Scrolla för att läsa mer

Senaste Lansering: iS CLINICAL

Woohoo Äntligen!!!! Så exalterad över att kunna berätta att vi har lanserat iS Clinical. Alltså sååå många år som jag har kämpat för att vi ska få till en lansering av detta supermärke på Skincity. Å varför jag har kämpat…. Jooo dels för att jag personligen tycker att det är grymma produkter med grymma resultat. Men också för att ni har frågat efter det så länge och önskat att vi ska erbjuda det. Så in å frossa nu….vet att en del av er väntat sen 2011. 😉

iS Clinical använder sig av den ABSOLUT mest avancerade forskningsteknologin. Jag skulle förklara märket som avancerad cosmeceutical med mest lyxiga formulas och underbara konsistenser. Priset ligger något högre i det segmentet men varje ingrediens i produkterna har kliniska studier bakom sig…det ni! Ni som gillar SkinCeuticals kommer definitivt också älska iS Clinical.

Produkterna är tillverkade av de renaste botaniska ingredienserna på marknaden utifrån läkemedelskvalitet. Här har vi ingredienserna som jobbar med långsiktiga resultat.

Så vad ska man börja med undrar ni kanske. Jooo Active serum! Storsäljaren nr 1. Fasiken vilket bra serum. Den är första produkten de tog fram. Jobbar på att förbättra hudstrukturen! Man kan faktiskt se en förändring på bara ett par dagar. Redan vid applicering känner man hur det pirrar till av bl a 7% glykolsyra. Huden blir samtidigt svalkad och lugn av mentolen. Detta var så nice!! Passar alla hudtyper, dock inte den mest känsliga. Som en dammsugare för porerna 😊 och lika magisk för hudstrukturen lämnas huden återfuktad och den sköna svalkande mentolkänslan…är pricken över i-et.

Nästa produkt jag tycker ni ska spana in är Genexc Serum, deras senaste innovation. Det mest kraftfulla antioxidant serumet! Skyddar och reparerar med hjälp av 20% C-vitamin samt med den unika patenterade Extremozymes® -tekniken, som kliniska studier har bevisat skyddar och reparerar DNA-skador. Så bra!! Åldersprocessen lixom bromsas. Passar alla hudtyper och lämnar huden med en fräsch och upp ljusnande resultat. Hydra-Intensive Cooling Masken också…GUD.…gudomlig men den får jag berätta mer om sen.

Alla iS Clinicalare där ute dela med er till mig å alla era bästa tips. Å alla som är nya för märket… vad e ni sugna på att testa mest??

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

25 svar till “Senaste Lansering: iS CLINICAL”

 • (25) Kommentarer
 • Visa alla kommentarer
 1. Charlotte GN skriver:

  Hejsan Annica. Tack för all underbar information. Kan man använda denna active serum med andra produkter eller är det nåt man ska undvika ?
  Mvh Charlotte

  • annica skriver:

   Hej Charlotte, Använder du redan syror i din rutin idag är det en kombination som jag inte rekommenderar. 🙂 Kram Annica

 2. Maria skriver:

  Hej! Åh vad kul! Jag har använt IS clinicals solskydd i flera år men inte deras serum!
  kan man använda dessa i vårsolen eller måste man akta sig?
  Jag har pigmenteringar i ansiktet som jag BROTTAS med varje år 🙁

  Kör just nu Exuviance bionic serum och Dermaceutic K-ceutic eller Paulas choice Resist spf 50

  • annica skriver:

   Hej Maria, Vad kul att du berättar! Genexc Serum, superantioxidant alla borde använda, 🙂 🙂 skyddar man huden väl med solskydd som du gör kan aktivare serum som Active serum också användas under vår och sommar. Kram Annica

 3. Mia skriver:

  Hej Annica!
  Hur vet man vilka av era märken som är cruelty free? Står det i så fall under information för respektive märke?

  • annica skriver:

   Hej Mia, Denna information framgår inte hos alla märken på siten idag. Är det något viss märke du funderar kring så maila mina grymma kollegor på info@skincity.se som hjälper dig. 🙂 Kram Annica

 4. Sofia Eriksson skriver:

  Åh låter som härliga produkter. Jag blir mest sugen att testa Active serum. Låter som en riktigt grymt serum. Nåt sånt som jag saknar i min rutin. Att sen dessutom är bra mot både acne och verkar antiage. Måste bara hitta en rik sponsor nudå…

 5. Sofia skriver:

  Hej!

