Vinn biljetter till Skincitys VIP-Event!

  • | Annica

Paula Begoun

En hel del av er har hört talas om vad som händer på Skincitys kontor den 23 maj.:)!!!!!

Paula Begoun her self. Grundare till Paulas Choice kommer till Skincity tillsammans med Bryan Barron som är produktutvecklare och co-writer till Paulas alla böcker.

Vi arrangerar ett lyxigt VIP-event för några av våra mest lojala kunder (självklart skulle vi vilja bjuda er ALLA, men tyvärr går det inte denna gång) på Skincitys kontor den 23 maj. Paula, Bryan och hela Skincity-gänget är på plats för att träffa och mingla med er.

Skärmavbild 2015-05-05 kl. 19.28.11

Paula & Bryan kommer hålla ett inspirerande föredrag och sen finns alla vi på Skincity som sagt på plats för att mingla. Vi ger dig möjlighet att gå rundvandring på vårt lager och se Skincitys hjärta. Härlig goodiebag utlovas också!

Eventet hålls mitt på dagen i Täby strax utanför Stockholm. Gratis bussar arrangeras från Stockholm City. Mer detaljerad info får de som vinner.

Biljetterna vi hade tog slut på ett nafs men självklart sparade jag 5 st för att lotta ut till er. HUR BRA ÄR INTE DET? ;).

TÄVLA OM EN PLATS PÅ VIP-EVENTET!

Skriv i kommentarsfältet varför just du ska vinna en av dessa 5 åtråvärda biljetter

TÄVLINGEN PÅGÅR TILL DEN 12/5 kl 24.00. Vinnaren publiceras här på bloggen den 13/5. HÅLL UTKIK.

11 annica forsgren skincity.se

Vill du lämna en kommentar?

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

52 svar till “Vinn biljetter till Skincitys VIP-Event!”

  • (52) Kommentarer
  • Visa alla kommentarer
  1. Kristin skriver:

    Hej!
    Tack för ditt fina svar på min kommentar 🙂
    Självklart vill jag vara med om chansen till en VIP-biljett!
    Varför ska just jag ha en? Tror det är ödet, för just den helgen har jag planerat att åka till sthlm 🙂
    Jag som många andra här har haft otroliga problem med huden (och har absolut fått lite bättre kunskap om vad just min hud tycker om), men har fortfarande problem.
    Under alla åren med problemhy så har faktiskt ett otroligt intresse för hudvård och huden vuxit fram. Har funderat och drömt länge om att bli just hudteraput, så jag kan hjälpa andra med samma problem. Brinner för att ta hand om andra och har nu dragit tummen ut och ansökt till en utbildning och kommit in. Nu vill jag bli expert på hudvård. Att få hälsa på i hjärtat av skincity och få träffa Er, och alla andra som har samma intresse som mig skulle vara så kul. Det skulle även bli en otroligt lärorik dag!
    Nu hinner jag inte skriva mer för klockan slår snart 00, hehe! Typiskt att man är ute i sista sekund!
    Ha en fin dag nu!

    / Kristin

  2. Svante skriver:

    Hej Annica!
    Tack för Sveriges solklart bästa skönhetsblogg. Har provat så många märken att jag omöjligt kan hålla räkningen på dem. Salongsmärken som märken över disk. Vissa bättre än andra, men ändå inget som riktigt levererade vad de lovade. Efter lite skepticism men med stort hopp bestämde jag mig för att ge PC ett försök för ungefär ett år sedan. Jag är SÅ tacksam för det eftersom resultaten är spektakulära! Har aldrig haft så välmående och frisk hud som med dessa produkter! När jag gillar något så tenderar jag att bli lite utav en nörd. Bigtime! Har sedan jag började med PC läst allt om henne och hennes hudvårdsimperium och är alldeles förtrollad! Kan liksom inte få nog 🙂

    Du förstår ju själv hur det spratt till i kroppen på mig när jag såg att min hudvårdsidol ska komma hit!! Detta är verkligen en upplevelse jag skulle vara så oerhört tacksam för att få!

    Vart så himla glad när ni tog in produkterna till Skincity och har beställt flera flera gånger 🙂

    Du skulle utan tvekan uppfylla en killes allra största skönhetsdröm!

    Kram

  3. Lovisa skriver:

    Hejhej!

    Vilken fantastisk rolig tävling och det skulle vara rena drömmen att delta på detta event. Jag är en av många som lider av hy med finnar och har alltid kämpat för den perfekta huden. Så har hunnit testa en hel del produkter i mitt 20 åriga liv men ingenting har funkat än så länge. Jakten fortsätter helt enkelt. Har fått tips på produkter av er nu från paulas choice så ska testa det nu. Så hoppas det funkar 🙂

    Det skulle vara helt fantastiskt att träffa Er och Paula och Bryan. Få tips över produkter, råd och bara få känna av hela atmosfären. Det skulle vara sjukt roligt och håller alla tummar och tår att jag vinner. Fortsätt med ert fina arbete och så hoppas jag att vi ses!

