Scrolla för att läsa mer

Serum Syra Solskydd

Syra, serum och solskydd är hudvårdens tre hörnstenar och de här tre S:en presterar på topp, när de får jobba tillsammans! De är alla tre riktiga Superstars och finns alltid med i min hudvårdsrutin. Jag vet att det är många, som känner som jag så här års, huden känns rätt trött och glåmig. Håller ni inte med?? Nu när solen äntligen börjar titta fram är det dags att KICKA igång huden. Jag har valt ut en Super trio, som ger huden massor av lyster och energi och vår hud blir så ready to GO…..för att möta våren!

Paulas Choice 5% AHA

Syran är experten på cellförnyelse och förbereder huden för nästa steg i vår hudvårdsrutin. Innan man börjar med aktiva ingredienser på huden så måste man ta bort allt gammalt. Tänk såhär, man skulle ju aldrig börja måla en vägg innan man tagit bort gammal flagig färg först. Att lägga på aktiva ingredienser om man inte exfolierat innan är lite som kasta pengarna i sjön. Paulas Choice Daily Smooth Treatment 5 % AHA sätter full fart på cellförnyelsen och gör huden mjuk och jämn med en riktig boost av lyster. Denna AHA lotion är mild och passar att använda dagligen, på rengjord hud. Här städas våra gamla, trötta och glåmiga hudceller bort och det blir full fart på cellförnyelsen. Nya fräscha hudceller bildas! Paula´s 5% AHA jobbar age-smart genom att minska pigmenteringar och fina linjer. Tillför även huden massor av fukt, som är en bristvara i vinter torr hud.

Jan Marini C-esta face Serum

Syra följs av serum. Vi KICKAR i gång huden och ger en riktig energi boost med Jan Marinis C-esta serum. Här är det laddat med massor av vitaminer och en cocktail av antioxidanter. Huden blir ljusare, jämnare och smidigare. Vi kan verkligen säga adjöss till glåmig vintertrött hud och istället få upp lyster och ny energi. C-ESTA Serum absorberas lätt upp av huden och sätter även cellförnyelsen i full gång. Redan efter en kort tids användning, kan man se ett märkbart fint resultat.

Triple Protection Factor SPF 50

Avsluta rutinen med ett solskydd, hudens bästa vän som hjälper oss att skydda huden från skadlig UV-strålning och framtida solskador. Triple Protection Factor SPF 50 eller ”Tappen”, som vi hudisar kallar den för, har länge varit en favorit hos mig…. En riktigt hudvårdande SPF, speciellt när vi vill förebygga åldrand hud och passar utmärkt till alla hudtyper. Tappen har ett fysikaliskt solskydd.. Ja, vad var nu det igen?? Jo, solskyddet stannar ovanpå huden och reflekterar bort UV-strålarna. Den innehåller även komplexa och unika reparerande DNA ingredienser, som hjälper huden att reparera skador. Den är lätt tonat i sin nyans och anpassar sig fint in i huden och ger en lätt utjämnande effekt. Så att kalla Tappen ett solskydd, är minst sagt en underdrift. 😉

Solskydd är Kronan på verket i vår hudvårdsrutin, särskilt när vårsolen snart börjar titta fram. 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

46 svar till “Serum Syra Solskydd”

 • (46) Kommentarer
 • Visa alla kommentarer
 1. Eline skriver:

  Hva har du på leppene på bildet?

 2. Lena skriver:

  Wow! Hur slät och fin hud har du?? Önskar jag hade samma ✨✨

  • annica skriver:

   Hej Lena, Du är ju för fin! Tack snälla och tror säkert att du har fantastisk glow du med annars hoppas jag att många av mina inlägg kan inspirera och hjälpa dig 🙂 Kram Annica

 3. Marie Lenschow skriver:

  Hej Annica!

  Tänker kommentera något annat. Nämligen den nya hemsidan. Jättefin och trevlig, snabb och “lättarbetad”!

  • annica skriver:

   Hej Marie Lenschow, Tack finaste du! 🙂 Vi är så glada att nu vara i hamn och kunna erbjuda många fina funktioner och en mer clean site. Tack för att du tar din tid att återkomma med så fina ord.
   Kram Annica

 4. Erika skriver:

  Hej Annica!

