Scrolla för att läsa mer

Mist Mania – Jurlique

Alltså jag är SUPERHAPPY!

Vi har lanserat Jurlique. Alltså ja ni läste rätt Jurlique!! :))) Det är så så kul tycker jag då jag kämpat för att vi ska få detta märke rätt länga. Å blev det verklighet.  Ett märke jag blev förälskad i för många år sen.. min kärlek började med deras Face Mists.. å det är så jag vill introducera märket för er med.. För er som inte redan upptäckt detta underbara australienska kkologiskt och biodyanmiskt framtagna produkter vill jag ge er deras världsberömda FaceMists som som er första kommande förälskelse..

Jurlique

OM Jurlique som varumärke har jag så mycket berätta att jag blir tårögd å får svårt att prata.. eller skriva.. för jag vet inte var jag ska börja. Det är så GENUINT bra på alla plan.  Bara en sån sak som att de plockar alla blommor för hand. Ja, mina vänner för hand. De vill inte använda traktorer då det sprider avgaser över jorden etc. Jag är i grunden för EKO generellt men vad gäller hudvård så är det inte ett MUST för mig. Jag vill ha det som ger bäst effekt på min hud.  Jurlique har dock en historia som inte lämnar en orörd. Jag ska berätta allt men börjar med att bjuda på en film som ger er en glimt av Jurliques underbara värld ( se högst upp) och sen tänker jag bara helt hejdlöst KASTA mig in i deras facemists ( de har hela 7 st!!!!!!) för  ni måste bara kolla in dem… och bli förälskade precis som jag.

jurlique

Jurliques Face Mists gör också mycket mer än att bara balansera din hud. Blunda och spreja försiktigt över ansiktet, för att njuta av doften av blommor medan de lyfter dina sinnen och återfuktar huden. Jag har gett alla mists ett smeknamn som oxå skvallrar om hur jag använder dem.

Calendula Redness Rescue Calming Mist  ” Livräddaren”

Ett ansiktsvatten som fungerar lugnande och återfuktande på en känslig hud. Ett unikt Comfort Complex bestående av ingredienser som ringblomma, kamomill, echinacea (röd solhatt), prunella, spilanthes och läkemalva, ger huden ett naturligt skydd, medan aloe och linfrö förser huden med polysackarider och aminosyror.  Denna duschar jag över min hud när den känns stram och lite irriterad. Perfekt när naturen byter årstid när huden varken vet ut eller in för att lugna och balansera.

Citrus Purifying Mist  “Energi kicken”

Fräschar upp och renar huden med ingredienser som trollhassel och läkemalva tillsammans med essentiella oljor från mandarin och citron. Huden blir mjuk och len och den friska doften verkar uppiggande. Verkar balanserande på en blandhy.  Mattar ner blank hud. Denna är en perfekt Eye opener när tröttheten gör sig påmind.. Denna sprayar jag gärna  även ansiktet när jag behöver en wakeup call.

Jurlique

Herbal Recovery Mist – “Bästisen i väskan”

Herbal Recovery Mist är en antioxidantrik ansiktsmist som ger fukt, smidighet och lyster till huden. En rik mix av verksamma växtextrakt vårdar huden och skyddar denmot miljöangrepp. Huden känns mjuk, smidig, återfuktad och får en fin lyster. Min bästis i väskan är Herbal Misten. Tackvare rika innehållet på antioxidanter ger den min hud en perfekt sköld mot miljöföroreningar. Den superbra återfuktande effekten ger huden en riktigt snygg lyster. LOVE!

Lavender Hydrating Mist “Sinnesfriden”

Använd Lavender Hydrating Mist för att återfukta och lugna huden. Denna mist, som har en avslappnande doft av lavendel, kan användas dagligen. Idealiskt för en torrhudtyp.  Även perfekt vid huvudvärk. Lavender är en av mina favorit dofter. När jag känner mig stressad och behöver coola ner.. alltså några djupa andetag och ett par duschar av denna.. ahhh.. det är som lisa för själen. Dessutom lindrar den känslan av huvudvärk… det är något jag besväras av så jag använder denna ofta. Även  utmärkt att ha på sängbordet och duscha på ansikte och i rummet innan man somnar skapar lugn och harmoni.

jurlique

Nutri-Essential Conditioning Lotion “Maxade Anti-Age boosten”

En krämig, men lätt lotion innehållande ett kraftfullt koncentrat av växtextrakt som balanserar och återställer huden efter rengöring. Huden blir perfekt förberedd föratt ta tillgodogöra sig efterföljande vårdande och skyddande produkter. Den patentsökta Biosome5-teknologin med de fem nyckelingredienserna pepparrot, rosmarin, pepparmynta, mullbärsot och glykogen, verkar på att reducera fina linjer, rynkor och slapphet. Så härlig och  lite rikare i sin konsistens när man vill ha lite mer fyllighet och power i sin mist. Gör huden så smidig å mjuk. Perfekt för dig som vill ha en mist som oxå jobbar aktivt mot åldrandet.

