Scrolla för att läsa mer

Glammigt Läppmojs!

Rodial Glam Stick för torra och spruckna läppar

Jag vet att ni är många läppmojs galningar därute… precis som jag!:) Senaste läpp-tillskottet  är detta lyxiga från balla Rodial – Glamstick!

Riktigt härliga balsam för läpparna som är berikade med E-vitamin och kakaosmör som återfuktar och skyddar  och ger näring till dina läppar. Du kan välja på tre fina färger…alla färgerna är faktiskt riktigt fina. Mina personliga favorit färger är dock Thrill och Bite.. lite beroende på vilket humör jag e på!

Glamsticks har en svag doft av cocos vilket för tankarna tillsommar, sol och strandliv…mmmmmm

Huvudingredienserna i detta snygga stick är Kakao smör, som är otroligt mjukgörande & lugnande. Super på att och mjukar upp torra och spruckna läppar. Antioxidanter som skyddar. E-vitamin återfuktar och bibehåller fukten i torra och spruckna läppar samt ger en anti-age effekt.

Ok, lite snabba fakta för er som inte orkar läsa min lull lull text;)
• Mjukgör och vårdar läpparna
• Antioxidant egenskaper för att skydda och lugna läpparna
• Finns i 3 nyanser som ger naturliga och glänsande läppar
• Återfuktar och skyddar

 

Dessutom kommer detta balm i en riktig snygging förpackning… aldrig fel, eller hur?!

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

8 svar till “Glammigt Läppmojs!”

 • (8) Kommentarer
 • Visa alla kommentarer
 1. Malin skriver:

  Hej! Jag undrar vad du säger om lavendelolja som ingrediens i hudvårdsprodukter? Jag snubblade över information om att det ska vara direkt skadligt, att lavendelolja både kan irritera huden och kan vara giftigt, cytoxoiskt, och kan döda hudceller. Det låter ju inte så bra, och efter att ha googlat runt lite har jag förstått att det här verkar vara ett diskussionsämne och att många produkter innehåller ju lavendelolja, även från välkända märken som jag själv använt eller funderat på att beställa från er. Samtidigt är det svårt att som amatör förhålla sig till sånt här, tycker jag, man vet inte hur man ska tolka informationen.

  • annica skriver:

   Hej Malin, Lavendel är en bra lugnande ingrediens. Den beror de lite påvar den plockats, när den plockats, hur den processats som avgör hur resultatet sedan blir på huden.Men jag har egentligen inget negativt att säga om lavendel. Älskar dessutom doften! Kram Annica

 2. Malin skriver:

  Tack för svaret! Jag läste lite på bland annat Beutypedia, som menade att alla alla produkter som innehåller lavendelolja (eller mentol eller citrus för den delen) är stora no-nos pga lavenderns skadliga effekter. Där fanns produkter från märken som Dermalogica med, och även Murad och Ole Henriksen (?) m fl som jag alltid har trott är “säkra” och bra märken, så det var förvirrande läsning. När jag googlade fann jag sedan en massa studier som sägs påvisa att lavendel är skadligt. Men jag antar att det här kanske är en fråga som delar folk i två läger? Det finns ju några sådana när det gäller hudvård.

  • annica skriver:

   Hej Malin, Vad gäller ingredienser och naturliga ingredienser så beror effekten helt på koncentration, hur de utvinns, renas, destilleras etc. En och samma växt kan få extremt många olika egenskaper beroende på hur den behandlas. Det som används i professionell, säker och bra hudvård som tex dermalogica och murad har självklart inga skadliga effekter på huden utan man har använt/processat det så att man bara tar tillvara på de goda effekterna. Jag är inte i något läger direkt tror jag men så här är det generellt med hudvård och ingredienser. Det är många ingredienser som kan vara skadliga i vissa former. kram Annica

 3. Malin skriver:

  Tack för förtydligandet! Efter att ha läst här några månader har jag blivit nyfiken på hudvård och försöker lära mig mera om ingredienser och funktioner (tidigare köpte jag mest vad hudterapeuten sa var bra utan att direkt fundera över vad det var för typ av produkter). Men det är svårt att förhålla sig till alla rön och påståenden och larm när man inte har några djupare kunskaper tycker jag!
  Med läger menade jag nog mest att många saker verkar tolkas och uppfattas olika: hur bra/dåliga olika ingredienser är, vilka märken som är bäst osv. Det här med parabener t ex har jag fått en mycket bättre uppfattning om efter att ha läst här. Och också att hudterapeuter som svartmålar konkurrerande märkens produkter kanske ibland styrs lite mer av känslor och lojalitet mot egna märket än av fakta. Uppskattar din blogg mycket!

