Scrolla för att läsa mer

Gott nytt 2019!

Wooohoo …nu är det inte många timmar kvar tills vi inviger 2019! Min magkänsla säger mig att det blir en galet bra år! Vill börja med att tacka ER för ett fantastiskt år tillsammans. Ni är så fantastiska varenda en av er och jag bara älskar att ni är så engagerade, likar, gillar, kommenterar säger till när ni har synpunkter och kommer med feedback… För att nästa år ska bli en spännande och intressant läsning för er vill jag veta vad ni önskar läsa mer om här på bloggen in för nästa år?

Kom gärna med några korta tips i kommentarsfältet nedan så kommer jag välja ut 5st som vinner ett presentkort på 500kr var. Jag vill ha ert svar senast den 7/1 så presenterar jag sedan vinnarna här på bloggen. 🙂

Ja det har varit ett minst sagt fullspäckat och ett otroligt roligt år och jag kan inte vänta med att få visa er allt spännande som vi har framför oss tillsammans! Jag önskar ER ett underbart Gott Nytt År och ni är varmt välkomna tillbaka till ett fullspäckat 2019 här på bloggen!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

116 svar till “Gott nytt 2019!”

 • (116) Kommentarer
 • Visa alla kommentarer
 1. Mylana Andreasian skriver:

  Hej Annica!
  Ungefär 1 år sedan upptäckte jag din blog och sedan skincity websidan. Först och framst vill jag tacka dig och dina kollegor för fantastiskt jobb ni gör varje dag. Jag lärde mig mycket när jag läser din blog. Jag fick veta mer om olika märke och stegrutin. Jag märkte att en av de vanligaste frågan är hur man blandar märke t ex rengöring från PC och serum från Exuviance. Skulle vara intressant att läsa mer om vad man måste tänka när man blandar märke osv.

  Mvh/
  Mylana

 2. Hanna Sundbom skriver:

  Hej fina och bästa Annica!
  Mer sminktips, produkttips efter säsong och gärna mer tips från dej och dina kollegor om era favoriter..☺

 3. Petra Dahlberg skriver:

  Hej
  Jag vill ha tips på steg för steg-rutin för olika hudtyper/tillstånd, vilka slags produkter eller aktiva grejer man behöver steg för steg för att förändra.

  Mest intresserad av att få tips på rutin som gör min lite ojämna hudstruktur slät och hur jag verkligen ska få bukt med yttorrhet och det sista av mina svarta porer.

  Men helst av allt skulle jag vilja komma till er salong och få ett utlåtande och råd. 🙂

 4. Jessica skriver:

  Skulle gärna se tips på fotvård, ansiktsmasker skulle också gärna vilja höra mer om din företagshistoria hur du startade upp, varför osv. Är också nyfiken på hur du väljer vilka märken du ska sälja, det finns ju mängder … så hur tänker du kring det.

 5. Nathalie skriver:

  Sååååå spännande jag skulle vilja se mer inlägg om produkter som ger varandra det där lilla extra wowet ex micro peeling codage med vitamin c sheet mask my god vilket resultat!

 6. Hanna Talbot skriver:

  Tack för toppenblogg med massa fina tips och inspiration. Jag vill läsa mer om era egna rutiner och vilka produkter ni använder. Gärna en tydlig koppling till hudtyp och eventuella fokusområden för igenkänning.

 7. Alexandra skriver:

  Tack själv för en underbar blogg och webshop! Jag älskar verkligen det ni gör och ser alltid fram emot att se nästa grej ni ska skriva om eller komma med Jag älskar att läsa om era hudvårds rutiner! Så det ser jag gärna mer utav. Mer produkttips efter hudtyp, Och skriv gärna mer om hur man kan boosta huden inifrån, om att jobba anti age genom ansiktsmassage och hur man då gör hade vart intressant att veta mer om med
  Önskar er ett riktigt gott nytt hudvårds år! ❤

 8. Yvonne skriver:

  Hej! Gärna mer av hudvårdsrutiner för olika årstider, och olika hudtyper /hudtillstånd! Såå roligt att kika in i ditt o dina kollegors badrumsskåp! För övrigt väldigt roligt när dina eminenta kollegor gör blogginlägg; mycket uppskattat!! Önskar dej, och Skin City ett Gott Nytt År 2019!

 9. Eva skriver:

  Tack för i år! Skincitys tips och produkter har verkligen gjort skillnad på min hud. Har faktiskt gått och blivit lite nördig, när det handlar 0m hudvård. Jag är 60 + ( kan man faktiskt inte se när man tittar på huden) och skulle gärna önska att det skrevs mer om oss, som kommit lite till åren. Fler live event vore trevligt. Kram och Gott Nytt År

 10. Josefine Lindblad skriver:

  Hej! Jag skulle jättegärna vilja ha mer tips om hur man sköter om torr hy och pormaskar som vägrar försvinna, har haft sånna problem med det hela mitt liv! Även mer budget-hudvård för oss studenter!! Vill bara säga att din blogg räddat min hud mha dina tips osv, ha ett jättebra nyår!

 11. Cecilla Horneman skriver:

  Gärna (ännu) mer om hur få till bra rutin när vårt kalla och mörka klimatt.

 12. Ida skriver:

  Jag vill se mer hur din hudvårdsgarderob ändrar sig genom årstider och gärna förslag kring andra förändringar för andra hudvårdstyper än din egen.
  Med vänlig hälsning Ida

 13. Anne Karlsson skriver:

  Hej,
  Jag är så nöjd som de är!Får snabbt svar och råd om jag undrar över något.Något som vore lite kul om när man fyller år kunde få ett personligt extrapris på en produkt som man kanske köpt och återkommit till eller en ny produkt som skulle passa ens behov.Jag fyller år idag därför kom jag på de hihi.
  Varma nyårskramar❤️

 14. Susanne skriver:

  Hej! Har två önskemål, första är detaljerad ”min husvårdsrutin” av alla dina kollegor. Vissa har ju gjort mitt badrumsskåp men önskar deras rutiner också. På samma vis som du visar upp din.
  Den andra är månadens look, där du lägger en make och visar upp olika alternativ.
  Båda inslagen med länkar till alla produkter så klart 🙂
  Tack för en övrigt bra blogg, älskar dina skil-inlägg bland annat.

 15. Agneta skriver:

  Hej och tack för alla tips och intressant läsning. Jag skulle gärna vilja få tips på produkter som ger salongsbehandlingsresultat hemma men även produkter som tightar till en mogen hud.

 16. Elina skriver:

  Önskar mer tips & tricks med era favoritmärken, både gällande hud och kroppsvård men även smink Gärna visa mer små klipp på detta hemsidan eller på skincitys insta. Man blir så inspirerad och kunnig! Gott nytt!

 17. Sara Johansson skriver:

  Hej!
  Jag skulle önska steg-för-steg-tips för lystrig o strålande hud! Från cleanser till dagcreme. Hur gör man egentligen för att få den glow du har?
  Sedan gärna sminktips i samma anda!
  Tack för en mycket informativ o läsvärd blog o ett gott nytt år! /Sara

 18. Daniela skriver:

  Hej! Jag älskar ju när man får nörda ner sig i innehållslistorna så jag hade gärna läst mer om nya spännande ingredienser, vad de är bra för och vilka produkter som har dem osv. Kanske även vilka ingredienser man ska undvika om man har en viss hudtyp.

 19. Emelie skriver:

  Hej och tack för ett fint 2018 här på bloggen.

  Inför nästa år skulle jag vilja veta mer om miljövänlig hudvård. Finns det några varumärken som är bättre att välja exempelvis?

