Naglar..

  • | Annica

nagellack

Jag går och gör gelé naglar var 3:e vecka typ på en salong. Det passar mig så bra för mina naglar är och har alltid varit kort å gott fula.. Har alltid  skämts för mina naglar.. även om jag fixat dem för de  är bara inte snygga. Platta, breda och super mjuka så de bara går av heeela hela tiden. Jag tröttnade på att kämpa, varje dag med att fixa dem och gör nu istället sen något år tillbaka gelenaglar, mkt korta sådana dock då jag trivs bäst med det. Jag vill alltid ha dem så korta som bara e möjligt. De växer ju rätt mkt på 3 veckor ändå.  Så nu när jag gjort det har jag fått tillbaka glädjen att experimentera med nagellack å sånt som jag inte orkade fixa med när naglarna bara gick av stup i ett.

Dan innan julafton pysslade jag lite och gjorde två nude naglar med lite tvist.

nagelack

nagellack

Röda toppar  firrade jag med plåster tejp 🙂

IMG_3679

nailpolish stylish

Nude lacket  och glitter lacket kommer från Essie Professional Nude är i färgen JAZZ. Det röda är från Kure Bazaar och heter stiletto. en apa snygg färg om man gillar riktigt mustigt röda toner!.

Nagelbandsolja

IMG_3668-2

Sist men inte minst. Glöm för guds skull inte en nagelbandsolja. Ett måste för de torra sköra nagelbanden. Denna från babor är superbra tycker jag.

11 annica forsgren skincity.se

Vill du lämna en kommentar?

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

25 svar till “Naglar..”

  • (25) Kommentarer
  • Visa alla kommentarer
  1. Isabel skriver:

    Hej Annica,
    jag har försökt att få tag på färgen jazz från Essie på kicks och Åhléns men den finns inte överhuvudtaget. Den finns inte på skin city heller… Var kan man få tag på en sådan?

    Tråkigt tycker jag att du tipsar om färger som inte finns att få tag på.

    Bästa hälsningar,
    Isabel

    Skickat från min iPad

    • annica skriver:

      Hej Isabel, Levernatören för Essie har haft stängt under julhelgen och vi har sålt slut. Vi vill inte sälja saker som vi inte har hemma. Så snart vi får hem det igen ( i dagarna) så kommer det gå att köpa som vanligt. När jag la ut tipset så fanns det givetvis. Jag hoppas att du inte tror att jag lägger ut saker för att retas bara 😉 Kramar annica

  2. Helena skriver:

    Hej!
    Undrar varför vissa tex: cc cream eller foundations inte ”fastnar” på huden när man ska lägga på den med fingrar/borste?! Bli typ som ”smuts” man kan pensla bort…(svårt att förklara, men tro nog du förstår)

    • annica skriver:

      Hej Helena!

      Jag tror att jag förstår hur du menar och det finns en jättebra förklaring. En CC cream är en dagcreme med färg, dvs dess första och viktigaste syfte är att gå ner i hudens översta lager och mjukgöra samt skydda. Dvs formulan är som en creme inte som en följsam foundation som ska ligga kvar på hudytan. Penslar är toppen till en foundation men en CC lägger du enklast med rena fingrar och så måste du masserar in den som med en vanlig ansiktscreme. Vill du så kan du efter det dra några lätta drag med din pensel så får du ett extra slätt resultat : )

      Om produkten inte fäster alls så låter det som att din hud behöver en peeling och mer återfuktning eller att produkten i sig inte är av en bra kvalité.

      kram Annica

  3. lena skriver:

    Hej
    Vilken foundation är bäst att använda när man har synliga porer. Har provat både glominerals gloluxe foundation och jane iredale glow time. Jag tycker mina porer syns för mycket.Kram Lena

    • annica skriver:

      Hej Lena!

      Det är faktiskt lite individuellt måste jag säga och det beror även på vilken hudtyp man har. En som många gillar är Exuviances Skin Caring foundation för att den ger en silkig yta. Pressed base från Glominerals är också fin. Att lägga ett puder ovanpå kan hjälpa och då ska man tänka på att de sista drag man tar med puderborsten är nedåt i ansiktet. Fick det tipset på en kurs med förklaringen att man drar ner persiennen på huden och att det ger en minskad effekt på porer. Drar du uppåt så förtydligar man poren då pudret lägger sig på ett annat sätt.