  Fungerar denna serie på känslig hy?

  Mvh Sofia

  • annica skriver:

   Hej Sofia, Det finns produkter för alla hudtyper och tillstånd, kontakta mina fina kollegor på info@skincity.se och dom hjälper dig med en fin rekommendation av produkter som passar dig. 🙂 Kram Annica

 6. Anita Holmqvist skriver:

  Sååå överaskad jag blev när jag upptäckte att ni lanserar IC Clinical. Äntligen! Jippi! Det är toppenprodukter som verkligen jobbar aktivt. Jag har använt det ett par år nu mer eller mindre och tycker att de är (förutom magiska) dryga och sköna. Dessutom enkelt att använda!
  Tack snälla för detta, mvh Anita.

  • annica skriver:

   Hej Anita, Wow! Vad kul att höra från en van användare av märket, jag är så spänd på detta märke och fantastiska ja magiska produkterna. 🙂 🙂 Kram Annica

 7. Anna skriver:

  Hej. Jag gjorde hudtest hos er och fick rekommenderat Youth serum på kvällen. Men undrar vad skillnaden är mellan det och Active serum?

  • annica skriver:

   Hej Anna, Active serum är en ren syraprodukt med de magiska egenskaper syror har på huden. Youth serum däremot, reparerar & stimulerar hudens kollagen, galet bra vitamin och antioxidantskydd för huden i en fylligare formula som direkt fyller ut fina linjer. Kram Annica

 8. Malin skriver:

  LÄNGTARRRR tills ni tar in Mesoestetic!! tack för en grym blogg Annica!

 9. may-britt skriver:

  Hej.
  Jag läste et skrivare som forskareoch doktor Johanna Gillbro hade skrivit.
  Hon har också skrevet en bok hudbibeln.
  Var hon förklarade vad som händer med huden när man använder syror i hudprodukter.
  Hon säger att man inte ska använda syror under sommaren.
  Hon säger att det kan vara för mycket för huden med lager på lager av syraprodukter i rengöringskräm, tonic och serum + krämer.
  Hon tror att den dagliga användningen av syror över en lång tid skapar store problem i huden.
  Hon säger också att människor med ömtålig hud helt och hållet bör undvika syror i sina produkter.
  Nästan samma som min hudläkare sa för 14 dagar sedan
  Jag får inte ha några syror i mina krämer.
  Min hud var röd och svullen så fick jag gå till hudläkaren.
  Svårt när du har använt Exuviance under lång tid 🙁
  Så nu måste jag hitta något utan syror.
  Användningen av syror på huden över tiden kan utvecklas (TRPVI)
  Och läser detta är verkligen en ögonöppnare
  Eftersom man vill jo inte ha en förstört hud.

  Kram.

  • annica skriver:

   Hej May-Britt, Det finns mycket forskning om hudvård, ingredienser och varje märke har sin filosofi. Självklart kan huden få “för mycket” av syror, och precis som vi alla människor är olika har vi också olika hudtyper, tillstånd också olika tycke och smak kring produkter. Exuviance många produkter är så milda och skonsamt återfuktande med sin PHA syra som inte kraftfullt exfolierar huden. Under sommaren ska man inte aktivt sola vid användning av syror men solskyddet är verkligen viktigt för att skydda huden och det gäller generellt all hudvård, syror som icke syror. 🙂 Kram Annica

   • may-britt skriver:

    Hej.
    så sant 🙂
    Kan du komma med råd hva jag skal göra.
    Har brukt Exuviance hele tiden och efter laser för kärl blir jag super röd av produktene.
    Och lite törr.
    Menes det at jag inte kan bruka dom eller hvordan kan jag få till och smyga tilbaka uten at huden blir röd ?
    Vill helst inte byta produkter
    Kram

    • annica skriver:

     Hej May-Britt, inga produkter som du använder dig av innehåller någon syra förutom den milda PHA-syran men den produkt som är mer aktiv är AGE REVERSE HYDRAFIRM vilket gör att denna kan du lägga åt sidan när huden känns känslig eller/och irriterad. Hör med din klink där du gör laser vad de rekommenderar att följa upp med för produkter efter dessa behandlingar. 🙂 Kram/Annica

