Härliga händer!

  • | Annica

hand inpackning

Alltså en härlig handbehandling borde alla unna sig då och då. Våra stackars/ kära händer får ju stå ut med mycket. Mycket roligt så klart men också rätt mycket slit. Vi går ju ofta oskyddade med dem (förutom vintertid) , tvättar dem ofta etc.  När jag var i Aachen å hälsade på Babors huvudkontor så fick vi så himlans bra tips på en MEGA lyxig och enkel handinpackning.

IMG_8038 IMG_8039

Det ser ju lite läskigt ut det här men det är det inte. Tag en vanlig plasthandske (ni vet sådana som man köper i mataffärerna, tunna lite stora plasthandskar).  Tag sen vilken  cremig mask du vill men här på bilden körde vi Babors anti-age mask HSR  som är en skummask och  bara sprutade in en klutt lödder i handsken.  Fördela skummet och sen i med handen. Alltså vilken lyx.!!

IMG_8040

Vill man kan man ju ta på en ungshandske på det så det blir lite extra varmt å gossigt. Låt verka 10-30 minuter och VIPS vilka härliga händer man får! Jag valde HSR men man kan ju också köra babors fukt skummask Refreshing Foam Mask också fom är lite enklare och ger massor av fukt framförallt.

IMG_8041

Perfekt hemma-kur för tassarna!

11 annica forsgren skincity.se

Vill du lämna en kommentar?

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

50 svar till “Härliga händer!”

  • (50) Kommentarer
  • Visa alla kommentarer
  1. Skincares skriver:

    Åh fy vad skönt det lät, känner mig lite trött i händerna när jag suttit o knappat på datorn en hel dag + är en riktig torris. Härligt det lät med moussemasken. Det där ska jag apselut testa hemma:)

  2. Ann-Charlotte skriver:

    Åh jag måste testa med guldskummisen fr Babor!! 🙂 Annars brukar jag alltid smeta ut ansiktsmasken på händerna av det som blir över när jag är klar med ansiktet!
    Kram!

  3. stina skriver:

    hej! för det första: älskar er butik och din blogg!
    vill gärna önska ett erbjudande på paulas choice, skulle göra min studentplånbok gott!
    kram från stina

  4. Maksida skriver:

    Jag skulle behöva en bra dagkräm med spf för känslig och väldigt torr hud, mest på kinderna.Brukar ofta få rinnande ögon av dom flesta. Har haft Dermalogica Dynamic Skin Recovery spf 50 och den va ok.Jag är nyfiken på att testa Jan Marinis spf45 Physical Protectant, har ni varuprov på den?

    Med vänlig hälsning
    Maksida

    • annica skriver:

      Hej Maksida, Jan Marinis båda UV-skydd är super men tyvärr så görs de inte som prover. Nu vet jag inte vad det är som irriterar dina ögon men aldrig hört om att kunder är känsliga mot dessa. Två riktigt bra skydd som jag använt mycket. kram Annica

  5. Anna Wahlberg skriver:

    Men så himla smart och enkelt! Så här efter vintern när man gärna går barhänt fast det är lite för svalt tycker jag är den värsta perioden för händerna.
    Jag funderar på om man också kan droppa i lite olja för extra näring, kanske mest till nagelband och naglar?

    • annica skriver:

      Hej Anna, Håller med dig. Händerna är vana vid handskar och vips så är händerna torra och trista. Olja är bra både för händer och naglar, absolut!

      kram,
      Annica

  6. Angelica skriver:

    Hej!

    Jag är en tjej som får en hel del fräknar i hela ansiktet då jag vistas i solen (har dock näst intill inga under vintern). Mina fräknar är något jag har stor komplex över och önskar att jag kunde få slippa. Jag tar studenten i Juni och veckan innan så åker jag till Turkiet. Hur kan jag skydda mig på bästa sätt från att få fräknar i ansiktet? Vilka produkter borde jag köpa med mig?
    Väldigt tacksam för svar! 🙂

  7. Johanna skriver:

    Hej, tänkte slänga iväg en beställning tidigt imorgon som jag har suktat efter ett tag (By Terrys glaze har legat i varukorgen i 11 dar 🙂 ) men tänkte köpa mascara också. Använder inte svart så jag tänkte ta By Terrys i Moka brown men sen såg jag på google att den ser väldigt mörk ut på. Är så ljus i hyn och blåögd att jag gärna vill ha något ljusare. Kan man använda eyebrow mascara på ögonfransarna? Eller är Terribly i Mystic Orchid ett bättre val? Är det någon som har provat den?

