VINN HUDVÅRDSKALENDERN FÖR 2014!

  • | Annica

hudvårdskalender

TÄVLINGEN ÄR AVSLUTAD!

Alltså nu är det väl ändå dax för en tävling. Det var på tok för länge sen. Tänkte passa på att presentera och lotta ut 3 st av årets version av hudvårds julkalendern från Babor. 24 luckor  med en ampull i varje lucka framtaget för att balansera och stärka upp huden  så den är i absolut toppform på självaste julafton. Värdet är ca790kr/st! Låter inte det hur bra som helst!?

Ni ser min lilla kärleksförklaring i bilder… naw… som ett kärt par.. inte sant?!;)
bild 4-6 bild 4-5 bild 3-6 bild 2-6

Alltså efterfrågan på denna kalender förra året var minst sagt ENORM och många som köpte blev så förtjusta att de återkom och köpte en till för att spara och kära en till kur senare…helt underbart och den är helt underbar. Både rolig och bra! Mycket bättre att unna sig en julkalendern med godis för huden än godis för magen;). Detta är ju nyttigt godis! Vill ni läsa om förra årets kalender kan ni göra det HÄR!

Vi lanserar kalendern på Skincity den 15/10 men jag tänkte redan nu lotta ut 3 st till er mina kära följare.

Denna  lovely julkalender innehåller:

2x Hydra Plus Active Fluid – ”Intensiv fukt” – återfuktande + fuktbindande

3x Algae Active Fluid – ”Algaeboost” – fukt + detox

2x Revitalizing Oxygen Fluid NYHET -”Syresättare” – vitalitet + skydd

2x Stop Stress Fluid NYHET – “Anti-stress” – SOS + lugnande

3x Triple Booster Fluid NYHET – “Omstart” – aktiverar alla hudfunktioner

3x Collagen Booster Fluid – “Volym Booster” – elastisitet + volym

3x Lift Express Fluid – ”Direkt lyft” – uppstramande + minskade linjer

3x HSR Glamour Fluid (unik för adventskalendern) – ”Flytande guld” – Skimmer + ökad fasthet WOOOHAAAAHIIIIIIGAAA… DENNA VILL JAG HA NU!!

3x SeaCreation THE SERUM (unik för adventskalendern) – ”Ultimat lyx” – Lyster + Tidlös skönhet ÅHHH DENNA MEEEEED :))

hudvårdskalender 2014, hudvårdskalendern 2014, julkalendern 2014

Så här gör du för att vara med och tävla!

Skriv i kommentarsfältet vilket som är ditt favorit serum och varför. Länka gärna till produkten så andra som läser lätt kan hitta det du tipsar om.

Har du inte provat något serum, skriv då det du helst vill prova (länka gärna till det) och varför.

Tävlingen pågår tom fredag den 17/10 och vinnaren dras någon dag efter här på bloggen. Värdet på kalendern är ca 790kr.!

Kom igen nu! Längtar efter att höra allt om era serum-favoriter och varför ni äääääälskar dem!

11 annica forsgren skincity.se

 

Vill du lämna en kommentar?

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

307 svar till “VINN HUDVÅRDSKALENDERN FÖR 2014!”

  • (307) Kommentarer
  • Visa alla kommentarer
  1. Hannah skriver:

    Har nyligen återupptäckt PTRs Oilless oil serum (http://skincity.se/sv/product/3724/peter-thomas-roth-oilless-oil) då jag började använda det igen när jag flyttade tillbaka hem till pappa + hans fru under sommaren. Hans fru är mycket allergisk mot lukter vilket betyder att inte ens en stängd flaska som innehåller någon slags lukt får vistas i huset. Fick gå igenom mina produkter och lägga ifrån mig många av mina älsklingar, men denna började jag använda igen och upptäckte att den var fantastisk TILL ALLT, serum – check, hårolja – check, naglar – check osv. Smidigt då majoriteten av alla produkter därute är parfymerade och så skönt att jag kunde använda den här till mycket olika saker istället för att bara köpa massa nytt. Det var jobbigt att inte kunna använda sina favvoprodukter men jag är samtidigt glad för att det gjorde att jag återupptäckte denna lilla produkt för att den är ju SÅ BRA!

  2. Karin skriver:

    Jag är självklart med och tävlar om kalendern, har länge varit sugen på att testa Babor-ampuller!

    Som så många andra vill jag rekommendera Exuviance Vespera Bionic Serum! Och det är ju inte för inte som så många favoritar den 😉

    http://skincity.se/sv/product/1678/exuviance-vespera-bionic-serum-v-b-s-face-lift?nosto=best-seller-per-category

    Den gör min feta och lite yttorra hud sååå himla mjuk och fin utan att bli mer fet eller stressad, bara lugn och balanserad. Känns verkligen som Vesperan innehåller massor av nyttigheter som huden med stor glädje slurpar i sig! Älskar också att den kan användas runt ögonen (spar ju lite tid ;)) Ibland, varma sommardagar t.ex. kan jag tycka att det räcker med Vespera på min hud dvs. jag hoppar ibland över ytterligare återfuktning/kräm då jag känner mig så återfuktad och mättad ändå. Obs, ej oljig, bara mjuk och len 🙂 Men det får man ju känna av vad som känns bäst utifrån ens hudtyp och hudtillstånd förstås. Ett litet tips bara 🙂

    Hur som helst, ett superserum är vad Vespera är!

  3. Emelie M skriver:

    Åh vad kul det är att läsa om allas favoritserum. Har fått massa roliga tips som jag måste testa:)
    Jag är som besatt av hudprodukter av alla dess slag.
    Under större delen av min tonår och fram till nyligen så har jag lidit av akne och har alltid använt mig utav produkter för fet hud och aknebenägen hud, har även fått mediciner just för att bli av med min akne. Allt detta har egentligen endast förvärrat mina besvär och gjort min hud väldigt känslig.
    Så har på senare tid använt mig utav Dermalogicas gentle soothing booster http://skincity.se/sv/product/1292/dermalogica-gentle-soothing-booster
    Detta serumet tillsammans med krämer med massa fukt har inte bara lugnat ner min stackars känsliga hud, den har även fått bukt på min akne som nästan försvunnit helt och hållet.

    Just nu är jag mitt inne i min 7-dagars kur med
    Babors Beauty Fluids Multi Active Vitamin ampuller och är helt frälst. Så denna adventskalender kommer finnas högst upp min önskelista från tomten i år.

  4. Theresa skriver:

    Jag är nyförälskad i Exuviances senaste serum AntiRedness Calming serum. Har känslig blandhy som lätt blir rödmosigt av för starka syraprodukter, så detta var toppen för mitt skinn som bara blir lent och lystrigt!

    Älskar dessutom konsistensen som verkligen är lätt kylande så som beskrivningen anger, inte klistrigt och klibbigt som vissa serum är, utan bara kylande och mjukt krämigt mot huden.

    Produkten kan hittas här:http://skincity.se/sv/product/4539/exuviance-antiredness-calming-serum

  5. Sanna skriver:

    Vill slå ett slag för nykomlingen http://skincity.se/sv/product/4480/paulas-choice-resist-ultra-light-super-antioxidant-concentrate-serum med sin lite oljiga och silkeslena konsistens och sitt super innehåll! 🙂 tycker alla med aknebenägen hy som jag borde kolla in den!

  6. Anna skriver:

    Åh vilken vinst! Jag bara måste tipsa om serumet från en av era nya serier Paula´s Choice, Skin Recovery Super Antioxidant Concentrate Serum. Detta är bara helt magiskt!! Jag har problem med eksem i ansiktet, speciellt vid ögonen och när jag nu har börjat använda detta serum har det redan börjat hända massor. Allt i serien Skin Recovery är bara ett måste för alla som har liknade problem, bästa!! Serumet är verkligen lugnande och efter en natt med detta känns huden återhämtad och mjuk. Love it!!

    http://skincity.se/sv/product/4452/paulas-choice-skin-recovery-super-antioxidant-concentrate-serum

  7. Amanda skriver:

    Åh jag vill tipsa om det magiska serumet från Paula’s Choice Resist super antioxidant concentrate serum, som verkligen har gjort mycket för min hud på kort tid! Använt det i ungefär 2v. Meningen var från början att jag skulle använda Skin balancing super antioxidant concentrate serum från Paula’s Choice, men efter att ha använt det i bara två dagar så råkade jag tappa det i toaletten, med sån fart att det försvann upp i själva stolen, helt otroligt surt!! Jag har alltid sån otur med mig!! Kändes surt att köpa ett nytt direkt så jag bestämde mig för att använda mina mini tuber man fick i gåva av Resist serumet och det var verkligen kärlek vid första ögonkastet 🙂 Älskar konstistensen..ser ut som flytande honung men så underbart mjuk skön o härlig att applicera på huden och huden blir så fiiin! 🙂 Anvönder ingen primer under sminket längre när jag har denna, o ändå blir finishen så himla fin och håller sig hela dagen 🙂 min hud känns så otroligt mjuk o len..serumet känns väldigt lugnande för huden tycker jag, Love it!! Jag är käääär 🙂

  8. Anna skriver:

    http://m.skincity.se/sv/product/4452/paulas-choice-skin-recovery-super-antioxidant-concentrate-serumh vilken dröm! Älskar deras ampuller <3
    Jag måste helt klart tipsa om er nya serie Paulas choice, skin recovery super antioxidant serum!! Jag har problem med ekaem i ansiktet och detta serum har varit helt underbart!! Huden känns helt annorlunda och rodnaden harhttp://m.skincity.se/sv/product/4452/paulas-choice-skin-recovery-super-antioxidant-concentrate-serumlagt sig, så för alla som har liknande problem är detta ett seurm att pröva. Skulle vilja tipsa om hela serien av skin recovery produkterna!!
    Skulle vara så roligt att vinna 🙂

  9. Gisela skriver:

    Hej, mitt favorit serum just nu är Rodial Dragons blood sculpting gel.
    Tycker mycket om konsistens och lukt,återfuktar och plumpar
    bra. http://skincity.se/sv/product/2165/rodial-dragons-blood-sculpting-gel

  10. Veronica skriver:

    Vem vill inte vinna detta pris!? Jag har inte testat något serum, men är väldigt intresserad av att göra det.
    Jag har tittat en del på Transderma M http://skincity.se/sv/product/2284/transderma-transderma-m
    Detta verkar vara ett serum som skulle kunna passa en riktig torris som mig, som även har rätt så känslig hy.

  11. åsa skriver:

    Och så får jag lägga till till min kommentar från mitt i natten: ett bra pris och att oilless oil fungerar inte bara som serum utan som en multiprodukt (allt som är torrt och irriterat på kroppen) gör ju inte saken sämre!

  12. Elin skriver:

    Jag har inte testat något serum ännu förutom gåvan från Paulas Choice http://skincity.se/sv/product/4471/paulas-choice-resist-super-antioxidant-concentrate-serum och jag tycker att den gör viss skillnad på min hud efter bara några dagar.

    Jag sitter på kontor, framför dator 8 timmar per dag och har ständigt dålig hy med fet t-zon och acne/blämmor i ansiktet förmodligen pga dålig luft och stress. Skulle veeeerkligen behöva en sådan adventskalender och ge mitt ansikte en riktig energikick i vinter! 🙂

  13. Isabelle T skriver:

    Serum, åh vad jag älskar serum! Ärligt talat är min favorit hittills en jag inte haft i min ägo själv, men som jag fått hem prov på från er. Jag kan inte uttala mig så mycket om resultaten eftersom jag endast använt den ett par gånger, men serumet jag blev kär i vid första appliceringen är PTR’s camu camu. Huden blev så len och mjuk!

    http://skincity.se/sv/product/2631/peter-thomas-roth-camu-camu-vitamin-c-brightening-serum

  14. åsa skriver:

    Den här kalenderns drömmer jag om på nätterna 🙂 Insåg att det skulle regna in kommentarer och tänkte att det inte var lönt att ens försöka. Men, vad fasen – jag kunde inte sova och nu har jag läst mig igen om alla nära trehundra kommentarerna, så jag ger mig in mig in i leken i sista sekunden jag med!

    Det finns många underbara serum. Men jag väljer ändå PTR:s Oilless Oil, som lyckades med miraklet att hålla min torra och fnasiga hy i schack förra vintern. De senaste senhöstarna och vintrarna har min hy helt flippat ur. Värst har det varit på näsan, där huden flagnat konstant, i riktiga flak. Jag har försökt vara duktig med krämer, fuktmasker och serum från bra märken, men inget hjälpte mer än för stunden. En sväng till vårdcentralen med igensvullna ögonlock (receptbelagd kortisonkräm som följd) blev det också – torrhetsreaktion, sa läkaren. Men: oilless oil! Normal näsa, normala ögonlock, kinder och panna som inte stramade. Hela vintern! Kalla utomhusdagar och jobbdagar framför datorn! Jag trodde inte det var möjligt.

    Det finns en massa bra serum för olika effekter (det är därför jag är så himla nyfiken på kalendern!) men det mest basala är ändå att ha en hud som håller ihop. Lyster, antiage, pigmentbehandling och allt det där underbart, men flagnar man, är fnasig och svidig spelar det liksom ingen roll ändå. Så, mitt val är:
    http://skincity.se/sv/product/3724/peter-thomas-roth-oilless-oil

  15. Josefine skriver:

    http://m.skincity.se/sv/search/searchbytext?key=Dermalogica+booster
    Älskar dermalogicas produkter, passar verkligen min hudtyp. Har en typisk blandhy med blank panna och torra partier,fräknig och lätt för kvisslor.

  16. Josefine skriver:

    Och här kommer tipset

  17. Josefine skriver:

    Jaa vad kul med tävling, delar med mig av mitt tips och hoppas sååå på kalendern

  18. Pontus skriver:

    Paula’s Choice PC4MEN Soothe & Smooth därför att det är bra mot förstorade porer, reparerar tecken på åldrande och verkar lugnande mot rodnad efter rakning. Stort plus att det även är 100 % fritt från parfym och färgämnen.

  19. Maria C skriver:

    Jag har länge varit nyfiken på Maria Åkerbergs hudvårdsprodukter och jag skulle verkligen vilja prova serumet Antirouge. Jag har känslig, reaktiv och torr hy med cuperoser på kinderna och därför tror jag detta serum skulle passa mig perfekt. Antirouge lugnar och stärker känslig hy och dessutom verkar det antiinflammatoriskt på djupet, stärker blodkärlens väggar och ökar motståndskraften i huden. Tycker Maria Åkerberg verkar vara ett mycket spännande märke, dels för att det är ekologiskt och naturligt och väldigt prisvärt.(Kan tyvärr inte länka, men ni hittar serumet på Skincity.se.)Med vänlig hälsning/ Maria

  20. Yvette skriver:

    Jag har inte testat särskilt många serum, men jag gillar verkligen Babors. Huden känns så lugn och fräsch när jag vaknar upp på morgonen. http://skincity.se/sv/product/4165/babor-stop-stress-fluid
    Vill gärna testa flera av dessa lyxiga små glasampuller!

  21. Cecilia skriver:

    var för snabb att skicka..Transderma R skulle nog passa mig perfekt, med fina linjer i pannan & pigmentförändringar, som inte är så snygga.
    http://skincity.se/sv/product/2285/transderma-transderma-r?nosto=best-seller-per-category

    Håller tummarna, tack å hej!

  22. FridaC skriver:

    Ett serum som jag gillade mycket va från Elizabeth Arden, green tea tror jag den hette. Jag använde den för många år sedan men den slutade säljas i Sverige tyvärr. Hade ”uppehåll” med serum sen under några år men provade serum från Maria åkerberg och sen från Emma S. Va inte nöjd med någon av dom för jag kändes torr efter jag använt dom. Efter rekommendation av min syster och från Skincitys hudterapeuter använder jag nu Babor Essential Care som jag är väldigt nöjd med, jag känner mig inte torr efter jag använt den.
    Hälsning från Frida

  23. Cecilia skriver:

    Hej, vilken rolig tävling! Jag är en total novis när det gäller serum, men ett märke som får massor med ros är Transderma, så någon av deras produkter skulle jag gärna prova

  24. Jennie skriver:

    Hej Annica!

    Det bästa serumet jag testat kommer ifrån Peter thomas roth. Deras laser-free resurfacer. Är 23 år och har haft problem med acne sedan tidig tonår vilket har resulterat i massor av acneärr. Mejlade er på skincity och fick förslag på detta serum och det har tagit bort mina ärr till 90%. Det är helt fantastiskt och jag rekommenderar det starkt!
    Här hittar ni det: http://skincity.se/sv/product/1523/peter-thomas-roth-laser-free-resurfacer-face
    Ha en fortsatt fin kväll/ Jennie

  25. Maria edlund skriver:

    Hej

    Skulle gärna vilja testa denna:
    3x Lift Express Fluid
    Har aldrig provat men det låter ju kanon med stramande effekter 😉
    http://skincity.se/sv/product/4353/biodroga-md-skin-booster-pore-refining-serum
    Denna skulle vara toppen mot fethy

  26. Monika Jakobsson skriver:

    Har aldrig använt serum tidigare , men för ca 3 mån sedan började jag med Exuviance hudvård. Mitt serum som jag älskar är Exuviance Vespera Bionic serum. Min 70-åriga tidigare gråa och trista hy har fått en jämnare hudton och en fantastisk lyster. Amazing!

  27. Sabina skriver:

    Vilken rolig tävling!! Skulle verkligen vilja testa Babors fluids, har hört så mycket bra om dem. Det serum jag älskar att använda nu på hösten och till vintern är Transderma M, för att få en riktigt fuktboost till huden, som blir lite torrare nu. Använder det under nattcremen. Det är också skönt att använda under en fuktgivande ansiktsmask för en riktig fuktbomb.

    Här är länken till serumet: http://skincity.se/sv/product/2284/transderma-transderma-m

  28. Angela skriver:

    Mitt favoritserum är Transderma R: http://skincity.se/sv/product/2285/transderma-transderma-r
    Det är första serumet jag provat där jag sett resultat direkt! Den ”kapslar in” ev. finnar och gör att huden känns mjuk och len. Funkar toppen att lägga serumet på kvällen då effekten håller i sig och huden ser jämn och slät ut dagen efter. Jag upplever också att den är lite uppstramande och kan därför användas som en askunge-produkt när man känner för lite extra lyster och glow : )
    Är nu himla sugen på att testa Babors ampuller som jag läst så mycket bra om.