  Jag skulle jättegärna läsa mer om hudvård för resten av kroppen utöver ansikte. Jag lider av keratosis pilaris och min armar och ben behöver oftast mer uppmärksamhet än mitt ansikte.

  Ses nästa år! 🙂

 20. Anneli skriver:

  Gott Nytt År önskar jag Dig o dina kolleger!
  Själv känner jag mig lätt förvirrad gällande alla märken och vad dom är bra för. Efter en hudtest jag gjorde så håller jag mig nu till Exuviance för känslig/mogen hud. Har inte börjat se några synbara resultat ännu, men har endast gått några veckor.
  Önskar mer info gällande mogen hud(över 60) och även att det vore lättare att hitta på hemsidan, tex en rubrik som säger Mogen Hud och en annan Känslig, eller combo. Nu måste man ju klicka på produkterna för att se.

 21. Emma skriver:

  Jag skulle vilja se mer rutintips för olika hudtyper/-tillstånd eller årstider. Eller mer specifika produkttips, typ som glow-inlägget du la upp häromdagen!

  PS. Sen skulle jag gärna vilja att ni tog in Oskia och Drunk Elephant!

 22. Jessica Johansson skriver:

  Hello, vill läsa om doldisar man lätt missar i skönhetsdjungeln. Fler tips om produkter från olika märken som man kan kombinera för bra resultat. Tex retinol från XX som passar ihop med nattkräm från XX. Gillar att se konsistenser på hudvård, swatches på tex. foundation och rouge. Tips på produkter för fina händer och vas man ska använda dör det. Super serum för ögonen och olika inriktningar för det. PS har lärt mig massor av din blogg 🙂 Gott Nytt År!

 23. Petra skriver:

  Hej Annica!

  Jag vill gärna få mera smink tips. Skincity är bäst och även din blogg! :)Gott nytt år!

 24. Anna skriver:

  Hej,

  Vill först tacka för allt det fantastiska ni gör! Ni alla är så otroligt professionella och svarar alltid snabbt på de frågor man har. Jag har fått mycket hjälp med min hy genom att göra olika hudtester, rådfrågat er och följt din blogg Annica. Tack, tack, tack!

  Fortsätt precis så som ni gör nu, men addera gärna lite mer om vilka produkter som passar bättre tillsammans. Exempelvis rengöring-serum-kräm-primer-foundation-concealer-puder osv. Hur ska man tänka kring de olika valen och hudtillstånden?
  Sen hade det varit kul att läsa om olika miljöbetonade produkter och hur man ska välja. Vad krävs vid torr luft, fuktig luft, framför datorn, när det är extra soligt, när det är kallt osv. för att det ska kännas och bli bra i huden?

  Önskar er ett gott nytt hudår och ser fram emot allt kul och spännande som 2019 har att erbjuda! ❤

 25. Cilla skriver:

  Hej Annica!
  Vill först och främst säga säga att ni är otroligt duktiga på kundservice,a och o för att man fortsätter handla hos er år efter år! Jag har följt SC under en längre period och tycker att mycket är bra men skulle önska några justeringar.

  Under 2018 skulle jag önska om mer produkttips på hudvård för mer mogen hy, gärna med fokus på produkter ur olika märken så att man hittar produkter ur sitt eget märke. Är själv inte så förstjust i att ta in flera olika märken i min rutin och hittar helst stjärnprodukter ur mitt eget märke el ett fåtal antal märken. Produkter som jobbar på elasticitet, större porer och trist och grå hy- ja sådant som tyvärr kommer med åren. Du har varit oerhört pedagogisk med fina tips på ingredienser såsom retinol och c-vitamin, jättebra men önskar personligen produkt rekommendationer för att hitta passande produkter till min befintliga rutin. Utöver detta önskas dina allra bästa tips på kroppsprodukter (produkter för hemmavaxning skulle uppskattas i ert sortiment) och även produkter för män!

  Jag skulle önska att du lyfte fram gamla godingar från flera olika märken och gav tips på bästsäljare-även från era äldre märken. Jag vet också att du tidigare ibland hade ”veckans rea-produkt” istället för ett helt märke vilket medförde att man vågade prova en ny produkt utanför sin egen rutin. En chans att upptäcka nya stjärnprodukter! Nu vet jag ni har kanon erbjudanden på flera märken och nedsatta priser men jag tänker främst på att lyfta fram enstaka produkter!

  Nu blev det en lite längre kommentar än planerat:). Tack för all inspiration till en lyxigare vardag. Keep up the good work! ✨
  Kram Cilla

 26. Ellinor Norgren skriver:

  Tack för det år men så spännande och intressant och inspirerande läsning jag vill gärna läsa mer makeuptips, gärna grundliga enkla, både vardagsmakeup och vardagsmakeup!

 27. Vicktoria skriver:

  Hej! Jag skulle vilja läsa och få mer tips för oss med mogen hy som har problem med torrhet, lyster, pigmentfläckar och rynkor. Både med hudvårdsrutin och produkter och hur man sminkar lite rynkigare hud och ögon. (Huden påverkas mycket när man går in i klimakteriet ) Gott Nytt År!

 28. Maja skriver:

  Hej Annika! Här kommer lite tips på vad jag skulle vilja se mer av här på bloggen. 🙂

  1. Dina kollegors hudvårdsrutiner (gärna fortsättningen på Lovisas)
  2. Tips på produkter som finns på Skincity. Är väldigt inspirerande när du skriver om olika produkter.
  3. Mer om ekologisk hudvård.
  4. Förändringar i din hudvårdsrutin
  5. Exempel på olika hudvårdsrutiner för olika hudtyper
  6. Jämför och berättar skillnader mellan serum från olika märken. Till exempel jämför olika fuktserum, c vitamin serum, anti redness serum etcetera.
  7. Fler tävlingar. Det vore roligt med en tävling där man ska designa en kokeshi docka. 😉

  Gott nytt år! <3

 29. Malin skriver:

  Hej Annica!

  Jag skulle vilja se fler exempel på olika hudvårdsrutiner, t.ex. från dina kollegor. Utöver det skulle jag vilja se fler sminktips. Alltifrån vardagsmakeup till festmakeup och små tips och trix. Och till sist ett mer specifikt tips, hur kombinerar man Versos produkter på ett bra sätt? Många produkter innehåller t.ex. Niacinamid. Vad blir kaka på kaka och vilka produkter blir en fin rutin? Kanske exempel på några olika rutiner från Verso?

  Tack för en lärorik och lättläst blogg!

 30. Eleonor Strand skriver:

  Först vill jag tacka för en underbar blogg och den fina hjälp man får av dina Skincity kollegor ❤️ Det jag skulle vilja se mer av på bloggen är olika rutiner efter hudtyp. Sen hade det varit kul med fler produkt ressensioner om hur produkter fungerar och om den passar med andra produkter och hur man ska tänka om man blandar från två märken. Sen är det alltid kul när ni gör steg för steg tex glow, fukt, innan mask mm. Ser framemot ett spännande år med er på Skincity. Kram Eleonor Stran

 31. Elin skriver:

  Gott nytt!

  Jag tycker det är spännande att få se in i ditt och dina kollegors badrumsskåp. Så roligt när dina kollegor, som såklart har olika hudtyper, delar med sig här på bloggen. Och jag uppskattar att få veta mer om personerna man chattar med!

  Förutom ditt badrumsskåp så är det ju så roligt att se vad du använder för smink! Och att ta del av din steg för steg rutin! Sååå rolig läsning!!

  Tack för att du delar med dig!