  Jag har en del acneärr (gropar men inte så djupa som jag vill bli av med. Använder retinol serum på kvällen och C-vitamin serum på morgonen. Har du några fler produkter du kan rekommendera? Har kollat lite BHA från Paulas Choice. Samt funderar jag på microneedling eller Fraxel laser vad tycker du om dessa behandlingar?

  Hälsningar Erika

  • annica skriver:

   Hej Erika, Jättebra att sätta igång med bra hudvård innan du börjar med lite mer kraftfulla behandlingar. Hittade inga tidigare ordrar på de uppgifter som jag hittar på dig för att kunna se vad du mer använder i din rutin. Maila till info@skincity.se med din rutin inkl. bilder eller återkom med din rutin här 🙂 Berätta gärna även mer om din hudtyp och hudtillstånd så hjälper jag dig att hitta något som passar dig!
   Kram Annica

 5. Erika skriver:

  Hej Annika

  Jag använder ju JM sedan december vilket funkat mkt bra på min hud. Kan jag fortsätta med JM sommartid? Tänker då främst på syran och retinol? Har Bioclear+Retinol Plus Cream.
  Kan jag istället för nyfikenhetens skulle byta Bioclear mot PC’s nya exfoliering du skriver om här? för att jobba mer antiage.

  Jag gjorde ett hudtest i fredags vid 14 och fått bekrftelse ni mottagit det, men inte fått något svar, du får gärna kolla på det om du vill och ge dina råd 🙂

  Kram erika

  • annica skriver:

   Hej Erika, Jag tycker att du med fördel kan fortsätta med din rutin eftersom den ger dig en så fin behanlding 🙂 Tänk bara på att skydd är så viktigt den tiden på året. Tycker att du med fördel ska fortsätta med din Bioclear eftersom du nu hittat rätt med en så fin rutin med Jan Marini. Ser en klar och tydlig förbättring utifrån den bild du skickade med i ditt senaste hudtest.

   Kram Annica

 6. Kajsa skriver:

  Ifall man även får plitor kan man köra aha?

  • annica skriver:

   Hej Kajsa, Ja, även AHA-syra kan vara passande om huden lätt får tilltäpptheter. Men för att lösa upp de tilltäpptheter som finns lämpar sig ofta BHA-syra som bäst och speciellt om du har en tydlig kärvänlighet i huden. Kram Annica

 7. Pia skriver:

  erbjudande PÅ DERMACEUTIC SNART?:)

 8. Linda skriver:

  Hej!
  Jag använder produkter från medik8 och har både beta cleance och Blemish control pads. Är det för ”mycket” att använda dessa efter varandra? För båda produkterna är väl exfolierande?

  / Linda

  • annica skriver:

   Hej Linda, Du kan använda dessa som en kombination, padsen har även en återfuktande glycerin. Ibland kan denna kombination vara precis vara vad som krävs för att få en bra behandling av huden. Men upplever du att huden lätt känns stram efter kan det vara bra att minska ner användningen.
   Kram Annica

 9. Josse skriver:

  Hej igen! Här kommer min rutin som du ville ge tips på angående om det finns något man kan lägga till för att göra rutinen ännu mer effektiv. Vill som sagt jobba på jämnare hud struktur, få bort märken från finnar osv.
  Precleanse: paulas choice
  Rengöring: Jan Marini bioclygol rengöring
  Serum: placenta från br
  Exfoliering: bioclear facecream Jan Marini
  Nattkräm: paulas choicE skin recovery
  Dagkräm: exuviance sheer refining fluid spf 35.
  ( funderar på att byta till den ”färgade” spf:en från paulas choice istället )

  Hur tycker du min rutin verkar vara? Har på placenta serum innan exfoliering, det känns bara som den smetar ihop sig annars eftersom den blir lite klibbig på mig så då känns det bättre att lägga på placenta innan så den verkligen går in i huden.

