Sista dagarna med Dermalogica i LA

  • | Annica

Hollywood sign

De sista dagarna i la bara rusade iväg. Det har varit 6 lärorika och inspirerande dagar. Inspirerande både vad gäller Dermalogica som var huvudsyftet med resan men även rent generellt. Så fort jag kommer iväg från den normala lunken så föds 1000 idéer. Jag älskar känslan i kroppen när kreativiteten flödar…och det gör den nu!!  Idéer som fötts som jag nu på hemmaplan ska göra verklighet av och som ska bli en del av er upplevelse när ni besöker och handlar hos oss på Skincity.. förhoppningsvis;) Så håll utkik mycket roliga saker is coming up!!;)

Jag lovade återkomma med några bilder från Cocktail partyt. Här har ni några..

IMG_6669

IMG_6668

IMG_6670

IMG_6656

Dermalogica Party

Sen har jag glömt att berätta att jag åt middag med Anine Bing härom kvällen. Anine är ju vår modell på Skincitys hudtest bla. Det var super trevligt och vi pratade hudvård och kläder. Anine designar såå snygga kläder. Kolla in HÄR om ni inte redan gjort.

Anine Bing Annica Forsgren

En av de bästa sakerna med resan var besöket på Dermalogicas huvudkontor. Det är alltid så spännande att så komma till hjärtat av ett företag, träffa grundarna och se allt det där man bara sett på bild och läst i broschyrer.

Jane & Ray (grundarna) skrivs det ofta om och att de är aktiva i företaget, att Dermalogica är extremt noga med alla processer, kvalitets säkringar, har eget lab, eget lager, eget utbildnings center etc, etc, etc. Men är allt man läser i de fina små broschyrerna verkligen sant tänkte jag? Ibland undrar man ju då alla märken har så fina historier om sina koncept. Vad gäller Dermalogica så kan jag säga it is true. IMG_6672

Ingången till huvudkontoret!

IMG_6677

På dörrarna inne på kontoret stod det olika budskap…

Om ni trodde att grundaren Jane, som man ofta på bilder i samband med Dermalogica, bara sitter i en stor villa i Beverly Hills och sippar på ett glas champange hela dagarna nuförtiden så har ni fel. Hon och hennes man Ray är ytterst delaktiga i hela företaget och var människor som smittade av sig med sin positiva energi.  Bl.a. svarade Ray på frågan hur de lyckats med Dermalogica och hur de klarat sig genom alla ekonomiska kriser etc.? (liten parentes de startade från noll, inga pengar, inga tunga investerare, ingenting. Bara deras dröm och vision) Hans svar var ”Stay Focused”.  Ett svar som jag bara älskar och som jag själv i allra högsta grad lever efter. Så vad har detta med hudvård att göra tänker ni kanske? Jo, det gäller inte bara om man ska lyckas med t.ex. sin företagsidé, utan för allt här i livet. Var fokuserad och strunta i allt brus runt dig. Sätt upp ett mål och sikta på det.  Det gäller även hudvården.  De som har störst chans att få fina resultat och nå dit de vill med sin hudvård de är de som har behållit fokus.  Så det är ett bra ledord för hela livet när man har ett mål man vill nå.

Vi fick en guidad tur och se utbildningssalarna på The Dermal Institiute, som var extremt stirena i sann Dermalogica anda.

IMG_6676

VI fick kika in i labbet, hjärtat av verksamheten. Det var det roligaste tyckte jag:).  Just när vi går förbi, vem står inte därinne och experimenterar om självaste Diane Howard. Man undrade ju vad hon höll på att koka ihop för härligheter.

IMG_6680

IMG_6679

 

IMG_6686

IMG_6684

Lagret med produkter på väg ut i världen!

Här ser ni mig i den sk. ”The Tunnel Of Love”. Den heter så för att den leder till både labbet och utbildningsdelen. Själen i verksamheten.

IMG_6687

IMG_6690

 

IMG_6694

Gullig gest efter besöket! Precis i min smak!

Vill runda av detta mega inlägg med 4 saker. En hyllning, ett tack och lite glamor och en uppmaning.

HYLLNINGEN

Jag vill hylla tre Dermalogica klassiker. Mina tre små resekompisar som höll mitt ansikte rent, la grunden till fin lyster och piggade upp mig när jag kände mig trött!

IMG_6526 2

TACKET

Ett STORT tack till Dermalogica Sverige  Tommy, Pernilla Gisela och alla ni andra som anordnade denna resa. Nej, detta är inte ett sponsrat inlägg. Jag har själv betalt resan men teamet här i Sverige såg till att resan blev av.

Dermalogica

 

GLAMOREN

Steve Wounder flög samma flygplan som oss hem. Är inte så impad av sånt där men detta var ändå lite coolt. Han är ju en legend..

Stevie Wonder

UPPMANINGEN

Stay Focused och skippa jante. Är det något som får mig att må dåligt så är det jantelagen.. Inspirerad av LA är känslan ändå starkare:) Go with your dreams:)

Focus

11 annica forsgren skincity.se

 

Vill du lämna en kommentar?