 32. Caroline skriver:

  Jag skulle vilja läsa mer om tips på produkter för oss med reaktiv hud, alltså inte just känslig men reaktiv!
  Även mer före och efterbilder från olika märken, sånt är alltid intressant! 🙂
  Annars tycker jag bloggen har det mesta, älskar att gå in o läsa! Lär mig såå mycket om hudvård vilket resulterar i en bättre hud för min del, så tack o gott nytt år 🙂

 33. Carolin skriver:

  Jag vill gärna läsa om vad man kan göra för att ”snabba på” utslätning av rynkor som man ser på morgonen när man sover på sidan. Har insett att mitt val av sovställning verkligen inte är till min fördel nu när jag närmar mig 35 och inser att huden tar lång tid på sig att göra lodräta rynkor mindre framträdande under ögonen pga att kinden tryckts upp mot ögat (mot kudden), och rynkor på dekolletaget pga samma sovställning. Just nu slätas det ut efter ett par timmar men en dag lär det väl inte göra det längre. Så trist att se ut som att man har kudden kvar i ansiktet 😉 PS, tack för en fantastisk blogg!

 34. Carullen skriver:

  Intressant med personalens hela rutiner!!
  Specifikt skulle jag önska ett inlägg om varje-dag-solskydd för ansiktet, tips och skillnader mellan flera bra!
  Specifikt skulle jag också önska ett inlägg om spänst i ansikte/dekoltage.

 35. Therese skriver:

  Finaste Annica!
  Vill bara önska dig ett riktigt gott nytt år! TACK för att ni finns och att ni är världens bästa, gulligaste, kunnigaste, hjälpsammaste, tålmodiga, inspirerande och sötaste tjejer som gör ALLT för att jag som kund ska vara nöjd!❤
  Jag är såååå glad för att ni finns! TACK!
  Världens största kramis från Therese

 36. Sophie skriver:

  Åh jag skulle vilja läsa mera om tex ”veckans produkt” där du skriver om en valfri produkt som man kanske inte fått upp ögonen för. Vill hitta flera guldkorn som man kanske inte i vanliga fall hade köpt eller tänkt köpa:)

 37. Hannis skriver:

  Hej Annica!

  1) Tävlingar är väldigt roligt, gärna fler av dem.
  2) Smink-tips; vardag såväl som till fest. Där man ser steg för steg hur du lägger produkterna.
  3) Blogg-videos. T.ex när du sminkar dig och/eller tipsar om nya hudvårdsprodukter där man också ser dess konsistens o.s.v.
  4) Tips på produkter man kan blanda från olika märken som ger bra resultat.
  5) Att du kommer skriva på bloggen att ni på Skincity ska börja med bonussystem vore trevligt.
  6) Någon insamling till förmån för något. Om man köper vissa produkter går en del av pengarna till något välgörande ändamål.
  7) Alla dina Skincity-kollegor får göra inlägg i din blogg och tipsa om sina 5 hudvårdsprodukter de inte kan vara utan.
  8) Välja ut några kollegor till dig som får testa vissa märken under en viss tid. Mot t.ex. pigmenteringar, rynkor eller eksem. Så får vi bloggläsare följa deras “behandlingar” och senare se resultaten. Före och efter- bilder.
  9) Jämföra billigare och dyrare hudvårdsprodukter med liknande innehåll.
  10) Hur man bäst förvarar olika produkter. I rumstemperatur eller kylen.

  Gott Nytt År!!! 🙂

 38. Lisa Thorfinn skriver:

  Skulle vilja läsa mer om starkare ansiktsmasker med peeling effekt som man kan göra hemma och även mer om ansiktsbehandlingar som du kanske har gjort och tyckte det var bra ☺️❤️

 39. Jenny D skriver:

  Otroligt grym blogg och jätteroligt att k-beauty uppmärksammas! Hade velat att andra grymma produkter uppmärksammas som ex Neogens Peeling pads eller produkter som laneige, missha och Su:m37 osv. Blir så inspirerad av denna blogg vad gäller hudvård och såå glad att ni beskriver saker o ting och reder ut hur man ska kombinera sina produkter

  Fortsätt som du gör Annica!!! ❤️❤️❤️

 40. Helen skriver:

  Jag önskar er alla på Skincity ett gott nytt år och tack för allt som skett under 2018. Ni är fantastiska!

  1. Jag skulle precis som många andra få se mer repotage om vilka ansiktsprodukter var och en av er använder gärna kopplat till ålder på personen.

  2. Tips om nya produkter.

  3. Tips om vilka produkter som förstärker varandra och vilka som ev. motarbetar varandra.

  4. Nya makeup-trender

  5. Punktbehandlingar av olika hudproblem.

  Gott Nytt År!
  Kram Helen

  • Helen skriver:

   Jag svarar mig själv Kom på en sak till, jag skulle gärna vilja se mer av era livesändningar där ni berättar om olika produkter.

 41. Linn skriver:

  Jag skulle vilja läsa om porer och pormaskar. Främst hur man råder bot på dem. Jag skulle också vilja ha lite produkttips för en blandhud. Önskar dig ett gott nytt år!

 42. Emma skriver:

  Skulle vilja veta hur man återställer en hud man råkat tex peela huden för mycket . Hur kommer man tillbaka . Min annars lite feta hud har blivit torr och skör.

 43. ingrid skriver:

  hej Annica,

  Jag har en fråga, som inte har att göra med detta inlägg, hoppas det är ok.
  Jag använder Verso´s night cream på kvällen. Är det ok att använda Paula’s choise Clinical 1% retinol också eller der blir för mycket? jag är 47 år.

  Tack och ha ett Gott Nytt År
  Ingrid

 44. Terese skriver:

  Tack för en underbar blogg Önskar för 2019 mer sminktips, gärna med kanske videoinslag eller bild för bild hur man går tillväga för vardags/ festsminkning. Spännande även att läsa om din hudvårdsrutin, hur man kan kombinera olika märken och vad som bör finnas i allas badrumsskåp. Gott nytt år!

 45. Helena skriver:

  Hej! Jag önskar fler riktade rekommendationer/tips på tex viktigaste resegrejorna, kur för januarihud(!) el enkel rutin för tonåringar

 46. Rania Magdasdotter skriver:

  Hej!
  Jag vill läsa mer om vilka produkter ni säljer som innehåller aktiva ingredienser och hur de på lång sikt kan förbättra huden.
  Vill läsa mer om kombinerade behandlingar som ni utför, både med hudvård hemma och på salong. Gärna mera före och efter bilder.
  Skulle även vara super kul att läsa om hur ditt intresse för hudvård började och vad du upplever har förändrats/utvecklats genom åren.
  Hur bör en person med acnebenägen hy sminka sig? Vilka ingredienser ska man specifikt vara försiktig med?
  Hur blir man av med vita pormaskar på näsan? Och varför uppkommer de jätte snabbt efter en portömning?

 47. Corinne skriver:

  Hej! Tack för du delar med dig.
  Jag skulle vilja läsa mer om:
  1. Akne i vuxen ålder och produkter för det
  2. Mer om Skincity som företag – “bakom”-intervjuer, vilka länder är ni på gång att expandera i och vad som skiljer synen på hudvård/märken i de länderna jämfört med Sverige – trender/vad som är på gång inom hudvård
  3. En arbetsdag (som kanske kan bli ett återkommande inlägg?) där vi får följa dig eller dina kollegor. Tycker att det vore spännande då jag uppfattar det som ni gör så mycket olika och att det händer så mycket
  4. Hur en ska tänka vid användning av olika märken och syror

  Gott nytt år! 🙂

 48. Em skriver:

  Jag skulle vilja ha inlägg med fulla rutiner efter hudtyp. Hittat mycket roliga produkter här men inte alltid lätt att veta om det passar ens hy

  Gärna inlägg med tips om kroppen i övrigt, finnar på ryggen, eksem, kliande hy osv.

