Scrolla för att läsa mer

Sommarens fuktdusch!

Bästa fuktsprayen!

Herregud jag missade ju häromdagen i inlägget där jag presenterade produkterna jag hade med mig till TV4 att berätta lite mer om världens skönaste fuktspray för ansiktet. Om ni såg Nyhetsmorgon Live på morgonen så kanske ni såg efter inslaget när Tilde de Paula gav sin kollega en rejäl fuktdusch i ansiktet?! Efter inslaget om lyster så pratade jag lite med Tilde som var superintresserad av produkterna jag hade med mig. Jag gav henne Matis ansiktsvatten i sprayform Lime Blossom Lotion (som förövrigt är en favorit till mig med, ni kan läsa mer om det här i ett tidigare inlägg) Tänkte att denna är ju helt perfekt att ha i studion och spraya på med mellan inslagen för att fräscha upp ansiktet och makeupen!

Matis bästa fuktsprayen för ansiktet

Tilde verkade bli så glad så hon visade den direkt i sändning och berättade att detta var ett måste i studion och så vips gav hon sin kollega en dusch över hela ansiktet inklusive ögon och mun:) Han tyckte det var skönt.. dock inte i ögonen och munnen:) Det kan man ju förstå… så stängda ögon och munnar när man duschar:)) Perfekt att ha stående vid datorn och spraya på när man känner sig trött eller torr i ansiktet som man lätt blir när man sitter mkt inne och framför dator t.ex. Jag brukar även köpa en liten refill spray flaska (finns på apotek och kosmetik butiker) och fylla över lite så att man även kan ha en i handväskan!

Ett härligt tips som är lika skönt varma sommardagar för att friska upp som kalla vinter dagar när huden känns torr.

Just denna är även super om man är känslig i huden!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

18 svar till “Sommarens fuktdusch!”

 • (18) Kommentarer
 • Visa alla kommentarer
 1. Linda skriver:

  Hej!

  En liten fråga, har nyligen börjat använda produkter från JM. Undrar nu om jag kan göra en ansiktsbehandling på en salong där de använder Dermalogica?
  Eller rekommenderar du något annat märke?

  Tack för hjälpen!

  Vänliga Hälsningar
  Linda

 2. Mona skriver:

  Hej du vackra!

  Min önskelista växer ständigt av någon anledning 🙂 Nu funderar jag lite över det här med lyster efter tv inlägget. Har glominerals highlightern och också Glodust – som jag bara älskar! Blev lite sugen på Sensais Silk Brightning Cream som du skrev om. Använder JM, alla stegen, skulle man nu till sommaren när man kanske inte vill sminka massor ha denna som alternativ dagcreme? Eller blanda med sin bb creme? Blir det fint tror du? I så fall kan man de dagar ersätta sin steg fyra creme med denna?

  Funderar oxå om jag måste prova mineral veil som jag inte testat än. Är den fin ovanpå Prioris foundation eller bör man hålla sig till Bareminerals foundations i så fall? Hur är veilen jämfört med Prioris egen finishing touch?

  Ha en fantastisk dag!

  Mona

  • annica skriver:

   Halloj Mona! Vet du.. jag har samma problem… hur kommer detta sig?? Förstår ingenting;)! Ja glodusten har jag skrivit om förut och är även den super bra.. hade med mig den till studion med då det är en av mina favvisar med men hann aldrig visa det:). Det blir jätte snyggt! Den är riktigt fin Silk brihtening. Den innehåller dock bara SP8 så du behöver ju ett solskydd.. men har du BB cream på så är det lugnt! MAO Yes du kan ersätta steg 4 med denna.

   Mineral Veil måste du ha….. Jag har alltid bMs Hydrating Mineral Veil ovanpå Prioris foundation eller Kanebos foundation som oxå är super fin. Jag gillar bM veil bättre även om prioris är bra!

   Stor Kram Annica

   • Mona skriver:

    Tusen tack för svar! Då åkte mineral veil upp ett par placeringar på önskelistan 🙂 Hm då kanske man skulle ha en sån där silk brightning …. Har ett gott öga till Sensai. Använder alltid solskydd, antingen JMs egna som är fantastisk, och ovanpå det Priori foundation. Så jag ska vara skyddad 🙂 Det har jag lärt mig här att man ska inte fuska så jag är numer såååå duktig!

    Stor kram tillbaks, Mona

    • annica skriver:

     Hej Mona, Haha.. härligt att du har en liten lista;) Ja sensai är ett mkt trevligt märke…. Så duktig du ääääär!!! :)))) HÄRLIGT :))) KRAM Annica

 3. Felicia skriver:

  Hej jag behöver akut hjälp med min hud som har gått bananas efter att jag slutat med p-piller. Det har ploppat upp mycket små små plitor i t zonen där jag också blivit ganska mycket fetare än förut. Jag ska gå på studentbal om 3 veckor och behöver få bukt med problemet. Jag vill byta ut min dagliga rengöring så jag gjorde om skincitys hudtest och blev rekommenderad några produkter från dermalogica ultra calming serien. Är intresserad av Peter Thomas Roth aha/bha acne clearing gel som jag har tittat på en del. Vad ska jag göra?

  • annica skriver:

   Hej Felicia, Åhh svårt att svara bara på det rakt upp och ner när jag inte vet mer om din hud. Tyvärr är det ju så med nya produkter att huden kan bli sämre först så jag hade varit försiktig att exprimentera för mkt med nya kraftfulla produkter nu om balen är om 3 veckor. Vet ju inte vad du har idag men se till att du har hudvårdande icke tilltäppande produkter tex Dermalogica som du blev rekommenderad och gör gärna fuktmask 2 gånger i veckan. Tex hydrating mask från dermalogica eller om du är mer känslig ultra calming masken som även den gör fukt. Så du inte stressar huden för mkt nu innan. KRAM Annica

   • Felicia skriver:

    Jag har Maria Åkerberg nu. Ska jag fortsätta med det nu tills vidare? Eller ska jag börja med Dermalogica?