    Kram Lovisa

  4. Frida skriver:

    Har använt Paula`s Choice ett par månader nu och är väldigt nöjd, kommer absolut fortsätta. Men jag tycker att det är jättesvårt med hudvård, vad man ska använda (det finns ju en miljon grejer och alla låter lika bra), hur ofta och vad man egentligen behöver. Då är det perfekt att ni på Skincity finns som man kan ringa till och få hjälp. Men ibland tycker jag att det är svårt att förklara ex min hudtyp och få fram vad det är jag ”vill med den” över telefonen. Att då kunna få träffa er och grundaren av det märke jag använder personligen skulle va så kul. Att kunna få hjälp på plats samt lära mig mer om hur jag bäst tar hand om min hud vore toppen.

    Frida

  5. Erica skriver:

    Det skulle vara så himla coolt att få se allt och få möjligheten att få mera kunskap om hudvård. Jag är bara 15 men har redan byggt upp ett stort intresse för allt inom skönhet och de är de jag verkligen brinner för. Att få möjligheten att göra detta skulle va så galet kul då ni verkligen har hjälpt mig med min hy och den har blivit klart bättre. Har dock en bit kvar och skulle va kul att i verkligheten kunna få tips och idéer och speciellt då lite från Paula kanske. På min fritid i stort sätt ligger jag med min mobil och kollar på youtube om skönhet eller läser om de. Tycker de är så intressant att få mer kunskap om huden och ju mer jag läser om de ju mer vill jag lära mig om de. Hoppas vi ses kram.

  6. Karin skriver:

    Vilket tillfälle tänker jag!
    Började med Exuviance fast tappade lite bort rutinen när produkterna började ta slut. Men så skulle jag köpa en födelsedagspresent, googlade lite och hittade till Skin City och vidare till dig. Jag gick igenom dina ’Kategorier’ på bloggen och hittade mängder inspiration och tips, måste säga tack för det!
    Jag har ett väldigt roligt jobb inom skogsbranchen men där finns inte jättemånga att prata krämer och serum med (;. Men genom dig har jag fått ett väldigt roligt intresse också! Så anledningen till att jag skulle vilja komma på besök är att få träffa andra med samma intresse, att lyssna på och prata om hudvård och make up. Och ja, Exuviance står på hyllan igen tillsammans med lite Paula’s Choice och en del annat härligt från Skin City.
    Hade varit extra kul att få lyssna till Paula och Bryan!
    Så nu håller jag tummarna för att få komma bort en stund, från ett lager av virke till ett lager av Skin City (:

    Hoppas vi ses!

  7. Natalie skriver:

    Åh jag vill verkligen gå på det här eftersom att min bästa vän Helen ska gå. Det vore otroligt tråkigt att bara få höra henne berätta om allt när hon kommer tillbaka, jag vill ju också!! Dessutom vore det en perfekt paus med en dag i Stockholm/Täby nu när jag skriver c-uppsats. C-uppsats är förresten något av det sämre som har hänt min hy, hej alldeles för mycket skärmtid (och alldeles för mycket i huvudet så att jag inte minns om jag har tvättat ansiktet eller inte!!)

  8. Anne skriver:

    Hej, hudprodukter är min stora hobby så det skulle vara fantastiskt kul att få mingla och prata med er! Paulas produkter har jag köpt sedan 2004 via hennes hemsida när det inte fanns någon annanstans och är mycket nöjd med dem! Vore toppen att få en biljett!

  9. Åse skriver:

    Berättelsen om min hudvårdsresa och mitt möte med Paula’s Choice skulle kunna bli en hel roman… Kort sagt har Paula’s Choice och ni på Skincity lyckats med det ett tiotal hudläkare och minst lika många receptbelagda mediciner misslyckats med. Efter flera år av ilsken, smärtsam, ärrbildande och ständigt uppblossande acne (och alla tårar som hör den till…) har jag på bara fem månader fått en lugn och harmonisk hy som jag vågar visa upp utan många lager smink. Min acne är nästan helt borta, ärren har börjat blekna och mitt självförtroende börjar komma tillbaka igen. Hand i hand med denna resa har jag tagit mig ur en långvarig ätstörningsproblematik och ungefär samtidigt som jag hittade till Skincity hittade jag också tillbaka till mig själv och orken att börja studera igen. Om det bara är ett sammanträffande kommer jag nog aldrig få veta, men jag vet i alla fall att hudvård gör gott både på utsidan och insidan.
    Att få fira både mig själv och min hy med ert härliga VIP-event, och dessutom få möjlighet träffa Paula – som jag är evigt tacksam – vore en dröm!

