The Night Cream to DIE FOR

  • | Annica

IMG_0434
Alltså mmmmmm…..muuums…får det lov att vara en fluffig vispad balm med nectar från blommor som smälter på huden????

Jag brukar faktiskt inte alltid ha en specifik nattcreme utan om jag har en 24h creme så kör jag den dag och natt och olika serum under. Men när vi lanserad Darphin så fick jag syn  på en för mig ny darling i sortimentet.. Jag liksom såg den i testerstället, gick fram till den  öppnade burken, stoppade ner en spatel och tog upp en rejäl klick… SEN.. var det kört..

IMG_0435

Alltså en håll k-ften nattbalm för alla som precis som jag älskar balmiga cremeiga skapelser som smälter  på huden –  8-Flower Nectar Oil Cream.

Det här är faktiskt en 24 h creme/balm, dvs passar lika bra på dagen om man är en riktigt torris. Jag är iofs rätt tot men gillar den framförallt till natten då jag gillar känslan av balmig lite fluffig men ändå rikt cremig inpackning på huden när jag soooover.. Denna är inte kompakt som en aroma balm i klassisk bemärkelse … nej nej.. denna är Whipped.. ja, alltså vispad i konsistensen:===)

IMG_0439

Alltså att vakna efter man sovit med något rikt mumisgt är så underbart.. huden blir mjuk, lugn och utvilad.

8-Flower Nectar Oil Cream  är en blandning av olja och creme med en mix av essentiella oljor från 280 blomblad. Ja, ni läste rätt 280 st! woohoo..!!

IMG_0442

Neroli, ros och jasmin är några av de eteriska oljor som verkar lugnande och vårdande på huden.  Jojoba, avokado och makadamianötolja verkar mjukgörande fås man får den där ultra lena huden som man bara VILL ha.

Den innehåller även vitamin C och E som  stärker och ger antioxidanter. 92% av ingredienserna är från naturligt ursprung

IMG_0453

Jag älskar  ordet Nectar.. det är något visst med det.. man vill liksom ha blom nectar.. eller hur??!!

Eftersom denna fluffiga balm med typ vispas konsistens är så rik och majsig och funkar därför utmärkt att massera en stund i .. och det vill jag verkligen uppmana till.. GÖR DET! Så underbart för cirkulationen och för att stimulera cirkulationen och cellförnyelsen. Goggla face massage om ni vill ha uppslag hur man lätt kan göra det själv!

darpin 8 flower nectar oil

Om ni nu testar denna så ha gärna även ett serum efter er hudtyp under denna för maximal effekt.

Tex:  Intral Redness Relief Soothing Serum om du vill ge en känslig hud extra vård, Transderma A om du vill ha något med A-vitamin, Exuviance vespera för mer Syra behandling eller något annat serum du gillar. Denna creme innehåller inget som eg kan stöta sig med någon annan linje.

IMG_0454

signatur

Vill du lämna en kommentar?

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

24 svar till “The Night Cream to DIE FOR”

  • (24) Kommentarer
  • Visa alla kommentarer
  1. Fia Sjölin skriver:

    Hej Annica

    Jag har använt Dermalogica Intensive moisturiser (och andra produkter från Dermalogica) många år och har varit väldigt nöjd med märket. Jag är 45 år och har märkt att rynkor kommit, särskilt märkbart de senaste två åren. Jag fick nyligen höra att Dermalogica inte jobbar så aktivt med just aging. Stämmer det och tycker du att jag i sådana fall borde byta produkter? Jag vill verkligen göra allt jag kan för att bromsa åldrandet. Min hy är väldigt torr/yttorr. Dessutom tycker jag att min hals åldrats allra mest. Vad föreslår du för produkter? Finns det möjlighet att träffa dig för en konsultation/behandling?

    Mvh Fia

    • annica skriver:

      Hej Fia Sjölin, För att kunna behandla huden rekommenderar jag dig att komplettera med ett serum. En creme efter hudtyp är bra steg med serumet är ofta det som behandlar huden. Dermalogica har nyligen kommit med en nyhet som heter Dermalogica Overnight Retinol Repair Riktigt mycket powder. För att få rekommendation på produtker som passar dig gör gärna hudtestet. Klicka här! Kram Annica

  2. Lisa skriver:

    Hej!
    Jag undrar detsamma som Solveig – några hudvårdtips inför och under en längre flygresa? Är det t.ex. en bra idé att ha fuktmask istället för fuktcreme under flygresan? Någon särskild produkt/särskilt märke som du tekommenderar? Har Rodial Blood Hyaluronic Mask som jag älskar och funderar på att använda den som ”dagcreme” under flighten. Är annars en mycket sparsmakad användare av foundation eller annat smink just på huden utan använder mest ögon makeup.
    Hälsningar Lisa

    • annica skriver:

      Hej Lisa, En riktigt fuktboost/olja till en lång flygresa är ett måste tillsammans med ett återfuktade ansiktsvatten gör resan lite lättare för huden 🙂 Rodial Stem Cell Super-Food Facial Oil är en mycket bra sådan. Lite mascara på sin höjd kan jag använda men fukten står i centrum under flygningarna. Senast till Dubai hade jag med mig Grown Alchemist Hydra-Mist+: Desert Lime & Amino-Peptide. LIKE!
      Kram Annica

  3. Solveig skriver:

    Du som är ute och flyger mycket. Har du några bra tips för långa flygresor? Huden blir ju väldigt torr. Jag har PCh , men kanske behöver komplettera med ”pads” el något liknande? Använder du smink när du flyger långt?
    Kram/Solveig

    • annica skriver:

      Hej Solveig, Jag har aldrig något smink på huden när jag ska på långresa. Mascara å så kan man ju ha men inget på huden. Jag applicerer en härligt återfuktnade olja.. innan resan.. jag gillar Transderma M eller PC Oil booster eller Serum Paradoxe är bra tips. Är det under 100 ml så får du ta med dig flaskan in på flyget vilket alla dessa är. Så kan du återapplicrera under resan så mkt du vill.

      Jag gillar oxå att duscha huden med en fuktspray. Min nya favorit är: http://skincity.se/sv/product/5978/grown-alchemist-hydra-mist-desert-lime-amino-peptide den ät 30 ml så perfekt att ta med!

      Kram Annica

  4. O skriver:

    Hej Annica,
    Jag vet inte riktigt var jag ska börja… Har så mycket att säga och berätta om. Jag trillade in på din blogg för några veckor sedan och började läsa och läsa och läsa.. Vilken kunskap du besitter och vilken skillnad du gör i folks liv. De solskenshistorier du låter folk uppleva och sedan dela med sig av är så rörande. Jag vet hur mycket en förändring av det yttre kan göra för det inre. Jag själv har upplevt det fast ”åt andra hållet” och det är inget solsken i min historia. För några är sedan blev jag sjuk, riktigt sjuk och mycket hände med kropp och själ. För mig blev det värsta i allt min hy i ansiktet (kan låta så dumt men så var det… Spegelbilden blev min mardröm). Hyn gick från att äntligen ha stabiliserat sig från tonåren till att bli kaos. Först kom acnebölder, inåtgående utslag (inte många men tillräckliga för mig) på kinderna och de gjorde ont, de brände… Och nu har ärren kommit därefter. Min sjukdom är bättre men hyn är kaos – ärr, strukturförändringar, röda märken, mörka fläckar, acne utslag, plitor, rödflammig, känslig, reaktiv, yttorr, grå och glåmig. Folk ser på mig och säger att det inte är så farligt, att de inte ser det jag ser. Men jag lider så. Ansiktet påminner mig om sjukdomen och det som gick förlorat. Det finns dagar jag inte vill gå ut… Jag tycker mig ha provat så mycket olika krämer och behandlingar men inget blir bättre eller så blir det än värre. Jag vet inte ens om det går att lösa. Kanske för höga drömmar att tro att jag också kan få solsken. Men så lästa jag om Jan Marinis tvåstegs enzympelling här på din blogg och valde att testa. Den kom i ett så underbart paket här om veckan och trots rädslan som jag har för att testa nytt på min hy provade jag den – och vilken underbar produkt! Tusen tack! Den gav mig hoppet tillbaka! Jag har nu en oförskämd fråga men undrar om det finns någon möjlighet att få hjälp av just dig…. att du själv kan hjälpa mig… Hitta en rutin för mig och min hy? Något som gör resultat och kanske t.o.m. kan ge min historia solsken. Jag skulle bli så evigt tacksam bara för omtanken.. om du kunde kontakta mig, hjälpa mig. Jag känner sådan beundran för fin kunskap och har annars en sådan rädsla för att utsätta min hy för något dumt.. Jag förstår att du har mycket men ja – It would mean the world to me.
    Vänligen,
    O

    • annica skriver:

      Hej O, Tack för att du delar med dig av din berättelse och jag önskar att du känner att huden hittar en balans! Det är oftast man själv som är väldigt självkritisk och hård mot sig själv. Så om många i din närhet säger att det inte är så farligt, så kanske det är precis så. Så tänk på detta när du ibland känner att det är tungt. Kontakta gärna mina kollegor på info@skincity.se så tittar jag gärna igenom ditt mail. Skicka gärna med bilder och så mycket information som möjligt om din hud. Vi hopps på att hjälpa dig på bästa sätt med en hudvårdsrutin som passar dig. Tänk även på att inre obalans med hormoner, kost och stress ofta är något idag som stressar huden. Kram Annica

  5. Helena skriver:

    Hej!

    hur kommer det sig att ni inte har Jan Marini luminate face lotion i sortiment? har läst så mycket bra om den.