    • annica skriver:

      Hej Johanna, Jag hade valt Moka brown som är mörk men den blir ändå mjuk i sin ton, inte alls som en svart som blir mer hård. Eye Brow mascarorna skulle jag inte lägga på fransarna, de kommer släppa färg under dagen vilket inte är blir så kul ; ) kram Annica

  8. gabrielle skriver:

    Hej. Tänkte fråga dig om du kan rekommendera någon hudterapeut som tar emot kunder för konsultation osv. För jag antar att du inte gör det någonstans? tack på förhand!
    gabrielle

  9. Emma skriver:

    Hej! Jag skulle behöva tips på en ögonkräm! Jag har under ca tre veckor nu varit jätte torr runt ögonen! Huden flagnar och jag har fått ’torrynkor’. Ögonen har runnit lite från och till under en längre period men framförallt på morgonen. Jag har inte använt någon ny ansiktsprodukt. Har du möjligtvis något tips på nån produkt som kan hjälpa mot detta? Vänliga hälsningar Emma

  10. Lina skriver:

    Hej Annica:)

    Jag har en fråga angående PC krämerna jag blivit rekommendera

    Paula’s Choice Skin Recovery Daily Moisturizing Lotion SPF 30 & Antioxidants
    &
    Paula’s Choice Skin Recovery Replenishing Moisturizer

    Jag ogillar krämer med solskydd i? är det ett måste att ha dem två eller kan man använda Paula’s Choice Skin Recovery Replenishing Moisturizer både på morgon och kväll? och ha en solskydd när man går ut eller till sommar?

    jag menar ifall man inte ska Vistas ute tex måste man smörja in sig med den som innehåller solskydd? har den från dermalogica intensive och den är för torr hud men kändes som den inte gjorde något bara fukt för stunden men fortfarande ful under Foundation tex, man blev lite fläckig.

    • annica skriver:

      Hej Lina, Det fungerar utmärkt att göra så du tänkt. PC´s Moisturizers är 24h cremer så fungerar även på dagen. Peeling och serum under gör att huden blir jämn och fin och då brukar även basen sitter fint. kram Annica

  11. Martina skriver:

    HEJ! Vill bara flika in en kommentar om hur himla nöjd jag är med mina produkter som jag beställt av er på Skincity! Er fantastiska vägledning och rådgivning, att ni benar ut minsta lilla fundering! Alltid snabba leveranser, alltid snabba svar på mail, alltid trevligt bemötande, och ALLTID en nöjd Martina som gått och blivit hudvårdsfreak med nöje! 🙂 Hoppas solen skiner på er i Stockholm, det gör den här i Lund också, och såklart, solskydd är på! Nu väntar jag på min mintgröna ”godispåse”… hihi KRAM!

    • annica skriver:

      Hej Martina, vad härligt glad jag blev nu! Hoppas att telefonen plingar till så att du snart kan springa och hämta ditt paket. Du är alltid välkommen att rådgöra med oss när du känner dig osäker. Tjejerna på kundtjänst sitter inne på en grym erfarenhet och de har testat det mesta. Tusen tack för dina fina ord!!!! Stor kram Annica

  12. Maria skriver:

    Glömde fråga
    kan du inte skriva om paulas produkter vill veta skillnader!?
    plus den röda linjen! är den bara för torr hud? man blir lätt skrämd när det står very dry skin, då jag samtidigt har torr hud men även acne utslag då och då!? plus det är sommar snart e det okay?