  Gillar också när du bjuder på dig själv, vore kul med inlägg om vad som hänt dig. Några fails när du testat produkter? Någon produkt du ångrat att du testat som din hy inte klarade av. Roliga historier 🙂

  Inlägg efter ålder också. Vad du anser att en hy behöver i olika stadier i livet 🙂

  Vore också kul med ett inlägg om vad du tycker om tips som sprids som kanske inte alltid var så bra. Varför tex rekommenderade alla att man skulle torka ut hyn vid acne istället för återfukta som man läser överallt nu

  Annicas topp 3 skulle vara kul då och då också! De 3 produkterna du använder/gillar mest för tillfället

 49. Elin skriver:

  Hej!

  Vilken härlig och lärorik blogg, alltid nåt nytt att lära och ta lärdom av 🙂 Majoriteten av dina läsare är förmodligen mellan 20-45 år, men min mamma (60+) skulle också kunna behöva dina värdefulla tips och rekommendationer. Du skulle kunna ge tips för dem som är 60+, med allt från strama upp slapp hud med massage till målinriktad vård av alla härliga produkter ni har vid Skincity. Hon har fått en del av mig redan, bl.a. Leegeeham Grow Serum som gör varje ansikte gott och glowig..

  Tack för 2018 och Gott Nytt 2019!

 50. Emily skriver:

  Heej Annica
  Älskar din blogg och skincity!
  Så kul att läsa om nya produkter. Skulle gärna se mer film på hur mycket/lite kräm man ska ta. Ska man smörja dekolletage.
  Och mer BUS är så dålig på att få de jämnt.
  Kram Emily

 51. Cornelia skriver:

  Älskar din blogg! Finns få hudvårdsbloggar med så genomarbetat innehåll som din. Det jag framförallt gillar att läsa om är följande: gästinlägg från Skincity-kollegor (deras hudvårdsrutiner), informativa inlägg om olika ingredienser och säsongsbetonade inlägg och tips (typ speciella produkter att använda under vinterhalvåret osv). Annars vill jag bara tacka för det underbara jobbet du gör och att du har bidragit till mitt stora hudvårdsintresse. Kram!

 52. Jenny skriver:

  Jag skulle gärna vilja ha ett inlägg med enklare rutiner för män +30år. Alltså simpla steg o mest nödvändiga produkter, enkelt förklarat för oförstående män 😉
  De behöver ju också ta hand om sin hy men i dagsläget tror jag att de flesta låter bli då vi kvinnor har tagit detta till en så avancerad nivå med så många steg o produkter. Förvirringen är total här hemma när han öppnar badrumsskåpet o ser alla flaskor/burkar, vore ju skönt o slippa stå där o förklara varje gång och därmed kunna njuta av sin egen rutin.

 53. Josefine Sten skriver:

  Hej! Jag vill tacka dig främst för att du bokstavligen har räddat min hud med dina tips. Din blogg och skincity är alltid räddaren i nöden när huden behöver näring/fukt och all hjälp den kan få helt enkelt! Jag vill främst veta mer om k- beauty och hur man ska applicera stegen. Eftersom att jag har väldigt torr hy tror jag detta passar mig! Ha ett gott nytt år!

 54. Linnéa skriver:

  Gott nytt år:)
  Jag skulle gärna vilja veta om det finns några produkter och märken man inte bör blanda ihop under samma rutin.
  Och även tips på de bästa riktigt fuktgivande maskerna. Tack för fin blogg. Kram!

 55. Elinor skriver:

  För ca 1 år sen öppnades mina ögon upp riktigt ordentligt för hudvård och blivit helt beroende av er webbsida och bloggen! Är en k beauty junkie så skulle gärna vilja se mer tips och råd hur man kan behandla acne utbrott pga hormonella förändringar mha koreanska produkter.
  Gärna mer tips om acne och retinol.
  Och älskar era videos! Gott nytt år!

 56. ~ Maria ~ skriver:

  Hej Annica!

  Jag är intresserad av att veta hur man kan blanda olika syror för att få den bästa effekten – jag älskar exuviance 🙂

  Glow är ett återkommande ämne – makeup och olika hudvårdsprodukter.

 57. Pia Forsberg skriver:

  Hej
  Jag vill gärna fortsätta läsa om vilka produkter ni på Skincity själva använder.
  Jag vill också läsa om hur kunder med olika hudproblem blivit hjälpta med era olika produkter.
  Gott nytt 2019!

 58. Anna skriver:

  Hej
  Jag skulle vilja veta mer om produkter som förstärker varandra. Intressant att se personalen på Skincitys hudvårsrutin- mer sånt! För min egen del blir det mest fokus på produkter till ansiktet, skulle gärna vilja ha tips på produkter till kroppen.

 59. Emma skriver:

  Hej annica!
  Älskar din blogg och alla tips du och dina kollegor kommer med!
  Jag skulle önska att du betygsätter produkter. Även inlägg som “månadens favorit” etc.. Har du funderat på att börja mes Youtube? Det skulle säkert gå jätte bra!
  Kram Emma ❤️

 60. Karin skriver:

  Gott nytt år! Har funnit skincity senaste året och det har verkligen satt glitter på min vardag, älskar paulas choice och skinceuticals får fina resultat och de har blivit en skön stund för själen att varva ner och pyssla om sig själv lite varje morgon och kväll 🙂 jag skulle vilja läsa om mer kring huden på kroppen och gärna ”problemområden” som tex Celluliter. Även fokus på tex läppar hur man kan vårda dem bäst , huden kring ögonen osv nu blev detta lite rörigt men iaf fokus på enskilda delar Även lite tips på sminkprodukter och hur man kan sminka sig naturligt för att man ska se ren och fräsch ut tack för intressant läsning som alltid är skriven med positivitet❤️

 61. Theresa skriver:

  Hej,
  Tack för din fantastiskt inspirerande blogg !
  Jag vill gärna ha med make-up tips, gärna steg för steg på både enklare vardagsfina make-up:er och lite festligare. Kan också vara kul att läsa lite mer om hur man kan kombinera olika ingredienser i hudvård från olika märken. När det är bra och mindre bra exempelvis.
  Detta eftersom jag äntligen med hjälp av all fin hjälp från dina kollegor på Skincity hittat den perfekta ”mixen” för just min hud Mycket Paulas Choice, en del Klairs och en favorit från By wishtrend är mitt recept
  Gott Nytt År

 62. Chatarina skriver:

  Hej, älska att läsa om olika rutiner vid årstidsväxlingar. Det skulle även vara kul att läsa om hur man kombinerar olika produkter ifrån olika märken, dvs hur man kan blanda olika märken. Sen så läser jag gärna om hudvård för mogen hud. Gott Nytt År på er alla

 63. Charlotte GN skriver:

  Hejsan.
  Tack för ett super år och en super jul kalender.
  Jag skulle var glad med några tips om ögonen. Det är där som åldern börja synas först. Hur ska man sköta ögonen, vilka krämer som passa till olika behov, finns det mask till ögonen. Vilka ögonfrans näringar finns det och allt vad ögonen gäller.

  Med vänliga hälsningar
  Charlotte

 64. Lisbeth Hertzman skriver:

  Hej Annica!
  Är 55 + ja jisses vad tiden går. Såg dig på tv 4 har sedan följt dig på Insta o på din blogg . Insett hur viktigt bra hudvård är pga dig. Blir en livstil att sköta kroppen med träning o bra mat , sedan Ansikts vård. Måste ge ansiktet mer fukt bla med Hyaludronsyra. Tack för all Inspiration men känner jag har mkt kvar att lära mig.

