NYHET! Prime Solution från Sensai by Kanebo

  • | Annica

Sensai by Kanebo är inte ett märke som sprutar ut nyheter. När de väl kommer med en nyhet är den igenomtänkt i minsta microdetalj. Typiskt Japanskt och väldigt delikat allt ifrån produktens innehåll, till flaskan, till annonsmaterial, kartonger, ja allt! Vi har just dagarna lanserat den purfärska nyheten ”Prime Solution”
Prime Solution tar rutinen för dubbel återfuktning ”SAHO” till en helt ny nivå och är resultatet av 20 års forskning i cell-till-cellkommunikation. (d.v.s. väcker cellerna till liv så att de tar emot signaler samt ser till att det som signaleras produceras). Denna cell kommunikation avtar med åren. Sanzashi-extraktet ökar cellernas upptagningsförmåga vilket leder till att cellproduktionen ökar som boostar produktionen av hyaloronsyra. Den ser till att huden är extremt återfuktad så att cellerna har en perfekt miljö att arbeta i.
Koishimaru silk EX ser till att huden hålls fylld med fukt även vid stigande ålder, för ett friskare och mjukar utseende.
Prime Solution används som en klassisk ”Sensai Lotion” och utgör steg 1 i dubbel återfuktning. Den riktar sig mot den som fått de första (eller flera;) ) ålderstecken. Egentligen till alla som vill ha en maximal effekt av sin efterföljande emulsion eller creme. Det är en något rikligare version av de klassiska lotions som Sensai har.

Duktiga Anna-Fia som är tränare på Sensai tipsar om att använda Prime Solution på på kvällen och ”vanlig” lotion på dagen. Detta tips har jag såklart provat och det kändes super skönt! Lite extra näring och boost till natten är väl aldrig fel?!

Just nu har vi ett fantastiskt erbjudande på Skincity när du köper denna. Du får en gåva med produkter från Lifting serien med på köpet. Värdet på gåvan är över 1000kr! Erbjudandet är Super Limited, så hurry up!