  /Josefine

  • annica skriver:

   Hej Josse, Du har en mycket fin rutin 🙂
   Det som jag rekommenderar dig är att addera är ett fuktbas-serum. Ett serum som ligger till bas i Biologique recherche. Serum Extraits Tissulaires passar mycket fint in u just din rutin! Denna produkt tror jag även kommer att ge ett lättare fäste för Placenta!
   Kram Annica

 10. Alice skriver:

  Hej Annica!

  Jag använder Paulas Choice AHA Lotion som jag älskar! Hur rekomenderar du att man applicerar produkten? Bör den smörjas in eller klappas in som övriga gel och liquid?
  Varför skulle det vara bättra att klappa in syror framför att smörja in dom?

  Stor kram!

  • annica skriver:

   Hej Alice, Bra fråga! Eftersom produkten i sig ger effekt behöver du inte stå och massera in produkten, utan det räcker med att applicera den på huden och låta den göra sitt arbeta 🙂 Hur du applicerar spelar inte större roll men har du en mycket känslig hud är det med för det att lätt klappa in produkten på din hud!
   Kram Annica

 11. May-Britt skriver:

  Hej.
  Jag har fått svar på min hudtest da jeg vill gå over till PAULA´S CHOICE .)
  Den ser så ut: morgen. 1. Rengöring:
  * RESIST Optimal Results Hydrating Cleanser

  2. Ansiktsvatten:
  RESIST Advanced Replenishing Toner, 118ml

  3. Exfoliering som förbättrar hudstrukturen:
  * RESIST Daily Smoothing Treatment with 5% Alpha Hydroxy Acid

  4. Serum:
  RESIST Moisture Renewal Oil Booster

  5. Återfuktning med SPF dagtid
  * RESIST Skin Restoring Moisturizer SPF50
  *

  Ögon:
  https://skincity.se/sv/artiklar/resist-anti-aging-eye-cream.html (Denne hadde er inte inne)

  BOOSTER: Blandas i ditt serum eller i din creme som en ”boost”. Innehåller en hög koncentration av ett eller ett fåtal aktiva ämnen som ger din rutin en extra skjuts.
  Resist C15 Super Booster

  https://skincity.se/sv/artiklar/clinical-1-retinol-treatment.html

  Rehydrating Moisture Mask 3 gånger i veckan.

  Kveld. samma som ovan men denne krämen till kvelden

  RESIST Intensive Repair Cream

  Skall jag vänta med och starta med retinolen?
  Och holder dette för och jobba på rynker? eller borde jag lägga till noe mer serum ?

  Skall jag bruka Exfoliering en gång om dagen nu ved start eller annan vär dag?
  Är det bäst och blanda C -vitaminene med RESIST MOISTURE RENEWAL OIL BOOSTER? eller hvordan gjör jag det?

  Kram

  • annica skriver:

   Hej May-britt, Nu när du har fått så otroligt fina resultat med Exuviance och har en så pass känslig hud känns det synd att byta till ett helt nytt märke. Jag tog del av dina bilder som du skickade in och vilket resultat! Tack för att du delar med dig 🙂 Kram Annica

   • May britt skriver:

    Hej.
    Ja men nu är inne PC produkter på väg så jag provar.
    Kan jo vara att PC o fungerar på min hud.
    Undrar Skall jag vänta med och starta med retinolen?
    Och holder dette för och jobba på rynker? eller borde jag lägga till noe mer serum ?

    Skall jag bruka Exfoliering en gång om dagen nu ved start eller annan vär dag?
    Är det bäst och blanda C -vitaminene med RESIST MOISTURE RENEWAL OIL BOOSTER? eller hvordan gjör jag det?

    Kram

    • annica skriver:

     Hej Mau-britt, Förstår att det kan kännas roligt att börja med nytt märke för variationens skull. Men när man har en så pass känslig hud så ska man vara lite försiktig med att byta runt mellan märken, speciellt när du har fått fina resultat med din hudvård 🙂 Så riskerar du inte att stressa din hud vid en övergång till annat märke.
     Kram Annica

     • May-Britt skriver:

      Hej.
      Tack 🙂 Jag gav Paula chcoice produktene till min mamma 🙂 Och glad ble hon 🙂
      Kram.

