Scrolla för att läsa mer

Best of skincare 2018 – del 1

Idag tänkte jag att vi skulle se tillbaka på året som varit med alla härliga lanseringar, kika på de där produkterna som bara är för grymma och nu har en given plats i badrumsskåpet.

Först ut 2018 var lanseringen av SkinCeuticals, ett märke som snabbt har blivit mångas stora favorit med deras effektiva produkter. Skinceuticals hudvård är uppbyggt på ett 3-stegs tänk för att förebygga och korrigera åldrandet i huden. Förebygga, korrigera och skydda är den röda tråd genom hela märket. En lite dold produkt men ack så bra är Glycolic 10 Renew Overnight, en nattbehandling med 10% glykolsyra. Ger så fin effekt på allt från textur, rynkor och lyster!

Idealisk som komplement till kemiska peels för att förbehandla huden och förlänga resultatet.

Sedan gjorde EKO drottningen Tata Harper entré och visade att ekologiskt hudvård kan vara mycket effektiv och ge fina resultat. Min favoritkombo från märket har jag redan tipsat er om men den är ju för bra så tåls att nämnas igen. Börja med att applicera Regenerating Cleanser på torr hud, massera upp rengöringen på huden tills det har blivit en härlig foam. Sedan applicerar du Resurfacing Mask över rengöringen. Låt masken verka i 5 minuter, avlägsna och sedan har du ett wow-glow, redo för vilken galafest som helst!

Toppen rengöring för att även ha på morgonen för att ge lyster genom att svepa bort gamla hudceller som har ackumulerats under natten. 

Huden både exfolieras och fukt maximeras!

Hur mycket gillar vi inte peptider? Det är något som HydroPeptide erbjuder massor av, så härligt! Med över 60 olika peptider, antioxidantrika botaniska stamceller, AHA, retinol och hyaluronsyra erbjuder märket prisbelönt daglig vård för alla hudtyper. En favorit från märket är helt klart Power Serum, ett serum som speciellt utformad för att behandla ålderstecken såsom bekymmersrynkor och fina linjer runt munnen.

Idealiskt att använda som nattserum och sedan komplettera med ett C-vitamin serum dagtid. 

Kika in på bloggen snart igen för att läsa om flera av mina tips från lanseringarna under förgående år.. 🙂

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

8 svar till “Best of skincare 2018 – del 1”

 • (8) Kommentarer
 • Visa alla kommentarer
 1. Maja skriver:

  Hej Annica, skulle vilja ha tips på en ansiktskräm till min kille som är lite röd i ansiktet (pannan, kinderna och näsan) med finnar osv, han ser ut att vara torr i hyn. En ansiktskräm som ger fukt och lugnar huden men samtidigt hjälper mot finnar och det röda.

  Några tips som inte kostar skjortan? Exuviance eller PC kanske?

  Kram

 2. Felicia skriver:

  Hej Annica! Dum fråga kanske, fick Biodrogas SKIN BOOSTER LACTO-GLUCAN LIFTING MASK som prov i en av mina beställningar. Gillade verkligen hur den fick min hud att kännas! Är det en “quick fix-produkt” eller något som gynnar min hud i det långa loppet? Hur ofta kan man använda den? Kram!

  • annica skriver:

   Hej Felicia, En magisk mask! Har en direkt effekt men arbetar även långsiktigt, inga konstigheter att använda den så ofta du önskar. 🙂 Kram Annica

   • Maria skriver:

    Hej.
    Jag har en fråga om den masken som jag blev så lycklig över när jag fick i julklapp. Dock får jag inte till det. Vad jag än lägger på, cc-kräm/foundation så smular den upp sig och lossnar på huden. Har provat att vänta jättelänge så den får torka in ordentligt, men det blir så även då. Provat utan/med kräm under. Förstår inte hur jag ska få till det? Meningen är väl att man ska kunna ha smink över? Så ledsen över detta.

