Dermarome & By Terry

  • | Annica

By terry

Snart ska jag rusa iväg för en heldag (nästan) på Dermarome som är agentur för flera av våra fina varumärken på Skincity. Vi ska gå igenom höstens alla spännande lanseringar och kampanjer. Jag kommer sitta med öronen och ögonen vidöppna.. kameran med för den delen. Mycket får jag dessvärre inte lägga upp bilder på redan nu men så snart jag får då vet ni vilka som får se dem först ;).

IMG_9286

Sen efter vårt möte.. närmare bestämt kl 16.00 så ska jag få en makeup av By Terrys lead makeup artist Albane Laloy hit och jag ska få  en intim pressträff med henne. Vi ska träffas i en svit på hotel Diplomat och jag får en hel timme one on one med henne där hon lägger en makeup på mig med sommarens nyheter. Ni vet de fantastiskt fina paletterna.. ska bli kul å se vilken hon väljer!

Idag blir en bra dag… det känner jag på mig:)

11 annica forsgren skincity.se

Vill du lämna en kommentar?

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

37 svar till “Dermarome & By Terry”

  • (37) Kommentarer
  • Visa alla kommentarer
  1. Ann-Charlotte skriver:

    Åh jag som trodde jag klarade mig med Nude paletter!! Gah, måååste ha denna från By Terry no 1!
    En fråga, hur gör du för att din Blush Glace ska bli så snygg på? Och vilken gillar du bäst, och vilken lägger du var? Har Frozen Petal, Flower Sorbet och Ice Dream. Love them!
    Kram på dig fantastiska människa!

    • annica skriver:

      Hej Ann-Charlotte, duttar ut lite lätt…skulle jag säga och sen ett tunt, tunt skikt av Hyalyronic powder. Vill jag se lite lätt fuktad ut så duttar jag på lite till ovanpå men bara lite. Gillar alla men favvosen är nog ändå Frozen Petal. DU är fantastiskt Ann-Charlotte : ))) kram Anncia

  2. Linnea skriver:

    Hej, jag undrar vad du tycker om Cliniques hudvård och makeup? Är det ett bra märke enligt dig? 🙂

    • annica skriver:

      Hej Linnea, Jag skulle säga att det är blandat bandat. Vissa av produkterna är enligt innehållsförteckningen helt ok men sen har vi vissa som jag aldrig skulle välja. I min värld väljer man ett märke som säljs av hudterapeuter : ) kram Annica

      • Linnea skriver:

        Okej jag förstår! Men vad tycker du om makeup märken, skall man även där välja som endast finns hos hudterapeuter ? Jag tänkte på märken som dior, clarins, lancome, Este lauder för att nämna några… Är några bättre än andra?

        Hälsningar linnea

        • annica skriver:

          Hej Linnea, det är svårt att säga och ännu svårare att rangordna märken och produkter. Jag föredrar ett märke som säljs av hudterapeuter för då veta man med en ganska stor säkerhet att de ger effekt. De är också de jag har full koll på på : ) ”Parfymmärkena” börjar bli bättre på ingredienser men i många fall så läggs det i mycket parfymer och kopiösa summor på reklam som man såklart får betala för. Jag struntar i en tjusig ytterförpackning och ser endast till vad de innehåller och vad det ger för effekt. Det finns säkerligen bra produkter hos de märken du nämner. Clarins tex har jag valt att sälja i min butik för att det är ett salongsmärke och i min mening ger jättefina resultat. kram Annica

  3. Malin skriver:

    Hej Annica ! Tack för en toppensida med massa härliga tips.
    Tänkte höra – jag använder just nu MÅ eko produkter som jag eg gillar massor men får inte riktig den effekt jag önskar. Har känslig hud och får lätt acne på hakan och små ”pluppar” på kinderna. Har mkt vita pormaskar och där känns huden knopprig och hård. Är yttorr på vissa områden. Använder aha peeling och refining mask 1-2 ggr i veckan antiroge serum, face protaction och face balm gentle.
    Har använt dem i ca 4 månader nu. Har blivit nyfiken på jan marinis produkter. Kan det passa mig? Eller komplettera nå produkter.
    Tacksam för svar. Mvh Malin

    • annica skriver:

      Hej Malin, Jag hade inte blandat Jan Marini med Maria Åkerberg eftersom deras uppbyggnad är helt olika. Kika på JM´s startkit, det är en bra början och passar den med lite plitor mm.