 65. Anna skriver:

  Bloggen är så bra och jag lär mig massor!
  Jag skulle att läsa om olika hudproblem och vilka produkter som kan hjälpa, och även hur hudvården kan anpassas efter årstider.
  Sen gillar jag också när olika personer får dela med sig av sina favoritprodukter och rutiner för morgon och kväll.
  Och sist men inte minst älskar jag före- och efterbilder med beskrivning av rutinerna som gjort underverk.

 66. Martina skriver:

  Hej!
  Din blogg är så personlig och inspirerande!
  Man blir alltid lika nyfiken på vad som senast skrivits om hudvårdsrutiner och nya märken!

  Jag skulle önska fler tips på:

  Enkla och effektiva hudvårdsrutiner för olika hudtyper! (Tex behöver man alltid serum eller går det bra med bara rengöring och ansiktskräm om man använder rätt produkter?)

  Hudvård som gränsar till medicinsk hudvård, hur ska man tänka kring dom produkterna? Vad är viktigt att tänka på? Vilka produkter behöver man?

  24hkräm och dag eller natt kräm, hur ska man tänka?

  Mer hudvårdsrutiner av er, så lärorikt och perfekt att få upp ögonen för nya märken!

  Även kul med budget varianter/förslag på hudvård!

  Gott nytt år och god fortsättning!
  Hoppas på vinst!

 67. Josefina skriver:

  Hej!

  Skulle vilja läsa om de senaste trenderna på hudvårdsmarknaden, sminktips och myter om hudvård.

  //Josefina

 68. Frida Andreasson skriver:

  Hej Annica,

  Jag är helt besatt av Skincity och din blogg. Älskar produkterna och det har varit julafton varje dag nu i december med er underbara kalender.

  Jag skulle vilja ha mer tips på olika varianter av layering ala K-beauty. Tex ett förslag på hel rutin för torr hud, hel rutin för fet hud, hel rutin för anti aging eller helt enkelt en hel rutin som funkar på alla olika hudtyper. Även mer om vilka olika syror & vitaminer som man bör ha med i sin rutin för att få vilka resultat.

  Gott Nytt år,

  Med vänlig hälsning Frida

 69. Melissa skriver:

  Hejsan!

  Jag skulle vilja veta mer om hur man multimaskar MEN med hela sin hudvårdsrutin. Jag har t.ex blandhy och vissa produkter passar bättre på vissa ställen, jag vet att det adderar många fler produkter till min rutin men det har jag inget emot 🙂 Vill bara inte att min dagcreme ska passa perfekt till vissa ställen i ansiktet medan det gör andra helt glansiga etc.

  För Skincity:
  Skulle jag också vilja ha lite användningsinfo utav er när jag beställer produkter,, kanske en liten lapp i lådan eller så (vet att det adderar till er arbetsbörda) men det är flera ggr som man står där i badrummet och funderar “kunde jag använda denna runt ögonen” eller “hur mycket skulle man ta utav denna, var det som en ärta eller rikligt” mycket står inte på produkterna.

  Annars är ni toppen jag hade aldrig lärt mig så mycket om hudvård utan er, så tack!

  Kram och Gott Nytt!

 70. Amanda skriver:

  Kan du inte skriva lite mer om hudvård för herrar?
  Det är något som jag tycker det skrivs för lite om 🙂

 71. Jessica Anshagen skriver:

  Gott nytt år Annica! Minst sagt en inspirerande blogg du har, alltid lika kul att läsa 🙂 Något jag tycker är roligt att läsa om och som jag ofta söker efter i din blogg, är produktrecensioner alltså nr du mer utförligt skriver om t ex några utvalda favoriter från ett visst märke, produkter som passar att kombinera, produkter som innehåller populära & aktuella ingredienser, produkter hos er som ger massa fukt osv osv. Alltså när du väljer ut godbitar och även doldisar och skriver lite extra om dem! Sånt gillar jag, för då kan jag bättre förstå hur / om den skulle kunna funka i min rutin när jag vill komplettera med något nytt!
  Kram 🙂

 72. Jessika skriver:

  Tack för en inspirerande blogg och gott nytt år!
  Jag skulle vilja se ett inlägg med ett “hemmaapotek” där du tipsar om första-hjälpen-produkter alla bör ha hemma. Vad är bra att ha när huden kommit i obalans,
  t ex yttorrhet vid väderomslag, nariga händer, en plötslig finne, eksem eller svullna ögon. Ja, helt enkelt produkter att komplettera sin befintliga rutin med!

 73. Nina skriver:

  Tack för 2018! Tack vare er på Skincity har jag fått en helt ny hudvårdsrutin som får min hud att må bra! 🙂

  Under 2019 önskar jag:

  – Mer tips och info kring hur en skadad hudbarriär kan byggas upp

  – Ett inlägg om hur vissa ingredienser i produkter kan hjälpa eller eventuellt motverka varandra

  – Vitamintips för huden

 74. Mona skriver:

  Tack för en fantastisk blogg!

  Jag personligen älskar att läsa i kommentarerna här på bloggen när olika människor beskriver ett problem som dom har med huden och du eller dina kollegor ger dem tips på en rutin eller ser över den befintliga för att se vad som kan justeras för att komma tillrätta med problemet.

  Jag har fått så himla mycket bra tips på det viset så jag önskar ofta att det fanns som eget inlägg i bloggen, typ “veckans hudproblem” eller “veckans hudfråga” ☺️
  Ni får ju massvis av mejl och samtal som man kan välja ut ett i veckan.
  Någon kanske har hört av sig till er om en bråkig problemhy med yttorrhet och pigmenteringar så får man läsa om vad kunden har för rutin idag och vad du och dina kollegor rekommenderar för rutin eller justering och varför.
  Kanske är någon som redan har en bra rutin men ändå inte får det sista resultatet eller någon som hört av sig för att huden ändrats pga årstid då är det ju små justeringar ni brukar göra, kanske bara handlar om att komplettera med en mask, byta foundation eller serum eller faktiskt ta bort en produkt.
  Sånt skulle jag älska att läsa om!

 75. Rebecka skriver:

  Det är två saker jag gärna skulle vilja läsa mer om.

  1. Vad de verksamma ämnen i en produkt gör, (eller egentligen vad de flesta ämnena som är i en produkt gör, tex vilka är där för att vara verksamma på huden och på vilket sätt och vilka är bara där för rätt konsistens, hållbarhet etc, lite mer ingående än vad som typ står på flaskan).

  2. Jämförelse av produkter som lovar samma sak, tex pris, faktiskt effekt etc.

  Tack för bra inlägg, ser fram emot fler!!

 76. Emelie Bergdahl skriver:

  I ett helt år har jag haft intresset för hudvård nu och wow vilka resultat jag fått!

  Något jag skulle vilja se mer utav är hudvårdstips för den som ofta är stressad då även stress kan visa sig på huden. Även vad man ska tänka på när man blandar olika märken I rutin
  Gott nytt år!

 77. Lina skriver:

  Jag vill gärna veta mer om olika hudproblem och hur de kan behandlas på ett bra sätt! Tex kan det vara olika tema varje månad och att man får följa en person med problemhy som testar olika produkter/rutiner. Alltså olika personer beroende på vilket tema det är! Jag har länge haft problem med hyn och blir väldigt inspirerad av andras framgångsresor!

 78. Jenny skriver:

  Tack för supertips både här och på skincity!
  Önskar mig fortsatt tips vad gäller att få ett fräscht och lystrigt face med lätt eller ingen make up.
  Alltså enkla men effektiva knep för vardagen ✨

 79. Jessie skriver:

  Hej! !Jag skulle gärna vilja ha inlägg om exakt hur en dag resp natt rutin går till. Vilka produkter i varje steg man ska använda så att man får allt i rätt ordning 🙂

  Vill tacka för ett bra år för mig hos er då jag i dec 2017 köpte mina första produkter från er och började för första gången att rengöra och ta bort mitt smink på kvällarna! Tänk att jag aldrig hade gjort det förut och nu kan jag inte leva utan min kvällsrutin.