      Tips på puder som inte ser torrt ut, utan mer slätar ut: http://skincity.se/sv/product/4515/glominerals-luxe-setting-powder

      kram Annica

  4. Petra I skriver:

    Hej! Kan jag använda Jane Iredale Dream Tint när jag använder PC Produkter?
    Kram Petra

  5. Maria skriver:

    Hej! Min hy har fullkomligt förstörts i och med att minusgrader och snö kom till Sverige. Jag är väldigt yttorr vilket har gett mig väldigt mycket små finnar och pormaskar i kombination med min feta hy. Jag undrar om du kan rekommendera en olja att lägga till min rutin då det känns som fett är det enda som kan lösa mitt problem. Använder rengöring och serum från PTR och kräm från biodroga vilket har funkat super fram till för en vecka sedan. Tack på förhand!

    • annica skriver:

      Hej Maria!

      Den effekt som du fått är vanlig då huden tappar fukt vid kyla : ( Det bästa man kan göra är att fylla på med fukt. Antingen så kör du på Intensive Moisture Booster från Biodroga MD morgon och kväll eller om du vill ha en olja så är den här riktigt bra: http://skincity.se/sv/product/3363/clarins-oil-santal

      Hoppas att ökad fukt motar bort bakterierna nu. Tänk också på att lägga masker för det brukar påskynda läkningen : )

      kram Annica

  6. alexandra skriver:

    Vad rekommenderar du för lypsyl/läppbalsam att släpa med i handväskan i vinter?:) Torra ledsna läppar!:)

  7. Ann-Katrin skriver:

    Hej!
    Jag skulle vilja testa Jane Iredale Glow Time BB Cream men behöver hjälp med vilken nyans jag ska välja. Jag har Fairly light i Bare minerals. Vilken tror du passar mig bäst i Jane Iredale BB Cream?
    Tack på förhand och tack för en fin blogg och hudvårdsbutik! 🙂
    Kram

    • annica skriver:

      Hej Ann-Katrin,

      Kul att du gillar bloggen!
      Jag har tittat och jämfört nyanserna. BB3 är något ljusare och går lätt mot rosa. Nästa färg som är BB5 är något mörkare och är lite mer gul i sin ton jämfört med fairly light. Hmm…Klarar du en något mörkare nyans så hade jag valt BB5.

      kram Annica

  8. Helena skriver:

    Hej!
    Så snygga naglar!

    En fråga: Jag köpte Transderma A nu när den var i julkalendern. Bör jag avstå från min underbara enzympeeling från Elemis under tiden och i så fall, finns det någon annan peeling jag kan använda? Och… kan jag använda Maria Åkerberg serum C på dagtid? Eller blir det för mycket krock?

    • annica skriver:

      Hej Helena!

      Tack, alltid roligt med nya naglar : )
      Peelingen kan du fortsätta med absolut. Serum C skulle jag dock vänta med eftersom den är tänkt till natten precis som Transderma A. Fortsätt med den sen när A är slut.

      kram Annica

  9. Camilla skriver:

    Hej!
    Vilket ögonserum skulle du rekommendera under Biodroga MD Anti-Age Collagen Boost Eye Cream? Är drygt 30 år och vill jobba anti-age och tillföra extra fukt.
    Tack! 🙂

  10. Hildes Closet skriver:

    Jag bet mina naglar fram tills jag utbildade mig till nagelterapeut, så nagellack använde jag inte alls före det. Jag förstår verkligen känslan med dårliga naglar. Nu är det ett halvår sedan jag slutade med gelé över mina egna naglar, och än så länge håller de. Vad använder du för baslack, om du nu använder det? Jag får nagellacket att sitta snyggt i en vecka om jag använder essie fill the gap, galet bra! Dina naglar är verkligen läckra, otippat snyggt med röda tippar på ett nudelack.
    Kram

  11. Ann-Charlotte skriver:

    Sååå tjusiga naglar! Riktigt snygga! Förstår känslan av att inte trivas med något, tex naglarna, men oftast är det bara en själv som lägger märke till det. Du valde riktigt fina färger! Och Kure Bazaar är grymt bra lack, både innehållsmässigt och färgerna! Det ska blir fler än de jag har hemma! Ta gärna in dem i ditt sortiment! Vore toppen! 🙂
    Kram till dig fina Annica!
    Ann-Charlotte

  12. Frida Svensson skriver:

    jag sitter och målar mina naglar as i type! =) jag kör på helröda naglar med massa glitter. christmasspiriten sitter fortfarande i! =)

    dina naglar är så snygga! älskar tipparna!

    • annica skriver:

      Hej Frida!

      Tack, dina blir säkert också fina det låter så. Det är lite terapi att måla naglarna tycker jag sen blir man glad av resultatet och att det håller i flera dagar : )

      kram Annica