Best of skincare 2018 – del 1

  • | Annica

Idag tänkte jag att vi skulle se tillbaka på året som varit med alla härliga lanseringar, kika på de där produkterna som bara är för grymma och nu har en given plats i badrumsskåpet.

Först ut 2018 var lanseringen av SkinCeuticals, ett märke som snabbt har blivit mångas stora favorit med deras effektiva produkter. Skinceuticals hudvård är uppbyggt på ett 3-stegs tänk för att förebygga och korrigera åldrandet i huden. Förebygga, korrigera och skydda är den röda tråd genom hela märket. En lite dold produkt men ack så bra är Glycolic 10 Renew Overnight, en nattbehandling med 10% glykolsyra. Ger så fin effekt på allt från textur, rynkor och lyster!

Idealisk som komplement till kemiska peels för att förbehandla huden och förlänga resultatet.

Sedan gjorde EKO drottningen Tata Harper entré och visade att ekologiskt hudvård kan vara mycket effektiv och ge fina resultat. Min favoritkombo från märket har jag redan tipsat er om men den är ju för bra så tåls att nämnas igen. Börja med att applicera Regenerating Cleanser på torr hud, massera upp rengöringen på huden tills det har blivit en härlig foam. Sedan applicerar du Resurfacing Mask över rengöringen. Låt masken verka i 5 minuter, avlägsna och sedan har du ett wow-glow, redo för vilken galafest som helst!

Toppen rengöring för att även ha på morgonen för att ge lyster genom att svepa bort gamla hudceller som har ackumulerats under natten. 

Huden både exfolieras och fukt maximeras!

Hur mycket gillar vi inte peptider? Det är något som HydroPeptide erbjuder massor av, så härligt! Med över 60 olika peptider, antioxidantrika botaniska stamceller, AHA, retinol och hyaluronsyra erbjuder märket prisbelönt daglig vård för alla hudtyper. En favorit från märket är helt klart Power Serum, ett serum som speciellt utformad för att behandla ålderstecken såsom bekymmersrynkor och fina linjer runt munnen.

Idealiskt att använda som nattserum och sedan komplettera med ett C-vitamin serum dagtid. 

Kika in på bloggen snart igen för att läsa om flera av mina tips från lanseringarna under förgående år.. 🙂