Möten med Dermalogica

  • | Annica

Hey alla!

Idag ger jag er lite snapshots med mina olika Dermalogica möten of the day både härliga människor och produkter..

Det har varit två helt fantastiskt inspirerande dagar och så spännande nyheter på väg in.  Framförallt en av dem som jag vet ni kommer älska. Eller nej, förresten två vet ja helt säkert ni kommer älska!! Eller….nej förresten.. ni kommer ta mig sjutton älska alla fyra!!!  För mig var det love at first sight med speciellt två av dem, men alla är genialt bra! Kan bara avslöja två av dem i skrivande stund. Den kommer lanseras om någon vecka!!

Dermalogica

 

Mrs Dermalogica her self! Jane Wurwand!! och så jag då förstås:) Har haft förmånen att få lyssna till hennes inspirerade föredrag samt att hälsa på henne! En underbart vänlig, jordnära och inspirerande kvinna!! 

DermalogicaTv

Här är Jane med hennes man på Scen och blir intervjuad. Dålig bildkvalitet, jag vet det var så mörkt. De lever och  driver företaget i hop! Underbart!

AnnieDermalogica

Annet King som är Director of global education på The Dermal Institute höll det bästa föredraget enligt mig. Extremt inspirerande!

seminarieDermalogica

För er som inte visste. Min kollega och tillika sambo Micke var med och lärde sig massor om hur man sköter huden.. och varför:)

ultra calming

Okej, är ni beredda på  en kärleks förklaring ?? Micke jag älskar dig med men just nu är jag über exalterad över denna nya darrning!! Ögonserum som lugnar, återfuktar och arbetar riktigt antiage MEN funkar på även den känsligaste huden! En ovanlig och GRYM kombo. Mina vänner, denna VILL NI HA!!!

SPF

En nyhet i solserien.. men den som väntar på något gott får vänta till Mars innan denna kommer till Sverige. Kan inte ännu avslöja vad för typ av produkt det är men jag kan säga för alla er som tränar mycket.. HÅLL UTKIK!

lunch

Vi passar på att suga in lite D-vitamin på lunchen på hotellets trevliga trädgård! 

clearTeen

Det är är en superintressant nyhet. En ungdomsserie från Dermalogica. En del av er kanske känner igen den. Förr fanns en som hette CLEAN start. Detta är alltså inte samma utan denna heter CLEAR start och är helt ny. Perfekt för alla ungdomar som behöver hjälp med huden . En egenserie från Dermalogica anpassad för dem!

goodiebag

Jag fick en lovely goodiebag med alla nyheter så ni kan hajja att det testas och prövas för fullt nu. En av nyheterna som oxå jag vet är väldigt efterlängtad speciellt för alla som reser mycket kommer jag berätta om mer så fort jag får!!!

 

skin T

La upp denna på Instagram tidigare idag.. som sagt om någon tvivlar så här har ni beviset;) Skämt och sido.. vad menas med denna pratbubbla som kan verka lite korkad!! Jo, att jag (vi) alla Dermalogica terapeuter inte  är BEAUTY Therapist utan SKIN Therapists. Dvs vi jobbar inte med Skönhetsvård utan med Hudvård. Vi har inte Skönhetssalonger utan vi har Hudvårdssalonger/Kliniker. Det ät en väldig skillnad.
Skin t 2

Så här blev kortet först när Micke fotade ..haha… ser ut som jag ska sticka ihjäl någon med skylten:)

skin

Här har vi budskapet igen.. och ja den mörka skuggan är jag:)

smink

 

Jaha, då var man placerad framför spegeln igen för att fixa ordning sig inför kvällens Avskedsparty! Återkommer med lite mingelbilder från det!

11 annica forsgren skincity.se

 

 

 

 

 

Vill du lämna en kommentar?

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

25 svar till “Möten med Dermalogica”

  • (25) Kommentarer
  • Visa alla kommentarer
  1. loa skriver:

    Hej ! hur har du fått så FIN hud som du har i ansiktet? Eller är du född med ”bra gener”? 🙂 Är inte ofta man ser folk med helt slät , fast hy med perfekt hudton utan att vara översminkade!
    Vill veta alla knep hur man får den perfekta huden!

    Jag är rödflammig efter flera års aknebehandling med tabletter och starka krämer och huden är tunn . Har bara enstaka småfinnar på kinderna och pannan, som röda prickar här och var ,samt tusentals mikrosmå knottror som bara syns i vissa ljus ( precis som en tjej skrivit till dig här ovan) som sitter i centrala delarna av ansiktet. Jag är även yttorr i huden ! Har alltså inte fet hy .

    Har nu fått diagnosen Rosacea då jag blossar och ”flushar” i de centrala delarna av ansiktet och ut mot kinderna men jag är tveksam till att det skulle vara det då jag inte har stora porer eller några ytliga kärl och Tetralysalen och krämen hjälper ej mot detta ( det gör det värre). Då huden är extra torr flushar jag desto mer och smörjer jag mig mer så får jag mer knottror och finnar och ibland även ännu mer torrhet av själva krämen. Det är en ond cirkel.

    Vissa enstaka ”bra” dagar syns inte denna ”rosacea” alls för att nästa dag bara finnas där i form av stramhet och rodnad så jag tror snarare att det beror på att min hud är förstörd och känslig efter alla behandlingar!!

    Jag testade IPL för ett år sedan men det hjälpte inte ett dugg mot rodnaden.

    Ge mig alla tips som du nånsin kan komma på så vore jag otroligt tacksam!

  2. Sandra skriver:

    Hej Annica !

