Scrolla för att läsa mer

Vinnare av tävling-Härligt kit med nyheter

WOW så mycket härliga tips ni har delat med er! Jag har fått såå mycket inspiration, tusen tack alla ni som var med och tävlade! Jag kan varmt rekommendera er att kika igenom varandras tips för att få MASSOR av härliga rekommendationer på både solskydd, BUS produkter och en hel del annat. 🙂

Vinnarna är nu dragna och går denna gång till:

Cathrine Nilsson

Jag älskar fluide de beauté 14-oljan från Carita, min hy glänser och det behövs inte pressas i solen för mycket utan jag smörjer in mig med denna och så får man en glow från en helt annan värld! Funkar lika bra i håret, på benen överallt!

Skulle vilja vinna kit 1 🙂

Jozephine Flensburg 

Ooooooo vad spännande! Passar då på att tipsa alla er andra om min nya favorit Coconut water från James Read!https://skincity.com/en/coconut-water-tan-mist-body . En riktig livräddare för en innesittande ammande trebarnsmamma som faktiskt OCKSÅ vill ta på sig en kjol ibland. Dessutom doftar den så somrigt och gott och jag älskar gassprayen som ger ett jämt resultat! Jag skulle svimma om jag vann kit nr 2!

ETT STORT GRATTIS ER!!! Kontakta info@skincity.se med dina adressuppgifter så skickar vi ditt paket. 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

6 svar till “Vinnare av tävling-Härligt kit med nyheter”

 • (6) Kommentarer
 • Visa alla kommentarer
 1. Malin skriver:

  Hej!

  Har köpt oiless squalane, överallt står att man ska ta EN droppe, men mitt ansikte är så otroligt torrt att en droppe äts upp bara av pannan… kan man ta mer eller är det dåligt för hyn på något sätt?

  • annica skriver:

   Hej Malin, Du kan använda den mängd du upplever att du behöver 🙂 Men viktigt att tänka på att inte applicera allt för mycket, den är otroligt dryyg och absorberas lätt i din hud! Kram Annica

 2. Charlotte GN skriver:

  Ett sort grattis till alla vinnare. Det är så roligt att läsa vad alla skriver.

 3. Josefin skriver:

  Hej, tänkte kolla om du har något bra tips mot extremt torra läppar. Har haft problem ända sen i höstas och tycker bara att det blir värre och värre.. Jag har provat olika cerat mm, bl.a. Maria åkerberg, paulas choice, sensai lip treatment. Scrubar även läpparna med frottéhandduk och varmt vatten, ibland använder jag Maria åkerbergs aha&jojoba peeling som jag har för mig att du skrev nån gång att man kunde använda(?). Scrub hjälper för en liten stund men efter några timmar är det nästan lika torrt igen. Börjar bli så trött på denhär torrheten nu som jag trodde skulle ge med sig när värmen kom.. så tar gärna emot alla tips!
  Tack på förhand/Josefin

Kika in i badrumsskåpet hos Elinor

Halloj! Hoppas att ni gillade konceptet  “Kika in i badrumsskåpet hos” här på bloggen. Tänker att det ger chansen för er att se vad mina hudterapeut kollegor använder för produkter och kunna tipsa om deras favoriter utefter olika hudtyper. Nästa på tur att visa upp sina favoriter från Medik8 är ingen mindre än Elinor.! 🙂 […]

Se hela inlägget »

The Skincare Calendar 2018

Äntligen! Imorgon släpps Skincitys exklusiva julkalender The Skincare Calendar 2018! Visst är den fin!! Med ett värde på hela 3750kr får man 25 vårdande överaskningar att få njuta och upptäcka varje dag ända fram till juldagen! Pris: 1299 kr. Kalendern har en unik design i sober svart, glittrande guld och vintervitt. Bakom varje lucka gömmer […]

Se hela inlägget »

Före & efter-Paulas Choice

Måste visa er en helt fantastisk hudvårdsresa. Jag är så tacksam till alla er som vill dela med er av era hudvårdsresor i syfte att hjälpa andra med samma problem. Det är ledsamt när jag hör hur flera berättar hur de tappat hoppet över sin hud. Hur mycket de skäms och knappt vill gå utanför […]

Se hela inlägget »

Min höstrutin!

Ni är många som har efterfrågat att få se hur min rutin ser ut just nu och speciellt nu när det har blivit kallare ute. Jag försöker hålla mig till denna rutin som ni ser nedan, just nu, men självklart byter jag och testar lite olika produkter på sidan om som vanligt.  😉 Tycker att […]

Se hela inlägget »

Innan sommaren frågade jag om vad ni önskade läsa mer av, här på bloggen….så roligt att få massor av härliga tips från er. Ni skrev att ni var nyfikna på att spana in vad mina kollegor använder för produkter hemma och hur deras rutiner ser ut. Så därför lämnar jag över ordet till min hudterapeut […]

Se hela inlägget »

Meet The Founder: Kerstin Florian

Idag tänkte kicka igång ett helt nytt koncept här på bloggen som jag hoppas att ni kommer att gilla och jag har döpt det till “Meet The Founders“. Som namnet avslöjar så kommer jag intervjua några av grundarna av våra hudvårdsmärken som vi har här på Skincity. Hoppas att ni kommer gilla att läsa lite […]

Se hela inlägget »

Superhydrate

Nu är det verkligen kallare ute och huden lixom törstar efter fukt. Håller ni inte med?! Man kan lätt bli torr och fnasig.. så det är därför är det extra extra viktigt att hjälpa till att fylla på med fukt. Söndag till ära..här kommer ett riktigt smarrigt tips. En törstsläckare som hjälper din hud att maxa fuktnivån […]

Se hela inlägget »

För er som missade senaste LIVE-sändningen i onsdags med Elin och Yasemin, kan nu se det i efterhand. 🙂 De pratar nyheter, must-haves och massor av annat spännande…så låt er inspireras en hel härlig timme tillsammans med mina grymma hudterapeut kollegor. Här hittar ni även alla produkter som de pratade om under kvällen.

Se hela inlägget »

Ikväll klockan 20.00 är det dags igen för en efterlängtad Live-sändning med en hel timme hudvård! Mina kollegor Elin och Yasemin kommer prata Nyheter, ingredienser  och must-haves inför en spännande höst samt visa våra senaste tillskott på hudvårdshyllan. Så boka upp kvällen i soffan, applicera din favorit ansiktsmask och njut av en riktigt matnyttig LIVE-sändning […]

Se hela inlägget »