Mera fotografering!

  • | Annica

photo skincity

Idag var det dax igen för en hel eftermiddag och kväll med vår duktiga fotograf Hannah Hedin och duktiga makeupartisterna Ann, Medi, Johanna och Linda som alla jobbar på TV4 sminket. Vi har många nyanställda och alla måste fotas för att finnas med på bild på siten så ni får ett ansikte på oss:). Jag återkommer med lite härliga backstage bilder  om någon dag! Dessutom så ska vi ta massa roliga tema bilder för vintern och våren.. I min jobbvärld är julen redan förbi och våren på intågande;)

11 annica forsgren skincity.se

Vill du lämna en kommentar?

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

21 svar till “Mera fotografering!”

  • (21) Kommentarer
  • Visa alla kommentarer
  1. Jessica skriver:

    Hej igen
    Kan inte se att du svarat på mitt inlägg här ovan, mycket tacksam för svar..
    Kram
    Jessica

    • annica skriver:

      Hej Jessica,
      Men vad bra att du hör av dig, det var förstås inte meningen att missa din fråga. Klart jag vill hjälpa dig vidare!
      Först så får jag börja att med att säga VAD KUL att du fått så fint resultat!!! Rodials Dragons Blood är en trolleri-serie. Den har hjälpt många med känslig och fuktfattig hud. Tycker absolut at du kan lägga till peel-padsen men använd de bara en gång per dag och den första veckan egentligen bara en gång varannan dag. Viktigt att vänja in de lite mer aktiva produkterna. Tycker att precis som den röda serien så återfuktar de superfint och arbetar por-rengörande i högsta grad. Padsen i kobination med Dragon serumet påskyndar läkningen så jag hade givit det lite tid för att utvärdera resultatet. Annars så är Peter Thomas Roth Laser Free serum en riktig storfavorit mot röda ärr.

      Hoppas att du känner att du fick bra svar, trots att du fick vänta något ; )

      kram Annica

  2. Maria skriver:

    Hej!
    Jag har en fråga som inte har med inlägget att göra. Jag har varit sugen på att testa exuviance foundation och jag tänkte att det är ett bra tillfälle att passa på nu när det är 15 % i helgen. Jag vet dock inte vilken färg som passar. Jag har en neutral ljus hudton.Bare minerals original fairly light är en bra matchning, jag har även använt glo mineral i färgen natural light men den tycker jag kan se liite för gul ut i vissa ljus.

    Sen funderade jag även på rengöring. Jag har använt exuviance från och till i många år och det är alltid ett märke jag går tillbaka till när hyn bråkar (därför kändes det bra att jag blev rekommenderad just exuviance första gången jag gjorde ett hudtest hos er.) Dock har jag nästan alltid kompletterat med rengöring från ett annat märke då jag inte riktigt tycker att de som passar min hudtyp (gentle cleansing creme samt rengöringen för acnehy) tar bort smink tillräckligt bra. Har även testat den gröna rengöringen men min hy är alldeles för känslig för den. Så såg jag att ni har ytterligare en rengöring från exuviance Optilight daily prep så jag undrar om det kan vara något för min fetare blandhy som lätt får finnar men samtidigt är väldigt känslig och rödflammig.
    Tack för en jättebra och informativ blogg!
    Trevlig helg!
    /Maria

    • annica skriver:

      Hej Maria,
      Jätteroligt att du följer min blogg! Alltid svårt med nyanser men många som har de toner som du beskriver använder True beige från Exuviance. Jag tror att den kan passa dig fint. Sen när det kommer till känslig hud så tycker jag att du ska varva mellan Gentle och Clarifying. De andra är för aktiva och vad många missa är att rengöringen i många fall är avgörande för det resultat man sedan får. Har man känslig hud så är det en för känslig hud man ska välja. Punkt. Många missar också ofta att man måste jobba ordentligt med de lite snällare rengöringarna. Har du testat Gentle på torr hud, massera massera och massera, fukta fingrarna och massera ännu mer. Slutligen så sköljer man av med vatten. Testa igen om du har den hemma! Annars så testa tex Peter Thomas Roth Foaming cleanser eller Babors Hy öl, de är super!
      kram Annica

      • Maria skriver:

        Tack för tipsen! 🙂 Jag hade aldrig gissat att True beige var en färg som kunde passa mig. Den låter så mörk på beskrivningen. Jag hade trott att det var bisque som ungefär motsvarade fairly light. Jag har en reseförpackningen med gentle cleansing creme hemma. Ska nog ge den en chans till och göra som du beskriver.
        kram
        Maria

        • annica skriver:

          Hej Maria,
          Nu ser jag ju inte din hud så jag kan inte lämna någon garanti men bisque är den allra ljusaste nyansen så den kan jag säga blir för ljus. Min kollega hon har fairly light i BM och även true beige i Skin Caring, det ser jättefint ut.

          kram Annica

  3. Jessica skriver:

    Hej
    Har efter att ha provat en hel del hudvård äntligen hittat det som passar mig, Rodial dragons blood serien. Jag har känslig hy med fet T-zon. Även problem med hormonfinnar…
    Huden känns så fantastisk och inget spår av yttorrhet ännu vilket jag alltid brukar drabbas av på hösten.
    Har haft röda partier främst snett under näsan och det har minskat markant, o tycker nog att finnarna är färre (alltid på hakan..).
    Dock har jag rätt stora porer på näsan samt röda ärr på hakan efter finnar där.
    Funderar på att köpa: http://skincity.se/sv/product/4057/rodial-super-acids-x-treme-pore-shrink-cleansing-pads
    Tror du det funkar på min känsliga hy?? Har du nåt annat tips?
    Skulle gärna få tips på nåt för röda ärr också?

    Tack snälla o ha en go helg!

    Mvh
    Jessica

  4. Mimmi skriver:

    När kommer guldmasken från PTR egentligen? fick ju se den redan i våras och längtat sen dess…

    • annica skriver:

      Hej Mimmi,
      Jag längtar också men tyvärr så har den blivit försenad från USA. Det senaste budet är att den kommer till våren.. så vi tvingas vänta lite till. Lovar att jag ska skrika ut till hela världen när den kommer. Tror inte att det kommer undgå en enda hudfantast att guld på burk anlänt Sverige och SC ; )
      kram Annica

  5. Helen skriver:

    Hej! Jag har provat flera produkter mot mörka ringar under ögonen, utan resultat. Nu har jag fått höra att Akademikliniken Pure Effect Eyes är väldigt bra, men innan jag bestämmer mig tänkte jag höra vad du tycker om den. Vet inte riktigt om den är värd nästan 700kr. Kram!
    Helen

    • annica skriver:

      Hej Helen,
      Jag tycker absolut att den är värd att testa för dig. Den är lätt men ändå ordentligt återfuktande och ingredienserna är tipp topp! Det är verkligen fina ingredienser som lägger sitt fokus på svullnad och mörka ringar. Har inte hunnit testa den en längre period men har en kompis som är fullkomligt galen i Pure Effect Eyes och Akademiklinikens cremer över lag. Sen är det alltid individuellt och de mörka ringarna kan uppkomma av så många olika faktorer.
      kram Annica

  6. Nichlas skriver:

    Hej Annica! Åter igen, tack för en härlig hudvårdsblogg och en fantastisk hemsida.

    Jag vet att jag har tagit upp detta förut men känner att det inte fokuseras på så mycket, jag tycker att du borde ha i åtanke att väldigt många män/killar shoppar från skincity och även läser din blogg, och varje vecka har ni ju skincityweekendrabatter, men jag känner att det fokuseras väldigt mycket fortfarande på kvinnor, det är ju inte tabu att män är lika måna om sin hy som kvinnors, det är ju det första man ser hos en människa, huden och ögonen etc. Jag tycker att fokus ligger på mycket kvinnor, denna vecka är det rabatt på exuviuance och förra veckan på ett annat märke just för kvinnor.
    Jag tycker väl att det borde anpassas lite bättre så vi män också får lite godbitar och rabatter, handlar inte om att man är snål utan att man vill tjäna liiite på sina inköp. Varför inte ha skincityweekend både för kvinnor och män, DOCK finns det ju universalmärken så som decleor, dermalogica etc. som både kvinnor och män kan använda.

    Men när det kommer till exuviance och sminkprodukter( ögonskuggor, mascaror, rouger etc.

    Varför inte ha ett märke speciellt för kvinnor och ett märke speciellt för män varje vecka på skincityweekend och när det väl kommer till universalmärken som de flesta har nytta av så kör bara på det, eller varför inte en rabatt på valfri vara? Så man kan välja lite själv?

    Sen lite mer fokus på män i din fantastiska blogg, underbar blogg och älskar hudvård, men lite tips och trix för män, kanske inte är rätt att fråga om eftersom ni flesta är kvinnor på skincity.

    Bara önskemål då jag är en kille som brinner för hudvård.

    Ha en underbar dag!

