Scrolla för att läsa mer

Lazy Summer Days – Allers

 

Här kommer mina bästa tips för lata sommardagar som just nu ligger ute i tidningen Allers! Trevlig läsning!

Skydda ansiktet

Jag skyddar alltid mitt ansikte både med hög SPF och keps eller skugga för att inte åldras i förtid. Bästa solskydden har Akademikliniken maximal Sense SPF 50.  Sätt parasollet över ansiktet och passa på att ta en välförtjänt siesta!

Sätt igång kroppen

Peeling är ett bra sätt att få fart på microcirkulationen och få upp lystern i huden. Min personliga favorit är Phytomers peeling Toning Body Scrub with Marine Salt Chrystals. Huden blir återfuktad och ultramjuk. En dröm för torra sommarben!

Frossa i antioxidanter

Ge ansiktet en svalkande dusch med Hydrating mist från Juice Beauty som innehåller vit & röd druva som är kraftfulla antioxidanter.

Skäm bort dig själv!

Efter en lång dag ute i solen lägger jag gärna en återfuktande, svalkande och lugnande ansiktsmask. Marknadens bästa är Aftersun Mask från Sensai by Kanebo.

Avsluta värdigt

Min kvällsritual är nästan helig. Jag förbereder min hud för natten genom att inandas doften av Decléors Rose Night Balm i kupade händer framför ansiktet innan jag applicerar den. En underbar avslutning på dagen!

With love,

Annica

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Ny naturlig serie från Priori

För några månader sedan lanserades nya uppdaterade Priori, har ni hittat några favoriter från märket än? Nu har de även lanserat en ny naturlig serie produkter, TTC. Med hjälp av den senast forskningen i bioteknik har de lyckats ta fram en resultatinriktad linje med rena ingredienser så som gurkmeja och dess aktiva element curcumin. Teknik […]

Se hela inlägget »

Behind the scenes plåtning

Förra veckan hade jag en plåtning för ett litet projekt ni kommer få se mer utav framöver, så stay tuned 😉 men idag får ni följa med behind the scenes och se lite av vad som komma skall! Bilder från plåtningen     Bilderna blev så fina tack vare fantastiska Ann sköld som ofta gör […]

Se hela inlägget »

Epionce har gjort det igen, nylanserade Purifying Wash och Purifying Spot Gel är verkligen något utöver de vanliga! En duo för alla med acne, till både ansiktet och kropp. Dessa två kliniskt bevisade produkter hämmar inflammation i huden utan att för den skull irritera eller torka ut hudens barriär, vilket gör att de passar alla […]

Se hela inlägget »

Ni vet sedan tidigare inlägg hur galet exalterad jag är över att iS Clinical finns hos oss på Skincity nu, ÄNTLIGEN! Någon som testat på något gottigt från märket än? iS = innovative skincare, därför älskar jag märket så mycket! Bara namnet säger sitt, men det tåls att upprepas att märket använder sig av det […]

Se hela inlägget »

Ungefär 1 gång i månaden fixar jag mina fossingar fina så denna vecka får ni hänga med på min fina-fötter-guide! Jag förbereder alltid med en peeling, lyxar jag lite extra myser jag en stund innan med ett varmt fotbad. Puts väck med all torrhet och fnasighet med Jan Marinis dubbelexfolierare Bioglycolic Resurfacing Body Scrub med […]

Se hela inlägget »

Nya borstar från MAKETHEMAKE

Hur många av er använder MAKETHEMAKEs borstar? Ni har väl inte missat att det tillkommit fyra nya borstar i kollektionen! 🙂 Sheer Foundation Brush En uppföljare av populära Foundation brush, hur många av er har testat? Till skillnad från Foundation brush har inte sheer foundation brush lika täta strån och är också mindre i omfång. Personligen […]

Se hela inlägget »

Tata Harper Resurfacing mask, jag blir speechless. Naturlig salicylsyra exfolierar och huden får en ny lyster och en mjukare känsla med färre tilltäpptheter. Ge huden en extra energikick och applicera masken ovanpå Tata Harper Regenerating Cleanser Dermaceutic Mask 15, ett kraftpaket av syror som djuprengör grundligt och effektivt i en bas av betonitlera. Denna masken […]

Se hela inlägget »