  29. W skriver:

    Vilken underbar tävling! Kan inte låta bli att delta, trots att jag vet att jag aldrig brukar vinna nåt. Hoppas, hoppas det är min tur att vinna i år! Som jag tårnade efter förra årets kalender, men plånboken tillät inte…

    Jag är ganska nybliven ”serumanvändare”, men har redan fått min favorit. Efter att jag gjorde hundtestet i våras, blev jag rekommenderat detta serum:
    http://skincity.se/sv/product/1678/exuviance-vespera-bionic-serum-v-b-s-face-lift
    som jag fullkomligt älskar! Den lugnar min känsliga blandhy och har gjort otroligt skillnad. Jag har slätare och mjukare hud med lyster nu och detta tack vare underbara skincity och bästa Elin.
    Har även provat
    http://skincity.se/sv/product/2664/babor-beauty-fluids-multi-active-vitamin-fluid två ggr under hösten och våren det gjorde verkligen susen när min hud hade fått spel pga av graviditet och amningen. Jag skulle gärna testa fler varianter av Babours Fluids för jag vet vilken skillnad de kan göra!!!
    Kram

  30. marie andersson skriver:

    Hej!

    Aldrig testat något men hittade denna sida då jag letar bra ansiktprodukter, men denna drog ögonen till sig också Stop Stress Fluid NYHET – “Anti-stress” – SOS + lugnande ,då det varit mycket runt mig ett tag .Då det tyvärr syns på hud o känns i kropp,så lite avstressande plus få prova all produkter skulle sitta fint för kropp o själ =) En julkalender skulle förgylla tillvaron ,kram !

  31. Jenny skriver:

    Alltså..så här är det.., jag fullkomligt älskar oljor, serum & krämer! Har provat måånga, men tyvärr inte fastnat för någon som är serumet med stort S…
    Men är extremt sugen på att prova något (helst alla ;)) Transderma serum!

    Håller nu tummen för att få testa denna underbara adventskalender!♥

  32. Sophie skriver:

    Jag brukar unna mig att smörja in mig med mammas alla krämer och serum när jag kommer hem till henne. Som studerande så håller jag mig till det allra mest essentiella i hudvårdsväg för tillfället. Däremot kan jag tipsa om min mammas favorit just nu.

    Bliss serum – firm baby firm
    http://skincity.se/sv/product/3131/bliss-firm-baby-firm-serum

    Ser fram emot lite egen lyx om jag blir lycklig vinnare. Kanske delar jag med mig till min kära mor efter allt jag har lånat av henne.

  33. Mirjam skriver:

    Ni vet när man inser något som man trodde inte man kunde uppnå men som helt plötsligt händer. Detta hände mig. Under lång tid har jag pendlat mellan torr hy och frekventa utslag i pannan. Därför gjorde jag hudtestet hos Skincity. Jag blev rekommenderad Jan Marini och experimentet började. I början flagnade jag mycket. Orolig? Ja. Men sen kom det. Lystern jag aldrig trodde jag kunde uppnå eller att det ens existerade hos mig. Slät och fläckfri panna med utslätade torrhetslinjer. Vilken härlig känsla det är att känna sig vacker och det önskar jag er alla. Detta är även en deklaration av tacksamhet till Skincity för ni hjälpte mig verkligen. I och med det måsta jag säga att Jan Marinis C-Esta Face Serum (http://skincity.se/sv/product/1411/jan-marini-c-esta-face-serum) är ett underverk.

  34. Sandra skriver:

    Mitt favoritserum är Biodroga MD Skin Booster Intense Moisture Serum som jag köpte tillsammans med solkydd och kräm från samma märke. Alla produkter i rekommendation av dig och jag måste säga att det var spot on! Serumet har gjort underverk för min halvbisarra ytrorra blandhy som inte gör något annat än bråkar med mig när årstiderna börjar skifta. Serumet är en riktig fuktinjektion som inte bara kontrollerar min akne – och atopiska eksem, serumet har också fått mitt mineralsmink från Tikei äntligen att sitta som det ska!

    http://skincity.se/sv/product/4350/biodroga-md-skin-booster-intense-moisture-serum

  35. Kajsa skriver:

    Wow!! vem vill inte vinna denna fantastiska kalender!! 😉 Jag har har problem hy så länge jag vet, har alltid haft blandhy till för ca ett år sedan då jag helt plötsligt fick en allergisk reaktion av de produkterna jag använde då och som för flera år sedan räddade min hy från acne utslag med mera… tills då! Eftersom jag är väldigt medveten av vad jag använder på min hy ville jag inte bara ha vad som helst. Jag började och testa andra märken men fick liknande reaktioner, undrade verkligen vad som var fel, tills jag fick höra vad det innebär att vara yttorr, av dig Annica. Sedan dess så har jag börjat få i ordning på min hy, men är långt ifrån helt okej tyvärr. Men sådant tar tid. Något serum har jag inte provat på än, som gett mig en wow effekt men jag älskar Babors anpuller då de hjälpt mig innan. Så ett serum som jag gärna vill testa är http://skincity.se/sv/product/4320/babor-essential-care-moisture-serum

  36. Carina skriver:

    Jag är så glad att jag upptäckt Hudspecialisten och Skincity. Efter att ha läst om Babor ”Fluids FP Moist and Lipid” på Hudspecialisten och Annica kände jag att ”den måste jag prova” och jag är mer än nöjd, helt underbar…nu har jag beställt massor med produkter av Babor som jag väntar spänt på…så härligt, jag har ”hittat hem”!

  37. Stina Svensson skriver:

    Den här trötta småbarnsmamman fick en uppenbarelse när jag provade TRANSDERMA C för första gången!
    http://skincity.se/sv/product/1425/transderma-transderma-c
    UNDERBAR!!
    Min hy var så glåmig, grå och trött och bara skrek efter en vitaminboost, hela jag blev alldeles lycklig när jag fick på mig den 🙂

  38. Sara Sjöberg skriver:

    Jag skulle absolut rekommendera:http://skincity.se/sv/product/1291/dermalogica-skin-hydrating-booster

    Den bästa boostern någonsin, den hjälpte min hud under en roaccutankur som torkade ut huden totalt. Är garanterat säker på att huden hade varit 100 gånger torrare utan denna booster! Den har även efter roaccutankuren hjälp min hud att behålla en fin och jämn fuktighet.

  39. Cheima skriver:

    Hej Annika!

    Jag har en så fruktansvärt torr hud och har lidit av det i många år. Jag har använt allt man kan tänka sig och fortfarande känner jag mig helt ”stel” i ansiktet och jag som sitter så mycket framför datorn och arbetar är i panik behov på allra bästa tips eller produkter för jag orkar verkligen inte med detta mer! MEN så fick vi världens bästa tips av dig och jag testade BABOR MULTIV ACTIVE VITAMIN FLUID AMPULLERNA. AAAAAAAhHHHHH vad jag älskade det!!!!! Stackars min hud som varit så törstig!! Och nu vill jag inget annat än att vinna denna magiska julkalender så min hy blir minst lika lycklig igen och framför allt under stress & kallmånaden DECEMBER!

  40. Galina skriver:

    Säger som du: GHAAAA!

  41. Maja skriver:

    Jag har testat flera serum genom åren, men min favorit är Exuviance Optilight Essential 6, dels för att min hud har blivit mindre glansig och för att den jämnar ut min hudton, mina ojämnheter har försvunnit!
    http://skincity.se/sv/product/1706/exuviance-optilight-essential-6-serum

  42. annsofi skriver:

    http://skincity.se/sv/product/2717/babor-hsr-de-luxe-ultimate-anti-aging-serum
    BABOR
    HSR DE LUXE ULTIMATE ANTI-AGING SERUM har aldrig haft råd med dyra produkter som faktiskt ger resultat men detta serum hoppas jag få uppleva någon gång,

    Skincity kanske kan ge mig ett svar,
    en lösning, en hjälp till problemen jag har.
    vilket serum när hur och var
    Skincity, där har man koll,
    där säljs buteljer med OMG innehåll!!
    mirakelprodukter för mogen hud ett underverk som råder bot på det mesta.
    Ens hy den får sig en riktig kur
    av underbara produkter, med härlig textur.
    Efterlämnar huden fast, len och fin,
    doftandes ungdom, full med proteiner..!
    Slätar ut rynkor, blir som ung härpå nytt
    utseendemässigt är man som förbytt!
    åldern har fått kapitulera,
    av forna linjer det syns inget mera.
    Så kära skincity, jag hoppas få finna
    ett liten julkalender som får mig att glimma.

  43. Tabby skriver:

    Har inte testat så mycket serum men börjat med RESIST Super Antidoxiant Concentrate serum som jag gillar. Så jag är nyfiken på hur bra Barbor är. Vore lyxigt att vinna :-).

  44. Elisabeth Roslund skriver:

    Hej bästa bloggen!

    Mitt favoritserum är Exuviance Vespera Bionic Serum, eftersom jag använder alla mina produkter från exuviance så tror jag den funkar extra bra. Jag märker direkt nu på hösten när det börjat blåsa att så fort jag börjat använda den regelbundet igen (använder det inte på sommaren så mycket), blir det sådan lyster och inga torrhetstecken i ansiktet. Det är så skönt att slippa krackelerande smink i en torr panna eller näsa!
    http://skincity.se/sv/product/1678/exuviance-vespera-bionic-serum-v-b-s-face-lift?nosto=best-seller-per-category 599 kr !

  45. Charlotta Alfrida skriver:

    Tack vare eran underbara Hudguide har jag lärt känna många älskvärda produkter genom åren. Men när det kommer till serum säger jag bara Skin Renewal Booster.

    http://skincity.se/sv/product/1294/dermalogica-skin-renewal-booster

    Min gamla grådaskiga, sönderstressade, orena hy försvann, och upp kom en ny babylen och fräsch hud att jobba med. Tack Skincity för att ni introducerade denna för mig!

  46. Tove skriver:

    Hej, och tack för rolig tävling!
    Jag är ganska ny på Barbors produkter och hade ÄLSKAT att vinna den här, håller tummar.
    Älskar att återfuktar mitt torra ansikte, och det behövs verkligen! Använder till 90% Dermalogicas produkter och kan verkligen rekomendera den här:
    http://m.skincity.se/sv/product/1294/dermalogica-skin-renewal-booster

    Håller nu tummar och tår
    Att min hud en extra booster får,
    Vill ju att min hud ska hållas fräsh och ung
    Men riskerar nu torrhet som en läderpung.

    Kram Tove

  47. Kajsa Ludvigsson skriver:

    Men hallå!! Detta måste vara den bästa uppfinningen sen hjulet! Hur har jag kunnat missa detta? Vilken dröm att få öppna sin egen lucka när dottern öppnar alla sina kalendrar inför jul! Jag älskar Babors serum. Jag har provat Collagen och New Skin. Båda två är toppen. New Skin innan party för en Askungeeffekt! Priceless! Just nu är jag föräldraledig och min man har valt att studera på heltid. Vår inkomst är halverad och jag har fått göra avkall på vissa saker.. Såsom Babors hudvård.. Tyvärr. Jag hoppas på vinst så att jag kan få hjälp att hitta tillbaka!

  48. Frida G skriver:

    Efter att ha varit pengafattig och student större delen av mitt vuxna liv har jag ännu inte testat på något serum, men har precis köpt Paula’s Choice Skin Perfecting 2 % BHA Gel!
    http://skincity.se/sv/product/4443/paulas-choice-skin-perfecting-2-bha-gel?nosto=best-seller-per-category

    Är 28 år och har fina linjer, en del röda märken efter acne, ojämn färg och en hy som är allmänt tjaffsig! Hoppas på att denna ska hjälpa mig!

    Och, när jag väl får ihop lite mer pengar tänkte jag testa RESIST Super Antidoxiant Concentrate serum!
    http://skincity.se/sv/product/4471/paulas-choice-resist-super-antioxidant-concentrate-serum?nosto=browsing-history

    Önskar såå att jag vinner denna superboostkalender! Min hy behöver verkligen en renovering efter alla dessa år av billiga produkter! :O

  49. Maria Åkerbergs Serum C är helt fantastisk. Har fått jättefin hy och ser väldigt fräsch ut sedan jag började använda den. Prisvärd är den också. Ekologisk och utan parabener. Vad kan vara bättre? Den finns hos Skincity och är till ett bra pris. Köp den!

  50. Klara Sondén skriver:

    Carita Lagoon Serum! Har inte varit utan det en enda dag sedan jag först provade! Skönaste fukt-bomben och typiskt för Carita med supersnygg förpackning, ljuvlig doft och perfekt konsistens. Även mannen och tonårsdöttrarna tar sig gärna en droppe då och då!

    Skulle vara jättekul att få återuppleva Babor – för hundra år sedan innan jag pluggade till läkare jobbade jag på en salong med Babor och Biodroga och på den tiden var det de enda serier jag kunde tänka mig att använda ☺️

  51. jessica skriver:

    Jag tyckte mycket om estelle&thilds rose otto serum eftersom den kändes otroligt återfuktande och ihop med en bra peeling var mina torrfläckar nästan borta. Dock luktade den inge vidare…och nu hittar jag den inte längre, verkar försvunnit ur sortimentet. Kalendern låter som rena drömmen!

  52. Ellendellen skriver:

    Har aldrig riktigt provat detta med serum innan och är väldigt nyfiken på att göra det. När man läser kommentarena kommer detta serum från Exuviance upp som mångas favorit, så man blir ju väldigt nyfiken på det http://m.skincity.se/sv/product/1678/exuviance-vespera-bionic-serum-v-b-s-face-lift denna kalender ska vi inte tala om min nyfikenhet på. My goood om man vann den.

  53. Frida skriver:

    Det bästa serumet som jag har testat är ULTRACALMING SERUM CONCENTRATE; http://skincity.se/sv/product/1323/dermalogica-ultracalming-serum-concentrate. Min stackars hy har fått stå ut med mycket i min jakt på att hitta något som kan hjälpa mig med min feta, tilltäppta och aknebenägna hy. Antibiotikakurer, starkt uttorkande salvor från apoteket och en massa tvättande. Av en ren slump hittade jag hit och till Skincity. Jag fick en produktrekommendation och hjälp med att förstå min hy bättre. Det här serumet stärkte min då väldigt känsliga hy och hjälpte den att läka så att jag nu kunnat gå över till en hudvårdsrutin med produkter som jobbar mer aktivt mot min feta och tilltäppta hy. Tack Annica och alla duktiga hudterapeuter på Skincity!

  54. Carola skriver:

    Från att varit helt lost i denna hudvårds värld, fick jag prova på en av Babors krämer vilket ledde till att jag bokade mitt livs första besök hos en hudterapeut. Hon använde Babor och hem gick jag med rengöring, ansiktskräm och testade snart tre dagars kur med ampullerna och jag är nu fast. Min hopplöst yttorra hud blev som förbytt. Har inte hunnit hitta en favorit så det vore toppen att få vinna och testa nya varje dag fram till jul. Vet inte vem som skulle vara gladast, jag eller huden.

  55. Maria skriver:

    Var på min första BABOR behandling idag. Är helfrälst i produkterna . Vet dessvärre inte serumet hette som användes på mig heter men blev head over heels förälskad i Hyöl. Helt fantastiska produkter allihop från BABOR, hoppas få vinna denna gudomliga kalender och få avnjuta varenda lucka. Tomtemor får passa sig när jag är vid lucka 24

  56. Paula Tiainen skriver:

    Jag har aldrig använt något serum, skulle vara underbart att vinna, skulle gärna pröva denna från Babor, jag är 53 år och jag känner att min hy skulle behöva en riktig behandling och energiboost.

  57. Hanna skriver:

    Jag har ett hejdundrans jäkla pangtips när det kommer till serum, ett ruskigt bra serum i budgetklassen (gillas av tragglande studenter som mig själv!), nämligen ett från Paulas choice vid namn Resist Super Antioxidant Concentrate Serum. Min hud kan vara ganska så känslig, rödfnasig och lite glåmig, speciellt nu i väderomslagstider och detta serum gör verkligen under för min hud. Det innehåller flera antioxidanter, bla vitamin C och jag upplever att min hud har blivit lugnare och fått mycket härligare lyster sen jag började använda detta serum!

    http://skincity.se/sv/product/4471/paulas-choice-resist-super-antioxidant-concentrate-serum

    För mig är detta pur härlighet på tub!

  58. Eva Hjortenfalk skriver:

    Har inte provat någon ännu men vill gärna prova Lift Express Fluid . Åren går och tiden sätter sina spår på en 4- barnsmamma som snart blir 50-år. Om dessa kan hjälpa till att reducera några linjer och vrida tiden tillbaka några år återstår att se men testa kan man alltid göra så får vi se

  59. Jennifer skriver:

    Jag skulle mer än gärna vilja testa ”REVITALIZING OXYGEN FLUID” ( http://skincity.se/sv/product/4163/babor-revitalizing-oxygen-fluid ) jag känner att min hud är torr, trött och även stressad. Det känns att min hud är i obalans nu med väderomslaget till höst, så jag tror att detta serum/ booster skulle göra susen för min hy just nu, en riktig vitaminkick 🙂

  60. Lina skriver:

    Hej! Vilken härligt lyxig tävling! Utan serum vill man inte vara, inte min hud i alla fall. En dröm vore det att vinna Babors fina kalender. Mitt favorit serum är decleors aroma lisse aromessence mandarine smoothing serum. Helt ljuvligt för huden och doften är fantastisk. Brukar använda detta serum i hop med aroma lisse ”mandarinserien”.

    Länk till produkten:
    http://skincity.se/sv/product/4075/decleor-aroma-lisse-aromessence-mandarine-smoothing-serum

    Vänliga Hälsningar Lina

  61. Charlotte skriver:

    Efter alldeles för många besvikelser (och på tok för mkt spenderade pengar) har jag börjat misströsta när det kommer till serum. Jag tycker inte de lever upp till förväntningarna och undrar om serumet för mig finns där ute någonstans?! Ett serum som jag tyckte lät spännande var Babor
    Beauty Fluids Collagen Booster Fluid! http://skincity.se/sv/product/2668/babor-beauty-fluids-collagen-booster-fluid

  62. Carina skriver:

    Suuuperskönt är det serum jag använder nu från Babor http://skincity.se/sv/product/2664/babor-beauty-fluids-multi-active-vitamin-fluid. Så här när hösten pågått en stund och sommaren lämnat oss behövs något som ger tillbaka lyster, energi, fukt och spänst!!!!! Jag längtar till kvällen för att få öppna ampullen och applicera den generösa mängden med serum…..hääärligt!! Huden ser utvilad ut på morgonen, rena askungekuren!! Jag önkskar verkligen på tur den här gången att lotten faller på mig så jag får möjligheten att frossa i julkalenderns alla olika serum och hitta fler favoriter:)

  63. Fru W skriver:

    Jag har aldrig testat serum, men ”Triple Booster Fluid NYHET – “Omstart” – aktiverar alla hudfunktioner” lät som något jag verkligen skulle vilja ha nu när vintern närmar sig.