     • may-britt skriver:

      Hej.
      Klinikken hadde inte exuviance och dom sa jag skulle rådföra mig med dom jag hade köpt produktene av.
      Kram

     • annica skriver:

      Hej May-Britt. Nästan alla dina produkter som du använder från Exuviance: ANTIREDNESS CALMING SERUM, VESPERA BIONIC SERUM, MULTI-PROTECTIVE DAY CREME SPF 20, SOOTHING TONING LOTION, GENTLE CLEANSING CREME och EVENING RESTORATIVE COMPLEX går med fördel att använda under/efter din laserbehandling som är för att reducera ytligakärl 🙂 Lägg AGE REVERSE HYDRAFIRM åt sidan tills efter avslutad behandling och huden åter känns i balans utan irritation. Kram Annica

    • may-britt skriver:

     Glömte : Jag har EXUVIANCE
     ANTIREDNESS CALMING SERUM.
     EXUVIANCE
     VESPERA BIONIC SERUM
     EXUVIANCE
     MULTI-PROTECTIVE DAY CREME SPF 20
     SOOTHING TONING LOTION
     GENTLE CLEANSING CREME
     EVENING RESTORATIVE COMPLEX
     AGE REVERSE HYDRAFIRM

Ny naturlig serie från Priori

För några månader sedan lanserades nya uppdaterade Priori, har ni hittat några favoriter från märket än? Nu har de även lanserat en ny naturlig serie produkter, TTC. Med hjälp av den senast forskningen i bioteknik har de lyckats ta fram en resultatinriktad linje med rena ingredienser så som gurkmeja och dess aktiva element curcumin. Teknik […]

Se hela inlägget »

Behind the scenes plåtning

Förra veckan hade jag en plåtning för ett litet projekt ni kommer få se mer utav framöver, så stay tuned 😉 men idag får ni följa med behind the scenes och se lite av vad som komma skall! Bilder från plåtningen     Bilderna blev så fina tack vare fantastiska Ann sköld som ofta gör […]

Se hela inlägget »

Epionce har gjort det igen, nylanserade Purifying Wash och Purifying Spot Gel är verkligen något utöver de vanliga! En duo för alla med acne, till både ansiktet och kropp. Dessa två kliniskt bevisade produkter hämmar inflammation i huden utan att för den skull irritera eller torka ut hudens barriär, vilket gör att de passar alla […]

Se hela inlägget »

Ni vet sedan tidigare inlägg hur galet exalterad jag är över att iS Clinical finns hos oss på Skincity nu, ÄNTLIGEN! Någon som testat på något gottigt från märket än? iS = innovative skincare, därför älskar jag märket så mycket! Bara namnet säger sitt, men det tåls att upprepas att märket använder sig av det […]

Se hela inlägget »

Ungefär 1 gång i månaden fixar jag mina fossingar fina så denna vecka får ni hänga med på min fina-fötter-guide! Jag förbereder alltid med en peeling, lyxar jag lite extra myser jag en stund innan med ett varmt fotbad. Puts väck med all torrhet och fnasighet med Jan Marinis dubbelexfolierare Bioglycolic Resurfacing Body Scrub med […]

Se hela inlägget »

Nya borstar från MAKETHEMAKE

Hur många av er använder MAKETHEMAKEs borstar? Ni har väl inte missat att det tillkommit fyra nya borstar i kollektionen! 🙂 Sheer Foundation Brush En uppföljare av populära Foundation brush, hur många av er har testat? Till skillnad från Foundation brush har inte sheer foundation brush lika täta strån och är också mindre i omfång. Personligen […]

Se hela inlägget »

Tata Harper Resurfacing mask, jag blir speechless. Naturlig salicylsyra exfolierar och huden får en ny lyster och en mjukare känsla med färre tilltäpptheter. Ge huden en extra energikick och applicera masken ovanpå Tata Harper Regenerating Cleanser Dermaceutic Mask 15, ett kraftpaket av syror som djuprengör grundligt och effektivt i en bas av betonitlera. Denna masken […]

Se hela inlägget »