Vinnarna!

  • | Annica

Annica Forsgren

God morgon alla hjärtan!

Hoppas ni hade en härlig julafton och juldag och att ni gillade lucka 24 och att ni sett att vi dragit igång med lite härlig mellandagsrea för att avsluta året på bästa sätt!

Här kommer  3 av er alla som gissade rätt på lucka 24 och ni vinner er order som ni gjorde på julafton! Ni blir kontaktade av Skincitys kundtjänst. SÅ är ni flera som heter samma så bara invänta mail så vet ni  om ni vunnit! Grattis till er tre!!!

Evelina

Rebecka

Sandra 

Just det, på självaste nyårsafton ska jag till Radio P4 och på nyårsdagen ska jag till TV4! Om vad jag ska prata om och tider kommer ni få info om på mitt INSTAGRAM!

11 annica forsgren skincity.se

 

Vill du lämna en kommentar?

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

35 svar till “Vinnarna!”

  • (35) Kommentarer
  • Visa alla kommentarer
  1. Åsa skriver:

    hej!

    Jag använder sen 16 månader tillbaks
    Exuviance. Är väldigt nöjd. Hyn har fått mer
    Lyster och ser fräsch ut. Använder vespera
    Serum med c-vitamin booster i. Är dock lite
    Sugen på att testa c-vitamin serum från
    Pauls choice samt a-vitamin från transderma
    På natten. Går detta att kombinera med
    Exuviance? Mvh Åsa

    • annica skriver:

      Hej Åsa!

      Kul att du fått resultat det är verkligen den hela meningen med bra hudvård. Jag hade varit försiktig med att blanda för mycket då olika märken inte testar produkter på det sättet ihop. Transderma A hade jag inte blandat in men vill du ha en extra boost av C vitamin så kan du alltid välja Transderma C. Dock inte att rekommendera under tiden du använder C boostern från Exuviance. Det blir lite väl mycket av det goda. Stressa huden vill vi inte. Resist Antioxidant serum från PC borde också fungera.

      kram Annica

      • Åsa skriver:

        Hej Annica!

        Tack för svar. Serumet du nämner är det: resistent super antioxidant concentrate serum? Ska jag använda det istället för vesperia och eller med c- vitamin booster? Dag eller natt eller både och? Jag funderar även på att börja med ögonserum. Idag använder jag ögoncremen hydrating eye complex från Exuviance. Har du något att rekommendera?

        Hälsningar
        Åsa

        • annica skriver:

          Hej Åsa, Yes! DU kan använda det som du vill och även kombinera om du önskar. Vesperan är utmärkt att använda som ögonserum med och samma gäller Paulas ögonserum! SÅ du behöver inget unikt utan kan ha samma! Bra va 🙂 Kram annica

  2. Line skriver:

    Hej! Nu har jag kört på exuviance sedan början av året. Fick köpa ett testkit, där jag fick den gröna rengöringen (skulle egentligen ha clarifying men den fanns inte i test), gula ansiktsvattnet, vespera, daily fluid samt evening restorative. Körde på detta och upplevde hyn bättre, sedan blev den (lite?) dålig igen och det var där jag fick bytat till clarifying. Upplevde återigen förbättring. Gick även på några kurbehandlingar på exuviancekliniken.
    Min hy är tydligen torr, åtminstone yttorr, och känslig. Vet inte hur pass känslig visserligen.
    Har varit hos tre olika tjejer när jag gjort kurbehandlingar, började igen med dessa för några veckor sedan efter uppehåll på många månader och fick då även med mig test på ultra-nattkrämen, vilket bl.a. förminskade mina inkapslingar längs käklinjen men de är ännu inte borta helt.
    Nu har jag även slutat med daily fluid och kör istället på faktor + evening restorative på dagarna.
    Där har du lite bakgrund, så nu till min fråga: den tredje tjejen jag gått till nu frågade mig om jag upplever att jag står stilla i hyn, att det inte händer något eller hjälper, vilket jag gör. Det händer liksom ingenting. Då rekommenderade hon mig att testa byta till den gröna rengöringen igen, som ”basrengöring” och sedan när jag kände att hyn blev lite sämre (finnar och dylikt), gå över till clarifying-rengöringen och köra med den tills det blev bättre igen. Dock max en vecka i rad. Hon sa att min hy kan ha blivit resistent mot clarifying då den överaktiverar min hy eller vad hon sa, och att den är starkare än den gröna. Hon sa även att min hy behöver få utmaningar, något att jobba med, vilket den skulle få om jag gick över till clarifying när det blev sämre. Vad tror du om det? Kan det funka eller har du aldrig hört något liknande? Läste om de två rengöringarna på skincity och den gröna var INTE för de med känslig hy? Och den vita verkar vara den som bäst passar torr hy av de två rengöringarna. Som sagt vet jag inte hur pass känslig min hy klassas. Men jag är mest intresserad av att höra vad du tror om det hon föreslagit för mig.
    Tack på förhand och god fortsättning!

