Sheetmasken du inte kan leva utan!

  • | Annica

The Lotion MaskJag är ju masktokig. Det vet ni, tror många av er följer mig varje söndag under #söndagsmasken tex. Älskar masker. Älskar att ge huden en inpackning, skämma bort och boosta. Mums.

IMG_2915

Som ett led i detta så har jag tagit fram ”egna” flexibla ansiktsmasker. S.k Lotion Mask Pads. Små Tabletter som förvandlas till Sheetmasks när de dränks med ditt favorit ansiktsvatten eller favorit Essence Water.

IMG_2900

Kolla in dessa små tabletter, det kommer 10st i en förpackning. Dessa mina damer och herrar är inget godis att stoppa i munnen utan detta är ett redskap för att ni ska kunna vara mer flexibla med er hudvård.

IMG_2901

Det är ju också något jag älskar med hudvård att hitta fler användningsområden för de produkter man har. Dessutom så vad gäller mig personligen så reser jag rätt mycket och det är liksom ett krav att produkterna ska vara flexibla för att minimera packning men maximera resultat.

IMG_2903

Dessa små tabletter dränker man alltså in i sitt favorit ansiktsvatten eller sin essence water. Funkar även med vattenbaserade serum som inte är för tjocka och trögflytande.

Så här gör du steg för steg.. eller kolla in min lilla movie.

  1. Du tar en liten mugg eller kopp och lägger tabletten i den, häller på rikligt med ansiktsvatten. Ibland får man fylla på den ska vara genomdränkt.
  2. Kollar in vad som händer;). Den lilla tabletten sväller upp. Mer, å mer, å mer, å mer. Tillslut ser de ut som en vit liten stubbe och är helt mjuk.
  3. Dags att veckla ut den. VIPS nu har du en sheetmask anpassad efter din hudtyp/hudtillstånd (du styr effekten med ditt ansiktsvatten). (En sheetmask är en ansiktsmask i ark form).
  4. Applicera den på ansiktet och tryckt till luftbubblor så gott det går och låt verka 10 -15 minuter.


Detta är faktiskt så bra, och skönt. Jag brukar som sagt alltid ha med sånna här små tabletter när jag reser.. för ansiktsvatten eller essence water har jag ju med ändå och så förvandlar jag mitt ansiktsvatten till en fuktmask snabbt, enkelt, lätt att ta med och tar lite plats.

Essence Water är ju som ett ansiktsvatten men lite mer närande och rikare och ger ju såklart extra bra boost till huden. Kolla gärna in min video ovan där jag tipsar om olika Essence Water för olika hudtyper och hudtillstånd.

IMG_2917

Som ni förstår tycker jag att detta är en sån kanonprodukt så jag tagit fram en för skincity i hög kvalitet och bra pris. Hoppas ni kommer gilla.

IMG_2928

signatur

 

Vill du lämna en kommentar?

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

16 svar till “Sheetmasken du inte kan leva utan!”

  • (16) Kommentarer
  • Visa alla kommentarer
  1. Silja skriver:

    Smart produkt! Dock säljs den otroligt mkt billigare med samma material o funktion på flertalet asiatiska sidor. Samma antal för 8kr ink porto. Men er förpackning må vara snyggare.

  2. Anna skriver:

    Hejsan!
    Måste det vara ett ansiktsvatte99n eller kan jag använda PC bha 2% liquid med tabletterna?

  3. E skriver:

    Hej!

    Kan man blanda flera olika ansiktsvatten på tabletten? T ex PC redness exfoliation mot acne och PC hydralight ansiktsvatten mot rynkor och porer? För att multimaska lite liksom.