Purely Age-Defying Mist “Lilla Anti-Age boosten”

Purely Age-Defying Mist fräschar upp och lugnar huden samtidigt som den hjälper till att minimera synliga tecken på åldrande. Innehållet av potenta växtextrakt bidrar till intensiv återfuktning, verkar anti-age behandlande och återställer hudens balans. Yttorrhet behandlas och glåmighet motverkas.  Perfekt mist som jobbar  antiage och samtidigt lugnar.. lätt och skön och toppen om man känner sig yttorr.

jurlique

Rosewater Balancing Mist ” Klassikern”

Denna storsäljare ger omedelbar återfuktning och lyster till huden, samt förbereder huden för efterföljande produkt. Rosewater Balancing Mist är ett ansiktsvatten som kan användas dagligen för alla hudtyper, framför allt torr. Ingredienser som rosolja, läkemalva och aloe återfuktar och mjukgör, medan extrakt från grapefruktfrö ger ett antioxidantskydd. Ger en mjuk och ultrafin dusch. Förvara i kylen på sommaren, för en extra svalkande effekt.  Detta är Jurliques storsäljare world wide och den funkar liksom i alla lägen. Jag tar denna när jag inte vet vilken jag ska ta.. haha… den är liksom en cult klassiker. Normalt är jag inte super mkt för rosdoft men denna är sååå bra så god så mild så mjuk. Älskar den faktiskt.

Wooohoooo… orkade ni er igenom?? 🙂

Nu undrar ni kanske vilken jag har hemma i badrumsskåpet.för jag har ju inte alla tänker ni kanske…. haha vågar knappt berätta.. jag har alla ! PÅ RIKTIGT! Grejen är den att jag jag använder dem  oxå efter humör.  De är ju för lite olika hudtyper men de kan faktiskt oxå användas så som jag gör.. efter humör och sinnesstämning och ibland väljer jag efter hur hudens känns.. beror på.

Läs allt om Jurliques historia och koncept HÄR!

Så go and grab your mist darlings och berätta sen för mig vilken ni provat och vilken er favorit är 🙂

signatur

 

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

18 svar till “Mist Mania – Jurlique”

 • (18) Kommentarer
 • Visa alla kommentarer
 1. Johanna skriver:

  Hej Annica!

  Har en fråga angående Lavender Hydrating Mist (inte tittat igenom alla mists ingredienslista från Jurlique) men ser att alkohol är andra ingrediensen och undrar generellt lite kring alkohol i hudvård. När det gäller kemiska och mer naturliga produkter i allmänhet använder jag mig av båda. Har under en tid gått över till mer ekologiska produkter där jag kan. Men just när det gäller alkolhol och framförallt om man använder flera produkter med alkohol högt upp på listan, så undrar jag helt enkelt om det är bra? Kan det inte vara så att för mycket alkohol i produkterna man använder kan bidra till större risk för allergier osv? Jag försöker (i den mån jag kan och utefter vad jag vet) balansera upp det lite. Nu kan jag inte jätte mycket och därför skulle jag uppskatta ditt svar 🙂

  • annica skriver:

   Hej Johanna, En jättebra fråga som jag verkligen skulle vilja ta tid att grotta ner mig i. Ska tänka på detta i kommande inlägg. Men ska försöka sammanfatta detta lite kort och förståligt här. Många produkter innehåller alkhol för att det har en bra konserverande effekt i en produkt. Då behöver man inte använda andra övriga konserveringsmedel som kanske inte är lika bra för huden. Detta är så klart i en mycket liten mängd. Just när det kommer till EKO och hudvård med alkohol så använder man alkohol för att kunna lösa ingredienser som är växtbaserade i produkten. Den största basen i denan produkt är fortfarande Aqua, vatten. Hoppas att detta gav svar på dina funderingar 🙂 Kram Annica

 2. Malin skriver:

  Åå, hur ska jag klara välja en? Blir nog den med Lavendel! Vad menas förresten med aktiva ansiktsmasker, och hur ofta kan man använda de? Just nu har jag Exuviance Bionic oxygen Facial, Rejuvenating Treatment, Clay Mask från bliss och PC Radiance Renewal. Jag sov med masken från pc och vaknade upp med världens finaste hud. Någon dag efter så hade jag fått finnar i hela ansiktet. Huden är fin igen nu så vågar jag prova den igen?