  10. Jasmine skriver:

    JAG ÄR BESATT AV PAULAS CHOICE! Detta hudvårdsmärke har förändrat mitt liv. Vill ha allt! Tror jag skulle lära mig så himla mycket av att gå på ett föredrag och få ställa frågor.

  11. Eva skriver:

    Jag har varit intresserad av hudvård och smink sedan ungdomen. Bland det bästa jag vet är att lyxa till mig med hudvårdsbehandlingar och jag läser allt jag kommer över om huden och hur man på bästa sätt kan ta hand om den. Genom SC och bloggen har jag lärt mig otroligt mycket som jag inte visste tidigare och ni är en källa till kunskap och visdom. Jag har också bara några månader kvar innan jag blir friskskriven från en ätstörning som drabbat mig i vuxen ålder och 5 års kamp är nästan över. Det skulle vara ett fantastiskt sätt att få komma till er för att fira min seger över en mycket påfrestande tid när jag nu kan klappa mig själv på axeln och säga hur stark och lycklig jag är.

  12. Sanna skriver:

    Hej Annica,
    Jag är en äkta skönhetsjunkie sen 15 års ålder som älskar skincity.se och skulle bli helt överlycklig om jag fick komma på en skönhetsevent.
    Jag är riktig förtjust i Paula’s Choices och skulle bli överlycklig att få se Paula live och få veta en massa skönhetsfakta. Jag håller tummarna och hoppas att Jag blir utvald.

  13. Amanda skriver:

    Måste bara ta chansen att tävla.
    Sen jag började med paulas choice så har en helt ny värld öppnats upp för mig. Följer deras kanal på youtube slaviskt och det känns som att jag har lärt mig så mycket tack vare dem. Tycker det är underbart att ni på skincity säljer deras produkter och att man kan fråga om er om råd. Ni gör ett fantastiskt jobb! <3

  14. Jenny skriver:

    Tänk att få gå på ett sånt här event, träffa fler som är som mig, några som förstår och inte tycker man är konstig för att man älskar allt som har med hudvård att göra. Har sen jag var väldigt ung, i slutet på mellanstadiet alltid tyckt det varit så roligt med krämer för kropp och ansikte. Alla runt mig har tyckt jag varit lite knäpp som gillat detta så mycket 🙂
    Har själv inte använt PB:s produkter, än, men har hört så mycket gott om det och skulle gärna lyssna och inspireras av Paula her self. Och så klart få se och träffa er som driver den bästa butiken av dem alla.
    Kram Jenny

  15. Helena skriver:

    Jag har skött min hy lite från och till under 46 år, men aldrig varit speciellt intresserad av hudvård och huden såg väl ut därefter…..Tills jag av en slump hittade Skin City, köpte några produkter som jag behövde och fick ett FANTASTISKT paket på posten med docka, väskor och prover tillsammans med det beställda.

    Jag lusläste efter det Skin Citys hemsida, gjorde ert hudvårdstest och efter många frågvisa mail från mig och underbara svar från er på Skin City, så använder jag Paulas choice och har blivit en ”skin addict”, med en mycket, mycket bättre hy som följd. Numera älskar jag stunderna på morgon och kväll när jag får använda Paulas produkter. Det är stunder som påverkar min själ lika positivt som det påverkar min hud och det har blivit lite som terapi för mig.

    Det vore verkligen pricken över i att få komma till er på Skin City på rundvandring och dessutom få möjlighet att lyssna på Paula live. Jag blir 47 år veckan efter och det skulle allt vara den absolut bästa födelsedagspresenten!

  16. Liselotte skriver:

    Jag kan berätta varför jag INTE borde vinna:
    1) Jag har inte råd med resan till Stockholm eftersom en viss webbutik lurat mig att göra av med det som var kvar på lönen senast (pst: ordet ”lurat” är det jag tänker använda om min man undrar… 😉 )
    2) Eftersom jag först nu, vid 32 års ålder, en ätstörning (utsliten hud, hej!) och två barn (skrattrynkor, hej!) och några resor down-under (solskador, hej!) senare börjat lägga tid och pengar på ordentliga hudvårdsrutiner skulle jag aldrig våga mingla bland ett gäng experter.