  64. Ulrica skriver:

    Fukt gör susen på porstorleken! Peter Thomas Roth Cucumber De-tox Hydrating Serum är min favorit för tillfället. Fuktgivande och lugnande serum bestående av gurkextrakt och hyaluronsyra. http://skincity.se/sv/product/4325/peter-thomas-roth-cucumber-de-tox-hydrating-serum

    Inför vintern kan det dock behövas ännu mer av allt och har därför börjat komplettera med Darphins fantastiskta olja, Chamomille aromatic care, till natten.

  65. Anna skriver:

    Jag säger bara en sak: RODIAL med drakblod! 🙂 Som nybliven trebarnsmamma på 41 behöver min hud både lyft och fukt. Bästa ever.

    Vänligaste
    Anna

  66. Mikaela benton skriver:

    Jag älskar serum!. Min favorit är vespera bionic serum från Exuviance. Det ger massvis med fukt, jämnar ut hudtonen och ger lyster!. Man ser mkt piggare och fräschare ut. Huden känns mjuk!. http://skincity.se/sv/product/1678/exuviance-vespera-bionic-serum-v-b-s-face-lift

  67. Lena Stålbrand skriver:

    Ååååååh, vill ha denna kalender nu!!! I´m in love<3<3<3<3. Älskar allt med hudvård och er blogg och hemsida, vill köpa allt!!! Mitt favoritserum är Peter Thomas Roth Laser-Free Resurfacer Face, http://skincity.se/sv/product/1523/peter-thomas-roth-laser-free-resurfacer. Den är jättehärlig, som flytande silke mot huden och den har verkligen gjort under med min hy. Jag har till och med fått kommentarer om att min hy ser retucherad ut och frågat om vilken foundation jag använder när jag varit osminkad!!! :O Detta serum är helt enkelt bäst då den retucherar huden så man ser sminkad ut;) Puss

  68. Annelie skriver:

    Jag har tidigare älskat EXUVIANCE; ”Vespera Bionic Serum” – men sedan jag blev gravid blev min hy känsligare, och jag har då övergått till en ny favorit: MD FORMULATIONS ”Continuous Renewal Serum Sensitive skin” http://skincity.se/sv/product/1167/md-formulations-continuous-renewal-serum-sensitive-skin.

    De serum jag ser fram emot att prova nu när hyn återgått till det normala är: TRANSDERMA som jag har hört jättemycket bra om: http://skincity.se/sv/113/transderma
    och nyheten PAULA´S CHOICE som jag är nyfiken på: http://skincity.se/sv/product/4452/paulas-choice-skin-recovery-super-antioxidant-concentrate-serum.

    Tack för all inspiration och kunskap i blogg och på tv – du är så bra!

    • Annelie skriver:

      Jag kanske ska tillägga att min hudtyp är normal till torr som går mot känslig med rödhet på vintern. Jag gillar serum som ger fukt och som ibland kan lugna. Sedan jag började använda serum är min hud aldrig torr och fnasig och den stramar aldrig efter rengöring. Den är återfuktad och klar.

  69. Sofia skriver:

    Mitt favoritserum är EXUVIANCE
    VESPERA BIONIC SERUM som funkar bra med min hudtyp, jag har kombinerat den med EXUVIANCE
    COLLAGEN TRIPLE BOOST SERUM. Dessa serum har gett min dagliga hudvårdsrutin ett extra lyft.

  70. Marina skriver:

    Jag älskar serum! Är en torris som har lätt att bli väldigt yttorr och se fnasig ut och eftersom jag inte vågar peela min känsliga hy alltför ofta har serum blivit räddaren i nöden! Jag gillar många, men just nu står Transderma M http://skincity.se/sv/product/2284/transderma-transderma-m högst på topplistan!

    Efter det kan jag VARMT rekommendera Exuviance skin rise pads och därefter deras collagen booster innan du lägger din make på morgonen. Fantastiskt resultat!

    Kram och God Jul till er alla! 😉

  71. Elisabeth skriver:

    Mitt favorit serum är The Organic Pharmacy Antioxidant Face Firming serum, helt underbart. http://skincity.se/sv/product/3148/the-organic-pharmacy-antioxidant-face-firming-serum?nosto=best-seller-per-category Huden blir mjuk och ser fräsch och yngre ut med härlig lyster. Fina linjer, rynkor och mina ärr från acne försvinner nästan helt och huden ser slät och fin ut! Och dessutom fri från gifter vilket jag älskar! Min Absoluta favorit och helt klart värt att testa!

  72. Anna skriver:

    Jag älskar Akademiklinikens Pure Active Serum! Jag har den över natten några gånger i veckan och den gör små underverk! Min hud (som annars har stora porer och orenheter) blir som ny! WOOOHAAAAHIIIIIIGAAA-effekt på denna också Annica 😉

  73. Feli' skriver:

    Hej!! Vilken toppen vinst så här i höstmörkret !! Min favorit är http://skincity.se/sv/product/1705/exuviance-collagen-triple-boost-serum?nosto=cross-selling
    Den är skön och ger huden ett nytt lyster!!

    Hoppas på vinst skulle behöva ett litet lyft efter ett tufft år med mycket fix för andra människor så skulle det vara underbart att få något för mig :-))

  74. Åsa Norén skriver:

    Är vuxen med ständiga problem med acne, som tidgare endast läkts ut med hjälp av stark antibiotika. Nu var det dags igen, men den här gången har Beauté Pacifique löst mina problem – helt utan antibiotika!! Men det som jag främst märkte var att efter 1 vecka med Submersive serum paradox (http://skincity.se/sv/product/4101/beaute-pacifique-submersive-serum-paradoxe) var att huden var jämnare, lugnare och mer lystrig än någonsin. Den blossande röda färgen på acnen lugnade sig och makeupen höll längre än till kl. 10 på förmiddagen. Torrhetslinjer och fnas som annars kommer vid starka produkter finns inte. Alla mina bruna ärr är heller inte lika framträdande längre. Plus, 1 droppe räcker! Jag kommer inte att byta bort det här serumet!

  75. Sofie C skriver:

    Vilken drömtävling för en hudvårdsshobbynörd som mig! Jag har faktiskt aldrig tagit mig råd att prova ett serum, trots att jag vet den goda, djupa effekten det har. Så vad skulle väl kunna passa en trött bebismamma bättre än ”Ger trött hud ny lyster och vitalitet. Skyddar mot miljörelaterad stress”?
    Med andra ord tror jag att http://skincity.se/sv/product/4163/babor-revitalizing-oxygen-fluid skulle passa mig perfekt!

  76. Petra skriver:

    Jag skulle verkligen vilja testa den där Lift Express Fluid från Banor! Verkar vara exakt det jag behöver för att känna mig piggare och fräschare 🙁

  77. Maria skriver:

    Jag har aldrig på det viset pröva något serum, så ett serum jag verkligen kunde tänka mig att pröva är Babor’s Beauty Fluids Purifying Active Fluid http://m.skincity.se/sv/product/2666/babor-beauty-fluids-purifying-active-fluid. Denna kalender skulle jag definitivt ge åt min mamma som är min förebild, så hon skulle definitivt uppskatta denna julkalendern.

  78. Maline skriver:

    Md continous renewal serum är min guldklimp i badrumsskåpet. Jag började använda det för drygt ett år sedan för att jag är väldigt yttorr och får lätt tilltäppta porer och små kvisslor pga det. Detta serum har fått min hy i balans, äntligen. Nu är hyn jämn och jag har lyster, LYSTER, för första gången på evigheter! 🙂
    http://m.skincity.se/sv/product/1165/md-formulations-continuous-renewal-serum

  79. Madelene Linderoth skriver:

    Hej!!!
    Jag skulle vilja slå ett slag för Synchroline synchrovit c vitamin booster helt kalas måste tilläggas. Får fin lyster till huden och linjerna i ansiktet minimeras, ansiktet tror att de är vår året runt med denna kanon ”kur serum”. Finns att köpa på Skincity. TESTA!!!

  80. Sara skriver:

    Jag vet inte om PTR oiless oil räknas som ett serum, men den fungerar till allt. På finnar, sår, konstiga eksem, håret och till och med på hunden. Absolut min favorit produkt i ett välfyllt badrumsskåp.
    http://skincity.se/sv/product/3724/peter-thomas-roth-oilless-oil

  81. JohannaK skriver:

    Min favorit är Exuviance Vespera Bionic Serum!
    http://skincity.se/sv/product/1678/exuviance-vespera-bionic-serum-v-b-s-face-lift
    Blev frälst för ca 6 månader sedan när jag började med serien! Min hy känns fräsch, mjuk och återfuktad och lämnar en härlig känsla! Kan varmt rekommendera den till alla intresserade! Den ger en uppfräschande boost på morgonen och en härlig mjukhet på kvällen, alla dagar i veckan! Kommer aldrig sluta med serum, underbart för huden!

  82. JohannaKarlsson skriver:

    Min favorit är Exuviance Vespera Bionic Serum!!

  83. Mikaela Eriksson skriver:

    Jag har ofta väldigt fuktfattig hy och använder mig av Matis optimal moisturising serum som funkar jätte bra, huden känns mjuk och len efter.
    Men vid skifte av årstid brukar jag bli extra torr ofta och brukar då köra en kur med babors hydra fluids vilket funkar absolut bäst och får min hud att bli som ny igen, älskar babors fluids!

  84. Cecilia Löfholm skriver:

    har inte provat serum riktigt. Men ”glamour fluid” låter som en dröm!
    Ha det bäst!

  85. louise skriver:

    jag har aldrig provat något serum så därför vore det kul och prova detta och sedan köpa själv. vore underbart att få prova har nyss blivit mamma så kan behövas:)

  86. Malin H skriver:

    Jag har en väldigt känslig hud som lätt blir torr och irriterad men som samtidigt har sina ställen med ordentligt av orenheter med plitor. När jag började använda Maria Åkerberg till både ansikte och kropp märkte jag nästan omgående en skillnad. Jag är mycket intresserad av att testa MARIA ÅKERBERG SERUM C http://skincity.se/sv/product/2324/maria-akerberg-serum-c
    Sedan så bara älskar jag tanken på att det är Svenskproducerat och ekologiskt!

  87. Sandra Van Der Kaay skriver:

    Wow vilket pris! Jag har hunnit testa några serum, med er hjälp, men måste säga att Transderma R är mitt absoluta favorit serum. Effektiv mot pigmenteringar och jag får fin lyster! 🙂 Med detta serum får även den gråaste vardagen en guldkant. Och det gillar jag 🙂 http://m.skincity.se/sv/113/transderma

  88. Matilda skriver:

    Jag är faktiskt ganska dålig på dedär med serum, jag använder knappt det för tillfället. men vem vet om framtiden? Jag har läst lite om dermalogicas skin hydrating booster och även hört bra om den. (http://www.dermalogica.com/skin-hydrating-booster/26,default,pd.html)

    Så den skulle vara jätte kul att prova, har även dermalogicas andra hudvåerds produkter 🙂

  89. Lina skriver:

    Hej Annica! Vilken fantastiskt tävling. Jag håller alla tummar och tår och kan i min kommentar passa på att tacka Lena på Skincity!

    Jag gjorde erat hudstest och Lena föreslog Exuviance för mig… En serie jag endast hört talas men aldrig tidigare testat. Jag blev så övertygad att jag beställde hem hela 12 produkter (kräm-tokig!), och gud vad jag har märkt stor skillnad…

    Idag har det gått 2 1/2 månad sedan jag började och min hy är som utbytt! Den produkt jag gillat och gillar allra mest hos Exuviance är Optilight Essential 6 Serum http://skincity.se/sv/product/1706/exuviance-optilight-essential-6-serum. Detta serum har jag applicerat på mina kinder som är prydda av små ärr, prickar och pigmentfläckar efter ett par finniga år. För varje vecka som går ser jag hur min hudton jämnas ut och jag har allt att tacka detta fantastiska serum! Det går in i huden så snabbt och passar mig perfekt som (precis som de flesta) har det lite stressigt på morgonen. Stort tack till Lena och Skincity!

    Det vore otroligt kul att i december få testa på dessa produkter ifrån Babor! Ha en fin vecka. Med vänliga hälsningar, Lina

  90. Karin skriver:

    Min första tanke var att säga Exuviance Vespera Bionic Serum som är fantastiskt! Men i min senaste beställning fick jag med ett prov på Paula’s Choice serum och det är helt underbart. Så mitt tips blir självklart http://skincity.se/sv/product/4471/paulas-choice-resist-super-antioxidant-concentrate-serum

  91. Sylvia skriver:

    Har aldrig provat något serum, men
    Collagen Booster Fluid – volym booster – elasticitet -,
    skulle nog min slappa och trötta hud må bra av.

    Köpte ett serum till svärsonen som han önskade i födelsedagspresent, men jag visste knappt vad det var! Hahaha!

    Har redan kollat denna kalendern för att ge till dottern som kompensation för gåvan till svärsonen. Jag brukar inte våga ge bort skönhetsprodukter!

  92. Mariam skriver:

    Till alla där ute som får bruna ärr av finnar rekommenderar jag denna serum som gör underverk vid daglig användning: http://skincity.se/sv/product/2285/transderma-transderma-r jag är supernöjd då jag fått bra resultat på hudtonen! Denna använder jag morgon och kväll pga av min torra hy som blir len av serumet och är dessutom väldigt dryg. Tack Skincity!

  93. johanna skriver:

    Mitt favoritserum är vespera bionic serum från exuviance, är 21 år men detta serum verkar passa lika bra för unga som för äldre. För mig hjälper serumet mig att inte få inkapslade finnar på kinderna som jag annars drabbas av pga min yttorra hud 🙂 superbra!

  94. Emelie Falkner skriver:

    Å, vad lycklig jag blev nu när jag såg att Babors kalender är på väg tillbaka! Jag provade på den förra året och det var det bästa jag har gjort! Alla jag träffade kommenterade min hy och undrade vad jag hade gjort för att få den så fin och få så mycket lyster.
    Jag älskar alla Babors serum men en som jag har återvänt till är Hydra Plus Active Fluid. Jag sitter på kontor och jobbar i torr luft så denna fluid känns skön när huden stramar.
    Det vore fantastiskt att vinna en kalender så jag slipper välja vilken fluid jag ska använda 😉
    Stort tack för fantastiska produkter och utmärkt service hos er på Skincity!

  95. Sandra skriver:

    Har alltid velat pröva babor serum, har aldrig haft något så lyxigt som en hem kalender med massa godsaker för huden.
    Blir mer än glad om just jag skulle ha turen att då pröva.
    Är Ambulanssjuksköterska och är riktigt sugen på serumet
    Antistress – SOS! 🙂

  96. turkan skriver:

    Jag vill såklart tipsa om excuviance vespera serumet den är dunder bra för att den ska hjälpa med fina linjerna man får med åldern 30+ 😉

  97. Jenny Carlsson skriver:

    Mitt favorit serum är absolut ultracalming serum concentrate från Dermalogica. Jag använder alla mina produkter från Dermalogica och underst använder jag det här serumet. Jag har en känslig hud med blossande kinder. När jag använder det här serumet så känner jag att det verkligen lugnar min hud. Ett måste om man använder Dermalogica och har känslig hud.
    http://m.skincity.se/sv/45/serum-och-olja#page=4&sort=brandAsc

  98. Victoria skriver:

    Hej Annica! Vilken underbar tävling ☺ Endast provat ett serum i mitt liv. Det var för ett par år sedan och provade då Dermalogica Skin Hydrating Booster http://skincity.se/sv/product/1291/dermalogica-skin-hydrating-booster Har torr hy men upplevde att det gjorde underverk för min hud. Torrhetslinjerna trollades bort och huden kändes fastare och fantastiskt återfuktad. Kram

  99. Camilla Thunblad skriver:

    Jag gillar verkligen VERSO SUPER FACIAL SERUM. Svensktillverkat och med omedelbar effekt:-)))
    http://www.versoskincare.com/verso-super-facial-serum/
    Ett märke som jag skulle vilja kunna köpa hos er!
    Denna Babor kalender skulle jag bli så glad om jag fick prova

  100. Alexandra Kekkonen skriver:

    Jag har jobbat i Turkiet i ca 7 månader och snart bär det av hem till kalla Svedala! Det har ju blivit en hel del solande och då skuttar mitt hudvårdshjärta ett extra skutt när jag läser:
    ”En snabb törstsläckare som återfuktar intensivt” För nu är det KURDAX!
    http://skincity.se/sv/product/2661/babor-beauty-fluids-hydra-plus-active-fluid

  101. Shopaholic skriver:

    Åh, vilken underbar tävling!! Jag skulle bli så otroligt glad om jag fick chansen att vinna denna. Köpte förra årets julkalender från Babor som jag ÄLSKADE!! Mitt absoluta favoritserum är Transdermas underbara serum. Detta serum: http://skincity.se/sv/product/1424/transderma-transderma-a Transderma A tyckte jag verkligen gjorde skillnad på min hy. Håller tummarna för att man får en fin vinst 🙂
    KRAM!!

  102. Alexandra S skriver:

    Min hy älskar ’BABOR Essential moisure serum!

    http://skincity.se/sv/product/4320/babor-essential-care-moisture-serum

    Jag har lite torr och känslig hy och då passar Babor’s serum fantastiskt bra för mig. Den är enkel att applicera och försvinner direkt in i huden och återfuktar, stryker man lätt mot kinden så känner man hur len och mjuk huden blir. Använder detta serum morgon och kväll tillsammans med deras härliga dag- och nattkrämer. <3

  103. annica sundström skriver:

    Har hört och läst om denna men plånboken har inte tillåtit mig att prova än .http://skincity.se/sv/product/1678/exuviance-vespera-bionic-serum-v-b-s-face-lift

  104. ebba sjöberc skriver:

    EXUVIANCE
    OPTILIGHT ESSENTIAL 6 SERUM

    http://m.skincity.se/sv/product/1706/exuviance-optilight-essential-6-serumÄlskar verkligen

    hur man ser att huden blit jämnare av denna serum

  105. Emelie skriver:

    Mitt absoluta favorit serum är Maria Åkerbergs Anti-rouge.
    Den är helt underbar mot min rosacea hud! Lugnar och minskar rodnaden. Smörjer på kvällen o när man vaknar på morgonen är huden underbart lugn o fin!:)

  106. Elinkan skriver:

    Bara älskar Exuviance vespera bionic serum!! Den lugnar min hud och gör den mindre flammig och ansiktskrämer går djupare in och lugnar och vårdar min hud.
    http://skincity.se/sv/product/1678/exuviance-vespera-bionic-serum-v-b-s-face-lift

  107. Åsa Ullström skriver:

    Hej ! Mitt bästa serum är antingen Phytomer hydralgue som jag köpt hos er. Perfekt för min yttorra blandhy och står emot höstvindarna.sedan gillar jag Vichy liftactif serum 10 för en utslätande uppstramande bättre hudtonseffekt.

