Scrolla för att läsa mer

NYHET! Prime Solution från Sensai by Kanebo

Sensai by Kanebo är inte ett märke som sprutar ut nyheter. När de väl kommer med en nyhet är den igenomtänkt i minsta microdetalj. Typiskt Japanskt och väldigt delikat allt ifrån produktens innehåll, till flaskan, till annonsmaterial, kartonger, ja allt! Vi har just dagarna lanserat den purfärska nyheten ”Prime Solution”
Prime Solution tar rutinen för dubbel återfuktning “SAHO” till en helt ny nivå och är resultatet av 20 års forskning i cell-till-cellkommunikation. (d.v.s. väcker cellerna till liv så att de tar emot signaler samt ser till att det som signaleras produceras). Denna cell kommunikation avtar med åren. Sanzashi-extraktet ökar cellernas upptagningsförmåga vilket leder till att cellproduktionen ökar som boostar produktionen av hyaloronsyra. Den ser till att huden är extremt återfuktad så att cellerna har en perfekt miljö att arbeta i.
Koishimaru silk EX ser till att huden hålls fylld med fukt även vid stigande ålder, för ett friskare och mjukar utseende.
Prime Solution används som en klassisk ”Sensai Lotion” och utgör steg 1 i dubbel återfuktning. Den riktar sig mot den som fått de första (eller flera;) ) ålderstecken. Egentligen till alla som vill ha en maximal effekt av sin efterföljande emulsion eller creme. Det är en något rikligare version av de klassiska lotions som Sensai har.

Duktiga Anna-Fia som är tränare på Sensai tipsar om att använda Prime Solution på på kvällen och ”vanlig” lotion på dagen. Detta tips har jag såklart provat och det kändes super skönt! Lite extra näring och boost till natten är väl aldrig fel?!

Just nu har vi ett fantastiskt erbjudande på Skincity när du köper denna. Du får en gåva med produkter från Lifting serien med på köpet. Värdet på gåvan är över 1000kr! Erbjudandet är Super Limited, så hurry up!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Söndagsmasken

Idag blir det en återkommande favorit för huden. Paulas Choice Skin Recovery  Hydrating Treatment Mask med växt- och vitaminbaserade antioxidanter för att stärka huden och skydda mot fria radikaler. Essentiella fettsyror och lipider gör huden så härligt mjuk och återfuktad. Man hör ju bara på namnet hur mumsig den är! Ögonområdet får sig också en […]

Se hela inlägget »

Vanligaste frågorna om NeoStrata

Jag har varit så nyfiken på vad ni tänkt och tyckt om lanseringen av NeoStrata. Jag har varit lite detektiv de senaste dagarna och grottat ner mig i vad ni haft för frågetecken kring märket och tänkte lyfta era vanligaste funderingar, 10 snabba om NeoStrata! Skillnad mellan Neostrata och Exuviance? Dessa två är syskonmärken kan […]

Se hela inlägget »

Allt om ceramider

Hudens bästa kompis den här årstiden är helt klart, trumvirvel, ceramider! Mångas hudbarriär har säkert räddats av denna hero men för er som inte har pejling på ingrediensen så ska jag berätta vilken grym verkan den har! Ceramider kan efterliknas murbruk i en tegelvägg. Tänker att våra alla lager av hudceller är tegelstenar och mellan […]

Se hela inlägget »

Kika in i badrumsskåpet hos Madelene

Halloj! Vet hur mycket ni har uppskattat att få kika in i badrumsskåpen hemma hos mina kollegor och att de kan berätta om sina smultron produkter. Och ge er sina absolut bästa tips! Så idag lämnar jag över ordet till Madde som jobbar på kundrelationer och som många av er säkert redan har varit i […]

Se hela inlägget »

Must haves för kroppen!

Hur många upplever att huden på kroppen känns torr och stram, räck upp en hand! Man glömmer lätt kroppen men trots varma kläder så blir huden på kroppen också väldigt torr och stram under vinterhalvåret. Två darlings från det franska märket Codage jag inte kan vara utan räddar min torra hud. Den här peelingen från […]

Se hela inlägget »

Meet the founder: Osmosis

Idag mina vänner bjuder jag på en riktigt MAFFIG och SÅ spännande intervju med Dr. Ben Johnson. Han som anses vara en av världens mest banbrytande medicinska estetiker. Osmosis har en modern syn på hur man behandlar huden för att upprätthålla en god hudhälsa. Här berättar han även varför inre hälsa måste vara en prioritet […]

Se hela inlägget »

Nyheter på hudvårdshimlen

Himlen är så stjärnklar med så många härliga nyheter nu, både för vårt yttre och inre, jag blir så peppad! Ni minns lanseringen av Osmosis? Jag skrev ett inlägg om märket och två produkter jag föll pladask för! Om ni missade det så kan ni läsa det HÄR. Jag är fortfarande lyrisk över detta fantastiska […]

Se hela inlägget »

Lansering av NeoStrata

Nyp mig i armen men rubriken talar sanning, vi har precis lanserat NeoStrata! Oily skin solution är en sån grymmis som alla borde ha! Så bra att kunna dutta på om man får en finne eller två. Det är det fina, man använder den partiellt i kombination med sitt ansiktsvatten. Har man acne/finnar så kan man […]

Se hela inlägget »