Före & Efter- Exuviance

  • | Annica

”Så otroligt tacksam att man kan finna produkter som hjälper till”

Hudproblem: Acne

Behandlingstid: 1,5-2 år

Idag vill jag presentera Annas fantastiska före- och efterbilder med Exuviance! Annas acne startade efter att hon fött två barn, en stressig period med hormonell obalans. Jag blir så otroligt glad i hjärtat att få ta del av hennes resultat och när ni kära kunder skickar in och delar med er av era hudvårdshistorier. STORT STORT TACK Anna, för att du på så vis hjälper och inspirerar oss andra.

Här kommer Annas egna berättelse:

”Jag hade inga direkta problem med hyn när jag var yngre. Acnen började komma efter jag fött mina 2 barn, livet blev lite stressigt och mina värden på b12 och folsyra låg lite lågt. Efter att tröttnat på att inte trivas med den dåliga hyn, satsade jag stenhårt på att få tillbaka hyn som den var innan, och i kombination av triobe som är ett B-vitamin tillskott och Exuviance produkter har hyn äntligen hittat tillbaka. Är helt övertygad om att det är Exuviance produkter som har hjälpt mig väldigt mycket. Hyn har en helt annan känsla. Så otroligt tacksam att man kan finna produkter som hjälper till.

Det tog nog några veckor men även om man fortfarande hade lite acne kvar så såg man nästan direkt skillnad, mera lyster, inte så torr som man va innan, renare hy helt enkelt. Jag har nog enbart kört på Exuviance nu med några få undantag i ca 1,5-2 år. En stor skillnad kan jag tänka mig oxå är att man inte blandar ifrån massa olika märken.”

Dessa produkter har Anna använt i sin rutin:

Rengöring: Gentle Cleansing Creme

Toner: Soothing Toning Lotion

Exfoliering: SkinRise Bionic Tonic, pads

Punktbehandling: Blemish Treatment Gel

Dagcreme: Multi-Protective Day Creme SPF 20

Nattcreme: Evening Restorative Complex

Retinol: Super Retinol Concentrat

Mask: Purifying Clay Masque

Peeling: Triple Microdermabrasion Face Polish

Övriga produkter:

Ögonserum: Verso Skincare Super Eye Serum

Fuktserum: Biodroga MD Skin Booster Intense Moisture Serum

Vill oxå passa på att uppmuntra er alla som fått fina resultat och som vill dela med er till oss, att maila info@skincity.se. Och vill ni delar vi gärna med oss av dem som här på bloggen men det är så klart frivilligt. 🙂