Scrolla för att läsa mer

Före & Efter- Exuviance

“Så otroligt tacksam att man kan finna produkter som hjälper till”

Hudproblem: Acne

Behandlingstid: 1,5-2 år

Idag vill jag presentera Annas fantastiska före- och efterbilder med Exuviance! Annas acne startade efter att hon fött två barn, en stressig period med hormonell obalans. Jag blir så otroligt glad i hjärtat att få ta del av hennes resultat och när ni kära kunder skickar in och delar med er av era hudvårdshistorier. STORT STORT TACK Anna, för att du på så vis hjälper och inspirerar oss andra.

Här kommer Annas egna berättelse:

“Jag hade inga direkta problem med hyn när jag var yngre. Acnen började komma efter jag fött mina 2 barn, livet blev lite stressigt och mina värden på b12 och folsyra låg lite lågt. Efter att tröttnat på att inte trivas med den dåliga hyn, satsade jag stenhårt på att få tillbaka hyn som den var innan, och i kombination av triobe som är ett B-vitamin tillskott och Exuviance produkter har hyn äntligen hittat tillbaka. Är helt övertygad om att det är Exuviance produkter som har hjälpt mig väldigt mycket. Hyn har en helt annan känsla. Så otroligt tacksam att man kan finna produkter som hjälper till.

Det tog nog några veckor men även om man fortfarande hade lite acne kvar så såg man nästan direkt skillnad, mera lyster, inte så torr som man va innan, renare hy helt enkelt. Jag har nog enbart kört på Exuviance nu med några få undantag i ca 1,5-2 år. En stor skillnad kan jag tänka mig oxå är att man inte blandar ifrån massa olika märken.”

Dessa produkter har Anna använt i sin rutin:

Rengöring: Gentle Cleansing Creme

Toner: Soothing Toning Lotion

Exfoliering: SkinRise Bionic Tonic, pads

Punktbehandling: Blemish Treatment Gel

Dagcreme: Multi-Protective Day Creme SPF 20

Nattcreme: Evening Restorative Complex

Retinol: Super Retinol Concentrat

Mask: Purifying Clay Masque

Peeling: Triple Microdermabrasion Face Polish

Övriga produkter:

Ögonserum: Verso Skincare Super Eye Serum

Fuktserum: Biodroga MD Skin Booster Intense Moisture Serum

Vill oxå passa på att uppmuntra er alla som fått fina resultat och som vill dela med er till oss, att maila info@skincity.se. Och vill ni delar vi gärna med oss av dem som här på bloggen men det är så klart frivilligt. 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

19 svar till “Före & Efter- Exuviance”

 • (19) Kommentarer
 • Visa alla kommentarer
 1. Isabelle skriver:

  Hej Annica
  Jag är 17 år och har inte haft så mycket problem med min hy innan, men i november 2017 så började det ploppa upp massor av finnar och de går aldrig bort. Jag har precis börjat med esse pribiotics, som jag blivit rekommenderad av en hudterapeut. Har du hört bra om dem?
  Kram

  • annica skriver:

   Hej Isabelle, Ett märke som har jag tittat en del på och gillar dessa 🙂 Inget som vi har på Skincity idag men har hört mycket bra om detta och sett fina resultat.
   Kram Annica

 2. Gabriella skriver:

  Hej fina Annica, jag måste bara höra en liten sak med dig ☺️ Nu är det så att jag fått en rodnad på utsidan av underläppen… det hela började med att det började klia en aning så jag la en lugnande kräm sedan torkade detta ut och vart skorpa så tänkte att det bara var en liten reaktion har nu gått 4-5 dagar och när jag känner på området känns det som en liten finne men är ingen finne då de är mer vatten i det syns inget utan känns lite knöligt jämfört med andra sidan av läppen… så det är något där men vet ej vad det är samtidigt är området rött ser ut som de röda ärren man kan få av acne som man suttit och klämt på… har dessutom ej rört på området aldrig fått något liknande innan är i normal storlek ej så stor eller så liten normal… vet du vad detta kan vara? Plus är ej skorpigt heller mer så känns som deb läkt men att det är rött gör mig orolig vill ju inre att det ska bli ett ärr då jag absolut ej pillat på det hoppas du vet på ett ungefär vad det kan vara utifrån det jag beskrivit hehe försökte beskriva det så gott som möjligt för nu när resten av ansiktet börjat bli bättre så kom detta upp något jag tidigare aldrig fått… skulle bli jätte tacksam om du kunde hjälpa mig hehe ☺️

  Önskar dig en fin dag
  Kram

  • annica skriver:

   Hej Gabriella, Låter som ett torrhetsfläck och kanske vädret som varit lite hårt mot din hud?! Jättebra att du adderade en lugnande creme för att lugna och återhämta huden. Nu försöker du att inte pilla på området och endast behandla huden där som en mycket torr och känslig hud. Något som brukar gå tillbaka snabbt så länge man inte är där och stressar huden. Så försöka att vänta ut huden något så läker den fint som den ska 🙂
   Kram Annica

 3. Sofie skriver:

  Hej Annica!
  Så roligt att få läsa detta på din blogg.
  Tack för att du även la upp Live-eventet från i torsdags, som jag inte kunde titta på då.

