Scrolla för att läsa mer

Alla luckor öppna!

Åhhh mina fina läsare jag kan ni förstå att det redan är julafton!? Ni som har varit med förr vet vad det innebär! Ja det innebär att vi ÖPPNAR ALLA LUCKOR I HELA KALENDERN. Tjohho!!! Så passa på att frossa loss och handla de bästa klapparna till er själva i år. 😉

Årets gran hemma hos oss klädd av mig och kidsen;) Ja vi sa “inga klappar i år” hehe

Vill önska er alla en fantastiskt mysig jul MASSOR AV KÄRLEK till er alla… With Love från mig!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

15 svar till “Alla luckor öppna!”

 • (15) Kommentarer
 • Visa alla kommentarer
 1. Therese skriver:

  Finaste Annica!❤
  Önskar dej en underbar jul och ett riktigt gott nytt år!
  Tack för alla fina erbjudanden ni haft i december och jag blev såååå glad att luckorna öppnats igen (plånboken är inte lika förtjust)
  Tack också för all fantastisk hjälp jag får från er med alla mina frågor! Det är så inspirerande och kul att vara kund hos er!!
  Puss och kram!
  Therese

  • annica skriver:

   Hej fina och underbara Therese, Tack för otroligt fina ord och att du tar dig tid att skriva så fina rader. Dina ord sprider sån kärlek. Stor kram Annica

 2. Lotta skriver:

  Hej jag har försökt i omgångar hela julafton o de går inte beställa försökt vis dator, mobil, makens mobil o barnens mobiltelefoner.
  Men något fel blir det hela tiden, nu har tiden runnit ut
  Och jag tror inte jag är ensam med att de blir felmeddelanden
  Jag vet inte om de är överbelastat el vad de är, får inte upp sidorna heller. O sett att fler har haft samma problem som jag.
  Och eftersom det inte fungerat som det ska är jag jättebesviken. Väntat på denna dag o fått massa pengar av maken i julklapp. O sedan fungerar det inte som de brukar idag.
  Eftersom de varit de här strulet som jag vet att ni känner till så hopps jag att vi som inte hade en chans att kunna beställa.
  O vanliga julkalendern är på 25 dagar.
  Snälla låt oss som det ej fungerat för vara en dag till
  Varför detta stul som det varit idag?
  En ledsen storkund hos Er
  Mvh Lotta Hedström

 3. Gitte skriver:

  Ha en riktigt god jul!
  Gitte

 4. Jessica skriver:

  God jul o gott nytt år t hela Skincitygänget!
  Jag la min hundrade (!) order igår.
  Blir som e barn på julafton varje gång e paket fr er dimper ner i brevlådan

  • annica skriver:

   Hej Jessica, Tack fina du och hoppas att du hade en helt fantastisk jul med nära och kära 🙂 Så glad att du återkommer med så otroligt fina ord och att vi får vara med och göra vissa dagar lite mer speciella än andra. Stor kram Annica

 5. Ranveig skriver:

  Fortsatt god jul Annica Har et ønske om at dere kan ta inn SkinCeuticals Metacell Renewal B3 på Skincity. Den inneholder masse godsaker, bl.a. 5% niacinamide. Skulle også ønske at dere tok inn Retinol 0,5 og 1,0 i Skinceuticals. Dette merke har så mange gode produkter, så håper dere tar inn flere i 2019 Også Godt nytt år til deg og Skincity!

  • annica skriver:

   Hej Ranveig, Åh det är en mycket spännande produkt och hoppas verkligen att den blir tillgänglig för Skincity snart 🙂 Retinolerna har det varit lite fram och tillbaka med dessvärre.. hoppas på att kunna komma med bättre besked framöver men med tanke på de nya lagar och regler som håller på att slås igenom om retinol kan det dessvärre vara lite svårare att få in retinol i lite högre koncentrationer framöver. Men jag håller tummarna!
   Kram Annica

   • Anna Erika skriver:

    Hej,
    Måste ställa lite följdfrågor – vet du ungefär när dessa nya lagar kan komma att gälla? Innebär det att produkter som finns på marknaden idag kommer försvinna? Dermaceutic retinol 1.0 Är det som botat min hormonella acne så i så fall måste jag bunkra