      Fortsätter du med MÅ och du inte är torr så kanske du ska byta creme till Clear Lotion istället som är lite lättare.

      kram Annica

  4. Mari Gustavsson skriver:

    Hej Annica!
    Spännande med nyheter!!!
    Du, jag använder dagkräm, nattkräm och toner från PC (Resist) och rengöring, serum (vespera), mask och peeling från Exuviance. Kan inte bestämma mig för vilket märke jag ska välja… Kan jag fortsätta såhär (eller är det påfrestande för huden?) eller ska jag satsa på ett av dom? Tycker Exuviance är super, men är såååå sugen på att testa PC fullt ut. Jag vill jobba antiage och lyster (älskar dagkrämen från PC så den vill jag ha kvar i vilket fall) Men vad ska jag välja??? Tips och hjälp mottages varmt:)! Kram!

    • annica skriver:

      Hej Mari, Jag föreslår att du testar PC fullt ut över sommaren, ser vad det ger din hud helt enkelt. Sen till hösten så utvärderar du vilket som är ”ditt” märke. Olika hudar svarar olika så det et man inte förrän man testat. kram och lycka till du kan känna dig trygg med att båda är topp! kram Annica

  5. Mikaela skriver:

    Hej Annica, Tack för en toppensida (inkl Skincity)!
    Jag är 40 år och använder Dermalogica sedan många år,
    Special cleansing, active moist, special clearing booster, skin renewal, ultra smoothing eye serum, total eye care, daily microfoliant, skin hydrating mask, precleanse, oil free matte 30 spf, skin perfect primer.
    Har nu även köpt PC BHA 2%gel.
    Blir väldigt många produkter.. Har du några råd om vad jag skulle kunna skippa för produkter? Bör jag byta någon/några?
    Min hy är blandad, lite svarta porer, lite förstorade porer, knappt några rynkor. Vill verkligen komma ner i antal produkter..
    Tack snälla du på förhand!!

    • annica skriver:

      Hej Mikaela, vilken härlig skönhetsrutin du har!!! Eftersom du nu adderar en produkt med syra så behöver du ta bort renewal booster, så att dessa två inte krockar. BHA gelen är en exfoliering/peeling så eftersom du börjar behandla med den så behövs inte Daily Microfoliant heller. Nu saknar du dock ett serum så föreslår att du lägger till Hydrating booster eller PC´s Antioxidant serum. Volá en perfekt rutin-Lycka till!

      kram Annica

  6. Tobias Hansson skriver:

    Hej Annica!

    Hittar inga kontaktuppgifter till dig (email) hör gärna av dig.

    Mvh
    Tobias

  7. Malin skriver:

    Jag skulle även uppskatta om du kan tipsa om bra solskyddsfaktorer till ansiktet i sommar som inte täpper till! 🙂
    Och även en liten extra fråga, vet du något om att sola, både ute och i solarie, med acne ärr?
    Kram

  8. Malin skriver:

    Hej!!
    Jag har länge haft problem med acne och har för ett par månader sedan avslutat en roaccutan kur. under kuren och nu i efterhand använder jag mig av Maria Åkerbergs produkter, och dom gillar jag starkt.
    Om 2 veckor ska jag gå balen, och har tänkt på att göra en spray tan för att vi lite färg (är normalt ganska blek) men tyvärr är det rätt fullbokat, så har därför börjat tänka på att använda mig av brun utan sol istället. Och till min fråga, har du tips på några bra brun utan sol till ansiktet? Eftersom att jag är otroligt noga med min hy och rädd att min acne ska komma tillbaka så är det väldigt viktigt för mig att produkten inte ska förvärra min acne.
    Hoppades även på att du kunde ge lite tips på när/hur man ska använda den. Är det efter tvätt och återfuktning?
    Tacksam för svar!! 🙂
    Kram Malin

  9. Linn skriver:

    Hej Annica!
    Såg dig på nyhetsmorgon när du pratade om solskydd och hur man skyddar sig. Såg det mineral spf från peter thomas roth, som verkade himla smart. Köpte det på en affär men när jag skulle testa den så var pudret helt brunt, alldeles för mörkt och gick inte att använda! Jag blev helt fläckig och ful, var som en orange bronzer…Och på beskrivningen står det att det ska vara transparant… det är långt ifrån det och tycker det är helt fel av dom att säga det när det inte stämmer. Eftersom jag testat den kan jag heller inte returnera varan, så blev väldigt besviken. Såg att den var slut på eran hemsida så därför fick jag köpa den någon annanstans.

    mvh Linn

    • annica skriver:

      Hej Linn, Pudret har som du säger en liten ton men när man borstat det på plats i lagom mängd så tycker inte jag att man blir orange och då är jag ganska ljus. Ska se över beskrivningen för att se om den är otydlig. Frågan är om du inte tagit lite för mycket. Det jag kan tycka ibland är att det kommer ganska mycket åt gången. Testa med lite mindre! kram Annica

    • Linn skriver:

      Förresten, den du visade i nyhetsmorgon hade väl spf 30 och var i en vit förpackningen? Har den utgått och ersatts av den här istället?