 80. Anna-Karin skriver:

  Jag skulle vilja läsa mer om märken/syror/vitaminer, mm som funkar bra att kombinera samt tips och trix på hur man maximerar produkterna och då även de man inte ska mixa eller tex två produkter som ”tar ut” varandra. Vore även intressant att få lite tips kring exempelvis om man får en reaktion på Retinol, vad kan man göra för att lugna huden, förutom att sluta med Retinol. Min hudvårdsrutin utökas hela tiden och därav vill jag gärna veta mer om hur man mixar och matchar för att få den absolut vassaste hudvårdsrutinen ever Gott nytt år! ⭐️

 81. Melanie skriver:

  Önskar mig inägg med hudvårdsrutin+lämplig bas-makeup med vilka produkter som hjälper en att få en slät hy. Om man kan bli av med knottrig panna (ej finnar som har en ”öppning” utan endast stängda knottror) och samtidigt problem med porer på kinderna. Kanske bästa pudret för att ”fylla i” porerna. Vore en dröm att börja behandla/lyckas få bukt med dessa problem!<3

 82. Agnes skriver:

  Hej! Tack för en fantastisk blogg Jag skulle vilja ha mer av:
  1. Hur man behandlar aknebenägen hy som är torr och känslig
  2. Tips och tricks. Kanske några skönhetsknep du och dina kollegor har som gör det där lilla extra eller som förenklar vardagen.
  3. Vilken ansiktsolja man ska använda och hur den ska användas
  4. Fler budgettips till en begränsad plånbok!
  5. Gärna uppdatering av nyheter inom hudvårdsvärlden, vad är det senaste?

 83. Jessica skriver:

  Hej,
  Jag skulle önska mer res inlägg, som när du åkte till London på business osv har saknat sånt lite. Och sen skulle jag gärna vilja ha mer om skincity, så roligt att se vad ni gör och hittar på och var ni befinner er. Annars älskar jag dina tips inlägg, denna måste ni prova för att….

 84. Madelene skriver:

  God fortsättning fina du!

  Jag skulle vilja läsa lite mer om vad man själv kan göra och påverka huden med allt från kost, träning, återhämtning, vitaminer, vatten m.m.
  Skönhet kommer ju inifrån och jag tror man kan påverka sitt yttre med dessa faktorer.

  Kram och tusen tack för ert fina jobb ni gör!

 85. Andrea skriver:

  Hej!
  Tack för en superhärlig och bra blogg! Jag har lärt mig massor om hudvård genom att läsa den!
  Det skulle vara intressant att veta mer om vilka ämnen som man inte ska blanda i samma hudvårdsrutin för att de tar ut varandra etc. (t.ex. niacinamide och c-vitamin om jag har förstått det rätt).
  Men det skulle också vara intressant att läsa om vilka ämnen som man faktiskt kan blanda med varandra för att få den där extra wow-effekten!
  Gott nytt år!

 86. Marika skriver:

  Jag skulle gärna vilket jag brukar tjata om, läsa om hudvård och tips för den äldre kategorin som jag själv tillhör (snart 59 år). Den blir så fel när yngre personer skriver om anti age så jag skulle gärna se någon äldre gästbloggare som skriver om anti age eller age well som jag väljer att kalla det. En annan intressant sak är om produkters hållbarhet. Man har ju så ofta flera olika öppnade produkter och vad händer med dem om man inte hinner göra av med dem innan tiden gått ut…. använda eller kasta? Detta är intressant för såväl hudvård som make up. För mig är det väl mest frekvent gällande make up då jag alltsom oftast hinner använda upp all hudvård inom rimlig tid men det är så pass intressant att jag vill läsa om det och det finns inte mycket att tillgå där i läsväg. Jag menar man slänger ju inte matvaror med utgånget datum om det inte är dåliga och där kommer ju lukt och smak som rättar det hela, men hur vet jag när det är ok eller inte med hudvård och make up? Jag skulle också gärna ta del av udda tips som kanske inte är så vanliga eller något man tänkt på. Jag ser fram emot att lära mig mer om hudvården här på bloggen under 2019. Gott Nytt År! Marika

 87. Terese skriver:

  Jag skulle gärna läsa lite om kosten och huden. Insidan speglar ju utsidan Ha en magisk dag ❤

 88. Johanna skriver:

  Hej önskar fler tips på duopack ✨ samt mer kropps produkttips. Sen älskar jag bakgrunds info om produkter och när du skriver om nya produkter på SC .tack för en bra läsning!

 89. Signe skriver:

  Åhh det är så mycket jag gillar på din blogg! Älskade verkligen de olika skolorna (solskolan och syraskolan) som verkligen hjälpte att sortera ut informationen så en ej-hudteraput skulle förstå. Jag gillade även när man kunde kika in i andra hudteraputers badrumsskåp och deras rutiner. Alltid inspirerande att få tips från flera hudteraputer! Så det skulle vara kul med mer olika typer av skolor och badrumsskåp. Fortsätt även att dela din egen rutin då det även är inspirerande till min egen 10 stegs rutin haha 🙂 Något nytt kanske skulle vara att prata mer om myter i hudvård som ni får höra mycket om på skincity som människor ofta har fel om?

  Tack för en fantastisk blogg och hemsida!

 90. Michaela skriver:

  Hej!
  Tack för skincity och din blogg. Sidorna går hand i hand hela tiden med bra tips och intressant läsning. Min önskan för 2019 hade varit att du går igenom alla märken som ni säljer, kort koncis läsning. Några must have, gärna tips för torr, blandad och fet hy. Vilka märken fungerar bra tillsammans etc…Sen kunde skincity ha lite bra erbjudanden för det märket som du går igenom.
  Varför det här? Jo för att man är hela tiden nyfiken på att testa nytt eller kanske rent av byta märke. Det här skulle kunna göra det lättare.
  Tack för mig!
  Michaela….

 91. Sabina skriver:

  Hej!
  Jag önskar att få se och läsa om fler resultat framöver, alltså lite mer före och efterbilder på olika hudåkommor, ålderstecken osv. Det vore kul och intressant:)

 92. Nathalie skriver:

  Önskar ingrediensskola! Vilka produkter med vilka ingredienser ska man blanda för bäst effekt? Vad ska man inte blanda? Tips på kombinationer av produkter för olika problem. Eks pigmenteringar, acneärr etc. samt fortsätta med att man får se in i dina kollegors badrumsskåp

 93. Erica Jonsson skriver:

  Jag önskar lite mer rörligt.
  Som att få följa med morgon/kvällsrutin, festkvällen, söndsgamasken osv. Vore kul att se de rörligt och höra alla goa tips 🙂

 94. Marie Gustafsson skriver:

  Jag skulle gärna vilja veta mer om hudvård i klimakteriet.Visste inte att huden kan påverkas så mycket.Jag har fått mycket acne nu när jag kommit i klimakteriet.

