Taaa Daaaa..jag har fått ett ansiktslyft!

  • | Annica

Nästan i alla fall;)…min lilla ögonsten (dvs min blogg) har fått en rejäl makeover! Vad tycks?! Stilren, modern men ändå mjuk. Världens bästa designers på Panagora har gjort den och jag är så glad för att de hjälpt mig. Stor kram till dem!

Några små finjusteringar kommer succesivt att adderas under den närmsta tiden…men så gott som klar är den.

Vad tycker ni om bloggen? Bättre/sämre än förut? Saknar ni någon funktion?

Lämna gärna en kommentar och låt mig veta!

 

 

Vill du lämna en kommentar?

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

10 svar till “Taaa Daaaa..jag har fått ett ansiktslyft!”

  • (10) Kommentarer
  • Visa alla kommentarer
  1. Suzanne skriver:

    Hej.
    Jag måste bara fråga en sak. Min son har länge haft ”plitor” på ryggen (eller om man tänker mellan skulderbladen och till mitten av ryggen). Det är blandat – ”plitor” som ser ut som mogna finnar men även små små vita ”pärlor” i huden. Vad finns att pröva?

    • annica skriver:

      Hej Suzanne, Jag rekommenderar Murads Blemish Body Wash samtMurad Blemish Control Clarifying Body Spray. Mkt bra på kropp/rygg med problem med finnar/plitor/acne. Kram Annica

  2. Christopher skriver:

    Annica!

    Grattis till nya bloggen, riktigt schysst design!

    Allt gott!
    Christopher

  3. Isabell skriver:

    Mkt bra sida. En liten fråga. Jag har sedan länge haft små kulor under ögonen som ser ut som milier men det är det inte.Kan vara xhantelasma. Jag tycker jag fått mer den senaste tiden och jag stör mig verkligen på det. Hur ska jag få bort dem?

    Mvh

    • annica skriver:

      Hej Isabell! Roligt att du tycker om sidan! Har du säkerställt att det inte är milier hos en hudterapeut? Om du inte har det så tycker jag du ska börja med att besöka en hudterapeut och säkerställa det.
      Jättesvårt att säga om det är Xantelasma när jag inte har sett hur det ser ut. Vill du kan du ta en bild och maila mig. Googla annars på Xantelasma och se om du tycker det stämmer överrens med det du har. Lite info om Xantelasma: Gula mer än halvcentimeter stora, lätt upphöjda fläckar. Den gula färgen beror på att fläcken innehåller kolesterol. Hos yngre personer kan det ibland vara ett tecken på att det ”onda” kolesterolet, LDL-kolesterolet, i blodet är för högt. Själva fläcken kan tas bort genom operation eller laserbehandling om den är kosmetiskt störande. Det kan du få hjälp hos en plastikkirurg. Vissa hudläkare och ögonläkare gör den här typen av små operationer. Kram Annica

  4. Cilla skriver:

    Nya sidan ar super nice! Kanns valdigt ljus och frasch men hopp om varen…xx C