Scrolla för att läsa mer

Fixa snyggaste sommarhuden!

Alltså är lite kär.. lite in löööve i Tea To Tan från By Terry. Det finns så mkt bra branding produkter å vår och jag kommer presentera flera för er, detta är en storfavorit i sommar. Detta är alltså ingen brun utan sol, utan endast en sk bronzer. Med det menar att den ger en direkt bronzeton som man tvättar bort enkelt med ansiktsrengöring/ bodywash.

Med foundation, puder och sen Tea to Tan + som avslut lite rouge på kinderna.

Denna goding kan användas till ansikte och kropp. En vätska som vatten med injicerat skimmer och bronze som kan sprayas direkt över ben, armar och dekolletage och sedan med lätt hand masseras sedan ut med händerna för en jämn applicering. För ansiktet, spraya först i handflatan och applicera sedan över ansikte och hals. Det fina är att den är så ultra lätt ( som vatten i konsistensen och är perfekt för alla som är känsliga för kladdkänsla. 0% kladdkänsla här. Det som imponerar mig är att den trots son vattniga konsistens inte “fastnar” på huden och skapar ränder utan går lätt att fördela ut och få jämna fina avslut, helt galet lätt vågar jag påstå  Men jag har ett monsterbra tips för applicerings på ansiktet med denna… Liksom det som fick mig helt hocked.

Gör så här för en magiskt snygg bronze effekt!

 1. Spraya  TEA TO TAN ca 3 sprayningar på en stor fluffig borste.
 2. Svep borsten över ansiktet med fokus på 3:an ( ansikte kinder haka) Svep snabbt över hela ansiktet. Klart!

ALLTSÅ DETTA BLIR SÅÅÅ SNYGGT!

Man kan göra det på helt omakeat ansikte bara för att se så där oförskämt sommar fräsch ut, vågar påstå att detta trick ger sommar fräschaste känslan allra bäst och snabbast av allt jag provat.

Jag har provat detta på flytande foundation likväl som fast och  det funkar lika bra (observera funkar alltså även på fast foundation, lite coolt tycker jag)

Tea To Tan Den färgar inte av sig på kläder Formulan innehåller fuktgivande och skyddande ingredienser som svarta körsbär samt svart och rött te – fullmatade med antioxidanter. Gyllene mikroprismor ger huden en strålande glow.

Den finns i 3 olika storlekar varav den mindre är en limited edition. Tea to Tan 100ml  & Tea to Tan 30ml

Hem å prova folks!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

18 svar till “Fixa snyggaste sommarhuden!”

 • (18) Kommentarer
 • Visa alla kommentarer
 1. Annika skriver:

  Hej ! Vad kul att du gjorde ett inlägg om den ! Väntar med spänning på min. Älskar bronzers ☺ även köpt hem ptr prism krämen. Underbar ! Kram !

 2. Annika skriver:

  Går den att få mörkare än vad det blir på dig?
  Jag kräver mer färg för att det ska kallas bronzer 🙂

  • annica skriver:

   Hej Annika, Jag tycker att den går att bygga upp 🙂 Den är så pass lätt i textur så den ska inte bli kakig! Kram Annica

 3. may-britt skriver:

  Jag är hopplös 🙁
  Jag gick från Exuviance över till Jan M
  Något min hud verkligen inte tolerera
  3 dagar med C-vitamin och solskyddsmedel
  så ble det svullet och sjuk rött.
  Så jag försökte Elemis tänkt att lugna huden ner.
  Två dagar gick bra så jag beställde nya produkter till Elemis.
  Nu fyra dagar sitter jag med en hud som kliar något fruktansvärt .
  Skulle tagit laser idag på grund av brustna kärl.
  Men kliniken vile inte göra det tills huden är bättre.
  De bad mig och avsluta med produkten Elemis och vända tillbaka till Exuvuance.
  Och nu är en hel del Elemis produkter på väg i posten till mig 🙁
  Som jag inte kan använda 🙁
  Ger snart upp denna hud.
  så ledsen 🙁
  Kram.

  • annica skriver:

   Hej May-britt, Det är inte helt ovanligt att huden kan sättas ur balans när du har haft samma märke så länge och nu har ändrat. Självklart så vill vi att du ska kunna använda dina produkter som du har köpt från oss. Du får gärna maila in bilder på din hud och berätta vilka produkter du har använt morgon och kväll så ska mina kollegor hjälpa dig vidare på bästa sätt. Du får gärna säga till att du har varit i kontakt med mig så kan jag titta på det 🙂 Du kan skriva direkt till info@skincity.se. Så ser vi till att hjälpa dig att få huden i balans igen. Kram Annica

 4. Annelie skriver:

  Så snyggt! Kan man jämföra denna med Bareminerals Bareskin Sheer Sun Serum Bronzer? Används på samma sätt?
  Kram kram Annelie

