BB, CC, DD- creams på Nyhetsmorgon!

  • | Annica

nyhetsmorgon

Hej sötnosar!
Håller på preppar för morgondagen då jag ska reda ut begreppen om detta med BB, CC och DD creams på nyhetsmorgon.. eller varför liksom inte bara en vanlig foundation? Vad är det för fel på det nu då?

Så slå på TV4, klockslag ej klart men följ mig på  instagram så meddelar jag det senare idag!

11 annica forsgren skincity.se

Vill du lämna en kommentar?

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

17 svar till “BB, CC, DD- creams på Nyhetsmorgon!”

  • (17) Kommentarer
  • Visa alla kommentarer
  1. Sabina skriver:

    Hej här med =)
    Undrar samma med decleors DD kräm som med PTR:s CC kräm, ,är den ok att ha runt/intill ögonen?
    Kram Sabina

  2. maria skriver:

    hej! Jag känner mig jättedum som missade början i texten hos den andra bloggen. skulle läst ordentligt:( så pinsamt. Hoppas jag inte såra dig på något vis, kram!

    • annica skriver:

      Hej Maria!
      Men herreguuuud så ska du inte känna!!!! Jag gillar när man poängterar och ifrågasätter saker. Det var inte min mening om du uppfattade det så. Jag ville bara tydligt förklara mig : ) Det är jättekul att du följer bloggen Maria, fortsätt gärna!

      kram Annica

  3. Jassy skriver:

    Såg dig på tv, du var så duktig!

    Jag var inne på din butik skincity.se och kollade efter Priori Cellular Recovery serum eftersom jag har fått röda ärr på kinderna efter finnar/acne men den verkar inte finnas längre. Finns det något annat serum som är lika bra eller bättre mot röda ärr? Jag använder exuviance hudvårdsserie och även vespera serumet från serien men tänkte variera med denna från priori ett tag för att få bukt med ärren.

  4. Mari skriver:

    Hej bästa Annika!
    Tänkte beställa Glo minerals concealer under eyes, men vilken färg??? Jag använder Bare minerals som foundation i färgen ”Fairly light” och ibland PTR CC-cream i ”light”.
    Har kollat på ”Natural” men är rädd att den är för mörk!
    Hjälp!
    Kram Mari

    • annica skriver:

      Hej Mari!
      Har kollat upp passande nyans till dig och jag röstar för beige som är ljus. Natural blir nog lite för mörk, fairly light är trots allt en ljus nyans. Hoppas att du gillar den!!

      kram Annica

      • Mari skriver:

        Tusen tack för att du tar dig tid att svara alla oss!! Det är guld värt!!!
        Kram Mari

        • annica skriver:

          Hej Mari,
          Vad gullig du är!!! Hudvården är min passion så det skulle vara svårt att inte tillåta mig själv att svara. kommentarer och frågor är lite meningen med en blogg tycker jag. Trist om ingen frågade eller hade åsikter om det man skrev. Du är också GULD värd!

          kram Annica

  5. Maria skriver:

    okej, antingen har någon kopierat det du skrivit om EA pro eller så har ni alla som lanserat ea pro fått en färdig text att recensera med??
    hos denna blogg står det Exakt så som det står här. http://villastadenshudvard.blogspot.se/2014/09/elisabeth-arden-pro.html
    vet du nåt om detta, eller kan du förklara? Känns ju inte riktigt genuint om alla fått samma sak att skriva? och att både sitter ”med masken i skrivande stund” känns ju inte som att det faktiskt vart så?
    Svara

    • annica skriver:

      Hej Maria!
      Det stämmer att det är min text som jag skrivit. Skriver alltid mina egna eller så refererar jag till den som ev skulle ha skrivit den. I inledningen till Villastadens inlägg så har även de angivit att de refererat helt och hållet till min blogg. De skriver så här:
      Annica Forsgren som är hudterapeut och driver bloggen Hudspecialisten har skrivit en MYCKET bra presentation av Elizabeth Arden PRO. Så jag kopierar texten rakt av och här kommer den:

      Så allt är i sin ordning : ) Har aldrig varit med om att någon leverantör skulle förse en med färdiga recensioner, det skulle jag dissa direkt.

      kram Annica

    • Sofia skriver:

      Det står ju faktiskt i början att texten är kopierad rakt av Annica från bloggen hudspecialisten!

  6. Nicka skriver:

    Hej har väldigt torr hy på benen armar sticker kliar då och då vad är bäst? Vika produkter rekommenderar du dusch och lotion?