Scrolla för att läsa mer

Så behåller du sommarlystern – Nyhetsmorgon

 

Missade ni morgonens inslag på nyhetsmorgon? Ingen fara på taket här kommer det. Kan ni inte se filmen ovan så kan ni se den direkt på Nyhetsmorgon.se!

IMG_2771

Strax innan sändning. Älskar när jag får hälsa på nyhetsmorgon:)

Den guldskimmer produkt med bronzing jag höll i min hand och visade och som Peter provade är Tea to Tan från By Terry. Funkar utmärkt både till ansikte och kropp.

Min favorit lyster Shimmer Brick är glominerals i färgen lustre. Jag har bloggat många gånger om den förut.

I morgon får ni bonus material och vanliga frågor å svar på detta tema; peeling/exfoliering, guldoljor, serum, pigment mm. Missa inte;)!

Avslutar dagen med en bild med dessa två härliga människor:).

annica forsgren, Peter Jihde, jenny alversjö ,
11 annica forsgren skincity.se

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

16 svar till “Så behåller du sommarlystern – Nyhetsmorgon”

 • (16) Kommentarer
 • Visa alla kommentarer
 1. lovisa skriver:

  Hej jag undrar ifall du har tips/råd mot inåtväxande hår.
  Jätte jobbig, får alltid det. men senast när jag skulle vaxa benen, så var det hur mycket som helst kvar och såg att dem var under huden, och försökte få upp dem och istället har jag massa fula röda prickar nu, inte alls kul.

 2. Lovisa skriver:

  Hej! En annan Lovisa här! 😉
  I inslaget pratade du om att man kan ha enbart serum och uv-skydd, om man så önskar. Jag har typ hela sommaren haft BP serum Paradoxe (älskar!!) och sen Bare Minerals Complexion Resque pga uv-skyddet samt fukten i den senare. Egentligen vill jag hellre använda MD Biodrogas Cc-creme, men har inte vågat pga det lägre uv-skyddet. Men det skulle alltså vara ok att ha serum, uv-skydd (där är jag “otrogen” och har la Roche posay spf 50+…)och sen MD biodroga CC då jag ändå får den vårdande biten i och med serumet? Nu på sommaren är min hy blandhy snarare mot det fetare hållet än det torra. Använder för övrigt Paula’s Choice i min dagliga hudvårdsrutin.

  • annica skriver:

   Hej Lovisa, Du har full koll kan jag tala om : ))) Jag tycker att det låter som en jättebra lösning för din hud att köra så, absolut. Glädjer mig att du prioriterar solskydd för att ta hand om din hud på bästa sätt. kram Annica

 3. Sandra skriver:

  Hej Annica,

  Shimmer bricks är så fint! Det kliar i mina fingrar för jag vill också ha GLOW NU!!! Jag blir dock lite förvirrad av alla olika nyanser de finns i. Vad rekommenderar du för nyans till en ung dam som är riktigt blek med neutral till gul underton? Som pricken över i-et så har jag gyllenblont hår och får i princip aldrig brun.

  Kram Sandra

  • annica skriver:

   Hej Sandra, Älskar som bekant min Shimmer brick. Jag skulle säga att du kan ha den som jag har, nyansen luster. Räds inte för att den ser ut att ha mycket färg för den är transparant med en lite varm underton. Skulle passa dig fint utefter de toner som du beskriver! kram Annica

  • Sandra skriver:

   Oj nu har jag skrivit fel! ska stå… BLIR i princip aldrig brun!

 4. Malin skriver:

  Hej

  Vet inte om min tidigare kommentar kom med, verkar inte så. Jag undrar iaf hur ofta man bör smörja in sig med en BUS? Jag har köpt San Tropez express tan, det är en mousse som ger brunhet i tre olika nivåer beroende på hur länge man låter den verka. Var ganska brun i mig själv när jag började använda den och lät den verka 2 h timmar, dvs medium i torsdagskväll. Nu har den börjat krackelera lite på händerna och kan nog göra det snart på armarna också, bör jag smörja in mig igen nu efter 4-5 dagar? Vill inte bli för brun heller.

  Tacksam för svar!

 5. Sandra skriver:

  Oj nu känner jag mig lite besvärlig…
  Enligt den rara och mycket hjälpsamma Madeleine på kundtjänsten så är färgen luster lite mer bronzig i sin finish och gleam är åt det kallare hållet. Hon trodde att jag skulle komma undan med båda nyanserna om jag använder de strategiskt på kindbenen. Jag glömde dock att fråga om det finns prover på färgerna då jag är fortfarande osäker på om den varma nyansen kommer att bli mörk på min hud. Jag är ljusare än dig Annica men har liknande underton. Vad tror du? Kan jag komma undan med den Luster? Vill så gärna att det blir rätt färg! Glömde också fråga Madeleine om färgen på rouge spelar roll när man använder dessa bricks? Jag gillar neutrala till lite varmare rouge som The One och Sweet.

