SISTA DAGEN att tävla om hudvård!

  • | Annica

vinn hudvård

Vill du vinna dessa? Mina favorit Peel-Pads just nu? KLICKA IN HÄR PÅ TÄVLINGS INLÄGGET  för att Tävla! Sista dagen  i morgon fredag kl 24.00. Vinnarna meddelas någon dag efter här på bloggen..

LYCKA TILL!

11 annica forsgren skincity.se

Vill du lämna en kommentar?

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

14 svar till “SISTA DAGEN att tävla om hudvård!”

  • (14) Kommentarer
  • Visa alla kommentarer
  1. hanna skriver:

    Hej! Jag är en 18 årig tjej som har stora problem med inåtväxta hårstrån vid bikinilinjen. Jag har grovt och mörkt hår och epilerar det. För att undvika inåtväxta hårstrån skrubbar jag ofta med vantar, men det funkar inte…Har massa röda bölder och håret syns igenom huden… Rakning får jag prickar av och det växer ut för snabbt och vaxning funkar inte heller. Hoppas du kan tipsa om någon metod jag kan använda mig av eller någon produkt. Vill inte lägga ut så mycket pengar. Tack på förhand!

    • annica skriver:

      Hej Hanna, det kan verkligen vara problematiskt med inåt växta strån. Vad som är otroligt viktigt, det VIKTIGASTE faktiskt är att du är nog med att rengöra huden före epilering eller rakning. Även att du spritar av din epilator, själv munstycket. Bakterier syns inte men är i allra högsta grad både på huden och på din maskin. Börja så. Nästa steg är att inte peela huden inom 24h. Peelar du i samband med hårborttagningen så kan det ge dig irritation. Finns där dessutom bakterier så kan de få extra bra fäste. Det jag också vill ge som råd är att du återfuktar område efter epilering. Tänkt rengrling före, epilering, rengöring igen och sedan återfuktning av en ren hud. Den här är toppen och en favorit hos oss på salong och edn är superdryg:

      http://skincity.se/sv/product/819/decleor-energising-gel-prolagene

      Rakar du huden så tänk på ovan tips och framförallt rengör rakhyveln och använd ej engångshyvlar. En bra ska det vara det gör en enorm skillnad.

      Även dessa kan vara ide att testa. Obs! Applicera 24h efter hårborttagning:

      http://skincity.se/sv/product/3046/bliss-ingrown-eliminator-pads

      kram Annica

  2. Pernilla skriver:

    Hej! Har du tips på produkt jag kan använda till min ettåring som fått jätte nare runt mun och haka? Även röda torrfläckar på kroppen.

  3. Emelie skriver:

    Hej! Skrev samma fråga i föregående inlägg men fick inget svar, så jag testar här 🙂

    Jag började med produkter från MÅ och har äntligen blivit av med min acne, däremot har jag kvar massvis med fula, röda ärr (inga gropar). Min hudterapeut tipsade om serum c och night cream ihop för att bleka ärren, men jag upplever inte att det ger något vidare resultat. Finns det någon annan produkt som skyndar på processen ytterligare och passar ihop med MÅ? (Är dessutom gravid så vet inte vilka produkter som är lämpliga)

    Kram

  4. Sofia E skriver:

    Ååh om man ändå hade turen med sig! 🙂 Undrar om du har något tips på vad man kan göra med envisa plitor på hakan? Använder jan marini bioclear tvätt och cream samt c-esta serum kör ansiktsmask alltid på söndagar 😉 men försöker få in en till två gånger i veckan också. Tror att det är hormonella finnar eftersom jag tycker att huden i övrigt är bra nu men hakan är envis samt alltid värre inför mens. Tacksam för svar! Kram