 95. Maja skriver:

  Hej Annika! Här kommer lite tips på vad jag skulle vilja se mer av här på bloggen. (Har redan skrivit en kommentar, men kom i efterhand på fler saker, så här kommer en uppdaterad lista ;))
  1. Dina kollegors hudvårdsrutiner (gärna fortsättningen på Lovisas).
  2. Tips på produkter som finns på Skincity, gärna guldkornen man lätt missar.
  3. Mer om ekologisk hudvård.
  4. Förändringar i din hudvårdsrutin.
  5. Exempel på olika hudvårdsrutiner för olika hudtyper.
  6. Jämför och berättar skillnader mellan serum från olika märken. Till exempel jämför olika fuktserum, c vitamin serum, anti redness serum etcetera.
  7. Ett inlägg om Codages alla serum och skillnader/likheter.
  8. Serum layering. Kan man ha för många serum och boosters? Finns det serum/boosters/ampouler som tar ut varandra? Vilka ska man ha på morgonen och vilka på kvällen?
  9. Kosttillskott som är bra för huden.
  10. Vid vilken ålder man kan börja använda olika produkter. Inte bara anti-age, utan till exempel om man kan börja använda c-vitamin serum redan när man är 15 år, vid vilken ålder ska man lägga till syror, är det någon syra man ska börja med tidigare, etcetera.
  11. Information om olika ingredienser. Precis som att du har haft en solskola och syraskola vore det roligt med en ingrediensskola i olika delar. Både där du skriver om en ingrediens i taget, men också att du tar en produkts hela innehållsförteckning och går igenom den.
  12. Tata Harpers regenerating cleanser hör man mycket om, men inte så mycket om deras andra rengöringar. Skillnader och likheter?
  13. Klairs supple preparation facial toner är också en produkt man hört mycket om, så vore roligt om du skrev något om supple preparation unscented facial toner
  14. Fler tävlingar. Det vore roligt med en tävling där man ska designa en kokeshi docka.

  Ledsen att kommentaren blev lite lång, men det är ju så mycket intressant inom hudvården som man vill lära sig mer om. :)Tack för en superbra blogg och Skincity med sina fantastiska produkter och hudterapeuter! <3

 96. Frida skriver:

  Hej Annica!
  De inlägg jag uppskattar allra mest är de där vi får ta del av hela din hudvårdsrutin och vad som ändras mellan årstiderna. Hade verkligen gillat att få se gästspel från dina kollegor där vi får ta del av hela deras rutin. Skulle också gilla att få ta del av dina och kollegornas favoritprodukter, de där man kanske kommer tillbaka till hela tiden för att de är så jäkla bra. Gärna tips på kanonprodukter som ger synliga resultat, riktiga stjärnor för just sitt syfte (både billigare och dyrare). Även “dos and dont’s” i hudvård, t.ex. vilka ingredienser som inte ska blandas och och vilka som gärna ska kombineras för att ge bästa resultat.

  Tack för en superbra blogg! Du ger så otroligt mycket inspiration med dina inlägg 🙂

 97. Sofia Anttila skriver:

  Jag skulle gärna vilja ha mer personligt från dig, dina favoriter just nu, inlägg om dina resor (är alltid så avundsjuk), om hälsa ifrån så som mat och träning, som också är så viktigt för en god hudhälsa och hur du ser på sånt och lever efter. Kort och gott mer utav dig, tycker det skulle vara så kul att läsa 🙂

 98. Moa skriver:

  Hej Annica. Hoppas du haft en underbar jul!

  Jag skulle gärna vilja se mer av:
  – Mer fakta olika ämnen så man kan nörda ner sig ännu mer fördjupa sina kunskaper! Gärna med produktrekomendationer.
  – Info om olika hudtyper och vad man ska tänka på när man väljer produkter. Görna mer om hormonell akne. Tror vi är många som lider av det!
  – Fler inlägg från dina kollegor. Vill gärna se deras rutiner för inspiration!
  – Ett (eller flera ) inlägg om vad man ska tänka på när man blandar märken. Till exempel vilka ämnen som inte fungerar tillsammans eller vilka ämnen som kan krocka!

  Älskar bloggen! Har lärt mig allt jag kan här!

 99. Iman Tafraouti skriver:

  Först och främst vill vill jag börja med att skriva wow För bästa bloggen och bästa webshop.
  Jag skulle vilja att ni skriver/pratar om vilka märken/produkter som går ihop, men även som man inte bör använda tillsammans.

  Är så tacksam för att ni finns 🙂

  Vänliga hälsningar Iman

 100. Erika skriver:

  Hej och gott nytt år!

  Det är mycket prat om koreansk hudvård men jag är lika intresserad i att veta hur hudvårdsstatusen och rutinerna ser ur i andra länder; Ryssland, Canada, Japan, Kina, Maldiverna, Hawaii, USA… ja du hör.. jag är nyfiken! Vilka märken är störts, hur ser en typisk rutin ut och vilka ingredienser tycker man är heta och vilka hudterapeut märken är gemensamma med våra här osv osv… 🙂

  Önskar dig ett underart 2019!

 101. Paola skriver:

  Jag önskar tips på vad man kan göra för att förebygga/avhjälpa ytliga blodkärl, så inlägg om detta + andra mer detaljerade/specifika problem som pigmentfläckar m.m.

 102. Linda L skriver:

  Hej bästa Annica! Tack för föregående år med massa inspirerande inlägg. Jag skulle gärna vilja se inlägg med fokus på olika ingredienser, som hyaluronsyra, A-vitamin etc och förslag på produkter till med samma innehåll.
  God fortsättning!

 103. Therese skriver:

  Hej! Jag hoppas du kan ge lite tips kring hur man ska tänka vid användning av alla produkter. Hur ofta per vecka kan man ha ansiktsmask? Vilka ska man välja? Det pratas mycket om syra, men om du har exfoliering en dag, kan du ha syramask en annan?

  Och gärna tips på glowig hy till sommaren!

  Kram

 104. Emma Svedin skriver:

  Hej!

  Det hade varit kul med ett blogginlägg på hudvårdsrutin för sju dagar typ ”veckoschema” fast obundet till dag då våra liv ser så olika ut. Men typ oridarie rutin men lägg till detta en gång i veckan, detta två gånger osv. Kan ju utvecklas till månad och år och appliceras på både ansikte och kropp.
  /Emma

 105. Åsa skriver:

  Hej Annica,

  Tycker mycket om din blogg och har fått så mycket hjälp av all din kunskap genom åren. Här kommer några tips om vad jag vill läsa mer om på bloggen;

  • Specifika hudproblem och hur man kan ”bota” dessa.
  • Skriva om specifika ingredienser och alla larmrapporter som vi ständigt matas med, vad är bra och vad är mindre bra med en ingrediens och vem kan den passa för.
  • Mer tips om hur man använder den makeup som ni säljer, bilder, instruktionsvideo mm.
  • Sol och vilket solskydd man ska välja, hur man ska använda det och förstås BUS.
  • Era favoritprodukter och hur ni använder dom både på er själva och era kunder.
  • Mer om kroppsvård såsom händer, fötter och övrig hud.
  Med vänlig hälsning,
  Åsa

 106. Amanda Alfredson skriver:

  Hudvårds rutiner vill jag gärna se mer av, från dig och dina kollegor. Det är bra inspiration för att uppdatera sin egna rutin.
  Roligt att kolla in i badrumsskåpen också!
  Dina favoritprodukter, någon speciell som alltid finns i ditt badrumsskåp?
  Mer kroppsvård, tips för torra ben t.ex. Även fotvård.
  Era bästa tips, typ kombinera dom här två produkterna för extra mycket glow, använd den här om du känner dig yttorr osv.
  Mer produkttips, visa upp ansiktsmasker, krämer osv. Gärna konsistensen på produkter
  Hudvård för män, behöver man ha speciella produkter som är riktade mot män, eller handlar det om doft och utseende på förpackning? Rutin och tips på produkter

  Och lite basic:
  Ett inlägg om peeling, hur ofta, vilken typ ska man välja
  Samma med rengöring, pre cleansing, vad för rengöring till vilken hudtyp, mjölk, skummande?

