Scrolla för att läsa mer

Älskar att bada i olja

Kalla dagar drömmer jag mig bort till ett varmt bad, vilka av er är med mig där?

Vad är inte härligare än ett varmt bad när det är så kallt och ruggigt ute. Är det något som slår ett bubbelbad så är det ett bad med oljor. Lika mumsigt och gosigt för den vintertorra huden som avslappande för vår kropp & sinnen.

Neroli som både är väldoftande och rogivande, har sedan långt tillbaka varit högt klassat inom aromaterapi för sin lugnande och avslappande verkan på kroppen. Tillsammans med kokos, jojoba, ängskrasse och solros som mjukgör och ger näring till huden har Kerstin Florian kombinerat dessa oljorna i Organic neroli blossom bath & body oil. Jag blandar en matsked i badet, också direkt på huden efter dusch, den mjukgör och doftar SÅ härligt!

Huden & kroppen kan behöva en cirkulationsökning mer den här årstiden för att underlätta smidighet och hållas varm, en fin kandidat för jobbet är Grapefruit black pepper bath body oil, har en pepprig doft, men med en söt underton av grapefrukt, så fin kombo! Denna oljan är en riktig barriärstärkare för torr och skör hud och ökar cirkulationen, jag gillar att varva denna med min Organic neroli blossom bath & body oil. För att maximera cirkulationsökningen så massera in oljan ordentligt och länge för en naturlig detox-effekt för huden, mmmh!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

10 svar till “Älskar att bada i olja”

 • (10) Kommentarer
 • Visa alla kommentarer
 1. isabelle skriver:

  Hej
  Jag undrar om du har testat The Ordinarys produkter? Och isåfall skulle du rekommendera dem??
  Isabelle

  • annica skriver:

   Hej Isabelle, jag har prövat några produkter från detta märke men kände inte att det var produkter som fall mig i smaken. En del av produkterna är väldigt aktiva så jag skulle inte rekommendera de till en känslig hy. Kram Annica 🙂

 2. annikaLöf Berkson skriver:

  Att bada olje bad är ett av de bästa sätt att bevara hudens motstånd mot uttorkning!!!!!

 3. Åsa skriver:

  Hej Annica!

  Vet Du när ni får påfyllning från Jurlique? Jag saknar några produkter och har väntat sedan förra året, snälla berätta nääääär??????

  Med vänlig hälsning,

  Åsa

  • annica skriver:

   Hej Åsa, Jurlique har ändrat en del i sitt sortiment, bytt namn och förbättrat formulas på många produkter 🙂 Hör gärna av dig till info@skincity.se med vilka produkter du är ute efter så kikar de på detta åt dig 🙂 Kram Annica

 4. Charlotte skriver:

  Hej! Ska snart på sol semester . Har spf50 i min dagcreme, använder dermalogicas primer som jag älskar . Tar jag primer före eller efter dagcremen, om jag vill känna mig lite flawless på stranden? Använder ingen foundation på stranden. Önskar dig en fortsatt trevlig dag kram fina Annica

  • annica skriver:

   Hej Charlotte, så härligt med en solsemester! 🙂 Applicera primer efter din dagcreme med spf, du får samma effekt från ditt solskydd. Kram Annica

 5. Pernilla skriver:

  Hej, Hur är Clarins beauty flash balm? Är den bra som primer?

  • annica skriver:

   Hej Pernilla, beauty flash balm kan användas på flera olika sätt, tex som en primer! 🙂 Även härlig som en mask, applicera då ett rikare lager. Kram Annica

Tata Harper Resurfacing mask, jag blir speechless. Naturlig salicylsyra exfolierar och huden får en ny lyster och en mjukare känsla med färre tilltäpptheter. Ge huden en extra energikick och applicera masken ovanpå Tata Harper Regenerating Cleanser Dermaceutic Mask 15, ett kraftpaket av syror som djuprengör grundligt och effektivt i en bas av betonitlera. Denna masken […]

Se hela inlägget »

De finns de masker som ligger mig lite extra varmt om hjärtat och dom vill jag rikta strålkastaren mot! Den fuktfattiga hudens hero är Skinceuticals geliga dröm Hydrating B5 masque, flera fuktgivande ingredienser i ett fuktgivande komplex tillsammans med lugnande och reparerande vitamin B5. Kärlek vid första ögonkastet och kärlek som aldrig svalnar med mumsiga […]

Se hela inlägget »

Bomullsrondellen 2.0

Jag älskar produkter och redskap som kan användas på flera sätt och underlätta hudvårdsrutinen, The Facial Pad är ett sådant redskap. Padsen är gjorda i cellulosafibrer som finns naturligt i träd. 🙂 Cellulosafibret och rayon som också kallas för konstsilke gör dom ultramjuka & följdsamma på huden. Rayon kommer även det från cellulosafibret. Padsen kompletterar […]

Se hela inlägget »

Senaste Lansering: iS CLINICAL

Woohoo Äntligen!!!! Så exalterad över att kunna berätta att vi har lanserat iS Clinical. Alltså sååå många år som jag har kämpat för att vi ska få till en lansering av detta supermärke på Skincity. Å varför jag har kämpat…. Jooo dels för att jag personligen tycker att det är grymma produkter med grymma resultat. […]

Se hela inlägget »

Gympass för huden!

Att jobba med ett “Power Couple” som boostar varandra till maximerat resultat är ju något vi som pratat om tidigare men nu hörrni lägger vi in en till växel och jobbar med TRE produkter, tänk vilket resultat som då kan ges! En vinnande trio är Syra + Retinol + Peptider, ingredienser som ger huden ett […]

Se hela inlägget »

Hej alla underbara! Jag heter Linda och i dag har jag fått äran att gästa här på Annicas blogg. Jag är hudterapeut på Skincity och det känns så spännande att jag får chansen att få nå ut till er med mina tips även i detta forum. Jag har passerat det magiska 40-stecket så jag använder […]

Se hela inlägget »

Kan man grotta ner sig för mycket i härliga syror, jag tror inte det 😉 AHA syra tillsammans med sina syrakompisar BHA och PHA är uppskattade favoriter för sina fina och snabba resultat. Syror är nämligen supereffektiva på att exfoliera, vilket betyder att de hjälper huden att bli av med gamla hudceller. De ökar även […]

Se hela inlägget »

“ Nu för tiden är det en fröjd att tvätta ansiktet, huden är så len och jag har fått en helt ny lyster.! ” Här kommer en fantastisk hudvårdsresa ifrån vår kära kund på Skincity. Hon hörde av sig till oss och berättade hur dåligt hon har mått över sin hormonella obalans i huden. Efter […]

Se hela inlägget »

Idag tänkte jag berätta lite mer om vårt samarbete som vi har med hudläkargruppen. Jag får nämligen dagligen in förfrågningar från er om medicinska och estetiska behandlingar. Många undrar vart man kan vända sig när man överväger eller har bestämt sig för att göra en behandling. Det är viktigt att man väljer rätt klinik. Eftersom […]

Se hela inlägget »

Pormaskar

Låt oss tala om huden och porer som många av oss förknippar med pormaskar. 😊 Vad är en por och pormask? En pormask bildas i våra porer som vi har över hela kroppen, en pormask kallas i hudterapeuternas värld för en komedon och är talg, hudens fett och smörjmedel. Porer är livsviktigt för oss, dels […]

Se hela inlägget »