Scrolla för att läsa mer

Hudvårdsbibeln…

Weeehaaa.. söndag morgon.. Inga planer idag?? Eller massor av planer idag?  Strunta i alla måsten och smyg iväg till närmaste kiosk, inhandla en Aftonbladet + Hannah&Amanda bilagan (35kr) så får du på köpet vinterns absolut bästa hudvårdsbibel med massor av tips och super erbjudanden på Skicnity! Kryp upp i soffan.. framför en brasa om du har en och gotta dig i alla härliga cremer och snygg makeup som du kan köpa till julpriser!

Klicka på länken här för att smygläsa några sidor redan nu…http://viewer.zmags.com/publication/d9e3c8fd#/d9e3c8fd/1

OM du laddar ner PAYAIR appen (helt gratis) så får du dessutom ta del av detta crayzy daizy erbjudande som är super exklusivt under denna period!’

supererbjudande bareMinerals handla med mobilen

 

Men kärlek till er mina vänner…..;)

 

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

22 svar till “Hudvårdsbibeln…”

 • (22) Kommentarer
 • Visa alla kommentarer
 1. A skriver:

  Bra tips! Den skall jag genast inhandla. Jag har en fundering angående skincitys erbjudande på facebook, “Erbjudande Decléor! Vi köp av valfria Decleor produkter för minst 500kr medföljer en lyxig Topp till Tå necessär på köpet. Värde 1160 kr. Gäller tom 20/12.”, imorse beställde jag produkter från Decléor för närmare 600, men i orderbekräftelsen jag fick till mailen fanns inte Topp till Tå necessären med, har jag gjort något fel? Läste i kommentarerna på facebook att man inte skulle behöva lägga till något i varukorgen! 🙂 Tack på förhand!

  • annica skriver:

   Hej Alexandra, Necessären sänds med per automatik till alla ordrar över 500kr. Det står ej med eftersom det är en gåva men du kan vara lugn alla får denna helt GALET fina och stora necessär med härligheter i! Kram Annica

 2. A skriver:

  Tack för snabbt svar! 🙂 Ja, det var verkligen ett fantastiskt fint erbjudande. Önskar dig en fortsatt trevlig dag!

 3. Hilde skriver:

  Jag gillar tidningen jättemycket! Jag ha handlat på mig något till varje cm på min kropp under senaste tiden efter tips och råd från er på Skincity 😀 Nu börjar resultatet av Exuviance att visa runt ögonen och det är verkligen roligt. Har fått positiv feedback på före och efterbilderna på min blogg, så tack igen för all hjälp!
  Kram

  • annica skriver:

   Hej Hilde, Kul att du gillar den! Fin blogg du har förresten! Vart inne och kikade idag!:)Vad härligt att du nu har något bra till varje cm på kroppen! 🙂 Jag såg bilderna på dina ögon på din blogg också. KUL!!! Så lite, är glad att du känner dig nöjd med rekommendationen! Kram Annica

 4. Mona skriver:

  Hejsan!

  Fråga om serum och ögon! Håller precis på att vänja in JM som ord hudvårdsrutin – men dom har inget ögonserum vad jag förstår. Det har dock mene & moy som är på erbjudande idag – tänker på skin renu flaskorna som du bloggat om. Är dom kompatibla med all annan hudvård? Och är den mot påsar slut? Hittar bara mot mörka ringar och rynkor vilket jag i och för sig oxå skulle behöva jobba på! 🙂

  Annars mot påsar under ögonen är caritas ögonmask som du bloggade nyss om effektiv mot det? Mitt ögonparti är såååå tråkigt just nu, torrt, påsigt och rynkigt! Blä.

  Hoppas du har en skön söndag! Och tusen tack för den fina tidningen som kom som helggodis! 🙂

  Kram Mona

  • annica skriver:

   Hejsan Mona, Det stämmer att serum P var slut, ledsen för lite sent svar på din kommentar… Skin Renu serum kan du kombinera med andra märken. Ja precis Caritas ögonmask är toppen mot påsar.. VERKLIGEN! Roligt att du gillar tidningen! Stor Kram Annica

   • Mona skriver:

    Tusen tack för svar! 🙂 Gjorde inget, min minsta blev sjuk så fick fullt upp ändå! Då ska jag ta och önska mig ögonmasken från carita så kan jag fundera lite vilket serum ögonen ska få! Är nästan halva nöjet ändå det där med att önska, fundera och klura hur man ska få till det! Ha en bra dag imorgon! 🙂

 5. Annie skriver:

  Hjääälp..jag har beslutsångest! 🙂 Väldigt i-landsaktigt men så är det. Jag står i valet och kvalet mellan två thermobyxor till ansiktet:
  1) Phytomer rich thermo protective eller
  2) MD critical care sheilding creme
  Fick dessa två tips i veckan av din kollega Anna, men kan inte bestämma mig alls. Båda verkar super och Phytomeren väääldigt intressant.