    • annica skriver:

      Hej Line!

      Jag tycker att du verkar ha fått bra vägledning med produkter och behandlingar. Att varav två rengöringar är en bra tanke. Tycker dock att Purifying är den tuffare rengöringen och är av den anledningen att rekommendera för de som lätt blir blanka eller feta i sin hud i första hand. Blir du lätt fuktfattig eller tom torr som du säger och om det stämmer så hade jag varvat Clarifying med Gentle cleansing cream istället. Tappar huden för mycket fukt så kan den få plitor och inkapslingar av det. Bakterier trivs lättare i en fuktfattig miljö. Jag hade även använt mig av Vespera Serumet men det gör du säkert redan för att återfukta och reparerar på djupet. Bäst är kanske om du får råd av en och samma terapeut på salongen som du går hos så att denne följer och lär känna din hud hela vägen. Fortsatt lycka till!

      kram Annica

  3. Frida skriver:

    Hej och god fortsättning! Vilken snygg färg du har på naglarna Annica,vad är det för lack? Tack för ert supererbjudande på julafton,jag shoppade loss mina favoriter ska bli så kul att få hem paketet!

    • annica skriver:

      Hej Frida!

      God fortsättning till dig med!
      Det är ett chellack som de lägger på salongen jag går till, Studio Ava i Täby. Tycker också att den är himla fin : ) Tror och hoppas att du har ditt paket de närmsta dagarna.

      kram Annica

  4. Carin skriver:

    Hej!
    Är en tjej på 45 år som har problem med ytliga blodkärl på kinder och näsan, även lite pigmentförändringar på kinderna. Har inga problem med akne, pormaskar eller ärr. Min hy är torr, dock ej fnasig. Utan mera att det stramar i ansiktet om jag ej smörjer in mig. Kan bli blossande röd på kinder och hakan när jag blir varm, eller om det är kallt ute och jag kommer in, äter varm mat.
    Skulle vilja få tips om följande:
    Foundation som sitter hela dagen, ska täcka.
    Finns det någon kräm som kan minska de ytliga blodkärlen jag redan har fått eller är det bara laser som hjälper?
    Tips om bra hudkräm/rengöring att använda – får gärna vara mot rynkor och som ger huden lite fasthet och lyster 🙂
    mvh
    Carin

  5. Evelina skriver:

    Woho jag trodde det inte var sant när Beatrice mailade mig om vinsten! Stort tack!
    Ni är bara så bäst ni på Skincity – Love love love!
    Kram
    Evelina

    • annica skriver:

      Hej Evelina!

      Roligt att få göra dig så glaaad! Kul att du nappade på att vara med och tävla. Tävlar man inte så kan man inget vinna ; )

      kram Annica

  6. Helen skriver:

    Hej! Nu har jag gett upp på exuviance och tänker prova ett nytt märke. Innan jag började hade jag bölder till finnar och de kommer tillbaka om jag tar uppehåll av syrabaserade märken. Jag är bra i hyn i övrigt några finnar här och där men för blank i hyn trots att jag testat allt. Det är min blanka hy som får mig att vilja byta märke. Tycker du att paulas choise skulle vara ett bra val eller rekommenderar du något annat. Ska nämligen göra ett hudtest.