    Igår kväll gjorde jag ett hudtest och fick svar idag vilket var suveränt.

    Jag har blandhy, fet i t-zonen och normal på kinderna, jag brukar få finnar då och då och alltid på hakan men nu har det blivit lite värre och jag har fått några på pannan också, pormaskar har jag också och nu när det börjar bli kallare ute så blir jag lite torr.

    Jag fick svar om att använda Jan Marini’s produkter men tänkte kolla om man även kan använda Dermalogica Normal/Oily ?
    Har nämligen alltid velat prova deras produkter.

    • annica skriver:

      Hej Sandra, Härligt att höra! Vi kan ta ut en perfekt kombo till dig på Dermalogica istället o du vill. Svara på hudtestet och skriv att du önskar rek på dermalogica. Det är inte säkert att man kör samma serie rakt igenom.Speciellt inte om du är blandad och yttorr som det låter som. Kram Annica

  3. Mikaela skriver:

    Hej!
    Jag är 18 år och har sedan ungefär 13 års ålder haft akne. Det har gått i vågor då jag ibland kan känna att hyn ser klar ut medans det oftast är massa knottror. Jag har provat precis som alla andra i min sits, tusen olika produkter, vitaminer, tabletter, basiron från apoteket. Men jag har fortfarande, halvtorr, ibland flammig och oftast finnig hy. Jag har inga stora bölder eller liknande, utan det är enstaka finnar, mestadels på kinderna/närmare öronen, och sedan massa små knottror som syns först i visst ljus.

    Det är inte som att jag har världens problem med det, för det finns ju värre, men det är jobbigt att ha massa knottror på kinderna konstant och sedan dessutom ”normalstora” finnar som är röda och syns väl. Ingenting hjälper och jag äter bra kost och tränar regelbundet så jag förstår inte varför det ska behöva vara så att jag alltid har irriterad finnig hy!

    Kan du hjälpa mig?

  4. åsa skriver:

    Jag är inne på samma linje som Bea ovan. Tänkte börja med Exuviance i höst efter att ha kört ett annat märke ett tag och köpte på mig Hydrating Eye Complex när det var kampanj senast. Fast nu tänker jag att jag såklart borde ha köpt Age Reverse-ögonkrämen i stället, jag är ändå 38 och svag för anti age 🙂
    Vad tror du, skulle Dermalogica-serumet + min tub hydrating eye complex som jag har hemma vara ett bra alternativ till att köpa Age Reverse-ögonkrämen? Sen går det kanske på ett ut prismässigt, men men 🙂

    • annica skriver:

      Hej Åsa, Du akn faktiskt ha båda. Age reverse är rätt aktiv och det kanske tom är så att du har den bara 3-4 gånger i veckan. Det är väldigt olika produkter och serum är en annan sak än ögoncreme. Så Jag skulle för BÄSTA resultat ha serumet under oavsett vilken ögoncreme du väljer! Nu gjorde jag det svårt för dig 😉 Kram Annica

  5. Carina Andersson skriver:

    Underbart fin make upp du gjort inför avskedsfesten. Mycket snyggt och fräscht. Undrar vilken foundation du har på bilden. Ser så naturligt ut. Du får gärna berätta om alla produkterna. Supersnyggt

    • annica skriver:

      Hej Carina, Tack!! Ville inte ha en makead look utan bara lått och fräsch! Passar bra på sommaren vilket det är här:) Jag har Peter Thomas Roths CC cream i den ljusaste färgen och sen några svep över det med Prioris Foundation även ljusaste färgen där. Kan ta ett inlägg och rada upp totti av vad jag använt i nästa vecka! KRAM Annica

  6. Malin skriver:

    Hej Annica! Tack för ett lärorikt inlägg på Makeup on my minde! Du pratade om allt jag gick omkring och tänkte på nu vad gäller min hy!
    Nu får jag bara hålla tummarna för ett erbjudande med alla fuktcremer/-serum/-mask! ;p Kram!

  7. Bea skriver:

    Det ögonserumet verkar definitivt vara något för mig! Blev rekommenderad exuviance hydrating eye complex av er som jag har använt i 1,5 månad ungefär. Den här borde man kanske köra på under!! Längtar tills det kommer i butik!

  8. Matilda skriver:

    Äntligen!! ett Dermalogica-ögonserum. Som man har väntat på det!

  9. Sofie skriver:

    Hej Annica! Måste fråga dig som är proffs, jag kör md formulations (glycare lotion o Antioxidant lotion över) men vill ha en effektiv nattkräm som jobbar på förstorade porer o förebygger orenheter. Kan du rekommendera vilken är bäst? O tack för den bästa bloggen! Kram

    • annica skriver:

      Hej Sofia, Tack för att du läser min blogg:) Det låter som en bra behandling du har. Tycker inte du ska blanda in andra produkter eftersom du jobbar med ett syra märke. MDs produkter är 24h produkter ochdu har dem dag som natt! KRAM Annica

  10. Hilde skriver:

    Men oj vad roligt ni verkar haft. Ögonserumet är jag nyfiken på måste jag säga. Hoppas det kommer flera blogginlägg om nyheterna.
    Kram

    • annica skriver:

      Hej Hilde, Ja det är och har varit en fantastisk resa! Roligt och mycket lärorikt!! Jag har kört det i någon dag nu och det känns FAB! Kommer mer info om den och om det andra så fort jag får skriva om det! KRAM Annica

  11. Sejla skriver:

    Hej! Vet du om ni kommer ha någon rabatt på dermalogica på Skin City snart?

    🙂