  • annica skriver:

   Hej Malin, Jag förstår! 🙂 Det är inte lätt att bara läsa ingredienser och dra slutsatser. Man måste känna till respektive märke och respektive produkt hur just de ingredienserna i de produkterna preparerats för att kunna analysera själv om si eller så är effekten. Men jag förstår att det är lätt att bli vilseledd! Tack för att du läser min blogg! Kram Annica

From Desk to Dancefloor

Det kändes som många uppskattade mitt makeup inlägg som jag skrev här om dagen. Så här kommer ett till… För er som vill ha tips på en riktig quick fix… Ni vet när man har suttit på jobbet hela dagen och det känns som ens foundation sitter fast på dataskärmen….man kollar sig i spegeln och […]

Se hela inlägget »

Torra händer?

Våra händer behöver extra kärlek nu när kylan är här. Den kalla luften gör att huden lätt torkar ut, vilket kan visa sig som självsprickor, trasiga nagelband och sköra naglar.  För att hjälpa er att hålla händerna snygga och mjuka denna säsong vill jag tipsa om dessa super produkter. Handcremernas handcreme som reparerar vilken torr […]

Se hela inlägget »

Resefavoriter – Maldiverna del 2

Här kommer fortsättningen på vilka favoriter som fick äran att följa med på resan.. 🙂 Som rengöring gjorde jag det enkelt för mig och tog med mig 2 st travel sizes av Hygges Cleasning Water.. Det är ett milt rengöringsvatten som avlägsnar make-up och orenheter samtidigt som den återfuktar och bevarar en stark hudbarriär. Toppen […]

Se hela inlägget »

Resefavoriter – Maldiverna del 1

Tänkte bjuda er som gillar resor på en liten reserapport från Maldiverna. Måste säga att Maldiverna är min absoluta favoritdestination. Det är så vackert att jag får ont i hjärtat. Havet, sanden, himlen. Alltid lika vackert men hela tiden på olika sätt. Alla dessa element är ju hela tiden i förändring.. man tittar bort en […]

Se hela inlägget »

Kuren mot keratosis

Just denna tid på året när kylan krypet sig på blir huden ofta extra utsatt. För den som inte är bekant är keratosis pilaris (KP) en över produktion av keratin som resulterar i röda små ”knottror” på huden som kan vara både irriterande och svåra att bli av med. Här kommer knepen hur du på […]

Se hela inlägget »

Lösningen för en känslig hud!

Har ni sett nyheten att vi har fått in Epionce i vårt sortiment. Ett märke jag vet ni kommer att gilla och ni som redan känner till ja you already know what I´m talking about! 😊 Med sin dubbla kliniska prövningar från oberoende företag ser de till att produkterna gör vad de säger och levererar […]

Se hela inlägget »

Rätt makeup för mogen hud

Många tycker det här med makeup är ganska så svårt. När man blir lite äldre kan man även få oönskade linjer och torrare hud uppkomma som för många tycks försvåra det hela. Men den goda nyheten är att anpassar vi vår makeup rätt kan vi göra underverk. Med rätt val av produkter kan vi både […]

Se hela inlägget »

Vinterpreppa huden-Nyhetsmorgon

I morse var min kollega Sofia med på Nyhetsmorgon om pratade om sååå spännande ämnen. Om ni missade det så kommer hela klippet här nedan. 🙂 Eller så kan ni se det direkt på Nyhetsmorgon via denna länk. Under reportaget pratade Sofia om det så kallade blåaljuset. Från våra mobiler, datorskärmar får vi koncentrerat det så kallade […]

Se hela inlägget »

Meet the founders: CODAGE

För några veckor sedan kickade jag igång ett till nytt koncept här på bloggen som jag döpte till ”Meet the founders”. Förra gången intervjuade jag Kerstin Florian, grundaren av ett av världens främsta SPA märke, så om du missade inlägget så kan du läsa det HÄR. Idag bjuder jag på en riktigt maffig intervju med […]

Se hela inlägget »

Så påverkar kollagen din hud

Kollagen ett riktigt buzz word och på allas läppar just nu. Ett naturligt byggsten i våra kroppar. Visste ni att runt 30 procent av kroppens protein består av kollagen och finns i våra ben, senor, muskler och i vår hud. Men med åldern… ja redan så tidigt som i 30 års åldern… krymper kollagenförrådet vilket […]

Se hela inlägget »