Scrolla för att läsa mer

Best of skincare 2018 – del 1

Idag tänkte jag att vi skulle se tillbaka på året som varit med alla härliga lanseringar, kika på de där produkterna som bara är för grymma och nu har en given plats i badrumsskåpet.

Först ut 2018 var lanseringen av SkinCeuticals, ett märke som snabbt har blivit mångas stora favorit med deras effektiva produkter. Skinceuticals hudvård är uppbyggt på ett 3-stegs tänk för att förebygga och korrigera åldrandet i huden. Förebygga, korrigera och skydda är den röda tråd genom hela märket. En lite dold produkt men ack så bra är Glycolic 10 Renew Overnight, en nattbehandling med 10% glykolsyra. Ger så fin effekt på allt från textur, rynkor och lyster!

Idealisk som komplement till kemiska peels för att förbehandla huden och förlänga resultatet.

Sedan gjorde EKO drottningen Tata Harper entré och visade att ekologiskt hudvård kan vara mycket effektiv och ge fina resultat. Min favoritkombo från märket har jag redan tipsat er om men den är ju för bra så tåls att nämnas igen. Börja med att applicera Regenerating Cleanser på torr hud, massera upp rengöringen på huden tills det har blivit en härlig foam. Sedan applicerar du Resurfacing Mask över rengöringen. Låt masken verka i 5 minuter, avlägsna och sedan har du ett wow-glow, redo för vilken galafest som helst!

Toppen rengöring för att även ha på morgonen för att ge lyster genom att svepa bort gamla hudceller som har ackumulerats under natten. 

Huden både exfolieras och fukt maximeras!

Hur mycket gillar vi inte peptider? Det är något som HydroPeptide erbjuder massor av, så härligt! Med över 60 olika peptider, antioxidantrika botaniska stamceller, AHA, retinol och hyaluronsyra erbjuder märket prisbelönt daglig vård för alla hudtyper. En favorit från märket är helt klart Power Serum, ett serum som speciellt utformad för att behandla ålderstecken såsom bekymmersrynkor och fina linjer runt munnen.

Idealiskt att använda som nattserum och sedan komplettera med ett C-vitamin serum dagtid. 

Kika in på bloggen snart igen för att läsa om flera av mina tips från lanseringarna under förgående år.. 🙂

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

8 svar till “Best of skincare 2018 – del 1”

 • (8) Kommentarer
 • Visa alla kommentarer
 1. Maja skriver:

  Hej Annica, skulle vilja ha tips på en ansiktskräm till min kille som är lite röd i ansiktet (pannan, kinderna och näsan) med finnar osv, han ser ut att vara torr i hyn. En ansiktskräm som ger fukt och lugnar huden men samtidigt hjälper mot finnar och det röda.

  Några tips som inte kostar skjortan? Exuviance eller PC kanske?

  Kram

 2. Felicia skriver:

  Hej Annica! Dum fråga kanske, fick Biodrogas SKIN BOOSTER LACTO-GLUCAN LIFTING MASK som prov i en av mina beställningar. Gillade verkligen hur den fick min hud att kännas! Är det en “quick fix-produkt” eller något som gynnar min hud i det långa loppet? Hur ofta kan man använda den? Kram!

  • annica skriver:

   Hej Felicia, En magisk mask! Har en direkt effekt men arbetar även långsiktigt, inga konstigheter att använda den så ofta du önskar. 🙂 Kram Annica

   • Maria skriver:

    Hej.
    Jag har en fråga om den masken som jag blev så lycklig över när jag fick i julklapp. Dock får jag inte till det. Vad jag än lägger på, cc-kräm/foundation så smular den upp sig och lossnar på huden. Har provat att vänta jättelänge så den får torka in ordentligt, men det blir så även då. Provat utan/med kräm under. Förstår inte hur jag ska få till det? Meningen är väl att man ska kunna ha smink över? Så ledsen över detta.

    • annica skriver:

     Hej Maria, Viktigt att den får värka precis som en mask innan du börjar applicera produkter över 🙂 tänk även på att applicera ett mycket tunt lager och variera serumen innan och se om det kanske varit dessa som ställt till det. Kram Annica

Alltså wow, vilket märke och vilka produkter. Så länge som jag väntat på att få berätta men nu kunde jag inte hålla mig längre. Snart, så snart lanseras märket på Skincity! Mer om märket och dess gottiga innehåll kommer snart. Så snygga produkter, enkelt och fräscht, experter inom hudens biologi har forskat fram grymt effektiva […]

Se hela inlägget »

Ny naturlig serie från Priori

För några månader sedan lanserades nya uppdaterade Priori, har ni hittat några favoriter från märket än? Nu har de även lanserat en ny naturlig serie produkter, TTC. Med hjälp av den senast forskningen i bioteknik har de lyckats ta fram en resultatinriktad linje med rena ingredienser så som gurkmeja och dess aktiva element curcumin. Teknik […]

Se hela inlägget »

Behind the scenes plåtning

Förra veckan hade jag en plåtning för ett litet projekt ni kommer få se mer utav framöver, så stay tuned 😉 men idag får ni följa med behind the scenes och se lite av vad som komma skall! Bilder från plåtningen     Bilderna blev så fina tack vare fantastiska Ann sköld som ofta gör […]

Se hela inlägget »

Epionce har gjort det igen, nylanserade Purifying Wash och Purifying Spot Gel är verkligen något utöver de vanliga! En duo för alla med acne, till både ansiktet och kropp. Dessa två kliniskt bevisade produkter hämmar inflammation i huden utan att för den skull irritera eller torka ut hudens barriär, vilket gör att de passar alla […]

Se hela inlägget »

Ni vet sedan tidigare inlägg hur galet exalterad jag är över att iS Clinical finns hos oss på Skincity nu, ÄNTLIGEN! Någon som testat på något gottigt från märket än? iS = innovative skincare, därför älskar jag märket så mycket! Bara namnet säger sitt, men det tåls att upprepas att märket använder sig av det […]

Se hela inlägget »

Ungefär 1 gång i månaden fixar jag mina fossingar fina så denna vecka får ni hänga med på min fina-fötter-guide! Jag förbereder alltid med en peeling, lyxar jag lite extra myser jag en stund innan med ett varmt fotbad. Puts väck med all torrhet och fnasighet med Jan Marinis dubbelexfolierare Bioglycolic Resurfacing Body Scrub med […]

Se hela inlägget »

Nya borstar från MAKETHEMAKE

Hur många av er använder MAKETHEMAKEs borstar? Ni har väl inte missat att det tillkommit fyra nya borstar i kollektionen! 🙂 Sheer Foundation Brush En uppföljare av populära Foundation brush, hur många av er har testat? Till skillnad från Foundation brush har inte sheer foundation brush lika täta strån och är också mindre i omfång. Personligen […]

Se hela inlägget »