    • annica skriver:

      Hej E, Ett åt gången är att rekommendera. Men en till morgon och andra till kvällen kan vara bra för optimalt resultat 🙂 Exfolieringen appliceras som vanligt direkt på huden och behöver inte användas med Sheetmask. Den gör sitt jobb minst lika bra iallafall. Kram Annica

  4. Linn skriver:

    Hejsan!
    En lite annan fråga, typ solrelaterad:
    Har varit på resa i mycket varmt och soligt Italien med mycket solskydd, mycket fuktspray under dagarna, mycket svett och sol och lite bränt hårfäste… Huden ser nu ändå lite sliten ut, lite röd och kvisslig (mycket socker, alkohol, mat, lite dålig rengöring eftersom inte min pre-cleans kom med). Har du något bra återställartips? Jag har en kur med Babors stop stress-ampuller. Kanske jag skulle ta den? Tänkte göra en peeling och lermask när jag kommer hem till att börja med.
    Kram Linn

  5. Cattis skriver:

    Hej!
    Jag har Keratosis pilaris och fick för ett år sedan hjälp av er att hitta en bra hudvårdsrutin som skulle hjälpa mina torra och röda kinder och haka. Ni föreslog Beaute pasifique och jag är jätte nöjd med det, har gjort stor skillnad. Ville nu gå vidare och köpa även smink som ska vara snäll och skonsam för huden. Vill ha ett kompaktpuder då jag tycker det är smidigt, fick förslaget från er, Jane Iredial PURE PRESSED BASE. Köpte den istan igår eftersom ni tyvärr inte har någon butik (vore toppen om kunde boka ett personligt möte med er där man kunde få hjälp med att prova ut rätt produkter och nyanser) och jag ville vara säker på rätt nyans så att jag sen kan fortsätta köpa från er. När jag sen igår hade haft på kompaktpudret så sved och stack det och efter ett tag kliade det det. Jag lät det sitta kvar några timmar men det fortsatte kli. När jag sen tvättade bort det så ländes min hud känslig och när jag sen smörjde in nattkrämen från Beaute, super 3 sved det också ett tag innan det la sig. Varför blev det så här? Vet inte om jag vågar testa igen? Var väldigt nöjd med själva finishen, matt och naturligt som jag vill ha men känns inte bra att den retar min känsliga hud. Kanske tål jag inte mineralsmink? Kan man lämnat tillbaka en produkt i butik tror du? Vad ska jag testa istället? Vill ha ett kompaktpuder som ger en matt och naturlig känsla.

    Tack på förhand!
    Mvh
    Cattis

    • annica skriver:

      Hej Cattis, Jane Iredale har otroligt milda och skonsamma produkter och brukar inte ge denna typ av reaktion på huden. Om det är något du inte tål kan det vara bra att dubbelkolla ingredienslistan, då kan man ju reagera på vad som helst. Kontakta gärna info@skincity.se och beskriv hur du upplever huden så hjälper mina fantastiska kollegor dig vidare. Kolla även med de i butik då du har reagerat och dessa nästan aldig ger reaktion, om det inte har varit just pga allergi. Kram Annica

    • Annso skriver:

      Hej Cattis.
      Jag talar utifrån egen erfarenhet och jag kan få samma symptom som du när jag använt mineralsmink. Inte varje gång men många gånger.
      Däremot har jag aldrig fått det när jag använt exuviance foundation. Kanske värst att testa det?
      Lycka till. ♡

  6. Anonym skriver:

    Hej! konstig fråga kanske men jag undrar om rökning kan ge utslag som eksem/pd/finnar på huden? mvh

    • annica skriver:

      Hej, Det har en stor påverkan på huden och har inga goda egenskaper på huden eller hälsan. Så det kan absolut förvärra huden på alla sätt. Så det är big no no.. Kram Annica

  7. Arezo skriver:

    Hej Annica,
    Jag är en 34 år gammal, rätt så tålig hud som vill få in produkt med retinol i. Jag undrar vilket utav dessa serum du skulle rekommendera, Verso eller Transderma A. Jag är nyfiken på båda, men har aldrig provat något från dessa märken tidigare. Kram/ arezo

    • annica skriver:

      Hej Arexo, Båda går bra att kombinera med olika märken, Verso är däremot något mildare då den inte har samma klassiska bieffekter som klassiskt retinol kan ha. Så den tycker jag absolut att du ska testa om du inte har använt dig av så mycket retinol tidigare 🙂 Kram Annica