Senaste Lansering: iS CLINICAL

  • | Annica

Woohoo Äntligen!!!! Så exalterad över att kunna berätta att vi har lanserat iS Clinical. Alltså sååå många år som jag har kämpat för att vi ska få till en lansering av detta supermärke på Skincity. Å varför jag har kämpat…. Jooo dels för att jag personligen tycker att det är grymma produkter med grymma resultat. Men också för att ni har frågat efter det så länge och önskat att vi ska erbjuda det. Så in å frossa nu….vet att en del av er väntat sen 2011. 😉

iS Clinical använder sig av den ABSOLUT mest avancerade forskningsteknologin. Jag skulle förklara märket som avancerad cosmeceutical med mest lyxiga formulas och underbara konsistenser. Priset ligger något högre i det segmentet men varje ingrediens i produkterna har kliniska studier bakom sig…det ni! Ni som gillar SkinCeuticals kommer definitivt också älska iS Clinical.

Produkterna är tillverkade av de renaste botaniska ingredienserna på marknaden utifrån läkemedelskvalitet. Här har vi ingredienserna som jobbar med långsiktiga resultat.

Så vad ska man börja med undrar ni kanske. Jooo Active serum! Storsäljaren nr 1. Fasiken vilket bra serum. Den är första produkten de tog fram. Jobbar på att förbättra hudstrukturen! Man kan faktiskt se en förändring på bara ett par dagar. Redan vid applicering känner man hur det pirrar till av bl a 7% glykolsyra. Huden blir samtidigt svalkad och lugn av mentolen. Detta var så nice!! Passar alla hudtyper, dock inte den mest känsliga. Som en dammsugare för porerna 😊 och lika magisk för hudstrukturen lämnas huden återfuktad och den sköna svalkande mentolkänslan…är pricken över i-et.

Nästa produkt jag tycker ni ska spana in är Genexc Serum, deras senaste innovation. Det mest kraftfulla antioxidant serumet! Skyddar och reparerar med hjälp av 20% C-vitamin samt med den unika patenterade Extremozymes® -tekniken, som kliniska studier har bevisat skyddar och reparerar DNA-skador. Så bra!! Åldersprocessen lixom bromsas. Passar alla hudtyper och lämnar huden med en fräsch och upp ljusnande resultat. Hydra-Intensive Cooling Masken också…GUD.…gudomlig men den får jag berätta mer om sen.

Alla iS Clinicalare där ute dela med er till mig å alla era bästa tips. Å alla som är nya för märket… vad e ni sugna på att testa mest??