     • annica skriver:

      Hej May-britt, Fantastiskt! Vad fint av dig 🙂 Kram Annica

     • May-Britt skriver:

      Så bra att du är envis 🙂
      Du har helt rätt 🙂
      Jag tog nya bilder idag eftersom några av dem jag skickade till er var lite oklara
      Och när jag tittar på bilderna har min hud värkeligen blivit fantastisk
      Jag kan även gå ut utan smink och folk frågar vad du har gjort med din hud den lyser och ser så fräsch ut.
      Så jag har ändrat mig, jag vill hålla mig till Exuviance.
      Det enda jag undrar kan jag blanda den här K CEUTIC för solen?
      Kan jag använda den runt ögonen är torr.
      Har du förslag på ett bra ögonserum och ögonkräm?
      För lite torr och rynkor.
      Uppskattar verkligen all hjälp jag får från dig och dina anställda.
      Kram

     • annica skriver:

      Hej May-britt, Jättebra att du kunde återkomma med bilder 🙂
      Dina resultat är verkligen fantastiska, helt magiskt! Superbra att addera K-ceutic från Dermaceutic till din rutin. Toppen att även använda kring ögon. Vespera bionic serum, Hydrating eye complex och K-ceutic runt ögonen ger verkligen en fantastisk behandling för ögonområdet! Tack för helt fantastiska ord 🙂
      Kram Annica

 12. May-Britt skriver:

  Hej.
  âr detta noe jag kan lägga till PAULA’S CHOICE
  RESIST SUPER ANTIOXIDANT CONCENTRATE SERUM
  êller borde jag ha mine produkter me PC noen veckor först?
  Kram

 13. Gabriella skriver:

  Hej Annica! Har en liten fråga jag använder ju som sagt smoothing creamen både dag och kväll som du sa dock så kollade jag på en produkt jag såg ifrån dermalogica som heter calm water gel är det en bra återfuktning? Är den mer vattnig? Verkar som det då jag kollade på den… är den som propyless i konsistensen? För jag gillar återfuktningar som är som propyless var nöjd med den då den gav en fin rosig färg på hyn och lite glow samt återfuktade väldigt bra… vilka av dessa två ifrån dermalogica är bra enligt dig? Just nu har jag ju som sagt smoothing creamen… ville bara kolla med dig och hydrating boostern tycker du de är bättre att droppa en på pannan kinden hakan osv vid applikation eller att man bara droppar 3-4 droppar i handen? Så man vet att man får riktigt bra med fukt ifrån den utan att det blir too much eller för lite… och slutligen återfuktningsmask du tipsade mig om skin hydrating masque men jag kollade även in multivitamin power recovery masque som även har bra med omdömen vilka av dessa har de lilla extra? Vill gärna köpa en som verkligen är så bra så man sedan ej ångrar sig hehe vilket är de värsta jag vet lol gillar att köpa en produkt jag verkligen är säker på och som verkligen lär ge den effekt jag behöver jätte tacksam för svar!

  Önskar dig en fantastisk dag

  • annica skriver:

   Hej Gabriella, Eftersom jag inte upplever att du har tryckt så mycket på din känslighet tidigare tycker jag att Skin smoothing creme passar dig. Den passar fortfarande den känsliga huden men blir inte riktigt lika behandlande som Calm water gel. Har du däremot en blossig och mycket känslig hud är det bra att addera fler produkter från UltraCalming serien för att få en mer lugnande effekt på huden. Har man en känslighet i huden ska man alltid försöka att prioritera detta. Masken tycker jag passar från Skin hydrating så att det inte blir allt för mycket aktiva produkter även om AgeSmart recovery mask är mild. Men utifrån din ålder och tillstånd tror jag mycket väl att Skin hydrating masque kommer passa dig perfekt!