    Men jag önskar alla övriga lycka till – kommer bli awesome! 🙂

  17. Lina skriver:

    Hej fina ni på Skincity!!
    Hudvård hudvård hudvård jag bara älskar det! Lägger mycket tid pengar och engagemang på det, blir som en livsstil nästan. Och tänk att få träffa er alla och Paula. Rundvandring på lagret, de bilder jag sett får mig att tänka på himlen, och då den mest ljuvliga. Goodiebag – ja tack!!! Skulle just boka ett par dagar i vår underbara huvudstad och en av mina önskningar har länge varit att få besöka Skincity IRL. Det skulle betyda mycket för mig och jag skulle bli sååå glad.
    Många Kramar från Lina och mina drygt 50 gulliga Kokeshi dockor

  18. Sara skriver:

    Hej

    När jag läste inlägget om denna tävling, log inte bara mitt ansikte utan även mitt hjärta, jag kan sitta här och skriva en bok om varför jag skulle vilja komma. Jag födde en liten pojke för 8 månader sedan och direkt efter hamnade jag i en svår förlossnings depression som jag har kämpat emot helt själv och det gått bra, men även det att jag inte riktigt kände igen mig själv efteråt då jag alltid varit en fitness tjej som plötsligt fick en skada på magmusklerna och nu vill inte magen tillbaka och jag har mått väldigt dåligt över det, så det har inte blivit så mycket mode utan alla pengar har gått på hudvård, och efter en trogen dermalogica kund i över 6 år, så byte jag till PC efter en rekommendation från er på skincity och kan i alla fall vara glad över huden som gör det lättare att titta på sig själv i spegeln. Jag har inte varit utanför huset utan min son 1 enda gång, lite panik att lämna honom och många tycker jag är galen som aldrig varit längre än badrummet här hemma från honom. Men känner att detta skulle verkligen göra inte bara min dag utan mitt år och kanske en bra början till att få tillbaka mitt självförtroende igen!
    detta skulle betyda massor för mig Annica!

    Kramar på er på skincity Sara

    Ta

  19. Annie skriver:

    Åh vad snälla ni är som tävlar ut biljetter till denna fantastiska upplevelse! Jag har sedan jag var 11 år haft otroligt jobbiga problem med acne i ansiktet, dekolletaget och på ryggen. Jag har gått till många läkare, ätit penicillin, använt alla starka receptbelagda krämer som finns och varje gång hoppats på det ska hjälpa mig. Jag har har haft foundation på mig varje dag sedan jag var 12 år, på sommaren och vintern, för att inte velat visa hur hemskt hy jag egentligen hade. Det enda jag alltid har velat är att kunna se mig själv osminkad i spegeln utan att må dåligt över det jag ser. Men idag, tack vare er, så kan jag det. NI är de som har hjälpt mig att få finare hy än vad jag någonsin haft! Tillsammans med hudtestet och rekommendationen jag fick, har jag med Paula’s Choice bättre hy än jag någonsin trodde var möjligt. Jag läst hennes böcker och Paula är en stor förebild då hon verkligen öppnat mina ögon för kosmetika och hur huden egentligen fingerar. Att träffa Paula och Bryan skulle verkligen vara en dröm som kom i uppfyllelse (hon är ju trots allt ”the cosmetic cop”) och det skulle verkligen även vara så kul att träffa er men framförallt tacka er för att ni gett mig en bättre självkänsla. Tack vare er och Paulas produkter kommer jag kunna ta studenten utan att behöva skämmas över min hy och gladeligen ställa upp på bilder med det bästa självförtroendet jag någonsin haft. Så tack, tävling eller ej så vill jag att ni ska veta att ni är bäst! Tack för det ni gör! 🙂

  20. Maria skriver:

    Det hade varit en ära att få besöka Skincity. Jag brinner för hudvård och det är med stort intresse jag följer er via bloggen, Instagram och nyhetsmejlen. Skincity är för mig ett företag som kännetecknas av gediget yrkeskunnande, professionellt bemötande och mycket värme. Det hade varit så roligt att få besöka er! Jag har länge använt Md formulations men eftersom detta märke inte längre finns har jag nyligen gjort hudvårdstestet och blivit rekommenderad Paula’s Choice. Ser fram emot att prova ett märke som tagits fram efter omfattande forskning och som gett goda resultat för så många. Det hade varit fantastiskt att få lyssna på ett föredrag av grundaren till detta välrenommerade hudvårdsmärke!

  21. Christina skriver:

    Detta är ju den totala drömmen!! Gjorde hudtestet på Skinciys hemsida och blev rekommenderad PC:s produkter. Herregud vilket resultat de gav, min hud har aldrig sett så fin ut som nu. Som den totala hudnörden jag är har jag såklart kollat på ALLA PC:s yotube-klipp och lärt mig väldigt mycket. Att få besöka Skincitys lager skulle vara så otroligt inspirerande och spännande. Håller mina tummar och tår sååååå hårt och hoppas verkligen jag vinner! /Kramar Christina

  22. Jonna skriver:

    En dag med råd, tips, lyx och hudvårdslegender är precis vad jag som småbarnsmamma och förskollärare skulle behöva. Jag har tur att ha ett fantastiskt jobb och underbara barn men livet är så långt från glamour man kan komma.
    Älskar Paulas produkter och ser maniskt på alla tips och videos från PC jag kommer över.
    Tänk att kunna få lite live tips för att få min 40-åriga hud att må och se ut sitt bäste-det vore underbart.
    Håller tummar och tår att turen faller på mig 🙂