    • annica skriver:

      Hej Helen!

      Jag hade valt Paulas Choice, Jan Marini eller Murad : ) Bara att skriva din önskan när du gör testet. Du kan också ange dessa tre för att se vilken hudterapeuten väljer åt dig. Lycka till!
      kram Annica

      kram Annica

  7. Anna skriver:

    Hej ska SKIN BOOSTER ANTI-PIGMENT-SPOT SERUM från biodroga md sköljas bort eller lämnas kvar på huden? Står på biodrogas sida att man ska tvätta bort men på er sida står det låt torka 1-2 min och fortsätt sedan med efterföljande hudvård.. Jag använder även fuktserumet från biodroga md vilken ordning ska jag ta det i? Rengöring, ansiktsvatten, anti-pigment, fuktserum, kräm? Bleker anti-pigment även födelsemärken/leverfläckar el vad de kallas..små bruna prickar i ansiktet?

    • annica skriver:

      Hej Anna!

      Jag har för säkerhet skull dubbelkollat detta och den ska användas precis så som det står i vår beskrivning. Vet inte vart den andra informationen kommit från på den site du fått annan info. Kanske har de förväxlat den med någon annan produkt.

      Serumet bleker inte leverfläckar utan enbart pigmenteringar uppkomna av sol eller möjligen acne. För bäst effekt så skulle jag bara ha ett serum åt gången. Välj fuktserumet på dagen och Spot-serumet på natten under din creme. Rutinen blir: Rengöring, toner, ett av serumen och slutligen creme.

      kram Annica

      • Anna skriver:

        Ok tack. På biodrogamd.com står det så här:

        ”Applicera dagligen, morgon eller kväll, massera mjukt och tag därefter bort med varmt vatten” på den svenska versionen men på den engelska står det:
        ”Daily dab on locally on pigment spots”

        Men då litar jag på dig och lämnar kvar på huden. Jag kanske kan ha fuktserumet på kinderna o pannan och antipigment på hakan där jag har lite pigmentfläckar?

        • annica skriver:

          Hej Anna!

          Den rekommendation som vi ger är den rätta. Den förklaring som det andra företaget ger får stå för dem : ) Vill du så kan du med fördel lägga fuktserumet på övriga partier, absolut!

          kram Annica

  8. Rebecka skriver:

    Wihoo!! 😀 tack så jättemycket!

  9. Sandra skriver:

    Tänk att jag blev en vinnare! Så lycklig. Tusen tusen tack och en god fortsättning

  10. Ann-Charlotte skriver:

    God fortsättning till dig fina Annica! Smashing as always! 🙂 Det vore roligt om du ville lägga ut en hel beskrivning på vad du har på dig för produkter! Alltså från början till slut! 😉 Och det vore ännu mer spännande om du berättade hur din egen hela hudvårdsrutin ser ut! Gissar att det provas en hel del, men möjligtvis det du har för stunden, alternativt din favoritrutin som du har trivts bäst med!
    Kram till dig fina! <3
    Ann-Charlotte

    • annica skriver:

      Hej Ann-Charlotte!

      God fortsättning!
      Som jag nämnde för en tidigare Therese, så är inte min necessär där jag är just nu…så får dra ut lite på det. Minns inte alla färger etc i huvudet helt enkelt. Kanske gör jag även en drive om min rutin framöver och hur den ser ut just nu. I korta drag så är det en hel del Paulas Choice för tillfället och så blandar jag och testar hit o dit som alltid…och så som man egentligen inte bör.

      kram Annica

  11. Therese skriver:

    Vilken smashing make up…snälla berätta vilka produkter du använt…?! God fortsättning! 🙂

    • annica skriver:

      Hej Therese och Ann-Charlotte!

      Lovade att återkomma med mer info om min makeup. Fotot är en bild när jag var med på Nyhetsmorgon så det är en liten salig blandning kan man säga ; )
      Jag lade grunden och sedan tog Anna Kokotos på TV4-sminket vid. Om jag minns helt rätt så gjorde vi så här..