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

18 svar till “Sista dagarna med Dermalogica i LA”

  • (18) Kommentarer
  • Visa alla kommentarer
  1. Susan skriver:

    Hej Annica!
    Jag undrar ifall du har lite svar =)
    Det är så att jag var och gjorde en ansiktsbehandling för ca 1 1/2 vecka sedan. Jag blev rekommenderad dermalogica och har endast kört med renörning och fukt sedan dess. Alltså inget smink m.m
    Nu har min hy reagerat fruktansvärt illa. Jag har stora finnar, bölder och sår i hela pannan. Över 50 st när jag räknade. Är det en utrensning som sker? Eller vad är på väg att hända? Jag vill inte ge upp redan ifall de kommer bli bättre. Men som det är nu har jag inte velat träffa någon och knappt gå till jobbet. Jag har aldrig haft något i pannan tidigare men på kinderna brukar jag få en finne eller två i månaden.
    Kram kram!

    • annica skriver:

      Hej Susan, Vilka produkter har du använt? Har du börjat med dem varje dag sen behandlingen? Man bör ju alltid oavsett vänja in nya produkter på huden. Även om man tänker att det bara är en rengöring och en återfuktare. Sen kan ju själva ansiktsbehandlingen satt igång en del i sig som visar sig efter några dagar. Men över 50 finnar låter ändå lite väl kraftig reaktion tycker jag om du inte nu har gjort någon extremt kraftfull behandling i kombo med eftervård. Jag skulle säga att antingen är det något du reagerat på eller så har det blivit på tok för mycket på en gång för din hud eller så har du fel produkter för din hud. Eller i värsta fall en kombo av alltihop. Jag tycker då går tillbaka till terapeuten och visar ditt ansikte och frågar henne. Alternativt. Sluta med det du behandlar med just nu. Har du något hemma som du använt förut och som du vet funkar bra kör det till huden återhämtat sig och smyg sen igång igen. Gör gärna vårt hudtest på skincity.se och se vad du får för rekommendation där. Du kan ju önska dermalogica om du vill. Så kan du dubbelkolla om du fått rätt produkter. Lycka till! Annica

  2. Kristin skriver:

    Hej!

    Jag vill köpa en peelingprodukt från Skincity men är osäker på vilken jag ska välja. Jag har under flera år slarvat med peelingen (även med rengöringen, om jag ska vara ärlig), vilket har resulterat i att jag har fått förtjockad hud i ansiktet. Jag har varit hos en hudläkare som rekommenderar mild peeling flera gånger i veckan. Jag behöver alltså en produkt som både är mild och kraftfull, om du förstår vad jag menar? Plus att den ska kunna användas flera gånger i veckan. Har du något tips?

    Stort tack på förhand – både för svar och för en bra och kunnig blogg!

    Vänliga hälsningar Kristin

  3. Anna skriver:

    Hej Annica,

    Jag är en tjej på 18 år som avslutade en Roacuttan kur i början av Juli efter 6 månader. Innan dess hade jag ganska så normal hy, tills jag helt plötsligt fick finnar och jättestora bölder över hela ansiktet, hade aldrig haft så tidigare och vet inte riktigt vad det berodde på men tror att det kan ha varit stress. Visserligen var inte min hy så perfekt innan men det hade aldrig varit så hemskt tidigare. Nu när jag har avslutat kuren så har det börjar dyka upp lite finnar och jag är jätteorolig för att det ska bli som innan och att jag ska behöva ta en ny kur. Är det meningen att man ska få finnar efter avslutad kur? Vad tycker du att jag ska använda för rengörings produkter för att undvika få finnar?

    Kram

    • annica skriver:

      Hej Anna, Det är väldigt olika . För många så tar kuren udden av utbrotten men många måste använda bra anpassade produkter efteråt för att hålla huden i schack! Mitt tips är Exuviance eller Jan Marini. Gör vårt gratis hudtest på Skincity.se så får du tips på vad du bör använda inom 48h av våra super duktiga hudterapeuter. Skriv denna info su skrivit här till mig där med! Kram Annica

  4. Mia skriver:

    Hej Annica,

    har haft julafton flera gånger senaste veckan 🙂 och undrar bara hur du/ni kom på att göra så fina paket? nu beställer jag ju bara från er,men jag tvivlar på att andra skämmer bort sina kunder som ni 😀

    Vill även nämna en toppenprodukt som inte pratas om: Babors Purifying Anti Age lotion-perfekt för min 42-åriga feta blandhy,köpte den på vinst och förlust och är supernöjd! Fick den förvisso inte rekommenderad,men ibland vill man ju bara testa ändå,och personligen föredrar jag den framför Md tex. Allt gott!