  Kram Sandra

  • annica skriver:

   Hej Sandra, Madeleine har så rätt man kommer undan med båda. Luster är inte på något sätt bronzig. Välj ett rouge du gillar som passar dig nyansmässigt, det är mer viktigt. Luster är toppen på alla och påverkar inte färgen på ditt rouge! kram Annica

 6. Anna skriver:

  Hej Annica! Säljer ni inte fransserum längre? Finns det någon som du kan rekommendera som inte är skadlig? Refectocils beautylash -vad tycker du om den? Många frågor nu, vad tycker du om ögonfrsnsförlängning? Mvh Anna

 7. Birgitta skoog skriver:

  Hej
  Skulle vilja ha bra tips på lättanvända bra produkter för att få lite lagom färg i ansiktet nu i höst. Lättapplicerat, lättanvänt och lagom med färg som inte smetar ut sig!?
  Med vänlig hälsning,
  Birgitta

Lucköppning Biodroga MD 40%

I dagens lucka finner du ingen mindre än Biodroga MD med hela 40% off på allt från märket. Yes du hörde rätt, hur bra! Låt oss djupdyka i detta märke med magiska produkter. Vem gillar inte resultatinriktad hudvård med ingredienser så som vitaminer, hyaluronsyra och peptider i “intelligenta” produkter med optimerad effektivitet? Ja tack! Biodroga […]

Se hela inlägget »

Lucköppning Dermaceutic 30%

I dagens lucka gömmer sig en liten men EFFEKTIV serie högteknologiska produkter som är utvecklade av ett team med forskare och hudläkare. Lite svårt, måste jag erkänna, var det att välja en produkt att rekommendera då jag har flera favoriter ifrån serien… Tri Vita C30 serum… snacka om effekt på huden.. innehåller hela 30% rent […]

Se hela inlägget »

Hej darlings! Idag lämnar jag över ordet till min kollega Charlotte som kommer bjuda med oss på en spännande inblick i hennes badrumsskåp. 🙂 Välkomna att kika in i mitt badrumsskåp! Jag heter Charlotte och är hudterapeut på Skincity och jag tänkte passa på att visa er några ganska nya produkter som redan har hunnit […]

Se hela inlägget »

Lucköppning Maria Åkerberg 25%

Hair & Body Shampoo Energy & Hair Conditioner Svensk ekologisk skönhet, det är nog inte bara jag som tänker på Maria Åkerberg och hennes varumärke med produkter som är 100% naturliga. Ingen större surprise för alla ni hudvårdsintresserade där ute men det är en väldigt fin egenskap hos märket, värt att nämnas. Idag tänkte jag […]

Se hela inlägget »

Lucköppning CODAGE 30%

Först ut är ingen mindre än serum märket nr 1. Märket som är älskat av franska skönhetsredaktörer och ett av mina personliga favoriter CODAGE! Codage handlar om högpresterande formuleringar gjorda med både aktiva och lugnande ingredienser. Två produkter från dagens lucka att investera i till sig själv är Serum nr 1 Intense Moisturizing och The […]

Se hela inlägget »

Imorgon smäller det!

Imorgon börjar årets roligaste månad på året. Blir pirrig i hela kroppen när jag tänker på det. Någon som kan gissa vad jag tänker på? 😉 För er som inte har en aning om vad jag pratar om låt mig berätta… Skincity har sedan 2011 en tradition och det gäller Skincitys helt egna….om jag får […]

Se hela inlägget »

(Tävling avslutad) Nu börjar vi närma oss första advent och vet ni, jag har lagt undan 3st av årets exklusiva Skincare Calendar till er. Den kom i en mycket begränsad upplaga och såldes slut samma dag. Så fick ni inte chansen att klicka hem någon så får ni chansen nu. 😊 Lyxigare än någonsin och […]

Se hela inlägget »

Black Weekend 20% på ALLT

Woohoo black Friday är här och vi har 20% på ALLT på hela siten!!! Har du länge suktat efter en särskild produkt eller är sugen på att testa något helt nytt hudvårdsmärke vi har fått in? Från ekologisk lyx med Tata Harper till hudbarriärs stärkande Epionce… Eller varför inte passa på att fylla på dina […]

Se hela inlägget »

From Desk to Dancefloor

Det kändes som många uppskattade mitt makeup inlägg som jag skrev här om dagen. Så här kommer ett till… För er som vill ha tips på en riktig quick fix… Ni vet när man har suttit på jobbet hela dagen och det känns som ens foundation sitter fast på dataskärmen….man kollar sig i spegeln och […]

Se hela inlägget »