    • annica skriver:

     Hej Anna Erika, Det kan vara lika bra att börja bunkra.. tyvärr vet jag inte riktigt när eller hur lagen exakt kommer att se ut. Blir tyvärr bara att vänta ut domen.. Men som tur är detta något som leverantörer har vetat länge och många har omformulerat produkter för att den ska bli fortsatt mycket effektiv hudvård och ge fina resultat på huden 🙂

     kram Annica

     • Anna Erika skriver:

      Tack för svar! Hur länge håller ett oöppnat retinolserum? Så man vet hur många det är värt att köpa på sig

     • annica skriver:

      Hej Anna Erika, Det kan verkligen vara från produkt till produkt, men något år kan du ofta räkan med men sedan kan det vara allt mellan 3-5 år eller längre. Men skulle nog kanske inte bunkra för 3 år då mycket sker inom denna bransch och många leverantörer arbetar aktivt med att plocka bra effektfulla produkter. Kram Annica

New in – Osmosis

Låt mig presentera vår senast lanseringen på Skincity, Osmosis. Ett märke som känns så nytt, så fräscht liksom en helt ny era av hudvård! Dr. Ben Johnson tog fram Osmosis med ett holistiskt tänk, hans tanke var att ta fram effektiva produkter som ger resultat utan att störa hudens barrier eller skapa inflammation. Målet var att ändra skönhetsindustrins […]

Se hela inlägget »

Håll bakterierna borta i vinter

Ja bästa produkt att ha på skrivbordet och i handväskan för fräscha och rena händer är här. Maria Åkerberg har nämligen kommit ut med en grym naturlig handsprit för att ta död på alla magsjukebakterier och bästa preppen nu inför ”Vabruari” månad. 😉 Nu på vår resa har denna fått en hedersplats i min handväska.. Jag […]

Se hela inlägget »

Hej där! Idag hoppar jag in och gästar här på bloggen för att visa er vad jag just nu använder för att behandla mina envisa hyperpigmenteringar. Jo, det finns en tid innan jag blev hudterapeut, då jag tyvärr hade en lite mer mañana mañana-attityd till solen och spf så att säga… Ett antal solsemestrar utan […]

Se hela inlägget »

Busa bort vinterglåmet

Måste säga att jag är mäkta imponerad av Vita Liberatas senaste brun utan sol produkt. Efter ett flertal tips från olika kollegor så testade jag.. Gränsen mellan hudvård och brun utan sol är outstanding och lättare applicering och snyggare resultat får man leta efter. Alltså BUS kräver ju alltid lite effort såklart men här behöver […]

Se hela inlägget »

Idag tänkte jag skriva om något som jag och mina kollegor på Skincity får in frågor om dagligen, nämligen mörka ringar kring ögonen och hur man reducerar dessa på bästa sätt. För det är ju inte kul när de där mörka ringarna gör att man ser trött och glåmig ut även fast man inte känner […]

Se hela inlägget »

Vintertips för torr hud

Det här är räddaren i nöden för huden i vinterkylan mina vänner. Ett stärkande och reparerande balm för alla hudtyper och tillstånd men framförallt torr och känslig hud, en produkt alla ska ha nu om kylan och vinden biter tag i kinden! Så fort jag kommer tillbaka ifrån semestern är det denna produkt som jag […]

Se hela inlägget »

Ny termin ny rutin

Nu är det hög tid att se över vår hudvårdsrutin. Känns huden inte riktigt balanserad, något kanske saknas? Ofta kan det räcka att lägga till en produkt eller vila från en annan för att känna harmoni igen. Finjusteringen hjälper jag er mer än gärna med. Vill ni har supersnabbt svar så chatta gärna med mina härliga […]

Se hela inlägget »

Gott nytt 2019!

Wooohoo …nu är det inte många timmar kvar tills vi inviger 2019! Min magkänsla säger mig att det blir en galet bra år! Vill börja med att tacka ER för ett fantastiskt år tillsammans. Ni är så fantastiska varenda en av er och jag bara älskar att ni är så engagerade, likar, gillar, kommenterar säger […]

Se hela inlägget »