    • annica skriver:

      Hej Helena, Den är på ingång och kommer att finnas i vårat sortiment under april 🙂 Så håll utkik! Kram Annica

  6. Erika skriver:

    Ser ljuvlig ut! ♡

    Jag har sett att exuviance släpper ett fysikaliska solskydd med SPF 50 som är tonad och redan grymt hyllad! När när när kan jag köpa den hos er??

    Trevlig vistelse i Dubai

    • annica skriver:

      Hej Erika, Vi har inte något exakt datum men den är äntligen på ingång! Som vi har längtat efter denna omtalade produkt 🙂 Kram Annica

  7. tova skriver:

    ÅH, den lät underbar!!
    Men vågar inte testa då jag har eksemhy och allergier, håller mig till babor just nu, verka funka helt okej, kanske lite torr, men inga utslag så yeeej!

    ps. Hoppas ni har en toppen semester, ser väldigt skönt ut 🙂

    • annica skriver:

      Hej tova, Ibland är det bäst att gå på det huden klarar av för tillfället. Sen kanske du kan testa på några produtker på mindre område. Bra att du lyssnar till hudens signaler. Tack, vi har haft en helt fantastisk semester! 🙂 Kram Annica

  8. Carro skriver:

    Hej! Jag har generellt sätt rätt normal hy på kinder men T-zonen är lite mer problematisk. På senaste tiden har jag fått mer pormaskar på hakan, näsan och mellan ögonbrynen, kan även känna att under dagen är det rätt oljigt i T-zonen och sminket sitter inte bra. Betyder detta att jag har blandhy? Huden på dessa områden kan även kännas väldigt stram när jag inte har tagit någon lotion. Har alltid använd aco:s produkter men antar att dem inte är särskilt givande. Vilken serie rekommenderar du? Gärna den billigare av dem du tkr är bra då jag är student. Och vad ska man använda? Idag har jag ett serum, dagkräm, nattkräm och brukar även använda ansiktsvatten.

    • Carro skriver:

      Måste även tillägga! Är mycket blåaktig under ögonen så hade gärna tagit emot tips om ögonkräm som är bra! Tack på förhand!!

      • annica skriver:

        Hej Carro, Blandhy är mycket vanligt och cirka 80% har blandhy. Men vi kan ha olika hudtillstånd och reagerar olika på produkter. Så tur att det finns många härliga produkter att välja på! 🙂 För att jag och mina kollegor ska kunna hjälpa dig på bästa sätt att hitta en hudvårdsrutin rekommenderar jag dig att göra mitt kostnadsfria hudtest. Till hudtestet: http://skincity.se/sv/skintest Du får då en skräddarsydd hudvårdsrutin som vi anser passar dig! Kram Annica

  9. Jens skriver:

    Ser ju superhärlig ut,man vill liksom bara äta upp den:)Fin burk vad det också. Fråga om du kan bekräfta eller dementera följande påstående. Läste någonstans på internet att om man har silikon-serum så ska man gärna lägga dom som sista steg på hyn efter ex dagkräm och spf?

    Man läser så himla mkt och jag vet att vissa säger att man ska lägga efter tjocklek på produkten lättast först osv.

    • annica skriver:

      Hej Jens, Mmmm.. precis min tanke också! Det kan nog vara beroende på vilken silikon det är frågan om. Oftast ska du avsluta din rutin med dagcreme med SPF 🙂 Tjockleken beskriver inte alltid vilken produkt som ska appliceras först, utan molekylstorlek. Säg till om något är oklart eller om det är någon produkt som du är osäker på. Kram Annica

    • Jens skriver:

      Snabb fråga igen bara:) Är inte creme paradoxe en avitaminkräm? Om det är avitamin i den ska man typ inte lägga den först på huden isf? Jag provade lägga den först sen mitt biodroga uv skydd och sist serumet och det gav både fint resultat super mkt med fukt alltså kan man lägga dom krämerna i den ordningen? ist för tex serumet krämen och sist spf/uv skyddet om man vill eller är det fel?

      • annica skriver:

        Hej Jens, Creme paradoxe från Beauté Pasifique ska appliceras närmast huden efter rengöring, då den innehåller estrar från Avitamin. Helt rätt! 🙂 Du kan till dagen applicera produkten enligt följande: Creme paradoxe, Serum paradoxe och sist solskydd 🙂 Kram Annica

  10. Kristin skriver:

    Det låter ju helt fantastiskt… Läste massa andra bra recensioner om denna också. Något att önska sig av maken i födelsedagspresent! 🙂

  11. Helena skriver:

    En nyfiken fråga; hur kommer det sig att ni inte har JMs illuminate face lotion i sortiment. Med tanke på att ni har hela resten av illuminate serien. Är så nyfiken på denna!