  108. Elin Palmgren skriver:

    Hej Annica!
    Jag har aldrig testat något serum så jag vet inte vilket som är min favorit. Efter att ha kollat igenom hela Skin citys hemsida hittade jag en som verkar helt underbar: http://skincity.se/sv/product/2699/babor-intensifier-illuminating-serum

    Med tanke på hur hösten påverkan på min hy samt vintern snart är här så kommer jag definitivt testa detta serum!

    Hoppas verkligen jag vinner en julkalender så jag får chansen att testa fler!
    Hoppas du har en bra kväll.

  109. Elisabet skriver:

    Jag vet ingenting om serum. Har bra dagcreme, Beaute Pacifique, men är total rookie på allt annat. Läser om hur nöjda alla är med serum, men blir bara förvirrad av alla tips. Det är säkert individuellt, hur bra det passar ens hy och då blir det aldrig så att jag vågar prova heller. Men jag behöver kanske det? Men var ska jag börja? Börjar märka stor skillnad på min hy jämfört med tidigare. Önskar att det fanns något som får mig att se piggare ut. Kan tyvärr inte länka, eftersom jag inte provat nåt. Hoppas därför på en vinst, så att jag kan se om det är något för mig. Hälsningar: en nybörjare.

    • annica skriver:

      Hej Elisabet,
      Har man en gång börjat med serum så förstås man vad alla pratar om. Det gör en enorm skillnad på huden. TESTA!!!!! Beauté Pacifique har ett som är sååå härligt. Läs mer HÄR!
      kram Annica

      • Elisabet skriver:

        Tack för ditt svar. Ja, jag bör nog prova nån gång, men vet inte riktigt vad jag ska förvänta mig för resultat. Går mot 50 år nu och huden är trött….

        • annica skriver:

          Hej Elisabet!
          Det som är så bra med huden är att det aldrig är försent. Såklart är det bra att börja förebygga så tidigt som möjligt men är det en hud som man verkligen kan få fint resultat på så är det en mogen. Huden är ett levande organ och precis som vi kan påverka kroppens övriga organ så kan vi det med huden med. Kalendern är en riktig ”sätta fart på huden kick”
          kram Annica

  110. Ulrika skriver:

    Åh vad svårt att välja en! Har många älsklingar inköpta hos er! Det serum som gjort allra störst skillnad är nog ändå Jan Marinis C-esta serum ( alla produkter från dem som jag testat har varit Lovely!).Ger huden en fantastisk lyster och lenhet.
    http://skincity.se/sv/product/1411/jan-marini-c-estaTM-face-serum

  111. Anna Johanson skriver:

    Hej!
    Har sedan i våras kört med Exuviance efter att ha gjort ett hudtest på Skincity. Min hud var i stort behov av hjälp med både rosacea och finnar… Är bara 22 men har redan fått rosacea som blossar upp när jag minst anar det… Det kan förstöra ens hela dag att vakna upp med nya finnar, utslag och rodnader. Men tack vare er hjälp med att hitta bra produkter, och såklart Exuviance och mitt favoritserum Vespera Bionic Serum http://m.skincity.se/sv/product/1678/exuviance-vespera-bionic-serum-v-b-s-face-lift har jag fått en så mycket bättre hy! Har även testat Babor Algae Active Fluids i 7 dagar, efter inslaget på Nyhetsmorgon, och trivdes väldigt bra med den kuren 😀

    Att få testa dessa hade därför varit hur kul som helst och verkligen piggat upp i vintermörkret för en grattis student! Jag håller alla mina tummar och tår för att jag är en av de tre lyckliga vinnarna!! 😀 Ha en fortsatt bra dag! Kram

  112. Helena N skriver:

    Åh snälla tomtemor – denna klapp önskar jag mig så mycket!!! 🙂

    Jag använder C´esta serum från Jan Marini och jag tycker det är fantastiskt bra! Hudtonen blir jämnt och fin och huden blir superlen efter serumet. Hett tips!

    http://skincity.se/sv/product/1411/jan-marini-c-estaTM-face-serum

  113. Tove Nordqvist skriver:

    Min favorit är age-serumet från Wise. Faktiskt det enda serumet som jag på riktigt har kunnat se någon effekt av. Huden ser liksom… ”utsövd” ut. Det är det bästa sättet jag kan beskriva det på. Det är ett oljeserum så det har känts lite tungt för sommaren, men nu ser jag fram emot att ta fram det igen. Eftersom jag fick en bebis för fyra dagar sedan så är hyn lite i olag så jag håller tummarna för den här fantastiska vinsten. Annars får jag hålla mig till Wise ett tag till 🙂

    wisenaturkosmetik.se/serum/18-ansiktsolja-anti-age-serum.html

  114. Eva skriver:

    Har hittat ”mitt” serum i Babors Essential Care Moisture Serum.
    Kan inte riktigt sätta fingret på vad det är som jag gillar så mycket med det men huden känns så otroligt återfuktad och får en fin lyster.
    Vill aldrig vara utan detta serum!

  115. BRA tävling!

    Mitt favoritserum är ”Multivitamin power serum” från Dermalogica!

    http://skincity.se/sv/product/3287/dermalogica-multivitamin-power-serum

    Huden känns fräsch och återfuktad. Mina små, fina linjer försvinner och jag ser mycket piggare ut.

    Jag älskar Barbor´s ampuller men anser inte att det är serum, då de är betydligt mer koncentrerade än serum. Favoriten bland Babors ampuller är ”Multi Active Vitamin” och ”New Skin”!
    http://skincity.se/sv/product/2664/babor-beauty-fluids-multi-active-vitamin-fluid
    http://skincity.se/sv/product/2663/babor-beauty-fluids-new-skin-fluid

  116. Helena i Uppsala skriver:

    Hela livet har jag använt den klassiska Niveakrämen. Jag vet inte om den kan kallas serum men den har liknande verkan.

  117. Kristina skriver:

    Hej!

    Vilken lyxig tävling!

    Jag tror inte jag har testat något serum förut. Jag har hört att jag har en yttor hud och en bland hud på djupet. Jag använder produkter från maria åkerberg så jag skulle nog vilja testa serum clearing, eftersom det är balanserande och fuktgivande. Denna vinst skulle passa mig väldigt bra för att jag fyller 30 i november så det känns som att min hud kan behöva lite extra vård.

  118. Amanda skriver:

    Mitt favoritsserum nummer ett är Serum Clearing från Maria Åkerberg. Har länge haft problem med knottrig och oren panna samtidigt som min hy är yttorr. Serumet är drygt och har verkligen haft bra effekt på min hy, utan att torka ut den!
    http://skincity.se/sv/product/2327/maria-akerberg-serum-clearing

  119. Emelie skriver:

    Jag gillar Vichys idealia life serum. Dryg bra produkt som passar känslig hy och som inte innehåller parabener. Den doftar dessutom underbart. Det känns som att den ger resultat på en torr, känslig och trött hy.

    Hittade ingen direktlänk i mobilen men den finns att hitta på http://www.vichy.se

  120. sabina skriver:

    Mitt favorit serum är DERMALOGICA ULTRACALMING SERUM CONCENTRATE. Passar perfekt till min känsliga hy. Jag har rosacea och vissa dagar vill jag inte ens gå ut genom dörren men efter jag har börjat använda detta serumet så har min hy blivit betydligt bättre. Det lugnar min hy och min rosacea är inte lika aktiv längre.
    http://skincity.se/sv/product/1323/dermalogica-ultracalming-serum-concentrate

  121. Jane Nilsson skriver:

    http://skincity.se/sv/product/1523/peter-thomas-roth-laser-free-resurfacer
    Detta serum har verkligen hjälpt mig sååååå mycket! Köpte den främst för att få hjälp med att få bukt på mina röda ärr efter all acne jag hade på mina kinder och den har verkligen hjälpt mig! Vilken otrolig skillnad! Synd att man inte kan bifoga bilder här för det hade jag gärna gjort annars:)
    Jag tycker även att jag har fått mer lyster av denna produkt och huden känns mer återfuktad än när jag endast använde en dagkräm så jag är så nöjd som man kan bli!

  122. Maria skriver:

    Många av mina hudvårdsfavoriter har jag hittar genom er på Skincity. I er förra Skincity goodiebag fick jag med ett Transderma-C serum. Helt magiskt!!! Serumet smälte in i huden och effekten var fantastisk! Prislappen har tyvärr satt stopp för ytterligare köp, men serumet var otroligt drygt. http://m.skincity.se/sv/product/1425/transderma-transderma-c?nosto=best-seller-per-category

  123. Lisa skriver:

    Jag har ännu inte hittat ett serum som passar mig men är övertygad om att hitta favoriten på Skincity!

  124. Amanda skriver:

    Exuviance Vespera Bionic Serum är mitt mirakel. Jag har alltid brottats med speciellt stora äckliga svarta pormaskar men också utslag, plitor och finnar. Efter bara några veckor med serumet såg jag en stoooor förbättring och nu är jag nästan helt prickfri. Det är helt otroligt, jag blir fortfarande chockad ibland när jag ser mig i spegeln. Trodde inte det var möjligt för mig att ha såhär ren vacker hud. http://skincity.se/sv/product/1678/exuviance-vespera-bionic-serum-v-b-s-face-lift

  125. Linda-Marie skriver:

    Jag älskar REN Resurfacing AHA Concentrate! Dock får man vara försiktig med AHA syror och inte överdosera, men bara man hittar balansen så är den wooonderbar för min numer fd finniga hud! 🙂 Priset ligger precis rätt också tycker jag, inte allt för överprizy. 🙂

  126. Lisa l skriver:

    Har aldrig provat ett serum så det skulle vara kul.

    Har hört väldigt bra om Excuviance serum http://skincity.se/sv/product/1678/exuviance-vespera-bionic-serum-v-b-s-face-lift

    Skulle vara jättekul att vinna en tidig julklapp 🙂

  127. Annika skriver:

    Åh, kul med en tävling! Fantastiskt pris också!
    Jag har aldrig testat något serum faktiskt, men om jag skulle få för mig att testa någon gång så är det helt klart http://skincity.se/sv/product/1523/peter-thomas-roth-laser-free-resurfacer jag skulle köpa! Dels för att jag fick den som tips när jag gjorde ert hudtest, samt för att jag hört så mycket fantastiskt om den.

    Håller nu tummarna! (och tårna) skulle vara så roligt att få vinna en lyxig hudvårdskalender!

  128. Karolina N skriver:

    Jag vet inte riktigt om det räknas som ett serum men min favorit är ”oilless oil” från Peter thomas roth eftersom den återfuktar så otroligt bra! Huden känns så len och fin efteråt och den har verkligen gjort skillnad på min yttorra hud 🙂

    http://skincity.se/sv/product/3724/peter-thomas-roth-oilless-oil

  129. sofia bengtsson skriver:

    Jag har provat olika serum och min favorit är Beauty Fluids Multi Active Vitamin Fluid från Babor.

    http://skincity.se/sv/product/2664/babor-beauty-fluids-multi-active-vitamin-fluid

    Jag använder den kuren flera gånger per år.
    Jag har känslig hud och med detta serum så får jag mjukare hud, röda fläckar dämpas avsevärt och jag ser ”renare” ut.
    Jag skulle Vilja prova Babor Stop Stress Fluid då den låter som det ultimata serumet för känslig hud.

    http://skincity.se/sv/product/4165/babor-stop-stress-fluid

  130. Malin Stjernberg skriver:

    Åh vilken überlyxig vinst

  131. Sam gustafsson skriver:

    Jag använder BABOR
    ESSENTIAL CARE MOISTURE SERUM (helt underbart fuktserum)

    http://skincity.se/sv/product/4320/babor-essential-care-moisture-serum

    Skulle verkligen vilja vinna denna kalender så jag inte skulle ha råd att köpa den själv. 🙂

  132. Annika skriver:

    Jag använder inget serum just nu, och har inte gjort på ett bra tag. Jag skickade in en hudanalys hos er och ni rekommenderade denna http://skincity.se/sv/product/4452/paulas-choice-skin-recovery-super-antioxidant-concentrate-serum. Jag vart även väldigt nyfiken på de andra produkter ni rekkomenderade, så snart blir det lite shopping för julklappspengen 🙂

  133. Annika skriver:

    Efter konsultation av er skincity gänget så blev jag rekommendad denna: http://m.skincity.se/sv/product/1678/exuviance-vespera-bionic-serum-v-b-s-face-lift

    Vespera bionic serum är SÅ skön och huden bara slurpar sig i denna. Min hud får en rejäl fuktboost och är både läkande och reparerande på mina ärr och solskadad hud. Använder denna både dag och natt och huden mår prima.
    Min hy kom i balans tack vare denna lilla gröna goding!

    Tackar för att ni är så bra och gulliga!

  134. Malin Svensk Björck skriver:

    Det enda serum jag testat är Super Glandin instant lift serum. Har inte använt det så länge men gillar det hittills.
    Det är drygt och lätt att applicera.
    Men vore kul att få prova nåt mer för att kunna jämföra.
    Ha en fin vecka!
    Mvh
    Malin Svensk tid

  135. Christina skriver:

    Clarins Double Serum är en riktig klassiker, http://skincity.se/sv/product/3549/clarins-double-serum-big-size.

    Den är ger massor av fukt. Och det som är så bra med denna är att man kan välja om man vill använda den både morgon och kväll, varannan dag, period osv. När man känner att just nu behöver jag lite extra fukt och hur mycket. Passa på att köp en nu för man får en extra stor flaska till förmånligt pris hos Skincity, BÄSTA!

  136. Milli skriver:

    Mitt favoritserum är ESSENTIAL CARE MOISTURE SERUM från Babor.
    Innehåller aloe vera och extrakt av svart havre. Den slätar ut huden precis innan dag- eller nattkrämen ska på och känns lätt och fräsch. Lämnar ingen fet hinna och absorberar fort vilket ger en effekt av att den snabbt går in i huden och börjar ”jobba” på att nå djupet 🙂
    Dessutom är flaskan en snygg detalj inne i badrumsskåpet.

    Kram Milli

    http://skincity.se/sv/product/4320/babor-essential-care-moisture-serum

  137. Agneta skriver:

    hej
    Jag använder inget serum men skulle gärna testa något för känslig och reaktiv hud. Använder idag Exuvians produkter på er inrådan och det fungerar så bra. TACK för rådet!

  138. Michaela skriver:

    Oh la la vilken läckerbit till adventskalender! Just nu använder jag ”Marine Breeze Energ. & Oxygenating Serum” från Phytomer som är mycket prisvärt:
    http://skincity.se/sv/product/1092/phytomer-marine-breeze-energ-oxygenating-serum
    När detta tar slut och plånboken tillåter är jag sugen på att prova något av Transdermas serum; tror detta står högst upp på önskelistan: http://skincity.se/sv/product/2285/transderma-transderma-r?nosto=best-seller-per-category
    Tack för en inspirerande blogg och instagram 🙂

  139. Emilie skriver:

    Vilken underbar tävling! Jag älskar verkligen tävlingar, adventskalendrar och jag har alltid hållt på mycket med min hy! Jag har tidigare haft problem med akne och pigmentförändringar och nu när jag är över trettio år har jag insett att jag måste börja använda produkter som motverkar även åldrande. Jag har aldrigtestat serum tidigare men är väldigt sugen på att testa Exuviance bionic serum face lift. http://m.skincity.se/sv/product/1678/exuviance-vespera-bionic-serum-v-b-s-face-lift
    Jag älskar nämligen Exuviance produkter och använder dem flitigt! Hoppas, hoppas på vinst!!

  140. Linda skriver:

    Jag har länge kämpat med eksem och andra utslag i ansiktet och det finns inte många produkter som verkligen hjälper men jag hittade lyckan i märket MD Formulations och deras serum kändes helt underbart på min hud och min hud blev stegvis bättre (wohooo) men nu när Skincity inte längre säljer detta märke så är jag på jakt efter ett nytt som kan göra underverk med min hud. Jag skulle därför gärna testa Paulas choice Resist super antioxidant http://skincity.se/sv/product/4471/paulas-choice-resist-super-antioxidant-concentrate-serum. Jag skulle rekommendera alla att investera i ett bra serum som passar specifika hudtyper för de kan verkligen göra underverk! Puss

  141. Janina skriver:

    Jag har inte testat någon av produkterna då jag inte har så mycket pengar och kört på budget produkter men känner att inget har funkat speciellt bra för mig, Så då skulle detta vara perfekt för mig att få testa och se vad som fungerar. Då jag har ett socialt arbete så känner jag att jag vill se pigg och fräsch ut då jag träffar kunderna. Men nu på vintern så tappar min hy lyster och blir torr så då uppstår så kallade torrhetsrynkor. Så skulle jätte gärna vilja testa Hydra Plus Active Fluid – ”Intensiv fukt” – återfuktande + fuktbindande. http://skincity.se/sv/product/2661/babor-beauty-fluids-hydra-plus-active-fluid
    Kram från en en tjej med torr och tråkig hy.

  142. Parshin skriver:

    Mitt favoritserum är från Exuviance, Vespera Bionic Serum. Den hjälpen min hy att stråla och må bra, när jag är stressad, när det är kallt ute och jag behöver en fuktboost, eller till perioder då jag får röda öar på mina kinder. En kur på kvällen och lite sömn blir då min räddning och jag kan performa likväl på jobbet som på kvällen- like a star! Jag kan varmt rekommendera detta serum 🙂
    http://skincity.se/sv/product/1678/exuviance-vespera-bionic-serum-v-b-s-face-lift?nosto=best-seller-per-category

  143. Isabella skriver:

    Jag är helt frälst i Paulas Choice resist super antioxidant concentrate http://skincity.se/sv/product/4471/paulas-choice-resist-super-antioxidant-concentrate-serum. Min hy har fått mer lyster samt mina fina linjer har blivit mindre synliga. Jag ser framemot att få prova serum från Babor:)

  144. Josefine skriver:

    Efter att ha gjort erat hudtest blev jag rekommenderad exuviance produkter och deras vespera bionic serum.