    • annica skriver:

      Hej Mia, Så roligt att höra!! Då känner jag att vi lyckats om du upplever det så när du får våra paket. Det var en av de viktigaste sakerna när vi startade Skincity. Jag upplevde själv att det var urtrist när man handlade fina saker för flera hundra kanske tusen och fick de hemlevererat i en ful brun box eller giffypåse. Jag ville skapa smma känsla för er kunder när ni öppnar våra paket som när ni går in och shoppar in en lyxig butik och får det fint packeterat med silkespapper, gåvor och omtanke;) Jättebra tips! Den är faktiskt en liten doldis!!! Kram Annica

      • Mia skriver:

        Och nu går jag och trampar i väntan på nästa lilla godsak jag inte kunde låta bli-men posten är seg! oftast går det busfort,men jag VET att posten tjuvhåller på mitt paket-de förstår inte det akuta,livsnödvändiga behovet av underbar hudvård 😉 ibland ställer jag in maten i kylen innan jag öppnar paketet,men lika ofta får maten vänta-är man beroende så är man 😀

        • annica skriver:

          Hej Mia, hoppas nu att väntan är över? 😉 Haha… vad underbart att höra!! Håller med är man beroende så är man… skönt att det inte är ett beroende som är farligt för hälsan i allafall:)) Kramar Annica

  5. Natta skriver:

    Gud va spännande! Ni verkar haft en underbar resa!
    Har precis börjat invänjning med jm. Kan man använda dermalogicas total eye care över ciesta ögonserum? Tycker om lystern och solskyddet på dagarna:) eller finns det någon annan liknande produkt som är bättre att ha lver? ser fram emot jm så mycket men dermalogica är också supermärke! Kram

    • annica skriver:

      Hej Natta, Ja jag kommer leva på den läänge! C-esta Eye kan absolut använda undet Total Eye. Alternativt så kan du välja Transformtion Eye från JM över. Kram Annica

  6. Hilde skriver:

    Vilken underbar resa, och speciellt om det inspirerar så mycket som du skriver. Jag måste nog testa Dermalogicas nya ögonserum när Intensive serum W är slut. Jag är nöjd med det jag har, men jag måste testa nytt känner jag. Spelar dessa i samma liga tycker du? Sen är det så torr luft på jobbet att lite mer fukt kanske skulle göra gott. Om jag byter, vilken ögonkräm rekommenderar du?
    Kram

    • annica skriver:

      Hello Hilde, Ja, det var det faktiskt. Fylld med energi och inspiration som sagt :)) Alltså Skin Renus är nog det mest maxade serumet och för dem som verkligen vill jobba med spetskompetens och främst även för en lite mer mogen hud. Dermalogicas är ”snällare” dvs alla i princip kan ha det kanske inte en 15 åring (för det behövs inte) men även en yngre person som vill förebygga bara likväl som en äldre som fått linjer etc. Men för den som verkigen vill gå på med det ”tunga artilleriet” så är det skin renu. Alltså jag måste säga att jag gillar Caritas nya Genesis of youth super mycket. Underbar på huden. Skulle rekommendera dig att göra fuktmask runt ögonen 3 gånger i veckan också. Ha Även gärna en fuktspray stående på skrivbordet och spraya på över hela ansiktet under dagen. Sensais Hydrachange och Matis Lime blossom och Dermalogicas både ultra calming och multiactive toner är super. Dock sensais och matis har de bästa sprayerna dvs de blir så mjukt och finfördelat över hela ansiktet. KRAM Annica

      • Hilde skriver:

        Tack för ditt svar Annica! Då tror jag att jag satsar på det jag har och kompletterar med en ögonmask. Frågan är vilken?
        Fuktspray har jag redan på jobbet. Jag har just nu Jane Iredale D2O, men finns det någon som ger mer fukt än det mottas tips med stort tack.
        Kram

        • annica skriver:

          Hej Hilde, Japp!;) Vad vill du ha för effekt av din ögonmask? Var det rent fukt och lungnande så är ju Ultracalming bra från dermalogica tycker jag. Sen är ju Babors HSR mask: http://skincity.se/sv/product/2713/babor-hsr-lifting-extra-firming-foam-mask till ansiktet under bar även runt ögonen både fukt men framörallt mer antiage:) och till hela övriga ansiktet för den delen. Gillr även Bliss ögonmask för mkt återfuktning. Janes är bra. Personlig favorit är Hydrachange från Sensai. Är man även lite känslig så är matis Delicate med lovely:) KRAm Annica

      • Mia skriver:

        Finns det speciella fuktmasker för just ögonpartiet? då har jag missat något,blir jättenyfiken!

        • annica skriver:

          Hej Mia, Ja det finns speciella bra för ögoanpartiet och vissa ansiktsmasker kan man även ha runt ögonen. Ansiktsmasker som du kan ha runt ögonen är tex för emr känslig hud och som ger fukt Dermalogica Ultracalming mask, Matis Delicate Face Care Mask. Här hittar du 3 underbara specifika ögonmasker med lite mer spetskompetens som tex antiage: http://skincity.se/sv/50/ogon#filter={26:[1265]} Lycka till! kram Annica