Scrolla för att läsa mer

Alla luckor öppna!

Åhhh mina fina läsare jag kan ni förstå att det redan är julafton!? Ni som har varit med förr vet vad det innebär! Ja det innebär att vi ÖPPNAR ALLA LUCKOR I HELA KALENDERN. Tjohho!!! Så passa på att frossa loss och handla de bästa klapparna till er själva i år. 😉

Årets gran hemma hos oss klädd av mig och kidsen;) Ja vi sa “inga klappar i år” hehe

Vill önska er alla en fantastiskt mysig jul MASSOR AV KÄRLEK till er alla… With Love från mig!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

15 svar till “Alla luckor öppna!”

 • (15) Kommentarer
 • Visa alla kommentarer
 1. Therese skriver:

  Finaste Annica!❤
  Önskar dej en underbar jul och ett riktigt gott nytt år!
  Tack för alla fina erbjudanden ni haft i december och jag blev såååå glad att luckorna öppnats igen (plånboken är inte lika förtjust)
  Tack också för all fantastisk hjälp jag får från er med alla mina frågor! Det är så inspirerande och kul att vara kund hos er!!
  Puss och kram!
  Therese

  • annica skriver:

   Hej fina och underbara Therese, Tack för otroligt fina ord och att du tar dig tid att skriva så fina rader. Dina ord sprider sån kärlek. Stor kram Annica

 2. Lotta skriver:

  Hej jag har försökt i omgångar hela julafton o de går inte beställa försökt vis dator, mobil, makens mobil o barnens mobiltelefoner.
  Men något fel blir det hela tiden, nu har tiden runnit ut
  Och jag tror inte jag är ensam med att de blir felmeddelanden
  Jag vet inte om de är överbelastat el vad de är, får inte upp sidorna heller. O sett att fler har haft samma problem som jag.
  Och eftersom det inte fungerat som det ska är jag jättebesviken. Väntat på denna dag o fått massa pengar av maken i julklapp. O sedan fungerar det inte som de brukar idag.
  Eftersom de varit de här strulet som jag vet att ni känner till så hopps jag att vi som inte hade en chans att kunna beställa.
  O vanliga julkalendern är på 25 dagar.
  Snälla låt oss som det ej fungerat för vara en dag till
  Varför detta stul som det varit idag?
  En ledsen storkund hos Er
  Mvh Lotta Hedström

 3. Gitte skriver:

  Ha en riktigt god jul!
  Gitte

 4. Jessica skriver:

  God jul o gott nytt år t hela Skincitygänget!
  Jag la min hundrade (!) order igår.
  Blir som e barn på julafton varje gång e paket fr er dimper ner i brevlådan

  • annica skriver:

   Hej Jessica, Tack fina du och hoppas att du hade en helt fantastisk jul med nära och kära 🙂 Så glad att du återkommer med så otroligt fina ord och att vi får vara med och göra vissa dagar lite mer speciella än andra. Stor kram Annica

 5. Ranveig skriver:

  Fortsatt god jul Annica Har et ønske om at dere kan ta inn SkinCeuticals Metacell Renewal B3 på Skincity. Den inneholder masse godsaker, bl.a. 5% niacinamide. Skulle også ønske at dere tok inn Retinol 0,5 og 1,0 i Skinceuticals. Dette merke har så mange gode produkter, så håper dere tar inn flere i 2019 Også Godt nytt år til deg og Skincity!

  • annica skriver:

   Hej Ranveig, Åh det är en mycket spännande produkt och hoppas verkligen att den blir tillgänglig för Skincity snart 🙂 Retinolerna har det varit lite fram och tillbaka med dessvärre.. hoppas på att kunna komma med bättre besked framöver men med tanke på de nya lagar och regler som håller på att slås igenom om retinol kan det dessvärre vara lite svårare att få in retinol i lite högre koncentrationer framöver. Men jag håller tummarna!
   Kram Annica

   • Anna Erika skriver:

    Hej,
    Måste ställa lite följdfrågor – vet du ungefär när dessa nya lagar kan komma att gälla? Innebär det att produkter som finns på marknaden idag kommer försvinna? Dermaceutic retinol 1.0 Är det som botat min hormonella acne så i så fall måste jag bunkra

    • annica skriver:

     Hej Anna Erika, Det kan vara lika bra att börja bunkra.. tyvärr vet jag inte riktigt när eller hur lagen exakt kommer att se ut. Blir tyvärr bara att vänta ut domen.. Men som tur är detta något som leverantörer har vetat länge och många har omformulerat produkter för att den ska bli fortsatt mycket effektiv hudvård och ge fina resultat på huden 🙂

     kram Annica

     • Anna Erika skriver:

      Tack för svar! Hur länge håller ett oöppnat retinolserum? Så man vet hur många det är värt att köpa på sig

     • annica skriver:

      Hej Anna Erika, Det kan verkligen vara från produkt till produkt, men något år kan du ofta räkan med men sedan kan det vara allt mellan 3-5 år eller längre. Men skulle nog kanske inte bunkra för 3 år då mycket sker inom denna bransch och många leverantörer arbetar aktivt med att plocka bra effektfulla produkter. Kram Annica

Gympass för huden!

Att jobba med ett “Power Couple” som boostar varandra till maximerat resultat är ju något vi som pratat om tidigare men nu hörrni lägger vi in en till växel och jobbar med TRE produkter, tänk vilket resultat som då kan ges! En vinnande trio är Syra + Retinol + Peptider, ingredienser som ger huden ett […]

Se hela inlägget »

Hej alla underbara! Jag heter Linda och i dag har jag fått äran att gästa här på Annicas blogg. Jag är hudterapeut på Skincity och det känns så spännande att jag får chansen att få nå ut till er med mina tips även i detta forum. Jag har passerat det magiska 40-stecket så jag använder […]

Se hela inlägget »

Kan man grotta ner sig för mycket i härliga syror, jag tror inte det 😉 AHA syra tillsammans med sina syrakompisar BHA och PHA är uppskattade favoriter för sina fina och snabba resultat. Syror är nämligen supereffektiva på att exfoliera, vilket betyder att de hjälper huden att bli av med gamla hudceller. De ökar även […]

Se hela inlägget »

“ Nu för tiden är det en fröjd att tvätta ansiktet, huden är så len och jag har fått en helt ny lyster.! ” Här kommer en fantastisk hudvårdsresa ifrån vår kära kund på Skincity. Hon hörde av sig till oss och berättade hur dåligt hon har mått över sin hormonella obalans i huden. Efter […]

Se hela inlägget »

Idag tänkte jag berätta lite mer om vårt samarbete som vi har med hudläkargruppen. Jag får nämligen dagligen in förfrågningar från er om medicinska och estetiska behandlingar. Många undrar vart man kan vända sig när man överväger eller har bestämt sig för att göra en behandling. Det är viktigt att man väljer rätt klinik. Eftersom […]

Se hela inlägget »

Pormaskar

Låt oss tala om huden och porer som många av oss förknippar med pormaskar. 😊 Vad är en por och pormask? En pormask bildas i våra porer som vi har över hela kroppen, en pormask kallas i hudterapeuternas värld för en komedon och är talg, hudens fett och smörjmedel. Porer är livsviktigt för oss, dels […]

Se hela inlägget »

Älskar att bada i olja

Kalla dagar drömmer jag mig bort till ett varmt bad, vilka av er är med mig där? Vad är inte härligare än ett varmt bad när det är så kallt och ruggigt ute. Är det något som slår ett bubbelbad så är det ett bad med oljor. Lika mumsigt och gosigt för den vintertorra huden […]

Se hela inlägget »

INSTYTUTUM result-driven Skincare

Idag har vi lanserat ett helt nytt märke på Skincity. Tänk er innovativt, lekfullt och med riktig power i produkterna. En fin liten serie med noga utformade med endast 10 produkter. Så om ni är sugna på att testa något helt nytt eller vill levla upp era befintliga rutiner så ska ni spana in detta […]

Se hela inlägget »

Vinnarna är….

Wow vad kul att få läsa om era lördags treats. Så roligt att få läsa om vad ni lyxar till lite extra med för huden. Fortsätt gärna att använda hashtagen #saturdayskintreat så kan vi tipsa varandra om våra favorit hemma behandlingar. Jag har nu slumpmässigt dragit fem vinnare som har vunnit era önskeprodukter denna gång. Och jag säger grattis […]

Se hela inlägget »

Söndagsmasken

Idag blir det en återkommande favorit för huden. Paulas Choice Skin Recovery  Hydrating Treatment Mask med växt- och vitaminbaserade antioxidanter för att stärka huden och skydda mot fria radikaler. Essentiella fettsyror och lipider gör huden så härligt mjuk och återfuktad. Man hör ju bara på namnet hur mumsig den är! Ögonområdet får sig också en […]

Se hela inlägget »