      Jag grundade med Jan Marinis Primer, PTR CC färg light + Clarins lyster booster. Sen mattade Anna ner lite med något som jag inte vet vad.

      Jag har Sensais ögonbrynspenna som vanligt i färgen Greish brown
      Sensai mascara 38 grader volymising + Lash base under
      bareMinerals 5 in 1 eye primer soft shell
      Anna hade en ögonpalett från Chanel på mig i bruna kalla toner
      Svart penna innanför ögofransen och lite i ögonvrån och nertill
      Clarins Natural lip perfector på läpparna
      Rouge hade jag Babors rosa som heter 02:an och så tror jag Anna puffade på något lite extra. Kommer inte ihåg vilket men hon använder mkt chanel

      Voila´ klart!

      kram till er båda
      Annica

    • annica skriver:

      Hej Therese!

      Håll till godo den kommer…snart. Det blir en lång lista och jag måste kolla i min necessär som inte är där jag är just nu : )

      kram Annica

  12. Frida skriver:

    Hej Annika! Jag har varit i kontakt med dig tidigare den här hösten för att få hjälp med min feta problemhy. Jag använder nu Exuviance, och har gjort det sen i slutet på sommaren. Tyvärr är jag inte alls nöjd. Min hy blir fortfarande extremt oljig, jag har mängder med både svarta och vita pormaskar samt finnar på framförallt kinder, haka och hals. Nu börjar mina produkter ta slut och jag känner att jag vill byta märke. Har kollat lite på Jan Marini, Murad och Biodroga MD. Vilket skulle du rekommendera till mig? Vad skiljer märkena åt?
    Tack så jättemycket på förhand! Kram Frida

    • annica skriver:

      Hej Frida!

      Känner du att du givit märket en ärlig chans och med hjälp av guidning från oss inte fått resultat så kan ett annat märke vara lösningen. Jag måste säga att just vid fet hud så är Murad superbra! Gör ett nytt hudtest, välj murad och hälsa från mig. Samtliga märken som du valt har syra i sina märken och det tror jag att din hud behöver.

      kram Annica

      • Frida skriver:

        Tack Annica för ett så snabbt svar! Nu har jag gjort hudtestet. Skulle du rekommendera Murad även om du fick välja bland alla märken som ni har? Jag har försökt läsa på så mycket jag kan om märkena men det är så svårt att veta… Vill ha ett märke som jobbar mot väldigt fet och blank hy samt svarta och vita pormaskar. Får en hel del finnar också men det tror jag kommer till följd av min feta hy och alla pormaskar, stängda som öppna.

        • annica skriver:

          Hej Frida!

          Min kollega nämnde att du gjort testet och jag tog en snabb kik på hennes klockrena rekommendation. Den tror jag på! Sedan finns flera märken som kan hjälpa dig och man kan aldrig på förhand garantera att det är just det här som kommer hjälpa. Murad är grymma vid en mer fet hud (andra hudtyper också) och jag hade valt att testa det!

          kram Annica

  13. Sofie skriver:

    Hej Annica! Jag tänkte passa på att fråga om du har någon speciell produkt som passar en hud som är ut balans på grund av graviditet? Jag kör nu exuviance purifying rengöring, vespera, tonic pads ibland, och face lotion från Maria åkerberg. Något mer jag kan lägga till? Kör peeling o fuktmask också ibland. Huden är knottrig och lite röd och torr runt haka/näsa. Tack så mycket <3 kram Sofie

    • annica skriver:

      Hej Sofie!

      Det finns massor av cremer som skulle hjälpa. Det första jag dock hade valt att byta ut är din rengöring till en mildare. Är huden i obalans så ska man inte använda den mest aktiva utan snarare tänka tvärt om. Testa Gentle istället eller möjligen Clarifying cleanser som passar en känslig hud. Det kan också vara blandningen som gör det så bestäm dig för antingen eller MÅ eller Exuviance. Rodnader kring mun kan också vara Perioral dermatit och då krävs stor försiktighet med aktiva produkter likt de du använder. Vill du så maila en bild till info@skincity.se så kan vi kika. Som sagt tror inte bara på att byte av creme kommer hjälpa.

      kram Annica