And as for sunscreen..

  • | Annica

Sunscreen

….så är mina kompisar även denna Dubai resa Caritas solskydd.  Måste säga att de är de solskydd jag gillar, gillar, gillar allra bäst! (där skulle ni tänka melodin till ”du e så söt min kära lilla ponny” om ni nu inte hajjade det;) )

De ger ett så bra skydd med en mix av kemiskt och fysikaliskt vilket jag föredrar samt underbara på huden konsistensmässigt, verkningsmässigt (innehåller mkt anti-age ingredienser) och en riktigt härlig mjuk doft.

CaritaSunscreen

Jag kör alltid 50 i ansiktet 30/50 på kroppen och den lilla ögon SPF:en tillögonområdet som är toppen med lätt tonad effekt för en LÄTT utjämning och uppljusning av ögonområdet.

Ni glömmer väl inte att smalbenen är  ett mycket vanligt ställe att få hudcancer på! Det är lätt att glömma smöra in med SPF, men tänk på det nu alla ni som drar iväg på solsemester nu i vinter!

DubaiLegs

Sola, Sun, Sundamage, beach

bild 2

 

11 annica forsgren skincity.se

 

Vill du lämna en kommentar?

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

14 svar till “And as for sunscreen..”

  • (14) Kommentarer
  • Visa alla kommentarer
  1. Cecilia skriver:

    Hej Annica!

    Tusen tack för din hjälp!

    Hoppas att du får en trevlig helg! =)

  2. Viktoria skriver:

    Måste bara lovorda Jan Marinis physical protectant! Så himla bra! Överlägsen alla spf- krämer jag testat! Känns inte irriterande på huden, vilket andra kemiska spf:er brukar göra på mig. Jag behöver inte ens foundation när jag använder den här. Den håller huden matt hela dagen och dessutom jämnar den faktiskt ut hudtonen också. Otrolig är den!
    En fråga också; räknas JM faktor A masken som en peeling?

    • annica skriver:

      Hej Viktoria, Vad roligt att höra. Jag tycker verkligen med att de har lyckats med denna! Det är dock ett fysikaliskt solskydd. Factor A är en mask men i och med att avitamin är exfolierande så blir det ju lite peeling effekt med! Kram Annica

  3. Nicka skriver:

    Hej 🙂 vilken ansiktsmask rekomenderar du till PTR den röda serien känslig torr hy.?

  4. Linda skriver:

    Hej Annica! Jag ska strax byta från jan marini till exuviance och jag har bara några få pump kvar från min steg fyra kräm från jan marini, så jag måste införskaffa en utan syra som jag kan ha nu i två veckor innan jag börjar med exuviance. Är 23 år och har fet/acne hy. Vad rekommenderar du?
    Kram

    • annica skriver:

      Hej Linda, om du försiktigt smyger in exuviance dvs hoppa serumet så kan du nog varva i 2 veckorutan större problem. Annars PTR+s Oilless oil som du kan använda som mjukförare emellan. Den är toppen som lite kurprodukt nu till vintern också att ha hemma:)
      Kram Annica

  5. Nicka skriver:

    Hej 🙂 går det att blanda jan marini & peter thomas roth?

  6. Cecilia skriver:

    Hej!
    Jag tänkte lägga in en beställning på Skincity men har lite beslutsångest som du förhoppningsvis kan hjälpa mig med.
    Jag har sedan juli 2013 använt Exuviance och älskar produkterna!
    Nu börjar det dock bli torrare och kallare och jag märker direkt att min hy ”säckar ihop” och blir mattare, torrare och mindre elastisk.
    Den rengöring jag använder idag är Exuviance Purifying Cleansing Gel men jag funderar på att övergå till:
    1.Exuviance Gentle Cleansing Creme
    Eller..
    2. Exuviance BioActive Wash
    Vilken rekommenderar du?
    Tänkte även investera i ett serum – Exuviance
    Vespera Bionic Serum V.B.S Face-lift, för att ge huden en extra boost. Har torrhetslinjer, framförallt runt ögonen.
    Har provat en anti-age rengöring från Dermalogica (DERMALOGICA
    SKIN RESURFACING CLEANSER) som nog var något stark för mig då den tyvärr har fått stora delar av mitt ansikte att bli torrt, flagnande och rött, så jag vill återfå balansen.
    Tack för att du tar dig tid!
    Vänliga hälsningar,
    Cecilia

    • annica skriver:

      Hej Cecilia, I rengöringsväg absolut gentle Cleansing Creme. Vill du så kan du ju varva med den du har eller så går du helt över. Absolut serumet Vespera som är toppen mot det som du beskriver. Du kan även ha det runt ögonen under ögoncremen som en extra fuktboost! Mkt skönt. Exuviance cremer finns ju i olika tjocklekar så om inte detta hjälper kan du alltid växla från tex Day fluid till daycreme och på natten från tex restorative Complex till Ultra restorative Complex. Kramar och lycka till! Annica

  7. Camilla skriver:

    Jag dööör så avis på värmen. Men solen är på väg upp här i frostglittrande Norrland, alltid något 🙂 Njut av semestern!

    • annica skriver:

      Hej Camilla, jag hörde det var fint väder hemma i svedala idag:) Det får man ju vara glad för. Det e varmt och skönt men rätt mkt jobb för min del med 🙂 Kram Annica