  23. Mia skriver:

    Min önskan är att ha fin och frisk hy – ja ni vet, så där så den känns fräsch och ny.
    Tänk att få gå från grå, ja tragisk, till att känna sig helt fantastisk och magisk!
    Jag tror att jag kanske snart är där, då jag varje dag PCs produkter bär.
    För varje svep med kräm och lotion, jag känner att huden hamnar i ”happy motion”.
    Den har gått från torr och tråkig, till att numera inte alls vara så pjåkig.
    Det vore en absolut ära, att få träffa skaparen av dessa magiska produkter jag nu börjat bära.
    Om önskan slår in så är lyckan på max, tänk om jag ändå kunde ha sån flax.

    Med dessa enkla ord hoppas jag att jag får möjlighet att besöka er och få lyssna på och ta del av alla härlig kunskap som kommer att finns på plats hos er den 23 maj.
    Tusen tack för att ni har möjliggjort att jag har hittat produkter som passar min hy och att jag inte behöver känna mig bortkommen bland alla produkter

  24. Mia skriver:

    Jag köpte hennes böcker: ”don’t go to the cosmetics counter without me” och ”blue eyeshadow should be illegal” för tjugo år sen i USA! Har läst om dem flera gånger genom åren. Tack vare henne blev jag av med min akne. Hon är en levande legend!

  25. Emma nevohe Hovén skriver:

    Oj oj vad det skulle vara roligt att få komma till Er! En ära att få träffa Såna förebilder inom skönhet, service och logistik.
    Jag skulle bli överlycklig över att få en chans till riktig egentid med likasinnade 🙂 Jag har nog inte gjort något för mig själv sen dottern föddes och nu är hon 2,5… Att ni håller till i Täby gör att jag håller en extra tumme 🙂 föddes och bodde där som barn men har inte varit dit på snart 20 år. Tänk att få en helg där! Håller tummar och tår.

  26. Suzanne skriver:

    Jag har haft några stressiga år bakom mig, vilket gjorde att jag fick stora acneproblem. När jag hittade Skincity blev jag så glad att det fanns ngn som tog hudproblem på allvar. Ngn som verkligen lyssnar och erbjuder hjälp. Det har gjort mig så glad och hoppfull att jag inte längre skäms för mina besvär. Jag vågar nu prata öppet om att jag har acneproblem. Mitt gamla jag gömde mig hemma. Jag har nu fått så mkt kunskap tack vare Skincity så att jag har lärt mig att ta hand om min hud och att älska mig själv. Jag är mammaledig med min nr 2 och det är tufft ibland med 2 småpojkar. På kvällen är det en lyx att få kika in på Skincity sajten, bloggen och INSTA.
    Att få förmånen att träffa er, skulle jag leva länge på!
    Att få träffa Paula skulle vara en ytterligare dröm! Jag har förstått att hon har haft hudproblem och jag blir så glad när jag ser att det finns en lösning på hudproblem och att hon har gjort dem prisvärda. Jag använder hennes masker just nu och min hud älskar dem!
    Ge denna trötta mamma en chans att få en lyxig dag ned er!

  27. Stephanie skriver:

    Nej men vad kul med en sån här tävling! Hade ju tänkt att köpa biljetter men som du skriver så tog de ju slut på ett nafs! Jag använder själv Paulas Choice och det är min första ”riktiga” hudvårdserie som jag började med, alltså jag började med hudvård på riktigt då! Kollar alltid videos på youtube när Bryan pratar om deras produkter. Så skulle bli sååå kul att få höra o se de IRL!!! Och ni på skincity också såklart som jag även fått så bra tips och hjälp ifrån! lyx 🙂

  28. Anna-Märta Stålnäve skriver:

    Har en rätt så nyvunnen kärlek till Skincity och er fenomenala service som jag har delat med mig av till goda vänner som många av dem gjort ert hudtest och därefter hittat favoritprodukter hos er. Håller just nu på och studerar till sjuksköterska och tar min examen om 29 dagar och efter tre år med enbart CSN så har jag haft en budget som inte riktigt tillåtit mig att inhandla alla skönhetsprosukter jag har velat testa. Paulas Choice står högt upp på listan över märken jag är riktigt sugen på och var dessutom det jag fick rekommenderat i mitt hudtest så vad vore en bättre start på mitt nya yrkesliv och sommaren än att få träffa Paula herself och när jag börjar jobba sedan kunna inhandla precis de produkterna jag (och min hud!) läntat så efter? Det skulle kännas så otroligt lyxigt och exklusivt att som student få gå på detta event för en skönhetsnörd som mig.

