Share Your Story och vinn hudvård för 3000kr!

  • | Annica

Skincity brandsJag bloggade häromdagen om en kund till Skincity som sänt ett riktigt glädje mail till oss. Hon hade gjort ett hudtest för 8 månader sedan, fått Jan Marini rekommenderat och använt produkterna dagligen sen dess. Hon sände även före och efter bilder på hennes fantastiskt fina resultat. Du kan läsa inlägget HÄR om du missat det!

Jag vet att det är många av er som gjort hudtestet på Skincity och fått råd av oss.

Nu efterlyser jag fler personer som gjort vårt hudtest och sänt in bild, följt våra råd och fått fina resultat.

 

Är du en av dem?

Maila och berätta om din hudvårdsresa samt bifoga före och efterbilder till info@skincity.se.

Jag väljer ut en vinnare som jag upplever har fått den största förbättringen i huden (kan vara, finnar, rodnad, rosacea, pigment, keratosis pilaris, rynkor etc. Alla hudtillstånd kan vara med och tävla).

Vinnaren får valfria produkter från Skincity.se för 3000kr. 

Berättelsen och bilderna kommer sedan presenteras i bloggen. Vinnaren kontaktas via mail söndagen 5/5 och publicera någon dag senare på bloggen!

Vill du lämna en kommentar?

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

13 svar till “Share Your Story och vinn hudvård för 3000kr!”

  • (13) Kommentarer
  • Visa alla kommentarer
  1. Nicka skriver:

    Hej igen Dermalogica skin perfect med solskydd i 30 .Går det i hop med Exuviance ? Använder det har känslig hy .hoppas du kan läsa det jag skrev ha det bra Annica:-)

  2. Julia skriver:

    Kära Annica. Jag har fin hud och får sällan finnar. Är noga med att ta hand om min hy och använder produkter från Jan Marini samt Dermalogica.

    För några veckor sedan fick jag en ”finne” i pannan utan öppning. Den var bara röd och stod ut. Efter en vecka försökte jag klämma den och den innehöll lite talg men mest blod. Kvar blev ett ärr som inte vill försvinna. Nu har jag fått en lika dan i nasobialvecket. Jag har låtit den vara i tio dagar men den är lika stor och röd. Känner mig så ofräsch. Vad är det och hur blir jag av med dem? Jag vet att det inte är någon idé att klämma men snart gör jag det ändå för att den ska bli mindre. Vad kan jag göra och hur blir jag av med ärret i pannan?

    Jag äter en ren kost och sällan socker så min hud borde vara ren tycker jag.

    Hälsningar Julia

    • annica skriver:

      Hej Julia, Jag förstår att det är besvärligt. Som du skriver att inte klämma är det bästa. Dck kan de ta lååång tid för dessa elakingar att dra sig tillbaka helt. När man klämmer är det lätt att få röda ärr. Det har förmodligen bildats en inflammation och därav rodnaden och upphöjningen. Varför de kommit just nu är svårt att säga.. kan bero på många olika saker som stress, hormoner,miljöomslag etc. Var super noga med att använda SPF nu.. solar du på det röda ärret så kan det bli mörkt. Rodnaden kommer försvinna men det kan ta tid. Kram Annica

  3. Nicka skriver:

    Hej Skin perfekt primer i dermalogica går det ihop med exuviance? Den har en känslig hy yttorr, den känns så skön på huden primern..ha det gott:-)

  4. Sophie skriver:

    Hej Annika! Verkligen fina resultat hos tjejen nedan. Jag har tyvärr inte råd att köpa alla produkterna så jag undrar vilka 2-3 du tycker är viktigast/mest effektiva? Jag har yttorr hy med ärr och fula märken, ojämn hudton och allmän känslighet. Tack!

    • annica skriver:

      Hej Sophie, Ja visst är det! Satsa iså fall på rengöring Beroende på din hudtyp) men tex Bioglycolic Facial Cleanser, Biocler acne treatment creme och sen daily face antioxidant SPF33. Vill du utöka till hela 5 stegsystemet så rekommenderar jag eg. att börja med C-esta serumet istället för bioclear för det ger huden en bättre invänjning. Men om du kommer fokusera på 3 produkter så dessa. Se till att vara noga med invänjningen. Kram Annica

  5. Ebba skriver:

    Hej fina Annica! Jag har efter många om och men, bestämt att ge Roaccutan en chans mot min svåra akne. Och jag undrar nu om du har några tips på vilka produkter man kan använda under denna kur? Vad jag förstår blir man extremt torr, och får heller inte använda några ”aktiva” krämer och dyl. Jag har hittills införskaffat MD formulations critical care (serum + creme). Har du någon erfarenhet av hur och med vad huden bör skötas under/efter en Roaccutan-behandling vore det toppen! Kramis

    • annica skriver:

      Hej Ebba, Critical care serien kan du absolut använda. . Vill även varmt rekommendera DR babord serie Biogen Cellular.. som är suveränt bra!! Kram Annica

  6. Nina skriver:

    Hej! Jag har panik! Har fått jättemånga och då menar jag verkligen många finnar i pannan och lite små pormaskar runt näsan. Aldrig haft såhär förut och känner mig så hemsk! Använder bioglycolic cleanser från jan marini och hudkrämen efteråt men ibland tvättar jag med min vanliga cleanser från dermalogica. Är det detta som orsakar problemet?

  7. Heidi skriver:

    Hej!

    Vilken är er mest täckande concealer för att täcka mörka ringar runt ögonen?

    (gärna med spf och i flytande form, men andra går också bra)

    Tack!!