   Kram Annica

   • Gabriella skriver:

    Hej, tack! Jag behöver väl inte addera något mer just nu då du skrev det för ca två veckor sedan… då jag har en hel bas just nu.. Sedan undrar jag om dermalogicas produkter verkligen är bra och ger skillnad? För det är så många som skriver att de inte hjälper och ger effekt osv vilket är de sista man vill höra speciellt då man precis köp produkter ifrån dermalogica.. som man vill ska ändra då du också skrev att de är bra produkter som lär hjälpa frågade även om boostern applikation skrev det här ovanför men fick tyvärr inget svar kanske missade du det lilla

    Önskar dig en trevlig helg

    • annica skriver:

     Hej Gabriella, Hoppas att helgen din har varit underbar!
     Huden behöver ofta 2-8 veckor för att vänja in sig med en ny rutin och under en invänjningspierod ska man försöka att inte ändra om allt för mycket. Speciellt med tanke på att du upplever att huden lätt kan komma i obalans.

     Dermalogica är ett märke som länge funnits med inom hudvårds branchen och har otroligt hög kvalitativa ingredienser. Du hittar även ett märke som ständigt är med i utvecklingen inom professionell hudvård och produkter som verkligen ger fantastiska resultat. Du kan med fördel del applicera boostern utifrån vad du själv upplever passar dig. Men att droppa direkt på huden kan verkligen ge minsta spill.

     Kram Annica

 14. Sofia skriver:

  Hej Annika!
  Va är den största skillnaden på exuviance vespera och paradox serumet?
  Tack

  • annica skriver:

   Hej Sofia, De är mer lika än vad man kanske kan tro 🙂
   Serum paradxoe arbetar och fungerar som ett balsam för huden, utmärkt för den mycket torra huden. Det är ett serum som hjälper huden att snabbare återfuktning, ökar reparationsförmågan och arbetar med kraftfulla antioxidanter som även reducerar pigmentförändringar. Vespera bionic serum arbetar fuktbindande, lugnande, milt exfolierande och antioxidanter. Toppen skydd mot fria radikaler!
   Kram Annica

 15. Lena skriver:

  Är nyfiken på BR P50W, kan jag använda bara den en gång per dag istället för skin renewal från dermalogica? Inga andra syraprodukter utan bara ultracalming tvätt och sen intensive moisture balance

  • annica skriver:

   Hej Lena, En fantastisk produkt som jag varmt kan rekommendera dig! Du kan med fördel addera Lotion P50W i din rutin om du inte använder några övriga steg i din rutin med syra. Har du nyligen avslutat en syrabaserad produkt kan det vara en fördel att vänta två veckor innan du börjar med en ny syrabaserad produkt från annat märke.
   Kram Annica

 16. Lena skriver:

  Hej Annica!

  Jag blir litet sugen på Jan Marinis Bioclear Face Cream, verkar vara rena undermedlet. Kan man kombinera den med något retionol i sin övriga rutin?

  • annica skriver:

   Hej Lena, Till en början rekommenderar jag dig att använda retinol när du inte använder något exfolierande steg. Applicera då istället Bioclear face lotion ensam som din leave-on exfoliering. På sikt kan man kombinera Bioclear face cream och Jan Marinis retinol. Men bra att skynda lite långsamt 🙂
   Kram Annica

  • Lena skriver:

   Glömde skriva att jag redan har Filorgas Sleep & Peel nattkräm, är de två ungefär samma produkt?

 17. Mona skriver:

  snällaaaa något erbjudande på by wishtrend

 18. Rebecka skriver:

  Hej!
  Jag använder produkter från PAULAS CHOICE.
  Min syra heter calm reddnes relief 1%BHA lotion
  Dagkräm med spf 30

  Min fråga är om du tror jag behöver sluta med den här syran innan sommaren. Jag är alltid mycket i solen.
  Älskar att vara ute.
  Badstranden, trädgårdsarbete och gärna en kopp kaffe i solen.

  Kan man ha bra hudvård utan syra? Eller är den ett måste året runt?

  Mvh Rebecka

 19. Maria skriver:

  Hej!
  Har testar hudprodukter från exuviance men får inget bra resultat. Huden känns torr men o perioder har ultra restorative cream fungerar bra.
  Testar nu medik8 men samma sak där torr och hemsk hud.
  Vet som inte vad jag ska använda nu

  Huden är torr, samtidigt som den har förstorade porer på näsan!!!!
  Hur ska jag tänka?