  29. Helen skriver:

    Jag vill vinna en biljett till min bästa vän. Hon har på kort tid blivit väldigt intresserad av hudvård och använder alla produkter från paulas choice. Jag tror hon skulle bli riktigt glad hon fick chansen att få åka iväg 🙂

  30. Ida skriver:

    Jag vill så gärna gå på detta. Hade planerat att gå och kollade med mitt ex om det funkade att han hade barnen. hade ingen att gå med och kände då att jag blev lite blyg för att åka själv men drivkraften att få träffa er som räddat min hy och hjälpt mig att få mitt självförtroende tillbaka samt att få möta Paula vars produkter är magiska, och då fick blygheten stå tillbaka. Jag skulle åka. Men då var biljetterna slut. Den besvikelsen var inte att leka med. När jag löst allt och vågade gå mot min blyghet, så fick jag inte plats. Så nu drömmer jag om att vinna en biljett.

  31. Terese Ivemyr skriver:

    Enda sedan min tonårstid har kampen om en fin hy varit en strid. Att se mig i spegeln var oftast en plåga men plötsligt tändes hoppets låga. Jag fann en blogg med en fantastisk tjej och hudvård är verkligen hennes grej. Hon driver även en webshop där drömmar om fin hy blir verklighet och känslan efter ett besök där är tacksamhet.
    Så ett pris av detta slag vinner man inte varje dag Tänk så glad jag och min hud skulle bli, att få träffa Er alla det vore magi. Nu håller jag tummar och tår och hoppas det ska räcka för att vinna ett besök i hudvårdens Mecka. ♡

  32. Kim skriver:

    Jag orkar inte ens tänka på att en skulle kunna gå miste om denna chansen! Det är nästan för mycket att ta in. Prenumererar på deras youtube-kanal (lärt mig massor) och Bryan är så underbar! Att de kommer till Sverige, att en får vandra runt på Skincitys lager (älskar allt som har med backstage att göra), träffa Annika och få en inblick i hur Skincity funkar ??!! Vill så gärna få vara med! Har känt mig så nere det sistone pga jäkla cystisk akne och det skulle vara så skönt att få vara bland andra som är lika tokiga i hudvård och som förstår hur mycket det betyder det där med hyn. Vill inte heller gå miste om all information och kunskap som kommer flöda där i Täby.

  33. Helen skriver:

    Jag önskar jag kunde vinna 2 biljetter så jag och min syster kunde gå. Hon har tjatat i åååår att jag ska ta hand om hyn och använda bra produkter, tog lång tid innan jag fattade att hon hade helt rätt! Skulle vara kul att få ta med henne på ett sånt här event:)

  34. Kristin skriver:

    Hej annica!
    Ville bara säga att du är en stor förebild för mig (som också ska plugga till hudteraput i höst)! Älskar hela konceptet med skin city o att man får så fin rådgivning via nätet av er!
    Du va in i min butik som jag jobbar i idag, i Göteborg. Ville säga det till dig, att du är en stor inspiration för mig,men blev så blyg! Hahah! Hoppas du gillade vår service iaf, på Nilson arkaden hehe! Ha en fin dag nu!

    / Kristin

    • annica skriver:

      Hej Kristin,
      Men åhh så roligt! Du skulle ha sagt hej;) Tack för de fina orden, hade ju gärna bytt några ord med dig i butiken om jag visste att du gillade det jag gör:). Ni gav jättefin service och tipsade så bra om hur man på bästa sätt ska göra rent vita tygskor! Toppen. Du får va med och tävla om biljetter till vårt VIP event så ses vi kanske igen? 😉 Stor kram Annica… PS nästa gång får du rycka tag i mig!;)

  35. Malin A skriver:

    Jag skulle vilja komma på detta event då jag är på väg att byta hudvårdsrutin från Biodroga MD till Paulas Choice (efter väldigt goda råd när jag gjorde ett hudtest!). Sen skulle jag även se detta som en chans att tacka er för all hjälp, svar på frågor och fantastiska service <3
    Det skulle vara total lycka att vinna en biljett!