    • annica skriver:

      Hej Nichlas,
      Det är så himla kul att du hittat oss och gillar oss!!! Vi ska tänka mer på hur vi uttrycker oss, det kan jag tycka absolut. När jag startade SC så gjorde vi en kategori som heter män. Sen märkte vi dock snabbt att det kan bli lite missvisande eftersom de flesta märkena faktiskt kan användas för både män och kvinnor. Därför ligger nu bara de specifika herr-linjerna under den kategorin för de som önskar kika på dom. Om vi tar Decleors herrserie som exempel så gäller förstå rabatten även på de produkterna när vi har kampanj på märket. Exuviance som du nämnde är verkligen ett märke för alla. Men, håller med vi kan jobba mer på att herrarna ska känna sig mer bekväma på siten så att de precis som du upptäcker oss.

      Sedan stämmer det att vi är flest kvinnor på SC, killar som utbildar sig till hudterpeuter är ytterst få och helt enkelt nästan omöjliga att få tag på. Men vi har en ny kille nu så hoppas att han kan inspirera oss tjejer : ) Tack för din grymma input och för att du följer min blogg!

      kram Annica

  7. Sandra skriver:

    Fina ni! Har en fråga som jag tänkt på länge 🙂 hur många beställningar har ni om dagen? Tycker de är så intressant, ni packar ju så fint varje paket!

  8. Moa skriver:

    Hej Annica, jag fick för ett tag sedan rekommendation av er att börja använda exuviance produkter, jag är super nöjd än så länge 🙂 jag har bara en snabb fråga; Vad är egentligen skillnaden på exuviance olika dagkrämer? Jag använder Sheer refining fluid men undrar vad det är för skillnad på den och multi-protective day creme och essential daily defense creme? Jag har själv försökt kolla runt men hittar inget konkret svar 🙂

    • annica skriver:

      Hej Moa,
      Bra fråga och så här ligger det till! Sheer Refing Fluid är en helt ny produkt. Den har ersatt både Multi Protective och Essential Fluid som tidigare funnits. Alla som använt de två sistnämnda ska alltså övergå till Sheer Refing fluid : )
      kram Annica

  9. Maria skriver:

    Hej! Jag tycker ni är toppen. Undrar om inte alla duktiga hudisar som jobbar hos er saknar kontakten med kunder rent fysiskt, skulle ju vara toppen om ni hade en fysisk salong, för det har ni väl inte? Eller hur funkar det, jobbar de ”praktiskt” också nånstans? Man kan väl endast få ta del av er kompetens via telefon/mejl? Vilket ju inte är fy skam.

    • annica skriver:

      Hej Maria,
      Vi har en salong på Skincity och vissa av tjejerna gör behandlingar men inte alla. De som inte vill släppa taget om den biten behöver alltså inte göra det. De flesta har jobbat på salong i många år men velat gå vidare och arbeta på ett nytt sätt. Ibland möter vi de som är tveksamma över att vi inte alla gånger tittar på huden innan vi rekommenderar produkter. Jag kan dock tala om att det går alldeles utmärkt! Det viktiga när man konsulterar är att man PRATAR om huden. Har varit på jättemånga behandlingar (dåliga) där hudterapeuten inte ställer en enda fråga till mig utan bara känner på huden. Sedan har man sagt att du har den här huden…och jag har känt att det där stämmer ju inte alls. Har fått höra allt från torr till fet. Inför ett köp så ska man se till att personen som rekommenderar dig ställer frågor. DU ska tala om hur du upplever din hud. Även om du inte vet vad du har för hudtyp för det vet man sällan så får vi reda på så mycket info så att vi i slutändan kan ge tips och råd som kan ge resultat.
      kram Annica

  10. Johanna skriver:

    Hej Annica!
    Jag har läst lite om ett märke som heter Clinicare som verkar ganska spännande. Är det ett märke du hört talas om och i så fall har någon uppfattning om? Dom pratar mycket om lågmolekylär hyaluronsyra i sina produkter, som bland annat ska utgöra vad som är speciellt för produktserien.

    Jag undrar också om produkter med mycket hyaluronsyra ofta är specifika antiageprodukter? Jag är 27 och köper inte de mest aktiva antiageprodukterna än. Men om jag förstått rätt är hyaluronsyra bra för alla eftersom vi har det naturligt i huden? Har jag rätt?

    Tack snälla för svar.

    • annica skriver:

      Hej Johanna,
      Det finns så många märken där ute och jag har nog testat de flesta men inte det du skriver om. Vet att det är ganska nytt i Sverige men som sagt, inte testat på min hud. När det gäller hyaluronsyra så är det bra i alla lägen och åldrar skulle jag säga. Många tror att det är en peelande syra eftersom den just heter syra men det är ett kroppseget ämne som vi redan har i vår hud. Hyaluronsyra binder fukt i huden vilket alla hudar mår bra av. Vill man riktigt gotta ner sig i ämnet så kan du läsa mer i ett tidigare inlägg HÄR!
      kram Annica