  /Maria

  • annica skriver:

   Hej Maria, Det är verkligen jättebra att du säger till när du känner att huden inte hittar rätt med produkterna.
   Återkom mer än gärna med hela din hudvårdsrutin till info@skincity.se tillsammans med bilder på din hud. Så ser mina fantastiska kollegor till att se över din rutin och ser vad just du kan ändra för att uppnå ett fint resultat.
   Kram Annica

Lucköppning Klairs 30%

  På jakt efter glass-skin till hud? Tänk glow-y, daggig, plumpad ja baby-mjuk hud, det är vad dagens lucka erbjuder! Klairs produkter innehåller maximal koncentration av högpresterande vitaminrika växtextrakt som broccoli, svarta vinbär och kål samt peptider och naturliga oljor. Varje hudtyp förbättras genom att byggas upp från grunden.  Från dagens lucka vill jag tipsa om […]

Se hela inlägget »

Lucköppning Exuviance 25%

Äntligen! Dagens lucka bjuder på hela 25% från Exuviance. Idag får ni verkligen se till att bunkra upp med sina favoriter för hela vintern och kanske utforska nya spännande produkter ifrån serien. Ja man blir lixom aldrig besviken när det kommer till Exuviance. Utöver er vanliga rutin med märket eller om ni helt enkelt vill […]

Se hela inlägget »

Lucköppning Biodroga MD 40%

I dagens lucka finner du ingen mindre än Biodroga MD med hela 40% off på allt från märket. Yes du hörde rätt, hur bra! Låt oss djupdyka i detta märke med magiska produkter. Vem gillar inte resultatinriktad hudvård med ingredienser så som vitaminer, hyaluronsyra och peptider i “intelligenta” produkter med optimerad effektivitet? Ja tack! Biodroga […]

Se hela inlägget »

Lucköppning Dermaceutic 30%

I dagens lucka gömmer sig en liten men EFFEKTIV serie högteknologiska produkter som är utvecklade av ett team med forskare och hudläkare. Lite svårt, måste jag erkänna, var det att välja en produkt att rekommendera då jag har flera favoriter ifrån serien… Tri Vita C30 serum… snacka om effekt på huden.. innehåller hela 30% rent […]

Se hela inlägget »

Hej darlings! Idag lämnar jag över ordet till min kollega Charlotte som kommer bjuda med oss på en spännande inblick i hennes badrumsskåp. 🙂 Välkomna att kika in i mitt badrumsskåp! Jag heter Charlotte och är hudterapeut på Skincity och jag tänkte passa på att visa er några ganska nya produkter som redan har hunnit […]

Se hela inlägget »

Lucköppning Maria Åkerberg 25%

Hair & Body Shampoo Energy & Hair Conditioner Svensk ekologisk skönhet, det är nog inte bara jag som tänker på Maria Åkerberg och hennes varumärke med produkter som är 100% naturliga. Ingen större surprise för alla ni hudvårdsintresserade där ute men det är en väldigt fin egenskap hos märket, värt att nämnas. Idag tänkte jag […]

Se hela inlägget »

Lucköppning CODAGE 30%

Först ut är ingen mindre än serum märket nr 1. Märket som är älskat av franska skönhetsredaktörer och ett av mina personliga favoriter CODAGE! Codage handlar om högpresterande formuleringar gjorda med både aktiva och lugnande ingredienser. Två produkter från dagens lucka att investera i till sig själv är Serum nr 1 Intense Moisturizing och The […]

Se hela inlägget »

Imorgon smäller det!

Imorgon börjar årets roligaste månad på året. Blir pirrig i hela kroppen när jag tänker på det. Någon som kan gissa vad jag tänker på? 😉 För er som inte har en aning om vad jag pratar om låt mig berätta… Skincity har sedan 2011 en tradition och det gäller Skincitys helt egna….om jag får […]

Se hela inlägget »

(Tävling avslutad) Nu börjar vi närma oss första advent och vet ni, jag har lagt undan 3st av årets exklusiva Skincare Calendar till er. Den kom i en mycket begränsad upplaga och såldes slut samma dag. Så fick ni inte chansen att klicka hem någon så får ni chansen nu. 😊 Lyxigare än någonsin och […]

Se hela inlägget »