    Till en början var jag lite skeptisk då jag ej är van vid att lägga speciellt mycket pengar på hudvård. Men nu, ca 2 månader efter jag började så finns det inget alternativ för mig! Jag fullkomligt ÄLSKAR exuviance serum! Jag märker hur det reducerat mina linjer och rynkor, mina porer har helt klart minimerats och min hy känns mer levande och har mer lyster. Love it! Jag känner mig så mycket vackrare med fantastisk hy!

  145. Mikael skriver:

    Mitt favoritserum är Murad Redness Therapy Sensitive Skin Soothing Serum. http://skincity.se/sv/product/1477/murad-redness-therapy-sensitive-skin-soothing-serum

    Beskrivs som ett ”glas vatten” till huden och det kan jag verkligen skriva under på! Torrhetsfläckarna i mitt ansikte försvann snabbt, huden känns mycket mer smidig och lugn nu. Härlig geléliknande konsistens, tas upp fort av huden och lämnar inga synliga spår, förutom fräschare hud då 🙂 Rekommenderas!

    Men skulle såklart mycket gärna också vilja testa Babor-ampullerna som verkar grymma 😉

  146. Emmy skriver:

    Dermalogica Skin Hydrating Booster är min favorit. Perfekt att ta på på kvällen efter en lång dag i skolan, känns så fräsch dagen efter.

  147. Anna skriver:

    För mig som är en torris(förhoppnings vara i hyn… ) är Exuviances vespers bionic serum räddaren!
    http://skincity.se/sv/product/1678/exuviance-vespera-bionic-serum
    Det är ett serum som är en riktig fuktbomb utan att vara fet och kladdig. Det är underbart att på kvällen smörja in sig och känna hur bra huden mår!

  148. Viktoria skriver:

    Min trogna följeslagare är Dermalogicas UltraCalming serum concentrate. Jag började använda det under en period i mitt liv där jag stressade mycket och min hud gjorde uppror i form av eksem och finnar. Jag ljuger inte om jag säger att min hud var betydligt bättre efter bara några dagar. Nu finns den alltid i mitt badrumsskåp och används flitigt!

    Jag bor uppe i Lappland och här får vår hud stå ut med ett mycket hårt klimat, speciellt under vintern. Så detta serumet är perfekt för en vinterkänslig hy också 🙂

    Denna kalender hade varit en fin julklapp till min hy, så att den får en riktigt härlig kick under den kallaste tiden på året! Det förtjänar den!

    http://skincity.se/sv/product/1323/dermalogica-ultracalming-serum-concentrate

  149. Christel skriver:

    Jag använder inte serum ännu, men skulle jättegärna testa nån från Maria Åkerberg, eftersom jag använder andra produkter därifrån.
    http://skincity.se/sv/product/2326/maria-akerberg-serum-moist

  150. AnnaKaize skriver:

    Vilken Drömvinst! Jag dör lite nu <3
    Mitt absoluta favoritserum är Transdermas A-serum http://skincity.se/sv/product/1424/transderma-transderma-a Helt enkelt för att det var mitt första "riktiga" serum som faktiskt gav resultat!
    Min hy blev fantastiskt fin med en lyster av sällan skådat slag och jag fick flera gånger frågan om jag "gjort något" med ansiktet- typ syrabehandling på salong eller till o med laserpeeling, och om bara min plånbok tillät så skulle jag alltid ha en flaska hemma!
    Babors serum i deras "Ägg" var också helt fantastiska, och denna kalender är ju ett slags "Superägg" i sig som jag och min halvgamla hy suktar begärligt efter <3

  151. Cecilia skriver:

    Mitt favorit serum är Cicamed Serum C, huden jublar varje gång du användet det! Fullt av härligheter som ger fukt, lyster och ökar kollagenproduktionen. Kan även användas av personer med känslig hud!!
    http://skincity.se/sv/product/1237/cicamed-serum-c?nosto=cross-selling

  152. Malin rosenblom skriver:

    Hej. Jag har aldrig prövat nått serum 🙂 Så det skulle vara kul att vinna en kalender så man kan få lite erfarenhet av olika serum 🙂 Håller tummarna

  153. Jenny skriver:

    Mitt favoritserum är Sarah Chapmans Skinesis Intense Hydrating Booster. Den ger fukt i mängder och har också hjälpt mig med breakouts! Gillar också texturen på serumet, lite silkigt.

    http://m.uk.spacenk.com/skinesis-intense-hydrating-booster/MUK200006441.html

  154. Charlotta skriver:

    Hej Annica! Åh så fint pris, jag sucktar verkligen efter en sån kalender! där man verkligen får skäma bort huden och babor är ett sånt bra märke också 🙂

    De bästa serum jag testa är babors olika fluids speciellt http://m.skincity.se/sv/product/2662/babor-beauty-fluids-algae-active-fluid
    Den gillade jag lite extra mycket, huden blev så fin och helt perfekt efter.

    Men efter slit med akne finns nu fula ärr där och jag vill gärna på skynda läkningen och skulle då vilja testa
    http://m.skincity.se/sv/product/2285/transderma-transderma-r
    Eller http://m.skincity.se/sv/product/1523/peter-thomas-roth-laser-free-resurfacer

    Men jag skulle också kunna tänka mig att prova http://m.skincity.se/sv/product/2631/peter-thomas-roth-camu-camu-vitamin-c-brightening-serum eller http://m.skincity.se/sv/product/1425/transderma-transderma-c

    Det finns så många som verkar så bra som jag är sugen på o testa men dessa verkar vara de som skulle kunna passa mig, en stressad hy med ärr som behöver lungnar och skämmas bort för att få tid att läka.

    Kram

  155. Catharina skriver:

    Hej!
    Det skulle vara helt underbart att vinna er fina hudkalender och få möjlighet att testa så många olika fina serum och produkter. Är ingen van serumanvändare men har använt en hel del av Dermalogicas produkter. Har dock hört mycket bra om Vespera som kommer från Exuviance som jag gärna skulle vilja testa.

  156. Malin G skriver:

    Någon vill inte att jag ska tävla idag!! 🙁 Min kommentar kommer inte upp, om det är så att alla andra ser men inte jag så ber jag om ursäkt för spammandet men eftersom jag inte ser så skriver jag ytterligare en (och testar från datorn istället) för att vara på säkra sidan.. 🙂

    Som jag trånade efter denna kalender förra året, tyvärr ville inte min plånbok köpa den lika mycket som jag.. Haha..

    Jag har flera serum jag verkligen tycker om men min favorit är en väldigt ny kärlek, nämligen Paula’s Choice super antioxidant serum http://m.skincity.se/sv/product/4471/paulas-choice-resist-super-antioxidant-concentrate-serum
    Jag fick den som ett prov i min senaste beställning, läste på om den och insåg att man fick använda den runt ögonen..
    Jag har både väldigt mörka ringar och torrhetsrynkor i yttre ögonvrån, jag har testat så många olika serum och ögoncremer men inget har gett det minsta resultat.. Nu efter en vecka med detta serum kan jag redan se att det mörka börjar blekna och kråksparkarna är helt borta! 😀
    Ni fattar inte hur fantastiskt det känns.. Älskar’t! <3

  157. Cecilia skriver:

    Jag älskar mitt serum som mitt känsliga ansikte tål och ger mig rejält med fukt nu när vädret börjar dra åt hösten och ett kyligare klimat.

    http://www.jurlique.com/products/hras/herbal-recovery-advanced-serum

    En bra investering!

  158. Amanda skriver:

    Mitt favorit serum hittills är ett från md formulations. Men nu när det inte säljs längre är jag grymt sugen på att testa något serum från biodroga md (http://skincity.se/sv/product/4350/biodroga-md-skin-booster-intense-moisture-serum?nosto=best-seller-per-category)

  159. Malin G skriver:

    Ååh som jag trånade efter denna kalendern förra året men plånboken skrek tyvärr inte lika högt som jag..

  160. Viktoria skriver:

    *inre

  161. Anna skriver:

    Jag är en helt ny användare av serum och blev rekommenderad att testa Exuviance Vespera Bionic Serum. http://skincity.se/sv/product/1678/exuviance-vespera-bionic-serum-v-b-s-face-lift
    Mitt ansikte har fått en helt ny lyster och blivit slätare och mjukare. Jag känner en stor skillnad mot tidigare. Dessutom doftar det väldigt gott!

  162. Viktoria skriver:

    Jag har inte provat något av serumen än. Men känner att jag skulle vara i stort behov av anti-stress/S.O.S serumet http://m.skincity.se/sv/product/4197/babor-7-dagars-anti-stress-kur
    Då jag just nu har väldigt mkt inte stress och tyvärr syns det utåt på min hud, då skulle detta serum vara perfekt för mig 🙂
    Att den fina kalendern skulle tillföra en härlig känsla av vardagslyx är ett stort plus i kanten.

  163. Linda skriver:

    http://m.skincity.se/sv/search/searchbytext?key=Babour#page=8&sort=nameAsc
    Har aldrig testa dessa serum så detta vill jag gärna få prova!

  164. Isabelle skriver:

    Åh vilken dröm det skulle vara att vinna denna! Som den student och hudvårdsgalning som jag är (jag vet att det inte går ihop) skulle jag otroligt gärna vilja vinna denna, speciellt då kassan är enormt begränsad med intresset är STORT 🙂

    Mitt favoritserum är vespera från Exuviance som är perfekt nu när kylan börjat komma och min hud gör sin årliga utfreakning, inget ord jag vet men väldigt passande för min ostyriga blandhy 🙂 http://skincity.se/sv/product/1678/exuviance-vespera-bionic-serum-v-b-s-face-lift

    Nu håller jag alla tummar (och tår såklart) och hoppas hoppas hoppas på vinst!

  165. Alexandra skriver:

    Jag älskar bioglycolic bioclear acne treatment lotion! Har haft småplitor (som man aldrig kan låta bli, så dom blir 10ggr värre) sedan jag slutade gymnasiet, är 26 idag. Känns som jag har provat ALLT, men det är först nu som jag märker att någonting händer! Började med detta, och resten av jan marini-serien, för ca 3 månader sedan. Detta stärker verkligen självförtroendet!

    http://m.skincity.se/sv/product/1399/jan-marini-bioglycolic-bioclear-acne-treatment-lotion

  166. Jennie skriver:

    Jag är relativt ny i den lyxiga hudvårdsdjungel som finns på Skincity och det är så kul att hitta produkter som ger fantastiska resultat! Men jag har ännu inte hittat ett serum som jag fastnat för.. Men efter att nuvarande är slut är drömmen att testa ett transderma serum! Vill verkligen hitta ett där jag får ett ”wow-resultat” och efter att följa dig på bloggen och instagram så är jag säker på att jag inte skulle bli besviken.

  167. Maria skriver:

    Jag är en helt nybliven serumanvändare så jag kan inte ge omdömen om olika serum. Men jag kan bara säga waoow till
    Elizabeth Arden PRO Skin Brightening Serum. Jag har endast använt den i 3-4 veckor tillsammans med Moisturizing Facial Cream, men VILKEN SKILLNAD!!!!!. Min (48 åriga) hud som tidigare varit torr, trött och tråkig har blivit mjuk, slät och med en jättefin lyster.
    Min serumresa har bara börjat :-))

  168. Gabriella S skriver:

    Jag har bara provat ett enda serum och det är Exuviance Vespera Bionic serum! så jag har väl egentligen inte jätte mycket att jämföra med!
    Men jag tycker det är bra och ger mig en fin lyster och jag känner mig verkligen ”piggare” i hyn utav den!

    http://skincity.se/sv/product/1678/exuviance-vespera-bionic-serum-v-b-s-face-lift

  169. Aida skriver:

    Kan inte med ord beskriva hur lycklig jag skulle bli om jag skulle vinna. Jag har suktat efter fluids från Babor ända sedan jag såg dig prata om de på tv4. Har vid flera tillfällen gått in på skincity och lagt fluidsen i min inkorg för att sedan bara logga ut då ekonomin inte tillåter sådan inköp just nu. Har tyvärr inte testat några serum som är något att hänga i granen men dessa New Skin Fluids ampuller står överst på min lista just nu: http://skincity.se/sv/product/2663/babor-beauty-fluids-new-skin-fluid?nosto=cross-selling

  170. Rebecca skriver:

    Åh herregud vilken dröm-kalender! Jag har alltid haft lite utav en problemhy, har testat många olika märken/produkter men aldrig blivit riktigt nöjd! Tills för en månad sedan, beställde hem ett kit med Exuviance + Babour multi active vitamin ampull-kur. Helt otroligt! Jag önskar jag fick chansen att testa på Babours alla dessa lyxiga ampuller, för min hy har aldrig vart mer strålande än nu! Tack för en trevlig blogg och instagram 🙂

  171. Susanne skriver:

    Jag använder Maria Åkerbergs serum moist och serum clearing just nu. Har en liten känslig hud som är yttorr men ändå har en tendens till lite orenheter. Jag använder även Maria Åkerbergs royal facial oil rose. Så fort jag ex inte använder serum clearing kommer plitorna tillbaka. Är otroligt nöjd med produkterna. Ekologisk svensk hudvård till ett bra pris som verkligen fungerar. http://m.skincity.se/sv/45/serum-och-olja#filter={27:[19731]}

  172. Birgitta skriver:

    Vilken tävling!
    Den skulle min hud gilla. Är just nu inne i en jättestressig period som kommer att sluta i arbetslöshet så vad hade passat bättre än att få denna lyxen? 🙂
    Jag har aldrig använt serum men skulle jag prova så känns http://skincity.se/sv/product/4164/babor-triple-booster-fluid spännade att börja med.
    Håller nu alla tummar

  173. Sarah skriver:

    Stop Stress Fluid “Anti-stress” hade jag velat prova

  174. Caroline skriver:

    Jag har börjat med Paula´s Choice produkterna och har ännu inte provat http://skincity.se/sv/product/4453/paulas-choice-skin-balancing-super-antioxidant-concentrate-serum, eftersom man ska börja försiktigt med produkterna. Men jag FULLKOMMLIGT ÄLSKAR Paulas Choice produkterna hittils och kan knappt vänta tills jag även får prova serumet. Min hud börjar bli så himla fin,jämn och len! Serumet ska jag unna mig till julen.

  175. Anna skriver:

    Jag är helt förälskad i mitt serum; http://m.skincity.se/sv/product/2631/peter-thomas-roth-camu-camu-vitamin-c-brightening-serum !! Glåmighetwn och tröttheten är borta och huden får en härlig lyster och en pigg och fräsch känsla. Bästa. Och tillsammans med den här sovmasken; http://m.skincity.se/sv/product/3976/peter-thomas-roth-camu-camu-brightening-sleeping-mask så vaknar jag upp som en prinsessa! Amazing.

    Jag drömmer dock om att även få testa både; http://m.skincity.se/sv/product/2284/transderma-transderma-m.
    Och framförallt, den största drömmen;
    https://hudspecialisten.se/2013/11/adventskalender-for-vuxna-hudnordar/ 🙂

    Stor kram & stort tack för att ni är så himla fantastiska!!❤️

  176. Jenny skriver:

    Kanske inte ett serum som är som andra specifika serum men denna från PTR
    http://skincity.se/sv/product/3724/peter-thomas-roth-oilless-oil?nosto=best-seller-per-category är outstanding för en torris som mig. Kan inte leva utan den. Få så mjuk och fin hud av den.

  177. Ellen skriver:

    Wow, vilket grymt pris! Min hud, liksom många andras, har olika behov under olika årstider. På sommaren är hyn fetare medan under vintern är den supertorr. Jag har dock hittat ett serum som fungerar året om med grymma resultat. Det är transdermas vitamin c serum. http://skincity.se/sv/product/1425/transderma-transderma-c Jag använder det och kompletterar med produkter anpassade efter årstiden. Serumet är på den lite dyrare sidan men jag tycker det är en värd investering då den levererar underbara resultat!

  178. Louise D skriver:

    Hej Annica och alla andra på Skincity!

    Jag vill slå ett slag för Beaute Pacifiques härliga serum Submersive Serum Paradoxe. Det är otroligt drygt, jämnar ut hudtonen på ett fantastiskt sätt och ger en underbar lyster! Jag upplever också att min hy har blivit märkbart fastare och mer utjämnad sedan jag började med detta serum för tre månader sedan.
    Jag använder denna under PTR:s CC creme och då behövs ingen dagkräm. Serumet fungerar dessutom som en perfekt primer.
    Inte nog med det, det är verkligen prisvärt också: Skincity tar 569 kr för 30 ml och jag lovar det räcker jättelänge. Kan det bli bättre???
    Rekommenderar verkligen detta serum till alla och envar som vill se lite piggare och fräschare ut:-)

    Jag skulle bli jätteglad om jag vann en adventskalender fylld med härlig hudvård från Babor. Var väldigt nyfiken på denna redan förra julen!

    Kram Louise

  179. Sanna skriver:

    Älskar biolines primaluce exforadiance exfoliating serum,
    hudtonen blir jämnare för varje dag 🙂

  180. Pamela skriver:

    Hej!

    Jag har Camu camu mask PTR och jag är kär

    • Pamela skriver:

      Min meddelande visa sig inte hel…

      Jag har camu camu mask och jag är kär, på riktig hel underbar, testade många serum och alltid stor förpackning(aldrig inte hel nöjd), några veckor sen fick jag en tester av samma serie och tillsammans med masken funkar toppen bra på min hy, sista tiden har jag lite problem med min hy(mediciner) och kan jag se skillnad med Camu camu serum har förbättra min hy, Jag hade BABOR kur och wooow!!! jätte bra, om jag kan välj bara en, kan det bli Camu Camu och Babor som SOS produkter 😉

      Hälsningar

      Pamela

  181. Anna-Märta Stålnäve skriver:

    Åååh börjar dregla bara jag ser kalendern <3
    jag har aldrig testat något av Babor-ampullerna men det som direkt talar till mig som sönderstressad student med en hy därefter är såklart "Stop Stress Fluid" som skulle sitta perfekt som nedvarvning innan jul efter en än så länge riktigt tuff termin (men efter det är det bara EN termin kvar tills att jag är klar sjuksyrra!). Vad gäller serum har jag fått hålla mig till hyfsade budgetalternativ och ett som jag faktiskt gillar skarpt är från The Body Shop, deras "Drops of Youth" (sorry för länkande till annan skönhetsaktör men jag kör på ärlighet och det är det bästa jag testat, har iofs inte testat något ni saluför). Det ger fukt och stramar upp och framförallt så funkar det för min känsliga och reaktiva hud och alla mina plitor är som bortblåsta (har haft problem med att mkt hudvård gör att min hy reagerar med plitor trots att den är snustorr). http://www.thebodyshop.se/ansikte/serum/nutriganics-drops-of-youth.aspx

  182. Sara skriver:

    Mitt favoritserum är TRANSDERMA R som jag totalförälskat mig i! Min hud känns och ser felfri ut.
    Har tidigare haft problem med finnar som dykt upp lite här och var, speciellt på hakan. Efter en månad med denna är min hud mycket lugnare och slätare. Kommer inte kunna vara utan denna goding! 🙂
    http://skincity.se/sv/product/2285/transderma-transderma-r?nosto=best-seller-per-category

  183. Annso skriver:

    Jag fullkomligt älskar exuviance vespara bionic serum.
    Jag har haft väldigt känslig hy så detta serum passar mig perfekt. Det känns som om min hud har byggts upp med hjälp av produkter från exuviance så nu är min hud ”tåligare”. En av anledningarna till att min hud var så känslig var att jag bland annat åt roaccutan som gjorde huden röd och fnasig. Mina problem försvann men efteråt var huden kaos och nu äntligen är den bra igen, fast med medicinen följde det med torrhetslinjer och torra ögon som fortfarande består.