  10. Yvonne skriver:

    Hej,bästa Annica! Hur ställer du dig till dessa ”rengöringsborstar” som verkar vara det senaste att göra rent ansiktet med? Clinique säljer en som ex.

    • annica skriver:

      Hej Yvonne, Känner inte till just den som du nämner men jag tycker att de kan vara bra. Dock inte något för alla hudtyper varje dag om de snurrar i cirklar. Precis som med produkter så bör man anpassa efter hudtyp. Är man känslig så väljer man en mildare variant. OCH det viktigaste av allt, rengör den väl för gör man inte det så tillsätter man bakterier till huden och det gillas inte ; )

      kram Annica

  11. Camilla skriver:

    Hej Annica!
    Skulle verkligen behöva lite expertråd av dig! Jag är 23 år och använder produkter från exuviance som jag är mycket nöjd med. Problemet är att jag börjat få linjer vid munnen, typ skrattlinjer. Misstänker att det är torrhetslinjer då det inte kan vara rynkor eftersom man inte ser skymten av dom förrän dagen går och man skrattar/ler mycket… Anväder inte foundation så det är inte därför heller.

    Har du nåt tips på nåt serum eller liknande som kan råda bot på detta irriterande problem?? (har använt exuviance vespera men det hjälper inte alls). Helst inget superdyrt då min studentbudget inte skulle uppskatta det lika mycket som jag 🙂

  12. Det låter verkligen helt underbart, ha en riktigt härlig dag nu. 🙂
    Ser fram emot bilderna. 😉

  13. Eva-Lena skriver:

    Ohh vad roligt, vilken härlig dag! 🙂

    Ser fram emot att få höra mer om alla fina nyheter från By Terry och få se bilder på den fina makeupen!

    Kram

    • annica skriver:

      Hej Eva-Lena, Det ska bli såååå roligt. Bloggar lite så här mitt mellan mötena. Lovar att dela med mig av vad som händer : ) kram Annica

  14. Älskar färgerna, ser så fina ut.

  15. Hildes Closet skriver:

    Men vilken härlig dag. Även om sommaren inte börjat än är det alltid kul att se vad som kommer. By Terry timmen är jag grön av avund på. Du måste lägga ut bilder på makeupen.
    Kram

    • annica skriver:

      Hej Hilde, lite snabbsvar så här mellan dagens möten. Lovar att lägga ut bilder…SÅKLART!!!! Ska bli så kul! kram Annica

  16. Ulrica skriver:

    Hej fina Annica,
    Låter som en fantastisk dag!
    Vi tacka dig och alla dina fantastiska kollegor för ett toppen-event i lördags. Paula och Brian var en härlig energiinjektion, en tänkvärd sådan. Ska bli kul att testa lite mer av deras produkter. Älskar Hyaluronic Acid Booster so far.

    Tiden gick sååå fort! Hade nog kunnat mingla fortfarande . . .
    Återigen tack. Ni är fantastiska!

    Många kramar till er alla från Ulrica

    • annica skriver:

      Hej Ulrica, Gårdagen var riktigt rolig och händelserik : ) Superkul att du gillade eventet. Tror att vi hade ännu roligare än vad ni hade ha ha haaaa…Kul och inspirerande och som sagt jätteroligt att du tog dig tiden att komma. Önskar dig en fortsatt fin dag! kram Annica

  17. Anna skriver:

    Det låter som en helt underbar dag! Ställde en fråga i en tidigare tråd om just By Terry som jag ännu inte fått svar på. Försöker här istället nu när du nämner märket:-) Jag är väldigt nyfiken på By Terrys ”Cover expert” men vet inte vilken nyans jag ska välja. Har vintertid nr 110 i Clarins True radiance och nr 203 i Sensais Fluid lasting velvet. Dock är jag någon nyans mörkare i hyn nu efter en solsemester och funderar därför på vilken nyans som kan passa över sommaren? Jag bor alldeles för långt bort närmaste butik där man kan prova.
    Hoppas och tror att du får en fantastisk dag!
    Hälsningar Anna

    • annica skriver:

      Hej Anna, Det är klart att du ska få svar på vilken nyans som stämmer fint överens. Jag hade valt nr 9 om du vill ha en som är mörkare än True 110. Önskar dig en fantastisk dag med! kram Annica