  • annica skriver:

   Hej Malin, jag håller med dig. Det är inte helt lätt det här! Det finns verkligen ett behov av alla dessa godingar. Jurlique Purely age defying mist passar dig som vill få fin glow, anti-age och lugnar din hud :)(tittat på dina tidigare test på Skincity). Inte helt ovanligt att huden kan få en liten obalans med en ny sovmask. Börja med att sova med den 1-2 kvällar i veckan i början så ska det itne var några problem. Inget i masken som ska täppa till huden. Kram Annica

   • Malin skriver:

    Tack för svar 🙂 åå då måste jag prova den! Älskar allt som ger glow Jag ska ge masken en chans till. Kanske funkar om jag börjar att bara ha den på i ca 20 min?

 3. Sofia Andersson skriver:

  Hej Annica! Först tack för all inspiration!! Jag har gått och blivit en riktig hudvårdsjunkie… 🙂

  Jag ställde en fråga till dig på facebook-eventet som du svarade så bra på! Det var angående mörka märken från tidigare finnar osv, och du tipsade om c-vitamin bland annat. Jag har för snart en månad sedan bytt till Elemis (som fö redan gjort min hy bättre, älskar produkterna) och då använder jag: Dynamic resurfacing rengöring, Brightening toner, Dynamic resurfacing serum (endast på natten), Hydra boost sensitive dagcreme och Hydra-nourinsh night creme. Jag är inte helt såld på tonern, har använt Sensais lotion tidigare och ska nog lägga in det istället för lite extra fukt. Vad tror du om det? Tycker du också att jag kan lägga till ex. ett c-vitaminserum på dagen för att jobba lite med hudtonen? Vilket skulle du tipsa om isf? 🙂

  • annica skriver:

   Hej Sofia Andersson, Då har vi något gemensat man kan verkligen bli fast i hudvårdsvärlden. Vad roltigt att du kontaktar mig efter evenetet med vilka produkter du använder idag. För att arbeta mer på pigmenteringar i din rutin skulle jag rekommendera dig att fortsätta med Even tone brightening toner från Elemis. Denna fungera som ett “essence water” och arbeta på pigmenteringar, missfärgningar i huden. Kan även rekommendera dig att lägga till C-vitamin och Retionol om du har haft produtkerna mer än 3-4 månader och önskar mer effekt. Dessa går utmärkt att kombinera med Elemis 🙂 C-vitamin serum: C-tetra serum Kram Annica

 4. Kattis skriver:

  Förlåt, men är det pigmentförändringar som man ser på din kind?..

  • annica skriver:

   Hej Kattis, Ja det är det. Superjobbiga pigmenteringar som uppkom efter en jag satt in hormonspiral och när jag är i solen (trots höga solskydd och återapplicering) så kommer de upp. Så trist men hormonspiralen har inneburit massa annat positivt för mig i mitt liv då jag hade jättebesvärligt med mens etc. Håller nu på att behandlar med Retinol så snart ska de vara veck 🙂 Kram Annica

  • Madeleine skriver:

   Kattis, av vilken anledning frågar du? Om det är för att du inte vet hur de ser ur skulle jag råda dig att googla ist för att fråga en tjej på hennes egna bild, som för övrigt inte ens tar upp det?

   Tycker bara det är sjukt trist att vi tjejer generellt är jädrans snabba på att peka ut fel på andra tjejer.

   Har bara så svårt att förstå på vilket sätt en sådan kommentar är bra för någon? Oavsett om nu Annika tar åt sig eller ej, tycker jag verkligen vi måste sluta påpeka folks fel på bilder på sociala medier.

   Tack o hej för mig.

   Om jag missuppfattat dig Kattis, ber jag om ursäkt. Men faktum kvarstår ändå, vi måste bli snällare mot varandra.

   Önskar alla en fin vecka!

 5. Annelie skriver:

  Hej Annica!! För ca 2 år sedan så ändrades min hy på mina kinder. Jag blir hela tiden lite torr o lite sprucken på kinderna..trodde först de va min foundation som gjorde det, att den ej passa. Men när jag kollar riktigt närma i spegeln;-) så ser jag att huden har blivit ojämn där,, små små gropar som inte syns knappt. Men dem kommer alltid fram när jag sminkar mig..uppåt dagen så flagar det just där. Har testat lite olika märke o så, men inget tar bort det. Nu använder jag Medik8 som jag tycker om. Jag vet inte om jag har fått de här problem för jag använde Exuviance
  Rejuvenating Treatment Masque för mkt,, under en period. Tro du detta e nått som jag få leva med…? Har du nån aning va det kan bero på om det inte har med Rejuvenatimg masken o göra? Hoppas du kan hjälpa mig, kram Annelie☺

  • annica skriver:

   Hej Annelie, En jättebra fråga som jag tror att många funderar på. Men så här ligger det till! Det som händer när man arbetar med aktiv hudvård och daglig exfolierng är att hudens yttersta hudlager exfolieras bort, låter lite mer dramiatiskt än vad det är. Så om huden inte exfolieras ligger de gammla hudceller kvar på ytan och gör porerna lika synliga. Använder du inte retinol från Medik8 idag tycker jag absolut att du ska börja med detta. Detta förfinar porerna och hudens struktur 🙂 Kram Annica

 6. Yasemin skriver:

  Hej Annica! Tack för ditt senaste svar ☺️ Nu är det så att jag letat efter en face toner som är riktigt bra… söker efter en ansiktsvatten som är bra för fethy men samtidigt son absolut inte torkar ut hyn så att det ser helt natt ut… som ger den här friska fina lystern en fin glow helt enkelt… finns det verkligen en sådan ansiktsvatten som du skulle kunna rek? Vet att de finns då jag både sett och hört men är ute efter en som är bra för fethy så skulle bli riktigt glad om du kunde rek mig någon som verkligen är grym ☺️

  Önskar dig en fin dag! Kram

Lucköppning Biodroga MD 40%

I dagens lucka finner du ingen mindre än Biodroga MD med hela 40% off på allt från märket. Yes du hörde rätt, hur bra! Låt oss djupdyka i detta märke med magiska produkter. Vem gillar inte resultatinriktad hudvård med ingredienser så som vitaminer, hyaluronsyra och peptider i “intelligenta” produkter med optimerad effektivitet? Ja tack! Biodroga […]

Se hela inlägget »

Lucköppning Dermaceutic 30%

I dagens lucka gömmer sig en liten men EFFEKTIV serie högteknologiska produkter som är utvecklade av ett team med forskare och hudläkare. Lite svårt, måste jag erkänna, var det att välja en produkt att rekommendera då jag har flera favoriter ifrån serien… Tri Vita C30 serum… snacka om effekt på huden.. innehåller hela 30% rent […]

Se hela inlägget »

Hej darlings! Idag lämnar jag över ordet till min kollega Charlotte som kommer bjuda med oss på en spännande inblick i hennes badrumsskåp. 🙂 Välkomna att kika in i mitt badrumsskåp! Jag heter Charlotte och är hudterapeut på Skincity och jag tänkte passa på att visa er några ganska nya produkter som redan har hunnit […]

Se hela inlägget »

Lucköppning Maria Åkerberg 25%

Hair & Body Shampoo Energy & Hair Conditioner Svensk ekologisk skönhet, det är nog inte bara jag som tänker på Maria Åkerberg och hennes varumärke med produkter som är 100% naturliga. Ingen större surprise för alla ni hudvårdsintresserade där ute men det är en väldigt fin egenskap hos märket, värt att nämnas. Idag tänkte jag […]

Se hela inlägget »

Lucköppning CODAGE 30%

Först ut är ingen mindre än serum märket nr 1. Märket som är älskat av franska skönhetsredaktörer och ett av mina personliga favoriter CODAGE! Codage handlar om högpresterande formuleringar gjorda med både aktiva och lugnande ingredienser. Två produkter från dagens lucka att investera i till sig själv är Serum nr 1 Intense Moisturizing och The […]

Se hela inlägget »

Imorgon smäller det!

Imorgon börjar årets roligaste månad på året. Blir pirrig i hela kroppen när jag tänker på det. Någon som kan gissa vad jag tänker på? 😉 För er som inte har en aning om vad jag pratar om låt mig berätta… Skincity har sedan 2011 en tradition och det gäller Skincitys helt egna….om jag får […]

Se hela inlägget »

(Tävling avslutad) Nu börjar vi närma oss första advent och vet ni, jag har lagt undan 3st av årets exklusiva Skincare Calendar till er. Den kom i en mycket begränsad upplaga och såldes slut samma dag. Så fick ni inte chansen att klicka hem någon så får ni chansen nu. 😊 Lyxigare än någonsin och […]

Se hela inlägget »

Black Weekend 20% på ALLT

Woohoo black Friday är här och vi har 20% på ALLT på hela siten!!! Har du länge suktat efter en särskild produkt eller är sugen på att testa något helt nytt hudvårdsmärke vi har fått in? Från ekologisk lyx med Tata Harper till hudbarriärs stärkande Epionce… Eller varför inte passa på att fylla på dina […]

Se hela inlägget »

From Desk to Dancefloor

Det kändes som många uppskattade mitt makeup inlägg som jag skrev här om dagen. Så här kommer ett till… För er som vill ha tips på en riktig quick fix… Ni vet när man har suttit på jobbet hela dagen och det känns som ens foundation sitter fast på dataskärmen….man kollar sig i spegeln och […]

Se hela inlägget »