Vinnarna av Decléor SPA-Kit

  • | Annica

Decleor Skincity

Åhh så kul att så många är med å tävlar:). Åhh alltid så roligt att läsa om vad ni gillar för produkter. Det är också alltid lika svårt att välja vinnare. Tack ALLA för era härliga bidrag. Här kommer vinnarna!

CAJSAS BIDRAG:

POST-WAX DOUBLE ACTION GEL ANTI-HAIR REGROWTH & HYDRATING!
Nu kommer våren och jag vill visa släta ben under fladdrande klänningar.
Efter vaxning är denna ett måste!
Den svalkar, mjukgör, men framförallt så slipper jag små inåtväxta hårstrån och prickar efteråt.
Den är en självklar del av min göra mig fin till sommaren-rutin

SARAS BIDRAG:

Wow! Älskar Decleor och dess filosofi med naturliga växtessenser. Att det är naturligt är viktigt för mig, men även att produkterna håller hög kvalitet och doftar gott och där levererar verkligen Decleor. Har prövat både Aromessence Neroli och nu använder jag Aromessence Mandarine. När jag använder dessa serum får både hud och sinne en upplevelse av njutning tack vare härlig konsistens och doft på serumet. En liten stund av mindfulness (välbehövlig i dagens samhälle ) skänker de mig förutom en lycklig hud då såklart!

Grattis till er! Maila er adress och mobilnummer till info@skincity.se så skickar vi er vinst! Hoppas ni kommer älska produkterna!

11 annica forsgren skincity.se

Vill du lämna en kommentar?

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

21 svar till “Vinnarna av Decléor SPA-Kit”

  • (21) Kommentarer
  • Visa alla kommentarer
  1. Helen skriver:

    Bästa tipset på primers för fet hy? Pc fungerar inte på mig 🙁

  2. Anna skriver:

    Hej!
    Jag undrar vad du tycker om dermalogicas power bright (serum dagkräm o nattkräm)? Är det mycket effektivt för hyperpigmentering orsakad av sol och finnar? Har ni inget resekit av dessa tre produkter?
    Hälsn Anna

    • annica skriver:

      Hej Anna, Serien är jätttebra men finns inte i travel size. Behandling av pigmenteringar kräver tid och mindre produkter hinner sällan göra någon skillnad. Det kan kräva både en och två full size-produkter innan man får ett resultat.

      kram Annica

  3. Susanna skriver:

    Hej!

    Har köpt Paulas choice BHA liquid för att punktbehandla stora porer i ansiktet men även min keratosis pilaris som jag mest har på överarmarna.
    Min fråga är om jag helt bör undvika att använda den under sommaren om jag ska vara i solen? Kommer såklart ha solskydd men ändå.
    Finns det något solskydd som passar speciellt bra i mitt oljiga ansikte? 🙂
    Sen undrar jag om ni kommer få in MD Formulations
    Hand & Body Creme snart? Och om jag kan använda den samtidigt som BHAn?

    Många frågor, hoppas på svar 🙂

  4. anna skriver:

    Hej!
    Jag undrar vad som hänt med märket Elisabeth Arden PRO? Har det utgått från ert sortiment, eller helt försvunnit från marknaden?

    mvh

    Anna

  5. Emme skriver:

    Hej Annica,

    Jag har en fråga som du förhoppningsvis har svaret på. Till sommaren ska jag på bröllop (där jag även ska agera toastmadame) och jag vill då ha en make som håller hela dagen, vad ska jag tänka på (förutom primer, och vilken)? För att krångla till det ytterligare så har jag haft problem med min hy men nu när jag börjat med Maria Åkerberg har problemen minskat jättemycket, men vill gärna ha tips på produkter som tillför FUKT och lyster utan att skapa nya utbrott. Hjälp! Vill gärna börja i tid så man slipper stå där med taskig hy och smink som inte håller 😉

    Kram Emmelie

    • annica skriver:

      Hej Emme, Din hud har redan förbättras så fortsätt med din fina rutin. Veckorna innan skulle jag vara extra noga med peeling och fuktmasker. Överpeela inte, max 2ggr/v. Testa gärna More masken den är jättehärlig. Hade även lagt till Serum C varje kväll from nu. Det verkar även inflammationshämmande så bra om man får lite plitor. Kvällen innan den stora dagen så sover du med massor av serum och fuktmask. Samma sak gäller på morgonen. Mycket fukt så att huden är mättad, det gör att huden och makeupen kommer stråla. För att få maken att sitta så är det primer och noggrannhet som gäller. Lägg tid på att lägga basen och arbeta in skuggorna ordentligt. Ögonprimer är ett måste. Avsluta din makeup med att fixera den med ett puder. Det kommer gå strålande och skulle du känna dig jätteosäker så kanske du kan ta hjälp av en makeupartist.

      kram och ha så kul på bröllopet!
      Annica

  6. Jejssica skriver:

    Hej, jag har en fråga om IPL hårborttagning.
    Det finns så mycket olika varianter och alla skriver att de använder sig av den senaste teknologin men jag vågar inte riktigt lita på det då de använder sig av olika slags laser.
    Jag tänkte iallafall fråga dig om du har någon kunskap i det? Eller om du vet någon salong i Stockholm som är bra?

    Tack på förhand! <3

    • annica skriver:

      Hej Jessica, här har vi ett område som jag inte är så bra på. Jag hade besökt en stor klinik så som tex Akademikliniken. De har en enorm kunskap och erfarenhet. Har man det så ligger man gärna i framkant och arbetar med det senaste vad det än kostar. Kontakta dem för frågor http://www.ak.se

      kram Annica

  7. Ida skriver:

    Hej!
    Jag är 22 år och pluggar för nuvarande till jurist. Vilket är intressant men samtidigt är jag lite kluven till om det är det jag vill jobba med i framtiden.
    Jag fullkomligen älskar hudvård, är världens nörd och kan sitta och läsa innehållsförteckningar, artiklar och produktrecensioner i timmar. Jag älskar att trixa med krämer och produkter och skulle lagt större delen av studiebidraget på detta om jag fått välja!

    Jag är lite sugen på att börja plugga till hudvårdsterapeut men har några frågor som jag hade blivit SÅ glad om du kunde svara på i ett inlägg eller här!
    1. Finns det mycket jobb/är det svårt att få jobb inom yrket?
    2. Är du ”bara” utbildad hudterapeut eller har du någon annan utbildning att stå på också?
    3. Hur ser en vanlig arbetsdag/vecka ut?
    4. Vad är medelinkomsten för en hudterapeut? Har man möjlighet att
    5. Vad för typ av jobb kan man söka som hudterapeut, är det enbart på spa, kliniker mm. eller kan man som du starta eget företag?
    6. Hur är arbetstiderna/branschen?
    7.Finns det någon typ av vidareutbildning för hudterapeuter?
    8. Vad för utbildning ska man välja?
    9. Trivs du med ditt jobb? Ångrar du någon gång ditt val?

    Hade varit SUPERTACKSAM för svar!
    Ida

    • annica skriver:

      Hej Ida, Har aldrig ångrat att jag utbildade mig till hudterapeut. Beroende på hur driftig man är och hur mycket man älskar yrket så kan man gå många vägar. Det viktigaste är att du gillar människor och att du gillar att ge. Är man lat och ointresserad så väljer man ett annat yrke ; ) En tjänst kan se ut lite hur som helst. För att få aktuell info så skulle jag kontakta Hudteraeuternas riksförbund. De kan guida dig vidare samt ge dig info om de olika utbildningarna. http://www.shr.nu

      kram Annica

    • Ida skriver:

      4. Har man möjlighet att avancera eller är det en och samma nivå genom karriären? (skulle det stå såklart)

      PS. Tack för en fantastisk blogg!

  8. Himla kul att du vann, stort grattis till vinnaren och tack till er för en fin blogg och underbar sida.

  9. Sara skriver:

    Tusen tack! Vilken lycka! Har mailat min info!