  184. Kristin skriver:

    Höstdag råder, av yttorrhet man lider ( torr-het, li-der)
    Kylan bränner, röda kinder svider (kin-der, svi-der)
    Men dripp-dropp, dripp-dropp, drippedrippedripp-dropp. Dripp! Dripp! Dropp!

    Något händer, plötstligt är man finer! (är-man-fin-er)
    Lyster, mjukhet, av Bobors vitaminer (vi-ta-mi-ner)
    Dripp-dropp, dripp-dropp, drippedrippedripp-dropp. Dripp! Dripp! Dropp!
    (Inget serum slår väl de här kur-dropparna
    http://skincity.se/sv/product/2664/babor-beauty-fluids-multi-active-vitamin-fluid
    Jag gick från yttorrhet och plitor till att bli extremt återfuktad och slät utan att känna mig flottig bara på några dagar. Vet inte hur många gånger jag kollat in de andra Babor-ampullerna på skincity.se.. Vill… ha…kalendern…!)

  185. Lotta skriver:

    I 30- års åldern började jag få stora problem med min hud. Har nu i över tio åts tid testat MÅNGA olika produkter. Men det var först för ca ett år sedan när jag börjat läsa och följa hudspecialisten.se samt vågat gå till en hudspecialist i min stad som jag fått hjälp och hittat rätt. Min hud och mitt liv mår nu prima. Jag är så lycklig för det. Serumet som hjälpt mej är: http://m.skincity.se/sv/product/1678/exuviance-vespera-bionic-serum-v-b-s-face-lift

  186. Gabriella skriver:

    Jag har testat några serum men ingen som jag riktigt tycker håller vad den lovar så jag skulle verkligen vilja testa Transdermas serum, helst Transderma C så man kan få en strålande lystrig hy som du!
    Skulle vara riktigt kul att få se om detta serum håller vad den lovar, och såklart om Babors produkter kan göra underverk för huden!
    http://m.skincity.se/sv/product/1425/transderma-transderma-c

  187. Monica skriver:

    Jag har fått problem med huden blivit torr, inkapslingar känns som små knölar under huden, kliar. Blir inga finnar. Känns som man har ett lager som behövs skalas av för att få igång cirkulationen och tillföra nått så huden kommer igång. Läst om excuviance vespera serum bionic faclift verka väldigt bra skulle vilja prova det för att få igång huden. Mvh monica

  188. Katarina skriver:

    Härligt med tävling! Jag är en nybörjare på serum och har tidigare mest plockat lite hudprodukter själv och märkt att huden kändes ganska grå och trött men visste inte vad jag skulle göra åt det. Sen fick jag via Fredagspodden tips om er och gjorde hudtestet. Kör Jan Marinis produkter och serum och huden känns så levande och spänstig igen. Underbart! Mina favoriter är därför detta serum samt ett prov jag fick med er från en beställning:

    http://skincity.se/sv/product/1411/jan-marini-c-estaTM-face-serum

    http://skincity.se/sv/product/1425/transderma-transderma-c?nosto=best-seller-per-category

  189. Pernilla S. skriver:

    Fick fundera länge för att komma fram till en ensam favorit, landade till slut på Transderma C som hittas här: http://skincity.se/sv/product/1425/transderma-transderma-c Upptäckte den när jag fick den som gåva från Skincity i våras. Fantastiskt härlig, effektiv (ser resultat snabbt, passar mitt tålamod) och imponerande dryg, så tusen tack Skincity för det provet! Passar på och tipsa om Babor Beauty Fluids Multi Active Vitamin Fluid http://skincity.se/sv/product/2664/babor-beauty-fluids-multi-active-vitamin-fluid?nosto=best-seller-per-category som ligger högt på min lista av favoriter.

  190. Jessica skriver:

    Jag älskar excuviance nya anti-redness serum som landade i brevlådan för några dagar sedan! Jag har alltid haft ganska rödflammig hy men har velat prioritera produkter som dämpar mina finnar mm. Men nu har jag äntligen hittat ett komplement och ser redan resultat på mina kinder! Jag älskar konsistensen och att den är i krämform och inte så oljig, perfekt makeup bas som åkerfuktar ordentligt!

  191. JohannaW skriver:

    PETER THOMAS ROTH- VIZ-1000 INTENSIVE HYDRATING SERUM!!
    För er som inte hittat det där underbara, återfuktande serumet är denna att rekommendera i badrumshyllan!
    Känns magiskt på huden som lämnas återfuktad och skön efter applicering!

    Dock tackar jag såklart aldrig nej till en liten extra boost av mumsigt hudvårdsgodis 🙂

    http://skincity.se/sv/product/960/peter-thomas-roth-viz-1000-intensive-hydrating-serum

  192. Ann-Charlotte skriver:

    Åååååå denna kalender är min bästa julklapp till mig själv!! <3 Är totally addicted to Babors härliga fluids! 🙂
    Så svårt att välja ut ETT serum, ser att vissa raddar upp flera. Men jag ska försöka förklara varför jag alltid återkommer till detta favoritserum:
    http://skincity.se/sv/product/1678/exuviance-vespera-bionic-serum-v-b-s-face-lift
    Exuviance är det märke som gjort under med min hy. När jag först började hade jag inga som helst förväntningar, då jag testat allt mellan himmel o jord från de glammiga kosmetikdiskarna på stan. När jag gjorde min första hudanalys hos er fick jag Exuviance rekommenderat och jag började med Vesperaserumet. Det tog inte många veckor förrän alla små knottror, inkapslingar, i pannan var borta! Jag var slät som en bebisrumpa i pannan! Tidigare kunde jag dra med fingrarna över knottrorna och ville bara riva bort alla med naglarna… Vesperan jobbar på djupet, har gett min hy en otrolig lyster, håller huden ren o fin. Till o med så jag fått frågan om jag gjort Botox i pannan, haha! 🙂
    Så mitt val är solklart! Exuviance Vespera Serum Bionic Facelift. It works! 🙂
    Kramar, Ann-Charlotte

  193. martina skriver:

    Mitt favvis serum är cellular recovery skin bliss capsules från Elemis! det är en 60 dagars kur som man tex. kan köra 2 gånger per år, då man kan ha antingen bara den rosa kapseln som innehåller ros och moringa som är återfuktande och stärkande mm. och man får verkligen bäbishud även om det låter klychigt!;) Men jag använder den rosa kapseln på dagen och den gröna på natten, den gröna innehåller bla. lavendel som är läkande, och jag upplever verkligen att min hud blir mer stabil och mer stresstålig.

  194. malin skriver:

    jag har provat en del serum och hittills är favoriten http://skincity.se/sv/product/1523/peter-thomas-roth-laser-free-resurfacer , men jag är väldigt nyfiken på denna nyhet http://skincity.se/sv/product/4539/exuviance-antiredness-calming-serum !
    min känsliga hy får tyvärr utstå en del då jag jobbar på djursjukhus (stress, torr luft…), så serum är ett måste för mig! för att stärka upp huden emellanåt kör jag en kur med denna goding http://skincity.se/sv/product/4165/babor-stop-stress-fluid .

  195. sanne skriver:

    Mitt favorit serum är sensicure ifrån synchroline. Den håller min känsliga eksem hy i toppform!

  196. Erika skriver:

    Exuviance Vespera Bionic innan läggdags är oslagbart! Fick med ett prov på nattkrämen i en beställning från er och på morgonen – WOW! Mailade lyriskt Skincity och undrade vad detta var för magiskt?! Nu går jag och lägger mig med dessa två varje kväll och har även vågat mig på att köpa det till min bästa vän. Kärlek!

    http://skincity.se/sv/product/1678/exuviance-vespera-bionic-serum-v-b-s-face-lift

  197. Evelina skriver:

    Har inget direkt favoritserum. Testat många utan att riktigt fastna för något. Däremot kommer jag ständigt tillbaka till Babors ampullkurer. De är fantastiska när man vill rensa upp i huden eller ge den en fuktboost! Och därför står givetvis årets kalender högst upp på önskelistan. Kommer se så fräsch ut på julafton 😉

  198. bea skriver:

    V.B.S från Exuviance är min nya favorit. Jag har normal till torr hy och behöver så mycket fukt det bara går. Detta serum har gjort stor framgång på min hy (i hop med ultra restorative creme är det en grym kombo om du som jag har en torrare hudtyp). Jag har även alltid haft problem med att vara småröd på kinderna och hakan är ett problem ofta, detta serum har jämnat ut hudtonen och hjälpt till att minska/ta bort det röda. Det är milt nog att lägga på mina ögonlock som svullnar upp och får utslag och eksem i temperatur- och väderomväxlingar.Ska jag boosta min hud med fukt lägger jag två pump av serumet under min favorit ansiktsmask HydraQuench från Carins. Ett fantastiskt serum helt enkelt!!

  199. Iris skriver:

    Men ååå jippi äntligen tävling! Jag deltog förra året också, men prövar lyckan igen detta år, skam den som ger sig!

    Jag är en superfood junkie, och vill verkligen därför självklart prova Algae Active Fluid!
    https://se.babor.com/products/fluids-fp/482-algae-active-fluid.html

    Alger är min bästa superfood, så näringstäta och fulla med aminosyror. I detta serum ska algens bevarande egenskaper ge fukt på djupet, rengöra och revitalisera, jaa snälla!!

  200. Elin skriver:

    Hoppas, hoppas det är min tur att vinna i år! ..Tänk att få en stunds egentid tillsammans med Babour o en skön hudvårdsrutin i den stressigaste o mörkaste månaden. Har dessutom bara hört gott om Babour o varit sugen på att testa länge. Mitt tips är DERMALOGICA ULTRASMOOTHING EYE SERUM http://skincity.se/sv/product/3725/dermalogica-ultrasmoothing-eye-serum som är ett måste varje morgon i min dagliga hudvårdsrutin. Dämpar, slätar o ”hej då” kråksparkar! Stor Kram!!

  201. Fanny skriver:

    Åh vilken bra tävling!!! mitt favoritserum hittills är transderma C som verkligen ger huden ny lyster och jämnare hudton, konsistensen gillar jag också eftersom den är lite ”oljig” och går utmärkt att massera in en stund i huden innan kräm:) Har nyss upptäckt babors rengöringsprodukter och är helt fast så deras Julkalender vore ju en dröm:)

  202. Oki Simonsson skriver:

    Jag kan ju ingenting om serum men vill gärna lära mig mer och prova. Vet inte om asiatisk hud behöver andra produkter än den västerländska och nordiska huden

  203. Amanda skriver:

    Jag tycker om exuviance vespera bionic serum – älskar att det ger mig en fin lyster och en jämnare hudton! Samtidigt är det de enda serum jag testat och är säker på att min stressade hud skulle ÄLSKA dessa ampuller 🙂 Hoppas att jag får chans att testa. Tack för en fantastisk blogg!

  204. Nathalie skriver:

    http://skincity.se/sv/product/1678/exuviance-vespera-bionic-serum-v-b-s-face-lift
    Bästa serumet! Sån fuktboost och det håller min hud jämn, smidig och ger ett fint glow till huden nu när vintern snart är här och man känner sig smått glåmig. Love it!

  205. Maria B skriver:

    Åååh vilken tävling!!! Jag älskar Jan Marinis Bioglycolic Bioclear då det gör vad starka antibiotikakurer förut gjort mot min akne = tar bort den. (Sorry, lyckas inte länka från mobilen)
    Är en sucker för både serum, jul…..och godsaker. Men då jag nu gjort slut med ”Karamellkungen och hans kusiner önskar jag mig godisar för huden i stället.
    Kraaaam

  206. Sofia Randhede skriver:

    Jag har inte provat några serum men detta skulle jag vilja testa: BABOR, INTENSIFIER ILLUMINATING (http://skincity.se/sv/product/2699/babor-intensifier-illuminating-serum) eftersom det verkar vara ett serum som ger huden lyster och det kan jag behöva efter några alltför stressiga år. Babor’s produkter har jag provat under en ansiktsbehandling och de var supersköna.

  207. Hanna skriver:

    Kombinationen med The Organic Pharmacy’s två pärlor till serum är oslagbar. Bara naturligt innehåll samt ekologiskt och dessutom 20% rabatt på Skincity just nu! Ingen är gladare än jag! Dessa serum är mina bästisar. Min hud strålar när jag använder dessa. Lyster och frisk återfuktad hud!
    http://skincity.se/sv/product/3147/the-organic-pharmacy-antioxidant-face-gel
    http://skincity.se/sv/product/3148/the-organic-pharmacy-antioxidant-face-firming-serum

  208. Anna skriver:

    Min favorit är Jan Marinis Bioglycolic bioclear lotion som håller på att göra underverk med mina röda acneärr! http://skincity.se/sv/product/1399/jan-marini-bioglycolic-bioclear-acne-treatment-lotion?nosto=best-seller-per-category

  209. Lisette Johansson skriver:

    ”CLARINS OIL LOTUS” är ett serum som jag verkligen gillar, har inte provat så många olika, men det här serumet funkar perfekt på min hy & jag känner mig alltid otroligt fräch när jag vaknar på morgonen!
    Hade inte tackat nej till till att prova alla ampuller som är med i den här kalendern, har alltid velat testa då jag alltid läser positvia saker om dom, men har tyvärr aldrig haft råd.

    Tack på förhand & tack för en otroligt bra & läsvärd blogg!

  210. Lotta Kenttämaa skriver:

    Jag tycker vi ska börja välja produkter som är snällare mot oss själva och mot naturen.
    Därför väljer jag Maria Åkerbergs Serum antirouge.
    Den passar min känsliga hud och det känns återfuktad och ser naturligt frisk ut.

  211. Julia skriver:

    Jag var så himla nyfiken på Paula’s choice så när jag testade denna: http://skincity.se/sv/product/4471/paulas-choice-resist-super-antioxidant-concentrate-serum blev jag positivt överraskad. Den var helt UNDERBAR! Jag får en riktig glow hy efter den och den rekommenderas VARMT!

  212. Linda Gorthon skriver:

    Efter att i många år inte riktigt förstått finessen med serum, är jag nu totalt ”hooked”.
    Älskar Vespera bionic serum från Exuviance
    http://skincity.se/sv/product/1678/exuviance-vespera-bionic-serum-v-b-s-face-lift

  213. Linda skriver:

    Jag gillar phytomer flash gel under dagcreme på morgonen, återfuktar suveränt för ett bra pris! Har räddat min hud nu under övergången mellan sommar och höst http://skincity.se/sv/product/3736/phytomer-hydracontinue-12h-moisturizing-flash-gel

    Under nattcreme är Maria åkerberg jojoba oil fantastisk! Olja är superskönt på huden och på natten kan man applicera generöst eftersom det inte ska på något smink ovanpå
    http://skincity.se/sv/product/2342/maria-akerberg-coldpressed-jojoba-oil

    Skulle gärna testa exuviance vespera serum nästa gång, den verkar super! http://skincity.se/sv/product/1678/exuviance-vespera-bionic-serum-v-b-s-face-lift

  214. Johanna skriver:

    Bästa serumet jag använt heter Transderma R och det hittar man här: http://skincity.se/sv/product/2285/transderma-transderma-r?nosto=best-seller-per-category.

    Ett serum helt i en klass för sig! Ger otroliga resultat på min känsliga hud och på min överläpp där jag har haft mindre pigmentfläckar. Min ibland lite ”rödmosiga” hud har blivit jämnare i hudtonen av detta serum. Mest använt den till natten men älskar också att den ger sådan lyster till dags-eller festmakeup!

  215. maria skriver:

    Jag är en rookie på hudvård men för varje dag som går och med inspiration av min nyfunna hudterapeut och hos hudspecialisten har jag börjat förstå hudvård på ett helt annat sätt och har nu påbörjat ett passionerat förhållande till crèmer serum och bra smink.
    Jag har bara provat ETT serum in my life. det är http://skincity.se/sv/product/4401/elizabeth-arden-pro-perfection-facial-serum. Det har hjälpt mig dra upp orenheter som legat under min hud en lång tid och det gör det SNABBT. jag har även märkt att orenheter och små finnar bara kan försvinna från natt till dag med detta serum, och vad jag lärt mig tror jag det har med BHA-syran att göra. yay!
    Prisvärt och BRA serum.

    Jag har nu inför vintern också kastat mig ut i hudvårdsdjungeln och efter lång mailkorrespondens och tips och råd från härliga människor på SKINCITY klickat hem ett MAGISKT FUKTSERUM från Biodroga MD. http://skincity.se/sv/product/4350/biodroga-md-skin-booster-intense-moisture-serum
    Som jag tror kommer hjälpa mig mot vinterns härliga men råa kyla.