    • annica skriver:

     Hej Maria, Viktigt att den får värka precis som en mask innan du börjar applicera produkter över 🙂 tänk även på att applicera ett mycket tunt lager och variera serumen innan och se om det kanske varit dessa som ställt till det. Kram Annica

Allt om ceramider

Hudens bästa kompis den här årstiden är helt klart, trumvirvel, ceramider! Mångas hudbarriär har säkert räddats av denna hero men för er som inte har pejling på ingrediensen så ska jag berätta vilken grym verkan den har! Ceramider kan efterliknas murbruk i en tegelvägg. Tänker att våra alla lager av hudceller är tegelstenar och mellan […]

Se hela inlägget »

Kika in i badrumsskåpet hos Madelene

Halloj! Vet hur mycket ni har uppskattat att få kika in i badrumsskåpen hemma hos mina kollegor och att de kan berätta om sina smultron produkter. Och ge er sina absolut bästa tips! Så idag lämnar jag över ordet till Madde som jobbar på kundrelationer och som många av er säkert redan har varit i […]

Se hela inlägget »

Must haves för kroppen!

Hur många upplever att huden på kroppen känns torr och stram, räck upp en hand! Man glömmer lätt kroppen men trots varma kläder så blir huden på kroppen också väldigt torr och stram under vinterhalvåret. Två darlings från det franska märket Codage jag inte kan vara utan räddar min torra hud. Den här peelingen från […]

Se hela inlägget »

Meet the founder: Osmosis

Idag mina vänner bjuder jag på en riktigt MAFFIG och SÅ spännande intervju med Dr. Ben Johnson. Han som anses vara en av världens mest banbrytande medicinska estetiker. Osmosis har en modern syn på hur man behandlar huden för att upprätthålla en god hudhälsa. Här berättar han även varför inre hälsa måste vara en prioritet […]

Se hela inlägget »

Nyheter på hudvårdshimlen

Himlen är så stjärnklar med så många härliga nyheter nu, både för vårt yttre och inre, jag blir så peppad! Ni minns lanseringen av Osmosis? Jag skrev ett inlägg om märket och två produkter jag föll pladask för! Om ni missade det så kan ni läsa det HÄR. Jag är fortfarande lyrisk över detta fantastiska […]

Se hela inlägget »

Lansering av NeoStrata

Nyp mig i armen men rubriken talar sanning, vi har precis lanserat NeoStrata! Oily skin solution är en sån grymmis som alla borde ha! Så bra att kunna dutta på om man får en finne eller två. Det är det fina, man använder den partiellt i kombination med sitt ansiktsvatten. Har man acne/finnar så kan man […]

Se hela inlägget »

Elins favoriter i januari

Hej darlings! Idag lämnar jag över order till min kära kollega Elin Damlin som säkert många av er redan känner till. Hon är otroligt erfaren hudterapeut och (tillika chef över alla duktiga hudterapeuter på Kundrelationer!). Här nedan kommer hennes härliga tips och favoriter för att preppa huden med nu i vinter. CONCENTRATED CLEANSING FOAM Denna rengöring […]

Se hela inlägget »

Så gör du ansiktsbehandling hemma

Skäm bort huden med en ansiktsbehandling hemma, jag guidar er steg för steg! Steg 1 Rengör – Första och viktigaste steget i din rutin, rengöringen! Gärna en dubbelrengöring som rengör effektivt och grundligt, alla spår av makeup och orenheter som puts veck! Starta med en oljerengöring på torr hud och massera för att lösa upp […]

Se hela inlägget »

Best of skincare 2018 – del 2

Under förgående år fick vi minst sagt in flera härliga lanseringar.. Här kommer min del 2 med produkterna ni inte få missa. Ett märke som verkligen varit saknat och efterfrågat av både oss hudterapeuter och konsumenter det är PRIORI och jag är så glad att det är tillbaka på Skincity! Mineral Skincare SPF 25 är en gammal goding som […]

Se hela inlägget »