  OMG vad svårt! Lite bakgrundsinfo – har rosacea men som knappt syns utom ytliga blodkärlen på mkt mkt nära håll, ett par torrhetsfläckar i ansiktet. Ansiktet har fått fnatt i det kalla vädret. Har hela exuviance serie mot känslig hy som daglig rutin (plus kör peeling och sen fultmask några ggr per vecka och ibland transderma M för att få extra fukt). Köpte nyligen ultra restorative creme som nattcreme – verkar inte räcka heller i nuläget. Så Annica, hur råda bot på dem här torrisen? Hjälp mig så att jag slipper vääälja:D

  Bamsetack också för tidningen som kom i veckan. Måste säga, väldigt premium och generöst att skicka ut din till mig som kund. Jag blev glad! Det är ju absolut ingen självklarhet och en kul och uppskattad gåva!

  Kram

  • annica skriver:

   Hej Annie, Ja men det är mkt I-landsproblem i min blogg så det är HELT OK! 🙂 Har du en lite underliggande rosacea så är kanske Critiacal Care den bästa. Även om Phytomer så är just lovely. MEn med tanke på den underliggande Rosacean så sägerr jag MD! Vad roligt att höra att du blev glad över tidningen! 🙂 Är du/ni alla fina kunder glada.. då är jag glad 🙂 Kramar Annica

   • Anna skriver:

    Gud så bra, tack – Critical care it is! Var på Åhlens city i förgår och “kände” på produkten och blev då småsugen på även complexet. Men jag ska försöka behärska mig för jag vill inte sluta med mitt vespera serum under den period jag kör MD dagtid.
    Gud så mkt jag vill ha just nu. Hoppas tomten kommer med Transderma C och Sensai 3D mask också! 😀 Kram

    • annica skriver:

     Hej Anna, Sounds Great! Förstår känslan när man vill ha typ allt :)! Känner det dagligen:)!! Ja vi får se vad tomten har att komma med ! 🙂 Kram Annica

  • Anneli skriver:

   Hej Annica!

   Jag behöver råd angående foundation. Jag har upptäckt att jag är världens blekaste, tydligen så pass blek att det här med färg känns lönlöst. De ljusaste blir alldeles för mörka för mig… o jag har känslig hud så jag måste ha en foundation med bra kvalitet och gärna medeltäckning för röda näsor o acne.

   Just nu använder jag Sensai fluid finisch lasting velvet som jag tycker är underbar med undantaget att jag ser ganska knasig ut i färg. Använder 202 för att 102 har fel nyans. Men den är FÖR mörk, det e inte snyggt 🙁 Köpte nyligen sensais concealer nr 1 av er, vilken är på tok för mörk.

   Jag känner mig rätt ledsen över att inte hitta en nyans och ett märke som funkar på mig. Vill inte direkt sola bara för att hitta smink som skall fungera…
   Även testat bare minerals vilken jag inte tyckte om alls, såg mest kakig ut då jag är torr i hyn.

   Hoppas att du kan ge mig tips på vilka märken som fungerar även för porslinshud och som inte försämrar huden.
   Kramar Anneli

   • annica skriver:

    Hej Anneli, Jag förstår.. det är jobbigt….Har du kollat in den ljusaste på priori? Även PTR unwrinkle foundation den ljusaste är väldigt ljus. Dock bör du ju verkligen prova så du slipper lägga ut mer pengar i onödan. Kram Annica

    • Anneli skriver:

     Inte provat ngn av dem, dock har jag varit nyfiken på priori men hittar ingenstans att testa (stockholm). Försökt kolla på dermarones sida men blir inte så klok..

 6. Elaine skriver:

  Hej, tusen tack för tidningen, jätte kul. Undrar vad jag skall göra åt min hud just nu, fått en massa inkapslingar i ansiktet, som kommer åter hela tiden även om jag går till hudterapeuten. Slutat m neostrata som jag tror gjorde mig för torr. Känns bra att inte ha syra produkter nu längre, då jag planerat graviditet
  . Men jag vet inte vilken serie jag skall köpa nu. Har PTR laser serum, men bara apoteks tvätt o kräm nu då hudterapeuten tyckte den skulle vila från neostrata. Men jag köper vad som helst, men inget som är likt neostrata. Funkar jojobaolja på inkapslingar? Tacksam för ett svar.
  Mvh Elaine

  • annica skriver:

   Hej Elaine, Om du gillar PTR´s Laser Free serum kanske du ska prova även cremen i den serien. Den är helt underbar. I övrigt rekommenderar jag dig annars att göra vårt hudtest på skincity.se så ger vi dig en rekoommendation. Ange gärna att du ej önskar syror då. Jojoba olja mot inkapslingar är inget direkt som jag brukar rekommendera..Kram Annica

 7. Linn w skriver:

  Hej Annika!
  Ville bara tacka så mycket jag också för hudvårdsbibeln jag fick hemskickad förra veckan! Hade ju tänkt köpa den samma dag! 😉 nu är det första jag gör på morgonen är att gå in på hemsidan o kolla vad som finns i dagens lucka! Haha, oftast vill jag ha nåt varje dag men misstänker att de allra bästa erbjudanden kommer komma närmare jul 😉 den som väntar på nåt gott.. Kram!

  • annica skriver:

   Hej Linn, Så lite! Hoppas du gillar den! Så roligt att du håller koll på vår kalender:) Det är mkt fina saker kvar fram till jul i kalendern 🙂 Kram Annica

Allt om ceramider

Hudens bästa kompis den här årstiden är helt klart, trumvirvel, ceramider! Mångas hudbarriär har säkert räddats av denna hero men för er som inte har pejling på ingrediensen så ska jag berätta vilken grym verkan den har! Ceramider kan efterliknas murbruk i en tegelvägg. Tänker att våra alla lager av hudceller är tegelstenar och mellan […]

Se hela inlägget »

Kika in i badrumsskåpet hos Madelene

Halloj! Vet hur mycket ni har uppskattat att få kika in i badrumsskåpen hemma hos mina kollegor och att de kan berätta om sina smultron produkter. Och ge er sina absolut bästa tips! Så idag lämnar jag över ordet till Madde som jobbar på kundrelationer och som många av er säkert redan har varit i […]

Se hela inlägget »

Must haves för kroppen!

Hur många upplever att huden på kroppen känns torr och stram, räck upp en hand! Man glömmer lätt kroppen men trots varma kläder så blir huden på kroppen också väldigt torr och stram under vinterhalvåret. Två darlings från det franska märket Codage jag inte kan vara utan räddar min torra hud. Den här peelingen från […]

Se hela inlägget »

Meet the founder: Osmosis

Idag mina vänner bjuder jag på en riktigt MAFFIG och SÅ spännande intervju med Dr. Ben Johnson. Han som anses vara en av världens mest banbrytande medicinska estetiker. Osmosis har en modern syn på hur man behandlar huden för att upprätthålla en god hudhälsa. Här berättar han även varför inre hälsa måste vara en prioritet […]

Se hela inlägget »

Nyheter på hudvårdshimlen

Himlen är så stjärnklar med så många härliga nyheter nu, både för vårt yttre och inre, jag blir så peppad! Ni minns lanseringen av Osmosis? Jag skrev ett inlägg om märket och två produkter jag föll pladask för! Om ni missade det så kan ni läsa det HÄR. Jag är fortfarande lyrisk över detta fantastiska […]

Se hela inlägget »

Lansering av NeoStrata

Nyp mig i armen men rubriken talar sanning, vi har precis lanserat NeoStrata! Oily skin solution är en sån grymmis som alla borde ha! Så bra att kunna dutta på om man får en finne eller två. Det är det fina, man använder den partiellt i kombination med sitt ansiktsvatten. Har man acne/finnar så kan man […]

Se hela inlägget »

Elins favoriter i januari

Hej darlings! Idag lämnar jag över order till min kära kollega Elin Damlin som säkert många av er redan känner till. Hon är otroligt erfaren hudterapeut och (tillika chef över alla duktiga hudterapeuter på Kundrelationer!). Här nedan kommer hennes härliga tips och favoriter för att preppa huden med nu i vinter. CONCENTRATED CLEANSING FOAM Denna rengöring […]

Se hela inlägget »

Så gör du ansiktsbehandling hemma

Skäm bort huden med en ansiktsbehandling hemma, jag guidar er steg för steg! Steg 1 Rengör – Första och viktigaste steget i din rutin, rengöringen! Gärna en dubbelrengöring som rengör effektivt och grundligt, alla spår av makeup och orenheter som puts veck! Starta med en oljerengöring på torr hud och massera för att lösa upp […]

Se hela inlägget »

Best of skincare 2018 – del 2

Under förgående år fick vi minst sagt in flera härliga lanseringar.. Här kommer min del 2 med produkterna ni inte få missa. Ett märke som verkligen varit saknat och efterfrågat av både oss hudterapeuter och konsumenter det är PRIORI och jag är så glad att det är tillbaka på Skincity! Mineral Skincare SPF 25 är en gammal goding som […]

Se hela inlägget »