    Är så glad att jag hittat hit! Äntligen är min hud påväg tillbaka! Kram

  216. Cecilia skriver:

    Vilken grym tävling och vad kul det vore att vinna 🙂
    Som den riktiga torrfia jag blir, speciellt nu till vintern, så borde jag definitivt bli bättre på att använda serum. Har snålat på min Exuviance Vespera Bionic Serum ett bra tag nu då studentbudgeten är alltför ansträngd för att ha plats för att köpa nytt. När jag däremot slänger på serumet så blir min hud spänstigare och fräschare samt mindre torr såklart så min rekommendation får bli Vespera från Exuviance. Håller tummarna på kalendern!! Kram

  217. Sofia E skriver:

    Ååh va jag skulle vila testa en sån!! 🙂 Och jag som inte tycker om chokladkalendrar så vore ju denna perfekt! 😀 Vilken trevlig kalender i väntan på julen! Serum är inte min starka sida…ska jag vara ärlig hade jag inte förstått vikten av ett serum innan jag hittade till skincity och din blogg! Nu klickade jag just hem denna http://skincity.se/sv/product/1399/jan-marini-bioglycolic-bioclear-acne-treatment-lotion väntar med spänning!! 🙂

  218. Ellen skriver:

    Hej! Jag har aldrig använt mig av serum tidigare men nu när jag är närmare 30 än 20 känner jag att min hud efterfrågar något mer! Gjorde ert hudtest och blev rekommenderad detta serum från exuviance http://skincity.se/sv/product/1678/exuviance-vespera-bionic-serum, så snart oktoberlönen trillat in ska det beställas och testas med spänning och förväntan! =) Kram Ellen!

  219. Jessica skriver:

    Åh, vilken underbar tävling!

    Jag har provat många serum då min hy är yttorr men lätt får finnar. Många serum som jag testat och som fortfarande står kvar halvtomma i badrumsskåpet är bra, men det finns inget som slår Exuviance Vespera – det har ALLT och lite till. För det första återfuktar det helt fantastiskt bra och all yttorrhet försvinner i ett nafs, den ger absolut inte några finnar (snarare tvärtom!), den gör min hy lagom lystrig, den är dryg och en liten mängd räcker långt,små fina linjer syns mindre, gör att porerna ser mindre ut, den absorberas snabbt in i huden och gör att jag inte behöver använda riktigt lika mycket dag/nattkräm, den har ett riktigt överkomligt pris till allt det den åstadkommer.

    Det bästa av allt är nog ändå att min foundation nu mera sitter på plats hela dagen och inte äts upp av huden som den gjorde förr innan jag började med Vespera. Jag älskar älskar älskar Vespera och är nog inne på min femte flaska och kommer nog aldrig byta serum igen.

    Håller tummarna för denna otroligt fina vinsten 🙂

  220. Anna skriver:

    Under hösten var jag väldigt yttorr i ansiktet i stort sett varje morgon tills jag för första gången testade Babours Fluid som en 7 dagars kur http://skincity.se/sv/product/2664/babor-beauty-fluids-multi-active-vitamin-fluid. Det gjorde verkligen susen. Min hy är nu i balans igen 🙂 och jag skulle gärna testa fler varianter av Babours Fluids om jag fick chansen.

    Fick även hem test på denna goding http://skincity.se/sv/product/4350/biodroga-md-skin-booster-intense-moisture-serum som jag nu beställt hem 🙂 Huden känns fantastiskt mjuk och smidig efter användning av detta serum och jag få kommentarer om att min hy ser så frisk och fräsch ut. Vilket känns härligt så här på hösten.

    Det vore kul att ge bort denna fina hudvårdskalender i julklapp till mig själv 🙂 i år eller till någon person som jag håller om och vill glädja i juletid. Hoppas på vinst!

  221. Sara skriver:

    Jag älskar verkligen Exuviance vespera serumet man får verkligen en riktig fuktboost av denna och även fin lyster på hyn. Nu är det dock det enda serumet jag haft så skulle verkligen vela prova fler kanske någon annan blir min favorit då 🙂
    http://skincity.se/sv/product/1678/exuviance-vespera-bionic-serum-v-b-s-face-lift

  222. Anna skriver:

    Hej!
    Efter att jag hade använt Paula’s Choice första gången och såg resultatet kunde jag inte fatta hur jag kunnat leva utan den! http://m.skincity.se/sv/product/4471/paulas-choice-resist-super-antioxidant-concentrate-serum
    Den är så skonsam och len mot min känsliga hy och känns fjäderlätt mot huden. Jag fyller snart 30 men får hy som när jag var 20, tack vare Paula’s Choice 🙂 Magisk produkt!

  223. Malin skriver:

    Åh, hurra!!! Tävlabörmanannarsdörman! 😉 min räddning för väderomväxlingar är utan tvekan Peter Thomas Roth OILLESS OIL! Ibland får ja torra partier i ansiktet och då är den fantastisk att sova med!! Att den har ett löjligt bra pris gjorde också att den räddade mina torra spruckna händer förra vintern!! Nästa projekt är att se vad den kan göra för risrufset på huvudet! 🙂 jag vill bada i squalan!!! 😀 tack för en fantastisk sida!!!

  224. Jenny skriver:

    Har varit noga med min hudvårdsrutin sedan jag jag var typ 20, dvs 15 härliga år (-: Men serum var en produkt jag egentligen inte använt då jag tycket det var dyra droppar för ett litet resultat. Det var dock innan jag prövade transdermas serum!! Både C och M är mina favoriter men den jag nu inte kan leva utan är M! Och här kan vi prata dyra droppar (-: Men de är värda varenda krona!!! http://skincity.se/sv/product/2284/transderma-transderma-m?nosto=best-seller-per-category

  225. Pia skriver:

    Vill du ha en absolut bedårande produkt så måste du bara prova denna! Fullkomligt älskar den! Ger mig lyster, fukt och ja, jag vet inte vad! Min trötta hösthud vaknar i alla fall till liv! http://skincity.se/sv/product/1678/exuviance-vespera-bionic-serum-v-b-s-face-lift

  226. Alexandra skriver:

    Först ett stort tack för en passionerad blogg och hudvårdsbutik. Jag är en hängiven användare av Transderma A och C som jag tycker stärker huden och ger en härlig lyster. Sedan vill jag tipsa om ett nytt märke som jag hoppas att du tar in i sortimentet snart Annica! Jag är helt såld på Ila Face oil for glowing radiance. En helt underbar ansiktsolja som doftar underbart men framförallt ger fantastisk lyster och fukt. Man kan köpa den på http://www.net-a-porter.com. Ila har också en kroppsolja med fokus på energi och lyster och denna är jag nu smått beroende av efter duschen på morgonen. Om du inte testat dessa så vill jag verkligen rekommendera märket som jag tycker prickar alla rätt på respektive produkt!

  227. Elin S skriver:

    Åååååh vad jag suktar efter denna kalender!
    Mitt bästa serum får bli Transderma M (tätt följd av Vespera från Exuviance). Men Transderma är bara SÅ BRA, ger så mkt fukt och att ha det under min favvomask Dragon’s blood hyaluronic mask från Rodial kan det inte bli mkt bättre. Gör underverk för en torr hösthud!

  228. Eva S. skriver:

    Detta har gjort underverk med min torra hy med tendens till eksem:
    http://skincity.se/sv/product/1292/dermalogica-gentle-soothing-booster
    Ha en jättefin helg alla!

  229. Sanna L skriver:

    Hej,
    Vilken rolig tävling!
    Jag ska vara helt ärlig, jag älskar hudvård och alla dessa produkter på marknaden men är eller har varit lite för snål att köpa på mig hela serier med ögonkräm, serum, masker mm. Jag har dock alltid kört med rengöring och dagkräm från dermalogica som jag fastnat för. Och idag kom mitt första serum som jag beställt, även den från dermalogica ultracalming serum concentrate ( http://skincity.se/sv/product/1323/dermalogica-ultracalming-serum-concentrate)
    Nu håller jag tummarna för att jag fastnar för även denna produkt

  230. Sofia skriver:

    Favoriten är helt klart Skin Renewal Booster från Dermalogica http://skincity.se/sv/product/1294/dermalogica-skin-renewal-booster passar min blandhy perfekt! Jag fick ge det lite tid men skam den som ger sig. Jag har haft i tanken länge att prova Babors serum och det här vore ju ett ypperligt tillfälle att hitta nya favoriter!

  231. Caroline skriver:

    Min stora kärlek är detta serum från Exuviance http://m.skincity.se/sv/product/1678/exuviance-vespera-bionic-serum-v-b-s-face-lift
    Jag har alltid haft en stram och torr hy. Att komma ut ur duschen kändes som att doppa huvudet i en snödriva. Stel hy som stramade och sved. Efter briljanta råd från Skincitys fenomenala hudvårdsänglar flaxade detta serum hem till mig och är min absoluta bästis! Well hello miracle! Jag vågar påstå att min hy har mer lyster, känns slät och frisk och ja.. Jag ser garanterat resultat!! Köp det! Makes me feel AMAZING!
    Kram

  232. Linnea skriver:

    Mitt favoritserum är är Transderma A, http://skincity.se/sv/product/1424/transderma-transderma-a?nosto=browsing-history. Egentligen hade jag önskat att jag inte var så kär i just det serumet för det är extremt dyradyra droppar. Och serum är ju dyra redan som det är :). Men det ger mig ett glow, gör huden klarare och mjukare, på ett sätt som helt enkelt är bäst. Jag gillar också att det har så få ingredienser, jag inbillar mig i alla fall att det är bättre än t.ex. parfym som finns i många produkter.

  233. Emma skriver:

    Mitt favoritserum är Jan Marinis Bioglycolic Bioclear Face Lotion http://skincity.se/sv/product/1399/jan-marini-bioglycolic-bioclear-acne-treatment-lotion
    Kör hela ansiktsrutinen med Sensai by Kanebo annars.
    Har haft mycket problem med acne och har fullt med gamla acneärr kvar. Har gått igenom olika antibiotikakurer. Receptbelagda krämer har hudläkare skrivit ut till mig men ingen av dem har hjälp alls. Fick tipset att prova detta från Jan Marini och jag märkte skillnad i hyn efter bara ett par dagar. Helt fantastiskt! Trodde inte det var sant! Är glad att jag kan använda detta serum och att inte behöva byta ut till enbart Jan Marinis produkter eftersom jag är in love with Kanebo!

  234. Sanna wiberg skriver:

    Mitt favvo serum är detta http://m.skincity.se/sv/product/1294/dermalogica-skin-renewal-booster man känner sig så otroligt fräsch efter att ha använt det. Dessutom ser jag stor skillnad på min hud efter att ha använt mina dermalogica ett tag nu! Super!

  235. Kim skriver:

    Jan Marinis Bioglycolic är ett under för min aknehy. Fast har jag gott om tid brukar jag alltid badda huden med någon av Paulas Choices Toners före JM. PC Toners fungerar som serum för mig fast med en textur som enklast beskrivs med det engelska ordet liquid. Kraftfull kombination!

    Vill gärna testa Transderma R & M samt PTR Laser-Free. Hoppas tomten läser hudspecialisten.se!

  236. Anna skriver:

    http://m.skincity.se/sv/product/1411/jan-marini-c-estaTM-face-serum

    Gjorde hudtest hos er och blev rekommenderad denna från jan marini!!! Jag älskar den! Har haft mycket problem med min hy… Men denna gör underverk

  237. maggan skriver:

    Detta serum är helt underbart. http://skincity.se/sv/product/654/akademikliniken-pure-lift-serum

    Används både morgon och kväll här. Huden känns och blir så len och återfuktad.

  238. Peter skriver:

    serum antirouge MÅ….perfekt när man har en superkänslig hud!!

  239. Sanna skriver:

    Hej,
    Jag ska villigt erkänna att jag aldrig använt serum tidigare, har alltid intresserat mig av hudvård men aldrig velat lägga mycket pengar på det just för att jag varit osäker på om det verkligen funkar och ger mig resultaten jag vill. Jag har alltid haft bra rengöring och kräm från dermalogica och faktiskt idag fick jag hem mitt första serum, ultracalming serum concentrate. Ska bli så spännande att se resultatet. För nu satsar jag all in på att få bra fungerande produkter i mitt badrumsskåp 🙂

  240. Emma skriver:

    För ett par dagar sen hade jag sagt Vespera Bionic serum från Exuviance (http://skincity.se/sv/product/1678/exuviance-vespera-bionic-serum-v-b-s-face-lift?nosto=best-seller-per-category), som har trollat bort kråksparkarna helt och hållet! Men efter att ha provat Babors Active Vitamin Fluid är jag heeelt såld. Har varit så fnasig i ansiktet sedan hösten börjat, och har inte lyckats få bort det. EN ampull senare och det är redan SÅ mycket bättre. Wow säger jag bara! (http://skincity.se/sv/product/2664/babor-beauty-fluids-multi-active-vitamin-fluid?nosto=best-seller-per-category)
    Om kalendern är lika bra så är det ju världens bästa julklapp 😀

  241. Helen Söderström skriver:

    Mitt favoritserum kommer från exuviance. Vespa serum från min hy att kännas återfuktad samt att jag från en fin glow i huden.Nu när jag fått veta att jag håller på att bli utbränd skulle jag vilja testa ampullen mot stress då min hy blivit sämre.

  242. Sara skriver:

    Hej! Jag läser din blogg och följer Skincity på Instsgram. Tack för alla goda tips!
    Jag har dock en undran: jag vill hitta en hudterapeut i Sthlm området som utgår från Min hud och behov, inte bara utifrån de varumärken just den salongen erbjuder. Har provat en mängd ställen men de har sällan fler än två varumärken och det är inte alltid de passar mig.
    Har ni tips på ställen jag ska kontakta?! Tack på förhand!

    • annica skriver:

      Hej Sara,
      Roligt att du följer oss!!! Jag har ingen på rak arm. Googla för att se vad du får upp. De flesta har som du säger ett par märken, men det behöver inte vara någon nackdel heller. Kika in på någon salong och prata först, man behöver ju inte köpa eller boka tid om man inte vill. Eller så testar du vårt hudtest på Skincity, vi kan välja ett märke åt dig som vi anser passar bäst för just din hud: http://skincity.se/sv/skintest
      kram Annica

  243. Tina skriver:

    Mitt favoritserum är Submersive serum Paradoxe (http://skincity.se/sv/product/4101/beaute-pacifique-submersive-serum-paradoxe?nosto=best-seller-per-category) från Beaute Pacifique! Såååå fin flaska och fungerade super på mina små pigmentfläckar plus att huden fick väldigt fin lyster. Älskar produkter som är lika grymma i ansiktet som de är som prydnad i badrumsskåpet 🙂

    Vore skoj att testa dessa fluids då jag korkat nog inte testat det förut, blev så himla sugen när du visade Babors multivitaminfluids i nyhetsmorgon 🙂

  244. Khadra skriver:

    Mitt go-to serum är helt klart Dermalogica skin hydrating booster! Är man en torris som jag är SHB http://m.skincity.se/sv/product/1291/dermalogica-skin-hydrating-booster under en fuktmask från Rodial http://m.skincity.se/sv/product/2170/rodial-dragons-blood-hyaluronic-mask eller Dermalogica http://m.skincity.se/sv/product/1295/dermalogica-skin-hydrating-masque den perfekta fuktboosten. Denna kombo är ju dessutom PERFEKT nu när kylan och höstrusket dragit igång på riktigt. 🙂

  245. Anna skriver:

    Åh vilken dröm det skulle var att vinna denna!
    Mitt favorit serum är utan tvekan Transderma M & C. Helt magiska, huden blir mjuk, lugn och bara helt fantastisk.
    Kostar lite mer men är verkligen värd sitt pris, riktig askunge-känsla på detta serum.

  246. Linda skriver:

    Mitt absoluta favoritserum är Exuviance Vespera bionic serum !

    http://skincity.se/sv/product/1678/exuviance-vespera-bionic-serum

    Jag har en väldigt känslig hud med mild rosacea, vuxenacne och en del stora porer. Huden är dessutom ofta yttorr. Detta serum har VERKLIGEN hjälpt mig att få ordning på min hud!

    Av nästan allt jag provat så får jag antingen en allergisk reaktion eller finnar och små plitor men denna är verkligen super!

    Den återfuktar på djupet och ”plumpar” upp huden utan att täppa igen porerna.

    Sen jag började använda detta serum har jag blivit av med yttorrheten, porerna är mindre och nästan osynliga , huden är lugnare , rodnaden har minskat avsevärt och hudstrukturen är mycket slätare.

    Jag rekommenderar starkt detta serum för er med känslig hud!

  247. Ulrica skriver:

    Mitt favoritserum är Jan Marini c-esta face serum http://skincity.se/sv/product/1411/jan-marini-c-estaTM-face-serum
    Lätt och behaglig konsistens, enkel att applicera, underbar doft och levererar instant glow till en höstglåmig hud! Adderad bonus är jämnare hudton över tid, trollar bort sommarens bruna fläckar och ger en ordentlig fuktboost.

  248. Sandra skriver:

    http://m.skincity.se/sv/product/4478/paulas-choice-resist-intensive-wrinkle-repair-retinol-serum

    Älskar denna från paulas choice! Tycker min acne blivit bättre och min hy är mycket jämnare än tidigare. En toppenprodukt till ett rimligt pris! <3

  249. Anneli Jonsson skriver:

    Hej!

    Vilken underbar tävling. Mitt favoritserum är Vespera Bionic serum från Exuviance. (http://skincity.se/sv/product/1678/exuviance-vespera-bionic-serum-v-b-s-face-lift).
    Jag är så glad att jag börjat fokusera på min hy. Jag har alltid lagt mest pengar på håret och köpt billiga krämer. Herregud så knasigt tänkt, håret växer ju ut men du får ju inte precis nytt skinn. Är också väldigt glad att jag hittat till dig och Skincity, ni inspirerar otroligt mycket med alla tips och idéer! Tack.

    Må så gott! Varma hälsningar Anneli

  250. Linn skriver:

    Bästa serumet ever http://skincity.se/sv/product/1411/jan-marini-c-estaTM-face-serum. Aldrig haft problemhud förut, fyllde 30 år och ngt hände, jag fick hud som en finnig tonåring. Gjorde ert hudtest och har använt Jan Marinis produkter från er sedan dess. Trodde inte att det var möjligt, har börjat få tillbaka min babyhud som jag tidigare varit så stolt över.

  251. Caroline Svensson skriver:

    Jag har väldigt känslig hud och testat olika produkter,efter tips och råd! Har dock hittat min favorit,dermalogica ultra calming Serum! Den är lätt och skön på huden,dämpar rodnad,gör huden lugn och fuktar ordentligt! Jag älskar den, efter att jag började med serum är det en produkt jag numera skulle känna mig naken utan!

  252. Petra skriver:

    Jag använder mig utav http://skincity.se/sv/product/2664/babor-beauty-fluids-multi-active-vitamin-fluid och var ärligt talat lite skeptisk till detta innan jag testade, men tänkte ”vad har jag att förlora?” Idag är jag himla glad att jag faktiskt testade, min hy strålar, den känns mer harmonisk och alla torra partier jag hade innan är som bortblåsta. Jag har en känslig hy och reagerar ofta med att få små blemmor eller rentutav eksem, det här serumet har jag dock inte reagerat alls på, jag har fått en ny favoritprodukt!