  Önskar dig en fin helg.
  Kram

 4. May-Britt skriver:

  Hej.
  Så fin hon ble 🙂 Exuviance är jätte bra .
  Jag undrar vilket hud produkter inneholder Trollhasse?.
  Ble fortalt at Trollhasse starkare hud som har synelige kärl
  Kram.

  • annica skriver:

   Hej May-Britt, Hon är verkligen superfin 🙂
   Du kan söka på Hamamelis Virginiana (Witch Hazel) i Skincitys söktfält för att hitta produkter med trollhassel. En ingrediens som har förmåga att vara stärkande och renande men har samtidigt en ökad mikrocirkulation och kan därför vara bra att vara lite försiktig om man har är mycket reaktiv i huden. Återkom om du har funderingar angående någon speciell produkt.
   Kram Annica

 5. Jenny skriver:

  Hej Annica!

  Jag undrar i vilken ordning jag ska använda mina serum? Så här ser min rutin ut idag:

  Dag:
  Elemis cleansing balm
  Klairs supple prep toner
  Klairs smoothing serum
  Dermaceutic tri vita
  Dermaceutic c25
  Dermaceutic k ceutic

  Kväll:
  Elemis cleansing balm
  Klairs supple prep toner
  Dermaceutic mela creme
  Dermalogica phyto replenish oil
  Dermaceutic hual ceutic

  Jag har börjat med Elemis cleansing balm ganska nyligen och har fått lite plitor/röda utslag som jag inte har haft innan. Kan det vara balmen som ger reaktioner tror du?

  Tack för en superbra blogg 🙂

  • annica skriver:

   Hej Jenny, Fin rutin! 🙂 Du kan med fördel använda dina produkter enligt följande:
   Dag: Elemis Cleansing balm
   Klairs Supple prep toner
   Dermaceutic Tri vita
   Klairs Smoothing serum
   Dermaceutic C25
   Dermaceutic K ceutic

   Kväll: Elemis Cleansing balm
   Klairs Supple prep toner
   Dermaceutic Mela creme
   Dermalogica Phyto replenish oil
   Dermaceutic Hyal ceutic

   Cleansing balm från Elemis passar en mycket känslig hud och tror inte att den skapar reaktionen. Men du har en del andra steg i din rutin som är något aktiva. Kan vara bra att trappa ner på Mela cream om du upplever att huden är stressad. Hoppas det snart lägger sig 🙂

   Kram Annica

 6. Josefine skriver:

  Hej! Jag använder cleansing oil från PC och en rengöring från dermalogica och fuktkräm från dermalogica, dagkräm från exuviance. Detta har jag bara för tillfället ( har inte bestämt vad jag ska köra på för rutin ännu ) plus en fet fuktmask också, den som du brukar rekommendera, har glömt bort märket nu. Men efter jag tvättat ansiktet, bara efter cleansing oil, så är jag super duper mega torr!! Använder inga andra produkter heller så förstår inte hur jag kan vara så torr?! Vad tror du det beror på? Får en del torrfläckar och ansiktet änna svider efter rengöring.. förstår ingenting!! Hoppas du kan komma med nåt svar som kan hjälpa mig!

 7. Sofie Eriksson skriver:

  Hejsan, skulle vilja be dig om att översätta min rutin med JM till PC:

  Age intervention regenerating booster
  C-esta face serum
  Bioclear lotion
  Age intervention Retinol plus serum
  Transformation creme hela ansiktet
  Transformation face serum i tzon vinter eller hela ansiktet sommartid

  Jag vill byta till PC istället nu när ni har kampanj för jag tycker jag lägger så mycket pengar på JM. Serumet tar slut snabbt och kostar 900 styck :/. Min hud är dessutom i bättre utgångsläge än när jag började med JM för 2 år sedan. Nu har jag bara en del röda ärr kvar och vill fortsätta arbeta på jämn struktur även om JM gett mycket. Vill förebygga linjer och jobba fuktgivande och stärkande. Har en blandhy som er gener är grovporig och lite rosig (obs ej känslig direkt). Blir lätt yttorr och får då vita tilltäptheter. 30+ i ålder. Tack på förhand! Sofie

 8. Malin skriver:

  Hej! Jag har nu sakta men säkert övergått till exuviance, kör just nu
  Gentle cleanser
  Soothing toner
  Vespera serum
  Ultra restorative cream

  Har även Skinrise bionic tonic pads

  Jag märker förbättring men har/får någon/ra enstaka finnar. Dock tycker jag man blir lite klistrig i huden av vespera och ultra restorative krämen -men fin lyster! Efter en dag, typ på kvällen brukar jag kunna rulla av lite av produkten, krämen (typ som död hud?!). Har jag tagit för mycket då så att det liksom stöter ifrån?