  • annica skriver:

   Hej Annelie, Ja det tycker jag faktiskt. Likvärdiga i hur du använder den på huden 🙂 Tea to tan ger något mer glöd till huden! Kram Annica

 5. Elin skriver:

  Wow denna ska jag köpa! Vad har du för rouge på bilden? Jätte fin färg! 🙂

 6. Elin skriver:

  Hej! 🙂
  Glittrar denna mycket? För jag gillar inte bronzers och rouge som glittrar, tycker inte det ser naturligt ut
  Svårt att se på bilden, ser ju väldigt snyggt ut
  Kram

  • annica skriver:

   Hej Elin, Den ger lyster och en av anledningarna till att jag applicerar den som 3an(panna kinder haka) för att framhäva och ge vacker glow 🙂 Kram Annica

 7. Lena skriver:

  Tack för tipset! Tog fram mitt gamla By Terry Cellularose Brightening CC Lumi-serum i färgen Sunny Flash och bronzade med. Blev jättesnyggt! /Lena

Skincity´s Gigantiska Necessär

Alltså!!! Som jag har längtat efter en necessär i denna size. Micke min man trodde att jag fullkomligt skojade när vi skulle åka på vår senaste resa och jag satte igång och packa.. Men it´s no joke! Om man är seriös med sin packning så är man. 😉 Vi vet att sanna hudvårdsälskare tar med sig […]

Se hela inlägget »

Lucköppning Klairs 30%

  På jakt efter glass-skin till hud? Tänk glow-y, daggig, plumpad ja baby-mjuk hud, det är vad dagens lucka erbjuder! Klairs produkter innehåller maximal koncentration av högpresterande vitaminrika växtextrakt som broccoli, svarta vinbär och kål samt peptider och naturliga oljor. Varje hudtyp förbättras genom att byggas upp från grunden.  Från dagens lucka vill jag tipsa om […]

Se hela inlägget »

Lucköppning Exuviance 25%

Äntligen! Dagens lucka bjuder på hela 25% från Exuviance. Idag får ni verkligen se till att bunkra upp med sina favoriter för hela vintern och kanske utforska nya spännande produkter ifrån serien. Ja man blir lixom aldrig besviken när det kommer till Exuviance. Utöver er vanliga rutin med märket eller om ni helt enkelt vill […]

Se hela inlägget »

Lucköppning Biodroga MD 40%

I dagens lucka finner du ingen mindre än Biodroga MD med hela 40% off på allt från märket. Yes du hörde rätt, hur bra! Låt oss djupdyka i detta märke med magiska produkter. Vem gillar inte resultatinriktad hudvård med ingredienser så som vitaminer, hyaluronsyra och peptider i “intelligenta” produkter med optimerad effektivitet? Ja tack! Biodroga […]

Se hela inlägget »

Lucköppning Dermaceutic 30%

I dagens lucka gömmer sig en liten men EFFEKTIV serie högteknologiska produkter som är utvecklade av ett team med forskare och hudläkare. Lite svårt, måste jag erkänna, var det att välja en produkt att rekommendera då jag har flera favoriter ifrån serien… Tri Vita C30 serum… snacka om effekt på huden.. innehåller hela 30% rent […]

Se hela inlägget »

Hej darlings! Idag lämnar jag över ordet till min kollega Charlotte som kommer bjuda med oss på en spännande inblick i hennes badrumsskåp. 🙂 Välkomna att kika in i mitt badrumsskåp! Jag heter Charlotte och är hudterapeut på Skincity och jag tänkte passa på att visa er några ganska nya produkter som redan har hunnit […]

Se hela inlägget »

Lucköppning Maria Åkerberg 25%

Hair & Body Shampoo Energy & Hair Conditioner Svensk ekologisk skönhet, det är nog inte bara jag som tänker på Maria Åkerberg och hennes varumärke med produkter som är 100% naturliga. Ingen större surprise för alla ni hudvårdsintresserade där ute men det är en väldigt fin egenskap hos märket, värt att nämnas. Idag tänkte jag […]

Se hela inlägget »

Lucköppning CODAGE 30%

Först ut är ingen mindre än serum märket nr 1. Märket som är älskat av franska skönhetsredaktörer och ett av mina personliga favoriter CODAGE! Codage handlar om högpresterande formuleringar gjorda med både aktiva och lugnande ingredienser. Två produkter från dagens lucka att investera i till sig själv är Serum nr 1 Intense Moisturizing och The […]

Se hela inlägget »

Imorgon smäller det!

Imorgon börjar årets roligaste månad på året. Blir pirrig i hela kroppen när jag tänker på det. Någon som kan gissa vad jag tänker på? 😉 För er som inte har en aning om vad jag pratar om låt mig berätta… Skincity har sedan 2011 en tradition och det gäller Skincitys helt egna….om jag får […]

Se hela inlägget »