 107. Linn skriver:

  Jag skulle vilja se mer videos! Gärna videos av typen ”get ready with me” där man får se både hudvårds- och sminkrutin. Annars tycker jag att inläggen om vad skincity-kollegorna har i sina badrumsskåp har varit så bra och intressanta så det ser jag gärna mer av.

 108. Rebecca skriver:

  Tack för en fantastisk blogg som jag följt sedan starten! Jag skulle gärna se mer av makeuptips för oss med en mörkare hudton, ex rouge,  färger till läppar ögon mm. Sedan har jag tänkt att ni har då många spännande märken och jag kan ibland önska en presentation av en enklare rutin om man är nyfiken på nytt märke.  Alltså inte bara tips på speciella serum, exfolieringar i märket osv,  utan vilka produkter som kan vara bra att starta en rutin med för olika hudtyper, basen. Då har man chans att prova på och lättare att veta vad man ska börja med om man inte har råd att köpa hela rutinen på en gång. Önskar även att det skulle framgå om produkten kan kombineras med andra produkter exempelvis när det gäller främst serum, masker och exfolieringar. Önskar dig allt gott inför nya året!

 109. Linda Niva skriver:

  Hej! Vill börja med att tacka för en superhärlig blogg. Jag vill gärna läsa mer om hudvårdsrutiner för olika årstider. En annan sak som är svårt att ha koll på, och därmed vore kul att läsa om, är gur man ska tänka vid användning av olika märken. Vilka produkter/ingredienser förstärker resultat och vilka bör inte användas tillsammans.

  God fortsättning på det nya året!

 110. Linda skriver:

  Tack för super bra blogg, jag har blivit en basatt hudvårdsnörd (fast jag är nybörjare) men så himla kul. Skulle vilja se lite mera steg för steg rutiner för alla hudtyper. Önskar gärna tips på hur man får en glow hud utan att se fet ut i ansiktet.

  God fortsättning, ni gör ett fantastiskt jobb

 111. Charlotta Petersén skriver:

  Hej!
  Jag köpte Skincity julkalendern och det var så härliga produkter, hittade massor av nya favoriter som jag beställt
  Jag läste på om varje produkt och det gav mej jättemycket kunskap. Tipsen från mej är att fortsätta beskriva produkterna men även mycket utförligt hur de ska användas i detalj, gärna ex på om man ska smörja in, klappa eller ”dutta på” och hur länge man ska vänta till nästa produkt ska appliceras och i vilken ordning de skall användas. Kan inte upprepas för ofta för oss som inte är lika ”nördiga” och duktiga som ni på Skincity.
  Tack för en superhärlig blogg/shop och era leveranser är alltid tipp topp; snabba och i fina paket
  Gott nytt år//Lotta

 112. Carolina Thorild skriver:

  God fortsättning och tack för en väldigt inspirerande och givande blogg!
  – Skulle vilja läsa ännu mer om vilka produkter/steg man kan kombinera och anpassa för olika hudtyper.
  – Någon/några produkter man kan addera till sin nuvarande hudvårdsrutin för att få tex. extra glow, fukt, exfoliering osv.
  – vilka ämnen man kan kombinera och vilka man ska undvika ihop.
  – Fler knep kring produkter. Ex som att man kan sova med BP instant fuktmask över natten för wow-fukt-effekt. Helt enkelt fler användningsområden kring en viss produkt! 🙂
  Allt gott,
  mvh Carolina

 113. Maria Karlsson skriver:

  Mera om soldkadad hud, hur mam går tillväga steg för steg, produkt till produkt. Både när det gäller ansikte, hals, dekolletage och kropp.

 114. Elin Johansson skriver:

  Hej! Jag känner mig ofta osäker på vilka produkter jag kan kombinera med min befintliga rutin. Vet att man inte ska blanda olika märken som jobbar med syror tex. För mig skulle det underlätta om man kunde välja olika grupper av syror, dessa innehåller aha, bha etc. alltså så att man kan välja ett filter för vilken aktiv syra produkten innehåller (typ). Eller ett förtydligande på varje produkt vilka serier den går att kombinera med el absolut inte ska kombineras med.

Gympass för huden!

Att jobba med ett “Power Couple” som boostar varandra till maximerat resultat är ju något vi som pratat om tidigare men nu hörrni lägger vi in en till växel och jobbar med TRE produkter, tänk vilket resultat som då kan ges! En vinnande trio är Syra + Retinol + Peptider, ingredienser som ger huden ett […]

Se hela inlägget »

Hej alla underbara! Jag heter Linda och i dag har jag fått äran att gästa här på Annicas blogg. Jag är hudterapeut på Skincity och det känns så spännande att jag får chansen att få nå ut till er med mina tips även i detta forum. Jag har passerat det magiska 40-stecket så jag använder […]

Se hela inlägget »

Kan man grotta ner sig för mycket i härliga syror, jag tror inte det 😉 AHA syra tillsammans med sina syrakompisar BHA och PHA är uppskattade favoriter för sina fina och snabba resultat. Syror är nämligen supereffektiva på att exfoliera, vilket betyder att de hjälper huden att bli av med gamla hudceller. De ökar även […]

Se hela inlägget »

“ Nu för tiden är det en fröjd att tvätta ansiktet, huden är så len och jag har fått en helt ny lyster.! ” Här kommer en fantastisk hudvårdsresa ifrån vår kära kund på Skincity. Hon hörde av sig till oss och berättade hur dåligt hon har mått över sin hormonella obalans i huden. Efter […]

Se hela inlägget »

Idag tänkte jag berätta lite mer om vårt samarbete som vi har med hudläkargruppen. Jag får nämligen dagligen in förfrågningar från er om medicinska och estetiska behandlingar. Många undrar vart man kan vända sig när man överväger eller har bestämt sig för att göra en behandling. Det är viktigt att man väljer rätt klinik. Eftersom […]

Se hela inlägget »

Pormaskar

Låt oss tala om huden och porer som många av oss förknippar med pormaskar. 😊 Vad är en por och pormask? En pormask bildas i våra porer som vi har över hela kroppen, en pormask kallas i hudterapeuternas värld för en komedon och är talg, hudens fett och smörjmedel. Porer är livsviktigt för oss, dels […]

Se hela inlägget »

Älskar att bada i olja

Kalla dagar drömmer jag mig bort till ett varmt bad, vilka av er är med mig där? Vad är inte härligare än ett varmt bad när det är så kallt och ruggigt ute. Är det något som slår ett bubbelbad så är det ett bad med oljor. Lika mumsigt och gosigt för den vintertorra huden […]

Se hela inlägget »

INSTYTUTUM result-driven Skincare

Idag har vi lanserat ett helt nytt märke på Skincity. Tänk er innovativt, lekfullt och med riktig power i produkterna. En fin liten serie med noga utformade med endast 10 produkter. Så om ni är sugna på att testa något helt nytt eller vill levla upp era befintliga rutiner så ska ni spana in detta […]

Se hela inlägget »

Vinnarna är….

Wow vad kul att få läsa om era lördags treats. Så roligt att få läsa om vad ni lyxar till lite extra med för huden. Fortsätt gärna att använda hashtagen #saturdayskintreat så kan vi tipsa varandra om våra favorit hemma behandlingar. Jag har nu slumpmässigt dragit fem vinnare som har vunnit era önskeprodukter denna gång. Och jag säger grattis […]

Se hela inlägget »

Söndagsmasken

Idag blir det en återkommande favorit för huden. Paulas Choice Skin Recovery  Hydrating Treatment Mask med växt- och vitaminbaserade antioxidanter för att stärka huden och skydda mot fria radikaler. Essentiella fettsyror och lipider gör huden så härligt mjuk och återfuktad. Man hör ju bara på namnet hur mumsig den är! Ögonområdet får sig också en […]

Se hela inlägget »