Sommarens bästa BUS – Nyhetsmorgon

  • | Annica

 

sommarens bästa brun utan sol

I morgon kl 8.20 så visar jag vilka jag tycker är sommarens bästa BUS!  Hoppas ni kollar!

11 annica forsgren skincity.se

Vill du lämna en kommentar?

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

13 svar till “Sommarens bästa BUS – Nyhetsmorgon”

  • (13) Kommentarer
  • Visa alla kommentarer
  1. Sara skriver:

    Hej! Jag undrar om det är någon idé att köpa brun utan sol till ansiktet när man använder produkter med syror (exuviance), eller försvinner färgen direkt? Solar inte ansiktet, men vill gärna ha lite färg ändå.
    Har funderat på Clarins golden glow booster.

  2. Victoria skriver:

    Hej Annica! Skickade denna fråga i ett tidigare inlägg men provar igen 🙂 Funderar på att börja använda Maria Å istället för Dermalogica och undrar om det funkar att göra det successivt efterhand som produkterna tar slut? Alltså blanda märkena? Har även Bare minerals foundationpuder och vill prova motsvarande av Maria Å. Använder färgen Light på sommaren och blandar Golden fair med Light på vintern. Vilka färger i Maria Å. sortimentet rekommenderar du då? Tack på förhand //Victoria

    • annica skriver:

      Hej Victoria, Förlåt inte meningen att missa din fråga. Du kan absolut övergå till ett annat märke i takt med att de gamla tar slut så slussar du helt enkelt in MÅ´s. Måste kolla upp nyanserna på jobbet så återkommer om foundationfrågan imorgon : ) kram Annica

  3. Känslig hy skriver:

    Hej,
    Efter en veckas användning av elmis rengöringscreme för känslig hy och deras crem som ska minska rodnader så är jag nog fast :-). Det negativa är att jag önskar lite mer fukt i cremen då jag har fått lite ”läder utseende” på hudytan. Jag vill inte byta cremen då den ger mig superbra resultat på mitt känsliga och lite röda ansikte. Har du en lösning på hur jag ska göra? Jag använder fortfarande morgon och kväll serumet från murad (redness-serien) som börjar ta slut nu, ska jag välja annat serum kanske?
    Tack på förhand!

  4. Anna skriver:

    Hej Annica!

    Min fråga gäller inte BUS utan foundation. Jag vill gärna testa By Terrys Cover expert men är så osäker på vilken nyans jag ska välja. Har försökt luska men känner mig fortfarande velig. Jag bor långt ifrån Stockholm som, så vitt jag vet, är den enda staden där man kan köpa och prova By Terry.
    Jag har under vintertid nr 110 i Clarins True radiance och nr 203 i Sensais Fluid finish.Dock är jag någon nyans mörkare i hyn efter en solsemsester (har såå svårt att låta bli att sola, dumt jag vet, men använder åtminstone sf 30:-))
    Vilken nyans tror du skulle passa mig nu och under sommaren?

    Ha en riktigt skön vecka!
    Kram, Anna

  5. Kristin skriver:

    Bra tips på Nyhetsmorgon! Om du ska göra ett inlägg om dessa, skriv gärna vilken som passar till vilken hudton( själv är jag t.ex. väldigt ljus m kall underton, vad ska man ha då?)!

    • annica skriver:

      Hej Kristin, Du får göra en djupdykning i inlägget för att se vilken du ska testa. Flera passar : ) kram Annica

  6. Åh hade behövt kolla på det här! Missade det helt, sitter och jobbar.

  7. Hildes Closet skriver:

    Vilken tur att jag inte köpt årets BUS produkt än. Ser fram emot tipsen i Nymo 🙂 Lycka till!
    Kram