    Tack

    • annica skriver:

      Hej Maria, Gör gärna mitt hudtest så hjälper vi dig hitta rätt produkter. Vilka produkter du ska väljer beror på många olika faktorer. Får du finnar så hade jag inte valt serien för very dry skin, såvida det inte är Recovery och du är väldigt röd irriterad….börja med testet så guidar vi dig utifrån det : )

      Till testet: http://skincity.se/sv/skintest

      kram Annica

  13. Emma skriver:

    Hej, jag tänkte faktiskt fråga dig vad ditt bästa bodylotion, återfuktning för kroppen är?

  14. Maria skriver:

    Hej
    Jag undrar vart hittar man varuproverna på hemsidan hittar dem inte??
    sedan undrar jag är varje prov för 1 gång, eller är det mer!? på PC är det jag vill testa

    • annica skriver:

      Hej Maria, Provrummet hittar du uppe till höger på siten eller så skriver du provrum i sökfältet : ) Proverna räcker ungefär till 1-3 appliceringar, det beror lite på vilket prov det gäller. Serum kan tex räcka fler gånger medan maskerna oftast räcker en gång. kram Annica

  15. Lilly skriver:

    Snällaaa bra erbjudande på paula choice:) så sugen på testa men vill testa hela programmet, och sen ifall det funka behövs inga erbjudande:)

    Tack

  16. Sanna skriver:

    Undrar lite om såna där ”skinrollers” som många kör med nu. Är det verkligen bra?

  17. Sophia skriver:

    Hej Annica!

    Har du något bra tips på produkt man kan använda på bristningar? Dom syns ju inte super mycket men jag vill få det slätare och jämnare så jag slipper tänka på dom 🙂 ska man välja produkt med eller utan syra? Och vad för något? De sitter som för de flesta tjejer såklart på rumpa o lår!

    Tusen tack!
    Kram

  18. Domi skriver:

    Hej!
    Urtjusigt nagellack du har på bilderna! Vad heter det bubbelgumsrosa nagellacket?
    Kram

    • annica skriver:

      Hej Domi, Gör mina naglar på Studio Ava i Täby. Färgen är deras shellack och vet faktiskt inte vad nyansen heter. kram Annica

  19. Sandra skriver:

    Hej Annica,

    Har sett på Paulas Choice egen hemsida att de har lanserat en ny booster med hyaluronsyra. Är det en produkt skincity kommer ta in till sortimentet? Om så fallet, när då?

    Kram Sandra

    • annica skriver:

      Hej Sandra, Vi längtar efter boostern och självklart så kommer den till Skincity. Lanseringen är planerad till slutet av maj månad! kram Annica

  20. Josefin skriver:

    Hej!
    Är Paula’s choice Extra care non-greasy SPF 50 lämplig för en känslig hy med mycket tendens till finnar? Tål nämligen inte salicylsyra och kan inte använda solskydd med det i :/ Testade Jan Marini’s solskydd för ett tag sedan, men fick en allergisk reaktion efter en användning.

  21. Mari skriver:

    Jag brukar faktiskt köra PC Hydrating mask på mina händer ibland. Smörjer in mig rikligt, tar på handskar och går ut med vovven i en timme. Sen är händerna ljuvliga!!! 😀

  22. Linda skriver:

    Så bra och viktigt! Använder själv en läkande ansiktsmask som jag lägger på hudsprickor över natten då jag har supertorra händer! Läker bättre då! Man kan inte ha för många masker 🙂
    MÅ handkrämen i gåvan var superfin! Och luktar ljuvligt! Tack!!

  23. Hildes Closet skriver:

    Men vilken smart grej! Mina händer har nu fått det årliga vårspelet, torra och allmänt bedrövliga. Detta ska absolut testas.
    Kram

  24. Victoria skriver:

    Har du nåt bra ögonfransserum att rekommendera? Är sugen på att testa 🙂 kram

  25. Men oj vilken bra ide, måste prova, fina händer är viktigt tycker jag. Jag hade jättefina händer en gång i tiden innan min viktuppgång, hoppas på att få dom igen vid viktnedgång. (Det var graviditeterna som gjorde det hela). 😀