på att behandla just känslighet/reaktivitet men det är viktigt vilka produkter man väljer. Kan du inte maila mina hud-kollegor och bifoga en bild på ditt ansikte avtvättat? Det blir lättare att se hur pass känslig du är. Då kan jag också se till att kolla igenom din hudvårdrutin med produkter samt få koll på din hudtyp i övrigt. info@skincity.se
      kram Annica
      kram Annica

  6. Mimml skriver:

    Hej igen
    Jag har ännu en fråga: finns det någon mask som har liknande effekt på huden som rejuvenating mask från exuviance -tål inte exuviance masken pga doften
    Mvh

  7. Kurt skriver:

    Hej kan man båda ha exuviance rejuvting treatman mask och daily macrofoliant alltså olika dagar?

    • annica skriver:

      Hej Kurt,
      Vilka bra produkter du har hemma! Dessa två innehåller båda syror så jag skulle inte använda dem samtidigt eller under samma vecka. Huden är ömtålig och den kan reagera negativt om man mixtrar för mycket : )
      kram Annica

  8. Kristina skriver:

    Hej , jag har gjort hudtestet för några dagar sedan , men jag har inte fått feedback ännu.

    • annica skriver:

      Hej Kristina,
      Vad bra att du höra av dig! Vi svarar alltid på alla test inom 48h (vardagar). Jag har kollat upp det och jag ser att vi skickat en rekommendation till dig men den kom tillbaka för att mailadressen du angivit var fel. Det är lätt hänt att knappa in någon bokstav tokigt så jag jag har mailat din hudvårdsrutin till den adress som jag ser här. Om du har frågor kring testet så kan du bara svara på rekommendationen så hjälper den hudterapeut som gjort testet dig : )
      Bästa Annica

  9. DeMarkey skriver:

    Ni ser helt underbara ut!! Synd att det ligger så långt bort ifrån mig (bor på södra sidan) annars hade jag tagit mig förbi er för att få lite personliga tips som jag behöver gällande make. Hittar inte ett bra täckande men naturlig foundation. Bare mineral som jag har nu (löspuder) täcker inte alls, inget alls och jag har acne ärr som måste täckas men vill inte få torrhetslinjerna att synas mer med fel fountaion.. vet inte vad jag ska göra!?

    Har Makeup store studio foundation tror jag att den heter men oj vad glansig hy jag får. Täcker kanon och blir inte kaka effekt men däremot måste jag pudra HELA tiden eller ta papper och torka upp hela dagarna.

    Behöver er hjälp. 🙁

  10. Sanna skriver:

    Tipsade mina kollegor om Skincity för några veckor sedan.
    Nu har alla fem fått hem paket med produkter och alla fem talade om hur fint packat det var och att de garanterat återkommer 🙂 så roligt att tipsa om er fantastiska sida. Du och dina kollegor är fantastiska människor, det lyser igenom att ni älskar era kunder!

    • annica skriver:

      Hej Sanna,
      Men vad kuuuuuul!!!! Hälsa alla dina vänner så mycket från oss! Jag tror mycket på att man ska arbeta med det man brinner för, då blir det bra. Jag kan prata för mig och mina kollegor och vi älskar människor, service och framförallt resultat! Hudvården ska göra skillnad på huden punkt slut. Hoppas att vi kan överraska er ännu mer framöver : )))
      kram Annica