Gott nytt 2019!

  • | Annica

Wooohoo …nu är det inte många timmar kvar tills vi inviger 2019! Min magkänsla säger mig att det blir en galet bra år! Vill börja med att tacka ER för ett fantastiskt år tillsammans. Ni är så fantastiska varenda en av er och jag bara älskar att ni är så engagerade, likar, gillar, kommenterar säger till när ni har synpunkter och kommer med feedback… För att nästa år ska bli en spännande och intressant läsning för er vill jag veta vad ni önskar läsa mer om här på bloggen in för nästa år?

Kom gärna med några korta tips i kommentarsfältet nedan så kommer jag välja ut 5st som vinner ett presentkort på 500kr var. Jag vill ha ert svar senast den 7/1 så presenterar jag sedan vinnarna här på bloggen. 🙂

Ja det har varit ett minst sagt fullspäckat och ett otroligt roligt år och jag kan inte vänta med att få visa er allt spännande som vi har framför oss tillsammans! Jag önskar ER ett underbart Gott Nytt År och ni är varmt välkomna tillbaka till ett fullspäckat 2019 här på bloggen!