  36. Linda skriver:

    Jag kommer troligtvis aldrig sluta LE om Skincity mig en biljett skulle ge. Skulle bli så glad så jag till Å med skulle kunna nobba choklad 😉 I år jag fyrtio ska fylla så jag är verkligen i behov av vad som finns på Skincity’s hylla. Ett event i lyxig stil skulle garanterat vara värt varenda mil. Skulle vara så kul att i Skincity’s hjärta få blicka, min nyfikenhet får mig nästan att spricka. Att älska hudvård är min grej och det delar jag ju tillsammans med dej ♡

  37. Sofia E skriver:

    Oj det vore ju självaste himmelriket att vinna en biljett!! Vilken lycka det vore att få komma till skincity!! Se hur ni har det i godisbutiken samt träffa Paula och Bryan också förstås! Ååh, vad är en bal på slottet…. Alldeles alldeles underbar!! 🙂 Det skulle vara jättekul med en liten resa och få uppleva något man själv tycker om med likasinnade istället för vardagen då nästan all tid upptas av barnen och det närmaste man kommer ”egentid” är toa besök! 😉 Men jag antar jag har lite lång väg från Finland…. 😛

  38. Lotta skriver:

    Det vore en dream come true att få höra Paula live!!! Tack vare er på Skincity har jag insett vikten av en bra hudvårdsrutin, upptäckt Paula Begoun och använder nu enbart Paula’s Choice från ax till limpa. 😉 Resultatet?? Har aldrig någonsin haft så fin hy! Tack tack tack till er och Paula! Det vore förstås helt makalöst att få möta denna superwoman och förebild, liksom Bryan vars hudvårdstips jag kollat in på otaliga filmer. Hoppas hoppas! 😀

  39. Therese skriver:

    Som sliten uttröttad småbarnsmamma i en ”pytteby” i Skåne vore en egen lyxdag i huvudstaden förstås en renodlad dröm. Jag som knappt kommer längre än till lekplatsen/Ica nuförtiden skulle (nästan) ge min högra arm för den upplevelsen. Mot en sån bakgrund är det guld att Skincity finns, med superb tillgänglighet och service på distans. Har (efter hudtest och konsultation) använt PC:s produkter i 7 månader nu och har fått en bättre hy än jag någonsin trott var möjligt. Dessutom till riktigt vettiga priser. Inte en chans att jag handlar någon annanstans, säljarna på hudvårdssalonger etc står sig slätt numera. Har avvärjt flera säljförsök genom att berätta om Paulas Choice som bara säljs på Skincity!! 🙂 Så att få träffa Paula och er i verkligheten skulle förstås ta mig direkt till (hudvårds)himlen! Herregud vad jag hoppas på vinst!

  40. Malin skriver:

    Men ååååh.. Jag vill, jag vill, jag vill.. Har sett många inbjudningar eftersom flera av mina Instagram”vänner” ska gå och jag kan lova att jag varit helt grön av avund och lite smått bitter (läs mycket, haha) eftersom jag inte ska få gå.. 😉 Så när jag fick syn på denna tävlingen ”sprang” jag in på bloggen och började knåpa på mitt inlägg.. Haha.. Jag skulle såå gärna vilja vinna en biljett för att
    * Få möjligheten att se min version av himmelriket (=era lokaler och lager)..
    * Få visa självaste Paula vilket underverk hennes Skin Revealing Body Lotion 10% AHA har gjort på mina ben, från att ha haft en hel del pigmenteringar och ojämn hudton och även hår som vuxit under huden har jag nu fått en mycket jämnare finare hudton.. Yeeey! 😀
    * Få träffa er och alla andra liksinnade som kommer vara där, för en dag skulle man kunna få känna sig normal som halvt viger sitt liv åt fantastisk hudvård.. Haha..

    Ååh denna tävlingen gjorde min dag, magen pirrar och jag är helt nervös.. Haha.. Nästan pinsamt att erkänna att jag blir så exalterad över möjligheten att vinna en biljett till detta fina event men det är sån jag är helt enkelt.. 😉

  41. Johanna L skriver:

    Jag DÖÖR!! Annica och Skincity, jag har inget bättre svar än att ni skulle göra mig så ofantligt LYCKLIG! Eller jo förresten, jag kommer handla som satan!! Hahaha. Jag äälskar hudvård och ni har verkligen lyckats fylla ett tomrum på marknaden!!! Att få komma till er och dessutom få träffa och höra Paula prata IRL vore så FANTASTISKT!!

    Er för evigt trogna kund//
    Johanna

  42. Anna skriver:

    Paula är min stora idol. Jag har använt hennes produkter i mer än 10 år och fått mina systrar och flera väninnor att gå över till PC. Jag köper aldrig en produkt i annat märke utan att konsultera hennes rekommendationer på beautypedia.com och har aldrig blivit besviken! Första åren var jag hänvisad till att handla via den amerikanska siten. När den europeiska siten öppnade handlade jag där. Förstå hur lycklig jag blev när SkinCity introducerade PC- jag handlar numera hos er och är supernöjd med er service!

  43. Josefine skriver:

    Åh det skulle varade intressant, lärorikt och inspirerande! Jag har sen ett par veckor blivit rekommenderad just PC’s produkter efter mitt senaste hudtest och börjat använda ett par av produkterna. Att få lära sig ännu mer om företaget, produkterna och hudvård skulle vara otroligt värdefullt. Har alltid haft komplex för mina hudproblem och att genom ökad kunskap om rätt hudvård och rätt produkter skulle vara så mycket värt för mig.

