Scrolla för att läsa mer

Vinnare av tävling-Härligt kit med nyheter

WOW så mycket härliga tips ni har delat med er! Jag har fått såå mycket inspiration, tusen tack alla ni som var med och tävlade! Jag kan varmt rekommendera er att kika igenom varandras tips för att få MASSOR av härliga rekommendationer på både solskydd, BUS produkter och en hel del annat. 🙂

Vinnarna är nu dragna och går denna gång till:

Cathrine Nilsson

Jag älskar fluide de beauté 14-oljan från Carita, min hy glänser och det behövs inte pressas i solen för mycket utan jag smörjer in mig med denna och så får man en glow från en helt annan värld! Funkar lika bra i håret, på benen överallt!

Skulle vilja vinna kit 1 🙂

Jozephine Flensburg 

Ooooooo vad spännande! Passar då på att tipsa alla er andra om min nya favorit Coconut water från James Read!https://skincity.com/en/coconut-water-tan-mist-body . En riktig livräddare för en innesittande ammande trebarnsmamma som faktiskt OCKSÅ vill ta på sig en kjol ibland. Dessutom doftar den så somrigt och gott och jag älskar gassprayen som ger ett jämt resultat! Jag skulle svimma om jag vann kit nr 2!

ETT STORT GRATTIS ER!!! Kontakta info@skincity.se med dina adressuppgifter så skickar vi ditt paket. 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

6 svar till “Vinnare av tävling-Härligt kit med nyheter”

 • (6) Kommentarer
 • Visa alla kommentarer
 1. Malin skriver:

  Hej!

  Har köpt oiless squalane, överallt står att man ska ta EN droppe, men mitt ansikte är så otroligt torrt att en droppe äts upp bara av pannan… kan man ta mer eller är det dåligt för hyn på något sätt?

  • annica skriver:

   Hej Malin, Du kan använda den mängd du upplever att du behöver 🙂 Men viktigt att tänka på att inte applicera allt för mycket, den är otroligt dryyg och absorberas lätt i din hud! Kram Annica

 2. Charlotte GN skriver:

  Ett sort grattis till alla vinnare. Det är så roligt att läsa vad alla skriver.

 3. Josefin skriver:

  Hej, tänkte kolla om du har något bra tips mot extremt torra läppar. Har haft problem ända sen i höstas och tycker bara att det blir värre och värre.. Jag har provat olika cerat mm, bl.a. Maria åkerberg, paulas choice, sensai lip treatment. Scrubar även läpparna med frottéhandduk och varmt vatten, ibland använder jag Maria åkerbergs aha&jojoba peeling som jag har för mig att du skrev nån gång att man kunde använda(?). Scrub hjälper för en liten stund men efter några timmar är det nästan lika torrt igen. Börjar bli så trött på denhär torrheten nu som jag trodde skulle ge med sig när värmen kom.. så tar gärna emot alla tips!
  Tack på förhand/Josefin

New in – Osmosis

Låt mig presentera vår senast lanseringen på Skincity, Osmosis. Ett märke som känns så nytt, så fräscht liksom en helt ny era av hudvård! Dr. Ben Johnson tog fram Osmosis med ett holistiskt tänk, hans tanke var att ta fram effektiva produkter som ger resultat utan att störa hudens barrier eller skapa inflammation. Målet var att ändra skönhetsindustrins […]

Se hela inlägget »

Håll bakterierna borta i vinter

Ja bästa produkt att ha på skrivbordet och i handväskan för fräscha och rena händer är här. Maria Åkerberg har nämligen kommit ut med en grym naturlig handsprit för att ta död på alla magsjukebakterier och bästa preppen nu inför ”Vabruari” månad. 😉 Nu på vår resa har denna fått en hedersplats i min handväska.. Jag […]

Se hela inlägget »

Hej där! Idag hoppar jag in och gästar här på bloggen för att visa er vad jag just nu använder för att behandla mina envisa hyperpigmenteringar. Jo, det finns en tid innan jag blev hudterapeut, då jag tyvärr hade en lite mer mañana mañana-attityd till solen och spf så att säga… Ett antal solsemestrar utan […]

Se hela inlägget »

Busa bort vinterglåmet

Måste säga att jag är mäkta imponerad av Vita Liberatas senaste brun utan sol produkt. Efter ett flertal tips från olika kollegor så testade jag.. Gränsen mellan hudvård och brun utan sol är outstanding och lättare applicering och snyggare resultat får man leta efter. Alltså BUS kräver ju alltid lite effort såklart men här behöver […]

Se hela inlägget »

Idag tänkte jag skriva om något som jag och mina kollegor på Skincity får in frågor om dagligen, nämligen mörka ringar kring ögonen och hur man reducerar dessa på bästa sätt. För det är ju inte kul när de där mörka ringarna gör att man ser trött och glåmig ut även fast man inte känner […]

Se hela inlägget »

Vintertips för torr hud

Det här är räddaren i nöden för huden i vinterkylan mina vänner. Ett stärkande och reparerande balm för alla hudtyper och tillstånd men framförallt torr och känslig hud, en produkt alla ska ha nu om kylan och vinden biter tag i kinden! Så fort jag kommer tillbaka ifrån semestern är det denna produkt som jag […]

Se hela inlägget »

Ny termin ny rutin

Nu är det hög tid att se över vår hudvårdsrutin. Känns huden inte riktigt balanserad, något kanske saknas? Ofta kan det räcka att lägga till en produkt eller vila från en annan för att känna harmoni igen. Finjusteringen hjälper jag er mer än gärna med. Vill ni har supersnabbt svar så chatta gärna med mina härliga […]

Se hela inlägget »

Gott nytt 2019!

Wooohoo …nu är det inte många timmar kvar tills vi inviger 2019! Min magkänsla säger mig att det blir en galet bra år! Vill börja med att tacka ER för ett fantastiskt år tillsammans. Ni är så fantastiska varenda en av er och jag bara älskar att ni är så engagerade, likar, gillar, kommenterar säger […]

Se hela inlägget »