    • annica skriver:

     Hej Felicia, Dumt att byta märke så tätt inpå balen kanske… fortsätt och komplettera upp med fuktmask 3 ggr/vecka tycket jag. Antingen från MÅ eller Dermalogica! Kram Annica

    • Anneli skriver:

     Felicia: Jag har också haft problem med en hud som strejkat vid p-pillerbyte. Mitt tips är nog att vänta med hudvårdsseriebyte ett tag annars vet du inte ifall din hud reagerar mot produkten eller om allt kommer inifrån. Och blir det inte bättre så fundera på att byta p-piller igen, vissa funkar bara inte som man vill.

     Jag fick tillslut stora bölder och var desperat i jakten på hudvård som skulle hjälpa men bytte tillslut tillbaka till samma p-piller som jag hade haft tidigare och då började det bli bättre igen. Summa summarum, ta det lugnt för att huden skall hitta tillbaka till sin balans men komplettera gärna med masken som Annika rekommenderar vilka är jättehärliga.

 4. nathalie skriver:

  Hej igen Annica 🙂

  Jag har en liten fråga, jag är 23 år gammal, har inga direkta hudproblem egentligen men däremot har jag lite porer i pannan som man ser om man tittar rätt nära ( jag ser dem dock på långt håll hehe 😉 ) sedan har jag märkt att ja börjar få små tunna linjer i pannan,syns dock allra mest när jag rynkar pannan , men lite syns dem annars också. Låter kanske lite löjligt men detta stör jag mig på.

  Finns det ngt som man kan göra för att minska detta? eller är det ngt man ska vara extra noga med ?
  Kanske inte lätt för dig att säga eftersom du inte sett min hud ” in real life” ..

  Men är tacksam för alla tips jag kan få 🙂

  • annica skriver:

   Hej Nathalie, För porer och eftersom du inte i övrigt har problem så rekommenderar jag att du kör en peeling ca 3 gånger i veckan. Gärna en enzympeeling som ärskonsam man effektiv tex: Dermalogica Daily Microfoliant, Jan Marini SkinZyme och Cleanzyme. Vad gäller linjerna så tror jag det handlar om yttorrhet. Satsa på ett bra fuktserum under din hudcreme i kombo med att du peelar så tror jag du kommer mjuka upp dessa linjer. Kram Annica

 5. Agneta skriver:

  En liten undran bara Vilken mist hade inbyggd brun-utan-sol? Det var inte Matis va?

Ny naturlig serie från Priori

För några månader sedan lanserades nya uppdaterade Priori, har ni hittat några favoriter från märket än? Nu har de även lanserat en ny naturlig serie produkter, TTC. Med hjälp av den senast forskningen i bioteknik har de lyckats ta fram en resultatinriktad linje med rena ingredienser så som gurkmeja och dess aktiva element curcumin. Teknik […]

Se hela inlägget »

Behind the scenes plåtning

Förra veckan hade jag en plåtning för ett litet projekt ni kommer få se mer utav framöver, så stay tuned 😉 men idag får ni följa med behind the scenes och se lite av vad som komma skall! Bilder från plåtningen     Bilderna blev så fina tack vare fantastiska Ann sköld som ofta gör […]

Se hela inlägget »

Epionce har gjort det igen, nylanserade Purifying Wash och Purifying Spot Gel är verkligen något utöver de vanliga! En duo för alla med acne, till både ansiktet och kropp. Dessa två kliniskt bevisade produkter hämmar inflammation i huden utan att för den skull irritera eller torka ut hudens barriär, vilket gör att de passar alla […]

Se hela inlägget »

Ni vet sedan tidigare inlägg hur galet exalterad jag är över att iS Clinical finns hos oss på Skincity nu, ÄNTLIGEN! Någon som testat på något gottigt från märket än? iS = innovative skincare, därför älskar jag märket så mycket! Bara namnet säger sitt, men det tåls att upprepas att märket använder sig av det […]

Se hela inlägget »

Ungefär 1 gång i månaden fixar jag mina fossingar fina så denna vecka får ni hänga med på min fina-fötter-guide! Jag förbereder alltid med en peeling, lyxar jag lite extra myser jag en stund innan med ett varmt fotbad. Puts väck med all torrhet och fnasighet med Jan Marinis dubbelexfolierare Bioglycolic Resurfacing Body Scrub med […]

Se hela inlägget »

Nya borstar från MAKETHEMAKE

Hur många av er använder MAKETHEMAKEs borstar? Ni har väl inte missat att det tillkommit fyra nya borstar i kollektionen! 🙂 Sheer Foundation Brush En uppföljare av populära Foundation brush, hur många av er har testat? Till skillnad från Foundation brush har inte sheer foundation brush lika täta strån och är också mindre i omfång. Personligen […]

Se hela inlägget »

Tata Harper Resurfacing mask, jag blir speechless. Naturlig salicylsyra exfolierar och huden får en ny lyster och en mjukare känsla med färre tilltäpptheter. Ge huden en extra energikick och applicera masken ovanpå Tata Harper Regenerating Cleanser Dermaceutic Mask 15, ett kraftpaket av syror som djuprengör grundligt och effektivt i en bas av betonitlera. Denna masken […]

Se hela inlägget »