    Ni är så proffsiga och det känns alltid tryggt när man köper produkter baserat på era rekommendationer!

  44. Emelie skriver:

    Det skulle vara så otroligt kul att vinna en biljett till det här fina eventet! Sedan jag fick kontakt med er på skincity har jag lärt mig så mycket om min hud och hur jag ska ta hand om den, att få komma till er och lyssna på Paula skulle jag fålära mig ännu mera och säkert få ännu mera förståelse för hur min hud fungerar! Jag vill tacka er så mycket för den otroligt bra servicen och det skulle vara en ära att få träffa er alla 🙂 Det skulle även vara den ultimata examenspresentrbrn då jag tar en kandidat i biologi i sommar!

  45. Isabelle skriver:

    Jag har ingen utbildning inom hudvård men har samlat på mig mycket erfarenhet genom många års användande av en massa olika produkter! Nu senast har jag använt EA Pro produkter och även gjort behandlingar utan resultat och har inte fått bra svar på varför…Jag har varit nyfiken på Paulas Choice ett tag nu sen jag läste om dem på din hemsida men har inte hunnit testa dem än och skulle vilja ha svar på frågor o få lite tips innan! Jag skulle vilja vinna då jag ser det som den bästa chansen att få träffa rätt personer (från PC och er på skincity! :D) som kommer att kunna ge mig svar på alla mina frågor! Skulle även bli en sjysst 25-årspresent 🙂 kram Isabelle

  46. Dorsa skriver:

    Heja Annica för att du sparade 5 hela biljetter! 🙂
    Jag är så otroligt imponerad av skincity och har längtar efter ett sådant proffesionellt mottagande som ni erbjuder. Pga er har jag blivit introducerad till många bra produkter och vågat prova nya fantastiska produkter som ni rekommenderat. Den bästa känslan som kund är att få känna att det är äkta åsikter och passion från säljarna/hudterapeuter som ni är.
    Hade varit en öra att få komma till er och se hur tomteverkstaden ser ut 🙂
    Önska mig lycka till!

  47. Emilie skriver:

    Jag har alltid haft problem med min hy. Det är både akne och nu för tiden även pigmentering och rynkor. Jag har gått på behandlingar, träffat hudläkare och testat många olika produkter men även om det i perioder blivit bättre har jag fortfarande inte den hy jag önskar. Jag har hört så mycket bra om Paula’s Choice produkterna och även sett bilder på fantastiska resultat, därför vore det så härligt att få komma på det här eventet, lära mig mer om produkterna och även få tips och råd från er på Skin city!

  48. OMG jag vill gärna ha en biljett för att få chansen att träffa er, tacka er och berömma er. Ni är underbara. MEN också för att få träffa Paula! Som har så bra produkter för just acne och jag behöver hjälp med min hy. Skulle gärna vilja höra mer, lära mig mer.

  49. Sara skriver:

    Hej Annica,
    Jag har kämpat med min hy under många år, i perioder är den riktigt fin men just nu vill jag bara dra täcket över huvudet. Jag äter bra, dricker vatten och tränar men det är väl någon stress som gör att jag just nu ser ut som en prickikorv. Därför skulle jag bli så himla glad om jag kunde få hänga med ert gäng den 23e, kanske få lite expert tips och råd. Ni har fått mig att inte tappa tron på att även jag kan få en fin hy, Tack för en intressant och lärorik blogg och SC! Kram och hoppas vi ses!

  50. Ulrica skriver:

    Hej fina Annica,
    Ser fram emot eventet den 23:e! Ska bli såå roligt att få träffa er alla och det är ett perfekt tillfälle för tjejweekend i Stockholm 🙂

    Jag har två underbara väninnor som jag ska spendera helgen tillsammans med, men har ju som du vet bara biljett till mig + den ena av dem. Hoppas på vinst av ytterligare en biljett så att jag kan ta med dem båda till Täby.

    Ses snart! /Ulrica

  51. Yasmine skriver:

    Jag har aldrig tidigare insett hur viktigt det är med bra hudvård, tyckte jag hade testat allt men att min hy aldrig blev bättre. Sen gjorde jag SC:s hudtest och blev rekommenderad Jan marinis produkter och bara på på några månader blev min hy bättre än nånsin!den blev faktiskt så bra att jag fått en helt annan struktur på huden och acnen är helt borta. Men jag har hört mycket gott om PC också och senaste testet visar att de produkterna skulle passa min ”nya” hy bättre. Så skulle hemskt gärna möta Paula och lära mig mer om hennes produkter, och självklart även er på SC som gör ett fantastiskt jobb och verkligen hjälpt mig med något jag trodde var omöjligt.