  253. Susanne skriver:

    Mitt absoluta favvoserum är Dermalogica
    Overnight Repair Serum. Riktigt härlig olja som bara smälter in i huden. Kan verkligen rekommenderas 🙂

    http://skincity.se/sv/product/1769/dermalogica-overnight-repair-serum

  254. Sofie skriver:

    Åh vilken vinst! 🙂
    Mitt absoluta favorit serum är detta från Peter Thomas Roth: http://skincity.se/sv/product/1523/peter-thomas-roth-laser-free-resurfacer har provat ALLT men detta lugnar, återfuktar, jämnar ut, tar bort rodnaden från ärr och förminskar porerna. I love it! <3
    Kram Sofie

  255. Annika Palm skriver:

    Mitt favoritserum är definitivt Transderma C cerumet http://skincity.se/sv/product/1425/transderma-transderma-c?nosto=best-seller-per-category
    Den blir verkligen ett med huden så fort den kommer i kontakt med den sen jämnar det ut och ger min hy en fantastisk lyster! Den må vara något dyr men den är dryg och värd varenda krona!

  256. Christina skriver:

    Vilken drömvinst!
    Mitt favoritserum är underbara Transderma R (http://skincity.se/sv/product/2285/transderma-transderma-r). Rena rama askunge-effekten på mig, huden blir lugn, mjuk och jämnare i tonen på ett kick. Om jag applicerar serumet på kvällen så ser jag effekten hela dagen efter utan att applicera ytterligare på morgonen. Jag reagerar ofta på nya produkter men det här serumet har min hud älskat från dag 1!

  257. Nicole skriver:

    Åh vilken rolig tävling! Först bjuder Skincity på en otrolig rosa goodiebag och som grädde på moset får vi dessutom denna tävling, ni skämmer bort oss 😉

    Jag har 2 favoritserum som jag måste tipsa om beroende på hudens tillstånd. Dessa funkar verkligen!

    Min favorit för torr höst- och vinterhud är Dermalogicas Skin Hydrating Booster. Den är dryg och endast ett fåtal droppar återfuktar huden på djupet och ger den ett fint GLOW! Aldrig mera yttorr hud. http://skincity.se/sv/product/1291/dermalogica-skin-hydrating-booster

    Mitt andra favoritserum är MD Formulations Continous Renewal Serum som tyvärr ska utgå men som är till superpris hos er på SC just nu (50 % rabatt!). Den tar bort gamla hudceller och tar fram en mjuk, babylen hy som ser FRISK ut! Tycker att alla ska köpa på sig en flaska innan den utgår! Väldigt prisvärd och den gör under för huden!
    http://skincity.se/sv/product/1165/md-formulations-continuous-renewal-serum

    Hoppas någon av er läsare får vägledning av dessa tips – dessa två är verkligen super!

    Kram och tack för alla roliga erbjudanden som vi SC-fans får ta del av 😉

  258. Sannie skriver:

    Gud vad kul tävling. Hoppas man vinner för det var många år sen man hade en julkalender att öppna 🙂

    Min favorit serum är från märket Exuviance. Den heter Vesoera bionic serum. Min hud älskar detta serumet. För ett år sen så använde jag inget alls till mitt ansikte och det var inget liv i huden. Men sen fick jag tips av en vännina att jag skulle testa denna för hon tyckte att min hy såg tråkig ut och behövde lyster. Var ganska skeptisk i början men den gjorde underverk. Rekommenderar alla denna 🙂 http://skincity.se/sv/product/1678/exuviance-vespera-bionic-serum-v-b-s-face-lift

    EXUVIANCE
    VESPERA BIONIC SERUM

  259. Anna skriver:

    Mitt tips är som många andra Vespera Bionic serum från Exuviance. Det krävs väldigt lite för att få huden återfuktad på djupet! Lystern ingår dessutom! Fantastiskt bra serum som blir hudens favorit! Jag känner mig så snygg tack vare serumet!
    http://skincity.se/sv/product/1678/exuviance-vespera-bionic-serum-v-b-s-face-lift

  260. Johanna T skriver:

    Hej alla!
    Åh jag får pirr i magen av den här tävlingen! Fick beundra kalendern på avstånd förra året…men blev ändå hudis-lycklig bara av tanken på vilka stordåd den måste ha gjort hos dom som kunde gå loss på den!

    Mitt favoritserum, det som verkligen har varit som ett trolleri, är Murads Complete Reform serum som tillhör Age Reform-serien! Har provat många otroligt fina o bra serum med goda resultat, men detta från Murad är verkligen i särklass när det kommer till att se resultat snabbt! Och då menar jag på direkten! Hudstrukturen blir alldeles jämn, lystern kommer som ett brev på posten, och man märker av en ökad fasthet! Innehåller bland annat glykolsyra som kan pirra pyttelite först, och man fattar att här sker mirakel!

    Skulle vilja länka till produkten men tydligen är jag inget tekniskt ess 😉 däremot vet jag när ett serum funkar 🙂 så gå in på skincity.se klicka vidare till Murad och voila’ där finns serumet!
    Ps. I just detta nu är det dessutom 20 % på alls serum från Murad! Så haffa godingen vettja! Kram och en god jul i ett väldans förskott önskar jag alla

  261. Saga skriver:

    Hej igen Annika 🙂 tänkte bara om du hunnit kolla upp någon hudsalong som jag kan gå till, är verkligen desperat 🙂 Med vänlig hälsning, saga

  262. Chrisse skriver:

    Bästa serumet för mig är Beauté Pacifiques serum http://skincity.se/sv/product/4101/beaute-pacifique-submersive-serum-paradoxe. Huden blir härligt återfuktad och får en grym lyster. En klar favorit helt enkelt!

  263. Therese Lindblom skriver:

    Älskar Serum antirouge från Maria Åkerberg.
    Min hy är väldigt känslig men denna älskar verkligen min hy,den lugnar och återfuktar superbra,och jag har blivit mycket mindre röd efter att jag började använda denna,och jag har inte fått nått acne utbrott! Dryg är den oxå 🙂

    Skulle jag vinna denna underbara kalender så skulle min söta mamma få den,hon tar alltid hand om alla andra framför henne själv,så hon skulle behöva skämmas bort,och vad kan vara mer lyxigt än denna? <3

  264. elin skriver:

    Vilken fantastisk julkalender! Jag har haft svårt att släppa vår hemgjorda chokladkalender, men skulle jag få chansen att välja denna kalender istället så skulle jag släppa traditionen med chokladkalendern utan att blinka. Min hud skulle älska mig (eller snarare dig 🙂 – om jag vinner). Vintertorr hud har jag alltid haft, men hoppas nu att förra vintern var den sista!

    Mitt favoritserum är utan tvekan Exuviance’s Vespera http://skincity.se/sv/product/1678/exuviance-vespera-bionic-serum-v-b-s-face-lift Serien kommer inte till sin rätt utan detta serum. Lystern man får är det bästa med Vesperan!

    Kram

  265. Kattis skriver:

    Jag är såå GRÅ! Som en novemberdag, typ gråbeige!
    Serum och booster borde bli mitt nya kall! Har prövat med Dermalogica Skin Renewal Booster och Babor
    Triple Booster Fluid. Men just nu är allt slut! Och jag går in i grådasketräsket med stomsteg. Måste hitta mig en rutin! Lucköppning vore ju ultimat för en slarver som jag! 🙂

  266. Mona skriver:

    Efter att ha testat snart allt som går att ha på huden så fick jag fin hjälp av proffsen på Skincity att hitta något bra som fungerar till min känsliga blandhy. Kinderna brukar se ut som två stoppljus från hösten till våren. Använder nu det bästa av bästa Transderma M och det nya underbara serumet från Exuviance Antirednes calming serum. Ledsen att jag inte kan länka dessa men de finns såklart att köpa på Skincity!!!!

  267. Paula skriver:

    Mitt absoluta favoritserum är Exuviance Vespera Bionic Serum, som ger huden lyster och spänst! http://m.skincity.se/sv/search/searchbytext?key=Vespera

  268. Hildes Closet skriver:

    Här kommer några favoriter från serumknarkaren 🙂 Jag gillar min hy bäst när jag kör fuktserum på natten. Just nu är det detta jag använder: http://skincity.se/sv/product/4350/biodroga-md-skin-booster-intense-moisture-serum?nosto=best-seller-per-category Jag gillar det mycket då det plumpar bra tillsammans med punktbehandlaren: http://skincity.se/sv/product/4378/biodroga-md-skin-booster-hyaluron-concentrate

    På dagtid använder jag punktbehandlaren igen: http://skincity.se/sv/product/4378/biodroga-md-skin-booster-hyaluron-concentrate tillsammans med något serum som jobbar anti-age och helst ger ett omedelbart lyft som detta som jag använder just nu: http://skincity.se/sv/product/2165/rodial-dragons-blood-sculpting-gel
    Kram Hilde

  269. Martina skriver:

    Hej! Efter Exuviance och Rodial har jag insett vilken värld som väntar min hy. Jag är intresserad att vårda min hy till den allra bästa och speciellt serum känns som ett måste efter rengöring 🙂 Kalendern vore riktigt rolig att få testa. Hälsningar Martina

  270. Charlotte skriver:

    Detta underbara serum från Exuviance i en grön liten flaska,
    Gör att min hy ej längre är grå och trist som aska.
    Att massera in en droppe i ansiktet morgon och kväll,
    Gör att min hy blir som en blänkande smällkaramell.
    Mot hudens förtidiga åldrande den troget kämpar,
    Och torr hy den denna årstid hjälper mig att bekämpa.
    Favoriten alla kategorier i mitt badrumsskåp,
    Gör att min hy känner sig som ett riktigt vrålåk.
    Har du inte provat denna magi så gör det idag,
    Du kommer bli lika överraskad och glad som jag! 🙂
    http://m.skincity.se/sv/product/1678/exuviance-vespera-bionic-serum-v-b-s-face-lift

  271. Hanna skriver:

    Jag är en riktig torris och min hud ser alltid grå, livlös och fnasig ut på vintern. Men så fick jag tipset här på bloggen om Transderma M och sedan dess är min tråkiga vinterhy som bortblåst. Det var kärlek vid första ögonkastet! http://skincity.se/sv/product/2284/transderma-transderma-m

  272. Kimberley skriver:

    Efter att ha testat allt och lite till så tipsade skincity tjejerna om ett serum från biodroga. Slog till och allt vad yttorr och plitor heter försvann över en natt. Mjuk och återfuktad som en bevisrumpa:) http://m.skincity.se/sv/product/4350/biodroga-md-skin-booster-intense-moisture-serum

  273. Christina skriver:

    Hej!
    Vilken fantastisk tävling! Detta är mitt favoritserum: http://skincity.se/sv/product/1411/jan-marini-c-estaTM-face-serum
    Med hjälp av Skincitys underbara medarbetare fick jag hjälp genom en hudanalys på nätet och svaret blev: Jan Marini. Sedan dess är jag hooked på vad dessa produkter kan göra för huden. C-Esta Face Serum är verkligen en av favoriterna i serien! Det doftar gott, är drygt, ger verkligen resultat i form av len, slät hud med ett härligt ”glow”. Jag kan varmt rekommendera detta serum!
    Nu håller jag tummarna för att vinna!
    Ha en härlig dag!
    Vänligen // Christina Wernehag.

  274. Josefine skriver:

    Estee Lauder Advanced night repair är min, och många andras, stora favorit. Jag har testat mängder av serum men vill aldrig vara utan denna. Den är dyr, men gör verkligen underverk med min hud.

    http://www.esteelauder.com/product/681/26959/Product-Catalog/Skincare/Advanced-Night-Repair/Synchronized-Recovery-Complex-II

  275. P.K skriver:

    Jag är en serum junkie, så jag har testat ett par stycken 😉
    Drottningen av alla serum är Transderma R: http://skincity.se/sv/product/2285/transderma-transderma-r?nosto=best-seller-per-category

    En goding väl värd sitt pris! Jag tycker alla fina tjejer därute ska unna sig en god hudvårdsrutin.
    Kram!

  276. Louise skriver:

    Hej alla glada!

    För drygt ett år sedan hade jag pluggat färdigt och börjat jobba heltid, detta innebar att sitta framför datorn 8h om dagen i torr kontorsluft. Så min hud hamnade i obalans, dessutom fick jag efter att påbörjat en bakning av en kolatårta fått sprutande het kolasås i ansiktet och därefter då brännskador. Så när det hade läkt ordenligt påbörjade jag försiktigt med vanliga ansiktsprodukter igen.
    Mitt absoluta bästa serumtips är följande: http://skincity.se/sv/product/1523/peter-thomas-roth-laser-free-resurfacer?nosto=best-seller-per-category
    Denna hjälper till med att reparera, återställa och att återskapa överexponerad hud. Den har hjälpt min hud med att förminska möjligheten till ärr. Det tackar jag Skincity för! 🙂

  277. Anneli skriver:

    Men åh va kul!! Mitt bästa serum för mitt ansikte efter all testande fram och tillbaka så är det Dermalogica UltraCalming Serum Concentrate som passar bäst. Jag är super duper torr i hyn och har lätt att få torra fläckar i ansiktet men med det serumet så håller sig min hy lugn och återfuktad. Däremot så har jag Babor i resterande produkter och det skulle va såå kul att få prova denna. 🙂

  278. Vivi skriver:

    Jag har länge misströstat över min hud som jag upplevt bara blir gråare, tråkigare och slappare för varje dag. Hade dock varken geist, plånbok eller fantasi att göra något åt det och harvade på med mina budgetprodukter.

    I somras hörde jag Hannah Widell tipsa om Skincity som en perfekt hudpartner i sin podcast och gick in och gjorde hudtestet. ”Nu eller aldrig” tänkte jag och beställde genast de fem produkterna som jag blev rekommenderad- alla från Exuviance.

    Nu har jag använt produkterna i drygt en månad och VILKET resultat. Hösten brukar normalt sett vara min ”downperiod” med mycket finnar och ojämnheter. Nu känns huden mycket fräschare och med mer lyster.
    Jag har aldrig trott på mirakelkurer, men undrar om jag inte har ändrat mig. Själva serumet, som är collagen triple boost serum http://skincity.se/sv/product/1705/exuviance-collagen-triple-boost-serum?nosto=cross-selling , ger huden som ett ”lyft”. Den känns märkbart fastare och fräschare.

    Visst är den här hudvården dyrare än min tidigare, men med det resultatet skulle jag göra om det alla dagar i veckan. Dessutom är produkterna väldigt dryga, så egentligen tror jag inte att det kostar så mycket mer.

  279. Mari skriver:

    Mitt nya favoritserum är Paulas choice super antioxidant concentrate serum: http://skincity.se/sv/product/4471/paulas-choice-resist-super-antioxidant-concentrate-serum
    Helt uuuuunderbart!!!! Huden bara strålar när man använder detta och det är en perfekt make up bas. Efter 12 timmars arbetsdag ser man lika fräsch och återfuktad ut på kvällen. Kärlek vid första appliceringen:)

  280. Erica Hanser skriver:

    Efter att ha använt Darphin och Decleor i många herrans år har jag för några år sedan gått över till Excuviance. Ä L S K A R. I våras köpte jag mitt första serum därifrån, Vespera Bionic, vilket visade sig vara ett vansinnigt bra köp! Min hy känns ordentligt återfuktad och är perfekt för mig som står hela dagen framför en dator, i konstgjord kontorsluft. Serum är min lilla lyx som ger den där extra boosten, hudvårdsnörden i mig älskar att lägga på det morgon och kväll!

    Testa, du kommer inte att bli besviken: http://skincity.se/sv/product/1678/exuviance-vespera-bionic-serum-v-b-s-face-lift

  281. Hanna H skriver:

    Jag älskar att använda serum och min klara favorit är Vespera som kommer från Exuviance, jag har fått en helt annan lyster och upplever inte samma torrhet sen jag började med denna.

    http://skincity.se/sv/product/1678/exuviance-vespera-bionic-serum-v-b-s-face-lift

  282. Åh wow, måste helt enkelt vara med. Vilken dröm det vore att vinna den här hudvårdskalendern. Mitt favoritserum är Elizabeth Arden PRO Age Defying Serum, för att den passar perfekt för min mogna hy, min hud känns mer spänstig, får mer lyster och ser så mycket fräschare ut. Jag kan nästan känna hur den jobbar med min hud, och när jag mår bra så ser jag bra ut.

  283. Rebecka skriver:

    Mitt favoritserum är från Exuviance, Vespera serumet! Min hy får verkligen en fruktboost och jag behöver inte använda lika mycket dag/nattkräm. Jag upplever verkligen att min hy mår bättre av detta serum än bara kräm! http://skincity.se/sv/product/1678/exuviance-vespera-bionic-serum-v-b-s-face-lift

  284. Johanna skriver:

    Jag tycker om Exuviance Vespera Bionic Serum. http://skincity.se/sv/product/1678/exuviance-vespera-bionic-serum-v-b-s-face-lift
    Det ger fukt, reducerar mina pigmentfläckar samt linjer och ger så fin lyster. Huden känns mjuk och fin. Jag ser piggare ut.

  285. Maria skriver:

    Med höstens intåg blev min hy otroligt yttorr, fuktfattig och rynkig.

    Förra veckan anlände mitt paket från Skincity med 7 stycken Babor ampuller med syfte att fuktboosta huden. Det fungerade fantastiskt bra, och nu är huden normal igen!

    Det vore fantastiskt att få tillfälle att testa fler av deras olika ampuller med olika syften.

  286. Anki skriver:

    Det här platsar väl inte riktigt här, men jag älskar estelle&thilds rose otto serum. Som jag inte vet om man kan köpa längre, http://www.apotea.se/estelle-och-thild-facial-serum-rose-otto-30-ml
    Gillade inte doften först, men vande mej så pass att jag kärade ner mej helt. Återfuktar min hud och gör den babymjuk.
    Varför jag älskar det: det är det enda serum jag prövat, skulle behöva vidga mej där till vintern, då jag säkert behöver det som bäst.

  287. Lisa skriver:

    Jag fullkomligt älskar Dermalogicas Skin Hydrating Booster!! Att badda på den efter Daily Microfoliant är oslagbart. Fukt, fukt och åter fukt! Huden blir som ny 🙂 Jag vågar till och med påstå att mina små fina linjer trollas bort med denna älskling. Love it! 🙂

  288. Liselotte Wallin skriver:

    Älskar MURAD AGE REFORM PERFECTING SERUM

    http://skincity.se/sv/product/1454/murad-age-reform-perfecting-serum

    Man märker hur linjerna försvinner!!