  Jag har kvar PC resist renewal booster och PC redness Calm relief moisturizer spf 30 (som jag inte använder just nu). Kan jag lägga till dessa på något bra sätt eller bör jag inte blanda in dom?

  Har du några övriga tips? Är generellt yttorr och blir ibland lite lätt röd i hyn.

  • annica skriver:

   Hej Malin, Fin rutin och tänk på att försöka ge din nya rutin lite tid innan du ser den större förändringarna. Huden har inte helt absorberat produkten om den lätt “rullar av” huden. Då kan det vara en fördel att använda lite mindre produkt och se om det går bättre. Det går bra att lägga till dina två
   Paula’s Choice produkter i din befintliga rutin 🙂

   Önskar du arbeta något mer på tilltäpptheterna skulle du kunna använda Clarifying facial cleanser 2 kvällar i veckan. En mycket mild men otroligt bra på tilltäpptheter!

   Kram Annica

 9. Stina skriver:

  Hej Annica!

  Jag använder idag en hudvårdsrutin med produkter från bland annat Paulas Choice. Där bland använder jag exempelvis Resist 10% niacinamide booster och 2 % BHA liquid. Min fråga är om du tror att jag kan addera även Balancing Force Oil Control Toner från Ole Henriksen till dessa produkter. Jag har blivit rekommenderad denna produkt av bekanta men vet inte om det skulle passa tillsammans med produkterna jag använder redan.

  Tack på förhand!

  • annica skriver:

   Hej Stina, Det är viktigt att hitta en bra balans i ditt produktval så att du inte har för många produkter som arbetar på samma sak. Då kan det ibland trigga huden om du även har andra behov i huden. Skicka gärna in hudtestet om du önskar hitta en rutin som är anpassad för just din hud och behov i huden 🙂
   Kram Annica

Ny naturlig serie från Priori

För några månader sedan lanserades nya uppdaterade Priori, har ni hittat några favoriter från märket än? Nu har de även lanserat en ny naturlig serie produkter, TTC. Med hjälp av den senast forskningen i bioteknik har de lyckats ta fram en resultatinriktad linje med rena ingredienser så som gurkmeja och dess aktiva element curcumin. Teknik […]

Se hela inlägget »

Behind the scenes plåtning

Förra veckan hade jag en plåtning för ett litet projekt ni kommer få se mer utav framöver, så stay tuned 😉 men idag får ni följa med behind the scenes och se lite av vad som komma skall! Bilder från plåtningen     Bilderna blev så fina tack vare fantastiska Ann sköld som ofta gör […]

Se hela inlägget »

Epionce har gjort det igen, nylanserade Purifying Wash och Purifying Spot Gel är verkligen något utöver de vanliga! En duo för alla med acne, till både ansiktet och kropp. Dessa två kliniskt bevisade produkter hämmar inflammation i huden utan att för den skull irritera eller torka ut hudens barriär, vilket gör att de passar alla […]

Se hela inlägget »

Ni vet sedan tidigare inlägg hur galet exalterad jag är över att iS Clinical finns hos oss på Skincity nu, ÄNTLIGEN! Någon som testat på något gottigt från märket än? iS = innovative skincare, därför älskar jag märket så mycket! Bara namnet säger sitt, men det tåls att upprepas att märket använder sig av det […]

Se hela inlägget »

Ungefär 1 gång i månaden fixar jag mina fossingar fina så denna vecka får ni hänga med på min fina-fötter-guide! Jag förbereder alltid med en peeling, lyxar jag lite extra myser jag en stund innan med ett varmt fotbad. Puts väck med all torrhet och fnasighet med Jan Marinis dubbelexfolierare Bioglycolic Resurfacing Body Scrub med […]

Se hela inlägget »

Nya borstar från MAKETHEMAKE

Hur många av er använder MAKETHEMAKEs borstar? Ni har väl inte missat att det tillkommit fyra nya borstar i kollektionen! 🙂 Sheer Foundation Brush En uppföljare av populära Foundation brush, hur många av er har testat? Till skillnad från Foundation brush har inte sheer foundation brush lika täta strån och är också mindre i omfång. Personligen […]

Se hela inlägget »

Tata Harper Resurfacing mask, jag blir speechless. Naturlig salicylsyra exfolierar och huden får en ny lyster och en mjukare känsla med färre tilltäpptheter. Ge huden en extra energikick och applicera masken ovanpå Tata Harper Regenerating Cleanser Dermaceutic Mask 15, ett kraftpaket av syror som djuprengör grundligt och effektivt i en bas av betonitlera. Denna masken […]

Se hela inlägget »