Sommarens fuktdusch!

  • | Annica

Bästa fuktsprayen!

Herregud jag missade ju häromdagen i inlägget där jag presenterade produkterna jag hade med mig till TV4 att berätta lite mer om världens skönaste fuktspray för ansiktet. Om ni såg Nyhetsmorgon Live på morgonen så kanske ni såg efter inslaget när Tilde de Paula gav sin kollega en rejäl fuktdusch i ansiktet?! Efter inslaget om lyster så pratade jag lite med Tilde som var superintresserad av produkterna jag hade med mig. Jag gav henne Matis ansiktsvatten i sprayform Lime Blossom Lotion (som förövrigt är en favorit till mig med, ni kan läsa mer om det här i ett tidigare inlägg) Tänkte att denna är ju helt perfekt att ha i studion och spraya på med mellan inslagen för att fräscha upp ansiktet och makeupen!

Matis bästa fuktsprayen för ansiktet

Tilde verkade bli så glad så hon visade den direkt i sändning och berättade att detta var ett måste i studion och så vips gav hon sin kollega en dusch över hela ansiktet inklusive ögon och mun:) Han tyckte det var skönt.. dock inte i ögonen och munnen:) Det kan man ju förstå… så stängda ögon och munnar när man duschar:)) Perfekt att ha stående vid datorn och spraya på när man känner sig trött eller torr i ansiktet som man lätt blir när man sitter mkt inne och framför dator t.ex. Jag brukar även köpa en liten refill spray flaska (finns på apotek och kosmetik butiker) och fylla över lite så att man även kan ha en i handväskan!

Ett härligt tips som är lika skönt varma sommardagar för att friska upp som kalla vinter dagar när huden känns torr.

Just denna är även super om man är känslig i huden!